Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Здравейте! Приятно ми е да се запознаем, имам много въпроси!  (Прочетена 4673 пъти)
Sanx
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« -: Ноември 30, 2011, 19:33:43 »

Здравейте, нов съм, и по каквото разбирам съм нещо между кристал-индиго. Искам да споделя една случка, която всички ме помислиха за луд!
Сега съм на 14 години. Преди около 7 години, бях с баща ми на басейн, но тогава не можех да плувам и басейна беше доста дълбок за мен. По едно време баща ми се забаламоса с друго и аз цопнах във водата и започнах да се давя. След около 5 секунди (които ми се сториха доста повече), виждах как все една душата ми ме напусна, виждах се отстрани  как падаше надолу моето тяло (неподвижно), но пък се чувствах спокоен. Изведнъж ми пречерня, и си казах "КРАЙ!", само че виждам как една ръка ме дърпа и малко след това виждам баща си и кашлях. Това е случката, за която всички ме мислиха за луд. Може би бях на крачка от смъртта. Това ми дава надежда, че наистина душите ни живеят вечно.

Но нещо повечко за мен: Аз съм едно момче, на 14 години, казвам се Симеон. От малък имам алергия към млечни продукти и кожни алергии, винаги съм си мислил, че съм специален (и за това бях останал без приятели). Като цяло всичко за индиго кристалите ме описва много добре, роден съм 17 Януари, 1998. От една година насам имам проблеми с червата - и по-точно дебелото. Правени са ми 3 операции, и проблема ми все се връща. Много ми е мъчно, защото ме е страх да не би да живея прекалено малко, не съм имал много добро детство. Винаги и продължавам да искам да се срещнем с извънземни, това ми е мечтата, и се надявам да е през 2012. Надявам се, че не сте умрели от скука, мога да бъда много забавен, но в момента съм малко по-сериозничък. И така като гледам май съм най-малкия във форума Усмивчица

А как по-точна се озовах тук? Преди месеци във връзка със заболяването ми, ходих при ,,Лечител", викат му БАЙ ИВАН, живее в село ДЕБЕЛИ РЪТ. Бил е моряк, във Варна, само че е претърпял корабокрушение, и като се събудил е бил при някакви хора, които са му казали да се маха веднага и да отиде в балкана. Каза ми, че съм бил от децата със ново ДНК, и мисля, че спомена и за индиго. Направи още куп други неща де. Не иска пари, но казва че ако някой иска - може да остави. Много се радвам да се запозная с всички Вас, много си приличаме.

Ако може и някой да ми разчете моята натална карта?

Между другото, имам дарба, на 2 години можех да превеждам на английски - колкото български, толкова и английски знам!


* натална карта.gif (53.48 KB, 670x471 - видяно 552 пъти.)
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 19:49:39 от Sanx » Активен
viosta
Гост
« Отговор #1 -: Декември 01, 2011, 00:11:39 »

Здравей Sanx ,

видях , че в три различни теми си писал едно и също ..... няма смисъл . Така само задръстваме форума . Не е критика , а само приятелски съвет. Явно доста усилено се опитваш да привлечеш вниманието на останалите  Усмивчица
Аз не мога да ти разчета наталната карта , но искам да ти дам да прочетеш нещо, което може да ти помогне да си отговориш на някои въпроси .

Цитат
В дебелото черво същинското храносмилане вече е завършено. Тук от несмилаемия остатък от хра¬ната се извлича още само водата. Най-разпространеното смущение в тази област е запекът. След Фройд психоанализата тълкува ходенето по голяма нужда като акт на даване и подаряване. Всеки ще разбере, че в символичен смисъл парите имат нещо общо с изпражненията, когато си припомни приказката, в която златното магаре вместо екскременти отделя златни монети. Народът свързва нас¬тъпването по невнимание на кучешко изпражнение с надеждата за неочаквани пари. Тези примери би трябвало достатъчно ясно и без по-нататъшно теоретизиране да показват символичната взаимна връзка между изпражнения и пари, съответно между ходенето по голяма нужда и способността да да¬дем нещо. Запекът е израз на не искам да давам, искам да задържа и опира до кръга проблеми, присъщи на скъперничеството. (колкото повече има скъперникът, толкова повече се стиска.) Запекът в наши дни е много разпространен симптом, от който страдат мнозинството хора. Той явно демонстрира силна вещомания и неспособност за откъсване от материалната сфера.
На дебелото черво се пада още едно важно сим¬волично значение. Тънкото черво съответства на съзнателното, аналитичното мислене, а дебелото черво - на неосъзнатото, в буквалния смисъл - на „долния свят". От митологична гледна точка нео¬съзнатото е царството на мъртвите. Дебелото черво също е царство на мъртвите, понеже в него се намират веществата, които не могат да бъдат трансформирани в живот, това е мястото, където може да настъпи ферментация, ферментацията е и процес на гниене и умиране. След като дебелото черво символизира неосъзнатото, сенчестата стра¬на на тялото, изпражненията съответстват на съ¬държанията на неосъзнатото. Така разбираме ясно следващото значение на запека: страхът да се поз¬воли на неосъзнати съдържания да излязат на бял свят. Това е опит да запазиш у себе си неосъзнати, изтласкани, потиснати съдържания. Душевните въз¬действия се заприщват и човек не успява да се дистанцира от тях. „Запеченият" пациент буквално не може да ги остави зад себе си. По тази причина от голяма полза за психотерапията е, първо, съществуващият запек корпорално отново да се „втечни", за да излязат на показ аналогично и неосъзнатите съ-държания. Запекът ни показва, че имаме затрудне¬ния с подаването и пускането, че задържаме както материални неща, така и неосъзнати съдържания и не искаме да ги пуснем да излязат на бял свят.

Мисля, че във форума ще намериш много от отговорите на твоите въпроси и много приятели , които ще ти помогнат с каквото могат .
Активен
Sanx
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #2 -: Декември 01, 2011, 08:21:29 »

Да, вярно е, извинявам се Тъжен . Надявам се да не съм ви отблъснал по този начин.

Благодаря за отговора!
Активен
protoplasma
Гост
« Отговор #3 -: Декември 01, 2011, 11:45:14 »

Sanx, много интересни неща си ни разказал.
Добре, че е била навременната реакция на твоя старец.
Относни тия неща, дали ще ни отблъснеш или ще ни магнетизираш, не се тревожи.
Карай си както си знаеш, пък останалото нека не ти е проблем. Изглеждаш възпитано, будно дете.
Я виж, кака ти Виоста, какъв ценен материал е изкопала.  Намигване Мбрао!
Активен
notlike
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 73


 • Град: Варна
 • Възходът на планетата на идиотите

  « Отговор #4 -: Декември 02, 2011, 21:19:02 »

  Пий вода и ще се излекуваш напълно! Иначе честито, добре дошъл в клуба. Аз като обикновен любопитко се интересувам от хората доста, ама не съм клюкар, отсега да знаеш. Интересно ми е как разбра, че си по-странен от другите? Отделно, никога не се отделяй от себе си. Аз загубих почти целия си живот в норми, закони и прочие. Не си го причинявай и ти. Не се съобразявай с другите, съобразявай се със себе си, само така можеш да се издигнеш. Бавно ще се осъзнаеш напълно, скоро ставам на 17, а се опитвам от сума ти време, ама пак съм същия пръшляк. Намери своя път да бъдеш уникален и не спирай. Аз навремето бях много опасно хлапе, даже се възхищавах на себе си твърде много, а сега съм нещо нормално, спънато от тъпата образователна и хамавата ценностна система на младото поколение. Един съвет, не се филмирай. Мен по натални карти ме изкарваха кристали, индигота и какво ли още не, а аз наистина се мислех за специален. А сега - сега просто ми е все тая. Няма значение какъв цвят ти е душата, а каква е самата тя по стойност. Помагай на хората, но се грижи и за себе си. А за живота си нямай притеснение - има хора, които им казват, че ще живеят още малко дни, а умират в много късна старост. Други ги блъскат коли в зенита на живота им. Това е хубавото - никога не знаеш какво ще ти се случи. Ако имаш да ме питаш нещо - питай. Мога да ти кажа това и онова.
  Активен

  Зад всяка хвалба се крие завист. Зад всеки упрек се крие добро намерение. Зад всяко хубаво нещо стои интерес, а зад всяка тежка ирония дебна аз и се хиля на идиотщината на тоз' прост народ!
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #5 -: Декември 02, 2011, 23:18:59 »

  Здравейте, нов съм, и по каквото разбирам съм нещо между кристал-индиго. Искам да споделя една случка, която всички ме помислиха за луд!
  Сега съм на 14 години. Преди около 7 години, бях с баща ми на басейн, но тогава не можех да плувам и басейна беше доста дълбок за мен. По едно време баща ми се забаламоса с друго и аз цопнах във водата и започнах да се давя. След около 5 секунди (които ми се сториха доста повече), виждах как все една душата ми ме напусна, виждах се отстрани  как падаше надолу моето тяло (неподвижно), но пък се чувствах спокоен. Изведнъж ми пречерня, и си казах "КРАЙ!", само че виждам как една ръка ме дърпа и малко след това виждам баща си и кашлях. Това е случката, за която всички ме мислиха за луд. Може би бях на крачка от смъртта. Това ми дава надежда, че наистина душите ни живеят вечно.

  Ха така, същата случка ми се случи и на мен когато бях малък, някъде 4 годишен, с разликата че не съм излизал от тялото си и попреседях повечко във водата, изпитвах същото онова спокойствие за което говориш и ти, напълно те разбирам.
  Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  MIND
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7


  « Отговор #6 -: Декември 18, 2011, 22:54:50 »

  И аз имам един въпрос от скоро се занимавам с медитация и тнт...и се питам трябва ли да се медитира да станеш духовен човек..аз тренирам хода на фитнес и съм доста мотивиран и примерно мотивацията ми е груба да кажем това лошо ли е ...понякога имам различни мисли примерно като стане дума за медитация едно ми казва остави го това е глупост ти си луд друго ми казва не това е хубаво ако не го правиш ще загинеш а 3 то ми казва неможе ли без медитация аз пак си виждам..скрити послания и тнт с други думи горе доло съм извън играта и илюзията малко объркано го написах ама мерси все пак..
  Активен
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #7 -: Декември 18, 2011, 23:46:11 »

  MIND хахаха , може би медитацията е най-лесния път към духовността, Интересно, до ся не бях чувала някой да казва' искам да стана духовен човек'  Ухилен Ухилен Ухилен . Представяш ли си колко различни смисъла има за всеки отделен човек изказването ти .Как си представят и какво разбират под духовност. Аз честно казано, не съм очаквала духовността да бъде такава, каквото я разбирам днес. Днес ако някой ме пита, бих я свързала със спокойствие, разум, вълшебство, рай . И не, далеч не трябва да медитираш , ама сигурно е суууупер яко
  Активен
  MIND
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7


  « Отговор #8 -: Декември 19, 2011, 00:05:47 »

  Става обаче..медитацията е хубаво нещо красиво...Усмивчица но когато не можем да я направим примерно само 1 път не сме я правили или 2...наместо да се ядосваме по добре да имаме търпение...но трябва да се медитира позитивно винаги...!
  Активен
  kehoy_
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187

  « Отговор #9 -: Декември 19, 2011, 05:42:01 »

  Незнам, ама всякъш се бориш със себе си, дали е правилно , защото хем така го чувстваш, хем иначе. Аз мога да ти кажа от себе си, като съвет,че няма правила, важното е да си в хармония със себе си, за нещата , които правиш, ако си създадеш ред ще ти е по-удобно. Спирам да пиша,че превзехме темата на детето, пък на мен ми стана навик да правя така Намигване
  Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #10 -: Декември 19, 2011, 13:18:06 »

  Цитат на: kehoy_
  няма правила, важното е да си в хармония със себе си
  Още една, общоважаща вселенска истина.
  Цитат на: kehoy_
  всякъш
  Активен
  nat_liq82
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #11 -: Май 13, 2012, 20:20:34 »

  Izvinqvam se 4e pi6a na latinica, no iskam da se obarna kam Sanx, vidqh, 4e pi6e6,  4e si bil pri tozi 4obek Bai Ivan ot Debeli rat, molq ako e vazmojno da mi kaje6 ne6to pove4e za nego.Imam blizak koito e bolen ot izvestno vreme, lekarite nerazbraha kakvo e, tozi 4ovek naistina li moje da pomogne, dali e pomognal na teb. Naistina li moje da lekuva, blagodarq ti predvaritelno.


  Извинявам се че пиша на латиница, но искам да се обърна към Санх, видях, че пишеш,  че си бил при този чобек Бай Иван от Дебели рът, моля ако е възможно да ми кажеш нещо повече за него.Имам близък които е болен от известно време, лекарите неразбраха какво е, този човек наистина ли може да помогне, дали е помогнал на теб. Наистина ли може да лекува, благодаря ти предварително.

  Global Moderator - Коментар Моля ползвай кирилизатора на форума или този на абв http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php Латиницата е забранена във форума
  « Последна редакция: Май 13, 2012, 20:36:26 от Eona Lightholder » Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  аз имам 1 оплакване « 1 2 3 4 5 »
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  giti 71 5932 Последна<br />публикация Октомври 29, 2010, 20:24:52
  от Administrator
  имам въпрос(и)
  Въпроси и отговори
  Pippi 6 1919 Последна<br />публикация Февруари 13, 2010, 21:29:57
  от zaharisa
  Здравейте, имам едно предложение
  Съобщения / Предложения и оплаквания
  Наблюдател 2 969 Последна<br />публикация Март 13, 2012, 12:50:54
  от shining_star
  Здравейте и от мен, приятели!
  Обща тематика
  Светъл лъч 0 689 Последна<br />публикация Април 02, 2012, 00:45:50
  от Светъл лъч

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright