Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Объркана!!!  (Прочетена 1790 пъти)
bettersweet
Гост
« -: Ноември 11, 2009, 16:48:03 »

Здравейте, казвам се Цвети и отдавна преглеждам форума! Колкото повече четях, толкова повече се убеждавах, че може би и аз не съм "номален" човек. Още от много малка имах усещането, че не съм от тази планeта! Чувството, че не съм си на мястото го има и до днес, но се появи и още едно - несигурността. Вътрешно усещам, че не съм като другите, имам различно мислене, различно възприятие за околния свят. Но някак си започнам да се оплитам сама в съзнанието си, сякаш вече нe мога да "израствам нагоре"! Развитието ми спря и незнам на къде да поема, незнам коя съм и защо към тук! Също се опитвам се да разбера дали съм индиго или не. Имам натрапчивото чувство, че съм, но пък никога не съм имала вашите способности!
Просто се опитвам да намеря себе си и понеже съм затворен човек, "живеещ в свои измислен свят", както ми казват другите, искам да намеря хора, с които мога да споделя без да ме помислят за луда.


P.S: Благодаря предварително на всички за отговорите.
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 23:46:50 от delfin » Активен
pufi
Hide from the Sun
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #1 -: Ноември 11, 2009, 17:12:55 »

  Цвети нормално е да си объркана Намигване, убедена съм, че всички сме преминали през това объркване, включително и аз. Най-важното на този етап е да знаеш коя си в момента и да не забравяш това, защото то е най-важното засега Усмивчица и не се притеснявай за способностите Веселяк, сигурна съм, че ти просто все още не си открила твоята Усмивчица
  « Последна редакция: Ноември 11, 2009, 23:47:23 от delfin » Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  bettersweet
  Гост
  « Отговор #2 -: Ноември 11, 2009, 17:55:29 »

  Много благодаря за окуражителния отговор  : . Имам едно въпросче- как медитирате или по-точно как отваряте напълно съзнанието си? При мен не се получава, когато съм будна.
  « Последна редакция: Ноември 11, 2009, 23:47:50 от delfin » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #3 -: Ноември 11, 2009, 22:29:22 »

  Привет и добре дошла сред нас!
  Не е задължително да имаш дадени способности за да си индиго! По принцип индигото е тук за да научи другите на любов и да им покаже, че всичко и всички сме едно цяло. Това индигото го постига с начина на живот, който води и взаимоотнощенията му с другите. Едно индиго, чисто и просто е една по-чиста душа, която стои високо над материалните неща, обича всичко и всички, вижда красотата дори и там където другите се отвръщават от гледката (като изсъхналото дърво например, което за някои е ненужен и грозен остатък от нещо си, а за едно индиго е просто другата страна на нещата, която също носи своята красота и разказва нещо важно и поучително). Не знам на колко години си, но съм чувала, че в повечето случаи паранормалните способности и др. такива, се появяват след 25-30 годишна възраст, освен, ако те не са рожденна даденост, както е при мен например. Но дори и да не се появят при теб, едва ли това е от огромно значение... така или иначе, основните и най-важните такива способности, ще ги получат почти всички в съвсем скоро време... останаха има няма около 3 години...
  Това, което те интересува относно медитацията, трябва сама да си отговоривш, т.е. трябва сама да откриеш твоят метод. За да се получи сполучливо медитиране, трябва да се изчистят всякакви мисли от главата на човек и също да няма нищо около него, което да го притеснява- пълен покой, а това за всеки човек става по различен начин, защото ние всички сме различни в съдържанието по горните етажи (т.е. главите ни)
  Надявам се отговорът ми да е помогнал.
  « Последна редакция: Ноември 11, 2009, 22:35:41 от giti » Активен
  bettersweet
  Гост
  « Отговор #4 -: Ноември 12, 2009, 13:46:36 »

  Благодаря ти страшно много Гити!Лично твоите отговори в форума чета с най-голям интерес!Ти ми помогна много що се отнася до това да си припомня за какво съм тук и каква е целта на всички нас.
  Медитацията при мен не се получава и това си е!Страшно трудно ми е да се очистя от всичко около мен,но за сметка на това сънищата ми помагат достатачно.  Усмивчица
  Активен
  weird_indig_o
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8

  « Отговор #5 -: Януари 10, 2010, 23:20:43 »

  По-горе исках да кажа,че смятам,че внушенията биха могли да са много силни и ако някой не индиго си внуши,че е такъв и започне да живее с тази мисъл.. няма да е зле,но не и добре,може пък да помогне все някак,но и да навреди  Безмълвие незнам, но кокто и да е,имам много въпроси които искам да задам и бих искала някой да ми обясни,така да се каже малко по-опростено  Сълзи значи :
  1.Освен всички основни неща,с какво се различават индиготата-ако аз съм такава,какво по-особено трябва да чувствам и усещам,нормална ли трябва да се чувствам около останалите,да правя всичко останало от ежедневието като останалите,все пак аз съм преди всичко човек..?
  2.ИСКРЕНО МОЛЯ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ЦЯЛАТА РАБОТА КАТО ЗА ПО-ГЛУПАВ ЧОВЕК ..   Безмълвие Безмълвие
  3.Аз хубаво усещам,че съм различна,но ако толкова много искам да съм индиго и си го внуша,все повече ще се мисля за такава,въпросът ми е как вие сте усетили,че сте такива и как АЗ да разбера по-добре ?
  ИМАМ СЕРИОЗНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ,НЯКОЙ КОЙТО ДО МЕ ВЪВЕДЕ В ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА,МОЖЕ ДА НЕ ЗАСЛУЖАВАМ ДА БЪДА ИНДИГО,НО ЩЕ Е ЖАЛКО АКО ПРОПУСНА ТОВА ЗАРАДИ КОЛЕБАНИЯ  Сълзи Безмълвие МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ МИ И АЗ ЩЕ ГЛЕДАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ САМА ДОКОЛКОТО МОГА ..
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #6 -: Януари 11, 2010, 01:01:46 »

  Значи въпрос 1
  По-скоро чувстваш себе си нормална, трезво мислеща, виждаш нещата в дълбочина и се чудиш как другите са толкова сляпи та не виждат всичко, което и ти. Поне при мен е така Веселяк
  Ти не си с нищо по-различна от останалите от гледна точка на физически аспект, нито имаш някакви специални превилегии от това, че си индиго, за да не не правиш всичко останало от ежедневието, като всички останали.
  Може би да си по-чувствителна на вибрации и енергии, и това да те изцежда сред много хора или такива, които са дълбоко в материалното...

  2. Хаха, това само едно индиго може да го каже, като на глупав човек..хаха Ухилен. Едно от най-красивите качесва на индигото е, че не се гордее, не се страхува да покаже и каже слабите си страни, прям е и т.н.
  Ами, аз мисля, че си се омагюсала от локумите, които разпъват за нас. Индиго е цвят на аура-нищо повече. този цвят определя степента на духовно израстване и е присъщ за по-старите души. Не всички индиго имат задължително паранормални способности.... Ни просто сме първите деца на новото време, макар и винаги да е имало индигота, но не и така масово, като сега в края на епохата на рибите....

   На въпрос 3 вече отговорих в другата тема, за профила на индиго...

  Надявам се да съм вкарала някаква светлинка по въпросите ти. Но да знаеш, че щом търсиш истината, рано или късно ще я откриеш.
  Активен
  JoanMihaylov
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 37

  « Отговор #7 -: Януари 11, 2010, 13:42:50 »

  Мила Цвети не се вкаравай във филми. Чети за Индиго и останалите деца на новото време ще откриеш много интересни статии за тях тук на форума. Би могло да не си точно Индиго и пак да усещаш, че имаш необикновенни дарби или характер и той да се определя от друго. От последния ти пост започнах да си мисля дали не си ЕМО. Преди да осъзнаеш мисията си, трябва да придобиеш увереност, сила и непоколебимост за да успееш да я изпълниш. Иначе няма формула и никой не би могъл да ти каже точно при теб как ще се проявят качествата и какви ще са те. Има тема в която се говори за цветовете в аурата, там се казва че всеки човек може да има различна комбинация от няколко цвята всеки от които е носител на определени качества. Прочети ги и може би ще откриеш нещо от себе си. Аз например имам със сигурност виолетов, жълт абстрактен и червена нишка, а дори може да притежавам и индигов, но покрай цялата драма с индиготата аз не се изхвърлям да се числя към тях, дори имам наблюдения, че съм Преходно дете, но някой ден ще се срещна с човек който ги вижда тези неща и ще позная покоя.

  Бтв Гити мила в какво може да се изразяват тези способности през 25-30г, питам защото една астроложка ми каза, че лично за мен животът ми на 30-35г щял да се измени цялостно, при това в позитивен аспект. То обаче както се говори до 30-35 може и да не го докараме. С предсказанията на майте, в тази връзка да попитам някой чел ли е ,, Денят на Змията " и какво мисли за книгата, както и за нейната достоверност, аз в момента я чета и съм над половината, като я смятам за увлекателна и интересна, донякъде вярна, но не точно по описания начин.
  Активен
  Lucifer
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 3


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Юли 03, 2010, 23:52:17 »

  Здравейте на всички   .Казвам се Кристиан на 18 години съм и от скоро се интересувам,за така наречените хора(деца) индиго.Наскоро една моя позната ходи на изследвания,заради опасения на родителите и от ранен пубертет.Ходи на какви ли не изследвания и ми сподели,че е ходила на психолог,който и беше казал,че е дете индиго.До колкото я познавам и знам,какъв човек е,реших и аз да си направя тест за Индиго.Останах много учуден от факта,че от този тест http://indigota.com/index.php?topic=7.0 имам само 1 отрицателен отговор(тоест 0).От тогава се интересувам доста за тези неща,но и много бързо ми омръзва.Нещата,който е написала Цвети сметнах за подходящи да споделя и моята "история",ако мога така да я нареча.

  От доста време насам(едно 7-8 години) усещам,че не съм като останалите.Винаги съм се справял с задачи,който са ни поставени в училище или от живота,по-бързо,по-добре,по-лесно.С няколко думи,всичко което изисква мисловна дейност винаги ми е било по-лесно,от колкото на връстниците ми.
  От всички неща,който прочетох във форума и всички тези обобщения,характеристики и прочие за индиго,намирам много общи неща със себе си.Отговорих си на много въпроси,след като направих теста и прочетох някой неща във форума.Винаги се чудех,дали аз съм единствения различен,дали има и други като мен,какъв съм аз всъщност и така нататък.Вече до някаква степен знам отговора.Малко от хората,който са чували за Индиго и са си задавали въпроса " Аз индиго ли съм ? " не са успели да си отговорят веднага,а са търсели доводи.По някаква неизвестна за мен причина,този въпрос при мен дори не се появи.Аз просто получих "просветление" за различието си спрямо останалите.Единственото нещо,което искам да разбера е:
  "Какъв е цвета на моята аура и с какво е различна тя от другите(дадения цвят спрямо друг такъв) ? "

  Ще ви бъда много благодарен,ако ми помогнете да намеря отговора на този въпрос.

  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Седмата посока" от Жанет Орфану
  Книги
  Бунтарката 2 2647 Последна<br />публикация Декември 10, 2009, 17:46:37
  от Инил
  Фентъзи книги и научна фантастика
  Книги
  delfin 0 2164 Последна<br />публикация Януари 11, 2010, 17:20:30
  от delfin
  От кой квартал във вашите градове сте?
  Обща тематика
  Аэ съм 6 1421 Последна<br />публикация Май 02, 2010, 22:51:59
  от Аэ съм
  Гробницата на Бастет е в Странджа!
  Древни цивилизации
  Аэ съм 1 4639 Последна<br />публикация Юли 08, 2010, 15:35:01
  от Аэ съм

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright