Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Код възнесение: 11.11.2011  (Прочетена 3787 пъти)
Слънчев лъч
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 203


« -: Ноември 04, 2011, 09:40:49 »

Портал между световете милиони жители на земното кълбо чакат да се отвори след седмица. Истинската истерия се дължи на датата с шестте единици -11.11.2011. Навръх празника на свети Мина пространството ще се осуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят контактьори. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Групи от медиуми, контактьори и лечители в България, Русия, Китай, Индия и САЩ се подготвят от месеци за явлението. Твърдят, че датата е знаменателна в историята на еволюцията на човека и планетата Земя. У нас посветени хора, наричащи себе си "служители на светлината", също ще обединят сили в уречения ден и час. "Мистерии"-те научиха, че една група въпреки метеорологичните условия ще се качи на Седемте рилски езера за извършването на специален ритуал. Той ще поддържа канала между измеренията отворен максимално дълго време.
"И в момента към Земята вече са изпратени много високи енергии. Ние имаме за задача да ги интегрираме към нашата реалност в предстоящите броени дни", обясни експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Младата столичанка събира българи, осъзнати и с паранормални способности. Те ще се включат в невидимия процес от "оптичния" портал на планетата, който се намира в Рила планина. "От гледна точка на метафизиката датата 11.11.11 е движение от разделението с Висшето Аз към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване. Много болни хора ще получат втори шанс, ако техните съзнания сa узрели за плодовете на Вселената", убедена е Генкова. По думите й хората ще съберат разпръснатите си аспекти, различните индивидуалности в едно енергийно Цяло, обединено от Любов. Милиони хора ще работят на този ден, вплели съзнания, енергия и визия за една нова Земя, мирна, хармонична, изцелена", разяснява Генкова (виж медитацията за повдигане на съзнанието в карето - б.а.).

Времето изчезва

Контактьори от ранга на Лий Каръл, който преди месец гостува у нас заедно със съществото Крион, казва, че шестте единици от датата дават числото 6. Но тъй като животът в нашия свят е дуален ( добро-зло, студено-топло), то задължително срещу тази цифра се проектира още една огледална. Събрани двете дават именно числото 12 на нашата дванадесетомерна Вселена. Около сакралната дванайсетка се върти човекът от време оно. Толкова са деленията на часовниците ни, годишните месеци в календара, зодиакалните знаци, описващи човека като личност и характер. След една седмица обаче решетката на времето ще се пропука и ще можем да пренапишем историята на Земята. С позитивните си мисли цялото човечество ще е в състояние да препрограмира минало, бъдеще, карма - всичко.
Крион - извънземното, с което Каръл общува, поетично описва датата с клонираните единици като ден на съдбата, в който "златната нишка ще бъде вплетена в Новия килим на Времето на вашата Единна планетарна галактическа съдба. В нощта на 10.11.2011 в централния Слънчев Камелот на галактиката всички души са поканени на бал, в който да направят своя избор за Великия преход на Земята".

Прелюдия към 2012

"11.11.11 е най-важният подготвителен процес преди 2012", коментира Мартина Генкова. Тя е убедена, че работата на всички работници на светлината ще повлияе и ще промени колективното съзнание - към изцеление на личните проблеми, физически, душевни, както и ще затвори раните на планетата и ще я подготви за прехода към триадата - 12.12.2012.
Знаците вече били налице. "Всички ги усещаме и ги виждаме - дори тези, обичайните скептици, които се водят по силата на логиката и разума. Вибрациите на хората и планетата се променят. Все повече започват да се обръщат към себе си, търсят духовен път за развитие, дават сила и проявление на отдавна скритите си и потиснати мечти, стремежи и таланти. Всички сме на прага на огромен енергиен преход и скок в квантовото поле", посочва младата дама.
Според нейната теория предстои да се активират многоизмерните части на ДНК, които все още са в латентно състояние. Ще стане още по-тънък воалът, който ни отделя от другите измерения. "Дори сега на моменти е толкова осезаема границата между световете, че много хора ги усещаме и ги виждаме. А виждането - отваряне на третото око, телепатия, контакт с висши същности от паралелни измерения, ще стане нормално за голяма част от хората. Ще създадем безкрайни възможности за еволюционно развитие на планети, галактики и на цялата Вселена. Ето защо значението и на идващата 2012 година е много, много велико! На 11 ноември предстои да се отключи един от най-важните енергийни портали в процеса на този квантов скок към новата реалност на планетата, за която и маите са ни предупредили", припомня Генкова.

Видението на Слава

Според американците "тройната портална дата" е най-мощната през последните космически еони. Тогава около стратосферата ще се образуват 12 слънчеви диска, които ще предизвикат кристален вихър от скритите атлантски бази на земята. У нас се твърди, че съществуват такива под платото на Мадара, в Рила планина и под Родопите. Те ще излъчват божествена енергия на нулевото поле - чиста и безусловна любов. Под формата на светлинен код тя ще нахлуе от пето към четвърто измерение към нашето трето. Целият процес обаче нямал случаен характер, защото се дирижирал от самият Създател.
Сред кръговете на хората с паранормални способности усилено се говори, че тройната портална дата ще отключи вероятно и новите възможности на ДНК. Това е нейната скрита светлинна структура, която до момента умишлено се криела от определени висши кръгове на нашата планета.
Езотерици коментират още, че именно това събитие ще сбъдне едно от най-феноменалните предсказания на Слава Севрюкова.
Приживе самата Ванга признала, че "леля Слава е едно богово ниво" над нея във вселенската йерархия. Севрюкова предрекла редица събития безпогрешно. За далечното бъдеще тя имала видение, че човек ще се откаже от ракетите и ще пътува към далечни галактики само със силата на своето съзнание и ДНК.

Източник: http://www.standartnews.com/lyubopitno-misterii/kod_vaznesenie_11112011-121691.html
Активен

Слънчево хранене - Благодаря ти слънце, че ни подпомагаш!
@di
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 125


 • Град: Стара Загора
 • « Отговор #1 -: Ноември 04, 2011, 11:04:04 »

  Не съм съгласна в това промиване на мозъци ... какво всъщност е 11.11.2011 - дата от нашия календар, ами еврейският, ами китайският, ами старобългарският ...

  просто давам една препратка - прочетете я.

  http://www.facebook.com/notes/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-11-11-2011/232450860153172#!/notes/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-11-11-2011/232450860153172

  Не бива да се всява страх от неизвестното, както и да се поддаваме на спекулации ... промените са започнали и ние ги и виждаме и усещаме ... останалото е желание на някой/и да използва/т нишата за свои цели - е, отказвам да го подмина мълчешком това.
  Това е дата като дата,  в която ако можем да направим добро - нека го направим, нека подарим любов ... всъщност както всеки ден :-)
  « Последна редакция: Ноември 04, 2011, 11:11:17 от @di » Активен
  Слънчев лъч
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 203


  « Отговор #2 -: Ноември 04, 2011, 11:08:16 »

  Всеки сам избира в какво да вярва @di

  Никъде в статията не се налага мнение, това е чара на свободния избор. "На игрището топки колкото искаш и ти сама избираш с коя да си играеш, ти а не някой друг!"
  Активен

  Слънчево хранене - Благодаря ти слънце, че ни подпомагаш!
  @di
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 125


 • Град: Стара Загора
 • « Отговор #3 -: Ноември 04, 2011, 16:17:52 »

  Свободен избор!!!   А питате ли се как въздейства почернен текст  -  „ времето изчева … ” Хммм

  Със сигурност не поставя  равни отношения и достатъчна осведоменост на читателя, за да може да се заяви една категорична и обоснована позиция.  Това по-скоро е нерегламентирано вмешателство в свободния избор …
  Хората са склонни да вземат готови, шаблонни решения ... поднесени като печеливши от някой друг … да виждат нещата субективно, пречупени през своите интереси и слабости … а това не е свободен избор ...

  Пиша във Вашата тема, но виждам, че има още 2 с подобен текст във форума … мнението ми се припокрива и за там писаното...
  Форумът не става по-богат с копнато инфо от някъде ...
  Активен
  Слънчев лъч
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 203


  « Отговор #4 -: Ноември 04, 2011, 16:28:15 »

  Мила @di, свободния избор Никой не може да го отнеме на когото и да е. Света в който се намираме е контрастен, наситен е със "светлина" и с "тъмнина". И именно свободния ни избор ни позволява да ги опознаем и така да израстваме, защото така трупаме опитност.

  Нека хората послушат сърцата си и направят своя свободен избор, който е тяхно право и задължение!
  Активен

  Слънчево хранене - Благодаря ти слънце, че ни подпомагаш!
  Карма
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24


  Живота е сцена и училище за хората!

  « Отговор #5 -: Ноември 04, 2011, 17:34:57 »

  Приятели,на 11.11.11 е много хубав религиозен празник - Св.Мина. Ето какво ще направя аз на този ден. Не съм от тези хиляди, които ще се възнесат - чак толкова праведна не се чувствам. Но ще отворя сърцето си и сетивата си за поглъщане на Космическата енергия и любов, която ще се изсипе отгоре ни. Ще медитирам,ще релаксирам,ще отправям молитви за спасевието на земята и човешките души. Естествено този ден ще бъда на зеленчуци и плодове и много минерална вода. Ако всеки направи това,вечерта ще си легне удоволетворен от хуманната работа, която е свършил в полза на земята и Човечеството. А какво ще става по-нататък,какви способности ще получим....само БОА знае а и ние ще чакаме да видим.От ,тре 05.11 се започва генералната репетиция за 11.11.Хайде от утре мили приятели да направим така,че да не се сърдим,да не се ядосваме,да не хулим,да не мразим,да не бием беззащитни деца и животни.нека да обичаме всичко живо на земята,нека да направим нещо добро на хората,нека да пеем,да се смеем,да обичаме.Ако така посрещнем 11.11 ще ни бъде по-леко на душата.И най-важното да не ни е страх от нищо.Нека да изпаднем в еуфория...но без наркотици. Приятно послещане на 11.11.
  Активен
  Konstantin
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 23


  « Отговор #6 -: Ноември 04, 2011, 20:58:48 »

  На тази дата ченълинг порнографията ще преживее тотален срив и алчни печалбари, като Шелдън Нийдъл и Майк Куинси ще трябва да измислят оправдания за мръсните им лъжи, които не са се реализирали

  3.2) - Лични нападки чрез: злепоставяне, умишлено заяждане, обвинения, обидни думи и фрази, и накърняване достойнството на определени групи и личности са абсолютно забранени!
  « Последна редакция: Ноември 06, 2011, 16:23:05 от Stihl » Активен
  Selinna
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 255


 • Град: София
 • « Отговор #7 -: Ноември 06, 2011, 18:00:55 »

  Приятели,на 11.11.11 е много хубав религиозен празник - Св.Мина. Ето какво ще направя аз на този ден. Не съм от тези хиляди, които ще се възнесат - чак толкова праведна не се чувствам. Но ще отворя сърцето си и сетивата си за поглъщане на Космическата енергия и любов, която ще се изсипе отгоре ни. Ще медитирам,ще релаксирам,ще отправям молитви за спасевието на земята и човешките души. Естествено този ден ще бъда на зеленчуци и плодове и много минерална вода. Ако всеки направи това,вечерта ще си легне удоволетворен от хуманната работа, която е свършил в полза на земята и Човечеството. А какво ще става по-нататък,какви способности ще получим....само БОА знае а и ние ще чакаме да видим.От ,тре 05.11 се започва генералната репетиция за 11.11.Хайде от утре мили приятели да направим така,че да не се сърдим,да не се ядосваме,да не хулим,да не мразим,да не бием беззащитни деца и животни.нека да обичаме всичко живо на земята,нека да направим нещо добро на хората,нека да пеем,да се смеем,да обичаме.Ако така посрещнем 11.11 ще ни бъде по-леко на душата.И най-важното да не ни е страх от нищо.Нека да изпаднем в еуфория...но без наркотици. Приятно послещане на 11.11.
  Гледайки този пост ми се иска да задам няколко въпроса:
  1.
  Цитат
  Но ще отворя сърцето си и сетивата си за поглъщане на Космическата енергия и любов, която ще се изсипе отгоре ни.
  По всяко време можем да вземем Космическа енергия и любов, но само толкова колкото ни е нужна - нито повече нито по - малко.
  Та: През другите дни от годината затваряш/ме ли си сетивата и сърцето си за Космическата енергия и любов? И мислиш ли, че Вселената ще изсипе повече енергия и любов от обикновенно, защото сме 11.11.2011 или просто хората ще се "настроиме" да приемеме повече и ще премахнем за малко ограниченията, които в повечето случаи ( понякога осъзнато, а понякога - не ) сами си налагаме?
  2.
  Цитат
  Ще медитирам,ще релаксирам,ще отправям молитви за спасевието на земята и човешките души. Естествено този ден ще бъда на зеленчуци и плодове и много минерална вода. Ако всеки направи това,вечерта ще си легне удоволетворен от хуманната работа, която е свършил в полза на земята и Човечеството.
  Ако всеки ден отделяме мъничко време за да правиме това, което изреждаш всеки ден ще си лягаме удоволетворени от това, че сме излъчили Любов. Според мен няма полза единствено да приемаме Енергия и Любов без да излъчваме такава.. Всъщност, когато поемем повече отколкото ни е нужно системите ни ще се пренатоварят и пак няма да работят - резултата ще е същия както при липса - забавена работа, мързел, а - у..  ..Но това пак е въпрос на избор.. Дали ще намираме всеки ден повод да си се радваме, да излъчваме Любов ( не само да приемаме ) за нещо или само няколко дни в годината, когато са "празници" и през останалите ще тъжиме и каручката ни ще се обърне дори от най - малкото камъче на пътя.. Ето вчера прехвърлих на едно момиче от работата малко картинки и музика от телефона и ще и сваля малко филми, защото поради финансови причини няма компютър още у тях и тя милата си се радваше някаква цял ден и зареди целия персонал с енергия за работа, а от там и няколко клиента се изкефиха и шефа се зарадва, че работиме малко по ефективно, а аз от своя страна се израдвах, че зарадвах другите и стана купон и си тръгнах супер заредена от получения кръговрат .     Ухилен  ..Не ми струваше много, а и си имах повече енергия за мен си..   Ухилен
  3.
  Цитат
  айде от утре мили приятели да направим така,че да не се сърдим,да не се ядосваме,да не хулим,да не мразим,да не бием беззащитни деца и животни.нека да обичаме всичко живо на земята,нека да направим нещо добро на хората,нека да пеем,да се смеем,да обичаме.Ако така посрещнем 11.11 ще ни бъде по-леко на душата.
  А защо да не посрещаме всеки ден така, а не само 11.11.2011 то вярно, че се събират повече еднакви числа aма нека да не е само тогава? Ще е яко ако всеки ден си намираме малки поводчета да си се кефиме на деня и  живота, а и от своя страна той ще се пренареди да ни е кеф на нас и поводите да плачкаме и страдаме ще са все по - малко.. но е хубаво и да не се губят съвсем де.. все пак се пречистваме от сълзите - нали са водичка така отмиваме болката и мъката и напред за нови приключения.. Просто е хубаво да има Баланс
  Активен

  И нека никога нищичко няма,
  за да няма какво да се губи..
  Карма
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24


  Живота е сцена и училище за хората!

  « Отговор #8 -: Ноември 06, 2011, 18:47:14 »

  Здравей Darksun, много се радвам ,че задаваш въпроси във връзка с моя постинг. Напълно съм съгласна с теб моето момиче /извини ме за фамилиярността ми, но ти си  горе-долу на годините на внучката ми/. Да всеки ден трябва да правим тези неща, които съм писала... но аз написах постинга конкретно за тази дата, която тези които вярваме в нея , я чакаме с нетърпение. Всеки Божи ден трябва да правим по нещо мъничко или голямо за другите хора с Любов.Ето ти си направила нещо според теб малко, но за твоята приятелка е било нещо много значително... Ето как и ти си се почувствала добре и тя също. На правилния път си мило дете и продължавай в същия дух.С нарастването на годините ще нараства и издигането на духа ти. Защото едно е теория а друго на практика да изпиташ нещата. Дано Бог ти даде по малко облачни дни в живота ти. Макар,че сегашното младо поколение изтърпява едни от най-тежките времена на Човечеството. Но за това сте дошли светли и издигнати души за да изведете тази майка Земя на  висотите й. Извинявай за правописните  ми грешки в предишния постинг, но си счупих очилата. Всичко ще е наред само имайте вяра в Любовта и в себе си.


  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #9 -: Ноември 08, 2011, 00:23:49 »

  Факт е, че 11 Ноември има по- особена вибрация и енергетика, но не е нужно да се преекспонира и да се създават излишни илюзии.
  Възнесение, преход и други модерни понятия не се осъществяват в един единствен ден и ей така от днес за утре.Това е процес, който е започнал отдавна и ще продължава да се осъществява още дълго време, постепенно и своевременно.
  Това, обаче което ми прави впечатление в последно време е много странно държание на голяма част от хората. Предполагам има някакво изчистване на емоциите и синхронизиране, защото за мен лично действията на повечето са неадекватни. От една страна доста хора са нетипично разсеяни, разконцентрирани, неадекватни- сякаш част от тях е будна, а друга част е на друго място и време. Освен това, голяма част от хората са много раздразнителни; избухват изведнъж; дразнят се от всичко и всички и имат усещането, че ще се пръснат от нерви, без видимо да съществува някаква точно определена причина.
  Не знам на какво точно се дължат всички тези " феноменални" реакции, но явно в момента са в по- мащабен обхват и имат някаква причина и смисъл.
  Активен
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #10 -: Ноември 08, 2011, 09:50:16 »

  Искам да споделя, че за мен отварянето на портала започна реално в Неделя, в смисъл качествено нова енергия, която достигна до нас. Ако върнете лентата ще се сетите за старнни усещания, физически и не -толкова. Самата дата 11.11.11 според мен е по-скоро нещо като маркер, пусков механизъм. И не заради нещо друго, но защото НИЕ сме свикнали да продаваме такова съдбовно значение на тези дати. Ако в чаналингите например пишеше: портала се отваря на 05.11 нямаше да има такъв ефект. А тук се търси масовост. В безкрайността има геометрия, числата имат своя енергиен заряд, но реално за енергията няма значение дали ще е 11.11 според един от многото ни календари или не. Та, моята теория е, че точно се търси знаков момент,на който ние с нашето стериотипно мислене бихме придали важност, и  който ще предизвика тази масовост при втората конверсия. А тази качествено нова енергия е тук, и ще бъде много след 11.11. Това е поредния лъч от центъра на Галактиката. След него ще има още 2 доста силни ако не се лъжа, пролетта и зимата на 2012. И това ще се отразява на нас, Земята, Слънцето, всичко планети и живот в рамките на Вселената. А енергията постоянно ще се увеличава като интензитет, ще навлизат качествено нови, ще се активират портали и кристали. Реално доста неща се случват без да ги пише в чаналингите. Ако сте в състояние на осъзнатост и правите връзка между събитията, следите новините за икономически и социални събития, земетресения, магнитни бури и други се получава една по-обща картинка в която има смисъл.
  Защо ли си мисля, че ако някой иска да се събуди след 11.11 няма да му бъде отказано Усмивчица
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Sue
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 292


 • Град: Ниските земи
 • Нютонист

  « Отговор #11 -: Ноември 11, 2011, 15:13:41 »

  Аз малко бавно се включвам, но тъй като вече е единадесети, то хайде да поговорим как усетихте деня. Или конкретният час.

  Първо да подкрепя air_fairy, че енергиите са различни от миналата неделя. Нямам представа дали е така, но пък логиката ми подсказва, че каквото е имало да става, е станало по пълнолуние
  Пълнолунието беше преди 2 дена.

  Иначе, аз седя и се чудя - настинка ли ме гони или тук сумати народ се беше събрал да медитира в единадесетия час и съответните минути. Сякаш "слон" ми прегази главата. А така я усещам само когато се съберат много хора на църковен празник в храма.

  Мисля си, че след всичката шумотевица, точно сега на едно друго ниво се вихрят едни битки. Кой могъл да привлече енергии, могъл. Кой не, да му мисли за следващия път.
  Активен
  Diamond
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #12 -: Ноември 11, 2011, 16:03:31 »

  С нищо не намирам ралика от вчера или от други дни.

  Всъщност, докато написах първото изречение и се усещам, че днес ми е някак си много по лежерно от другите дни,
  но го отдавам на времето и на това, че е петък. Някак си безгрижно ми е, и се чуствам спокойно...
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Ноември 11, 2011, 16:57:19 »

  Естествената циркулация на енергията днес е от първоизточника ,през нас към центъра за земята.
  Представете си ,че сте изгличките на бор. Поемете енергията и я изпратете към корена ,за да се върне жизнената енергия към всички , а не да я поемата и изпращате незнайно на къде.
  Тук и сега- сме ние и планетата заедно, никакво хвръкване на иглички ,има още много работа.

  Ако евентуално чуствате неразположение, не се включвайте към масовата енергия , там е миш-маш в момента , Концентрирайте се в личната ви връзка с планетата и хапвайте здраво и спинкайте. Качествено заземяване е посланието на този вибрационен период.

  При мен лично наблюдавам и чистене на притъпени и занемарени кармични обвързаности.

  Иначе енергията от вселената си е почти същата като вчера. Енергийните вихри идват от нас , които са масово неосъзнати и е манджа с грозде. Дръжте се за земята ,ние сме Земята СЕГА. Ако ще става нещо ,няма да е отделно от нея .

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #14 -: Ноември 11, 2011, 17:18:05 »

  Аз малко бавно се включвам, но тъй като вече е единадесети, то хайде да поговорим как усетихте деня. Или конкретният час.

  Първо да подкрепя air_fairy, че енергиите са различни от миналата неделя. Нямам представа дали е така, но пък логиката ми подсказва, че каквото е имало да става, е станало по пълнолуние
  Пълнолунието беше преди 2 дена.

  Иначе, аз седя и се чудя - настинка ли ме гони или тук сумати народ се беше събрал да медитира в единадесетия час и съответните минути. Сякаш "слон" ми прегази главата. А така я усещам само когато се съберат много хора на църковен празник в храма.

  Мисля си, че след всичката шумотевица, точно сега на едно друго ниво се вихрят едни битки. Кой могъл да привлече енергии, могъл. Кой не, да му мисли за следващия път.

  Точно така. Главоболията и неразположенията на някои към 11 яаса се дължат точно на масовите медитации и тоталния енергиен миш маш. както отбелязах и в друга публикация най-добрата услуга, която можем да направим на себе си и Земята е като заземяваме енергии не да правим медитации и да ИСКАМЕ. За по-чуствителните, а и за тези, работещи с енергия е ясно, че енергийните вихри в момента нанасят повече вреда, орколкото полза. Да не говорим, че отваряйки сърдечен център и енергетиката си доброволно уж да пуснем новите енергии даваме достъп на всеки и всичко. Както Ео е отбелязала " Естествената циркулация на енергията днес е от първоизточника ,през нас към центъра за земята. " Наблюдавайте себе си. Ако след известно време усетите депресивно състояние, раздразнение или друго неразположение си припомнете какво поискахте днес и какво позволихте да се случи по силата на свободния си избор. И го коригирайте ако трябва. На всички пожелавам прекрасен ден.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  2011: Year of Illumination
  Видео клипове
  Georgio 0 773 Последна<br />публикация Март 04, 2011, 12:01:56
  от Georgio
  Часът на Земята 2011
  Инициативи
  Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso 1 815 Последна<br />публикация Март 14, 2011, 15:04:31
  от Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
  THRIVE (2011)
  Филми
  dayana 2 1288 Последна<br />публикация Април 04, 2012, 19:39:32
  от psyworld

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright