Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: АСТРАЛЕН БОЙ, БИТКИ И Т.Н  (Прочетена 1135 пъти)
Cohen
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


 • Град: sofiq
 • « -: Октомври 30, 2011, 20:46:29 »

  Уважаеми потребители, ето какви светове може да сътвори един не-осъзнат и не-разбиращ индивид в астралните нива ...

  И всичкото това само защото е надъхан до тотално безумие с митове и легенди за ... създадени низши същности от ограничени умове.

  А астралния свят би могъл да изглежда и иначе ... по-организиран, по-чист и подреден, ако нямаше подобни астрални пътешестевници, водени от собствените си фантазми ...

  О, да! Всичкото това, за което ще прочетете по-долу наистина съществува и ... именно в това е трагедията!!!

  Прочетете го и нека това ви бъде един нагледен пример какво не трябва да правите изобщо.

  Пътят на човешкото усъвършенстване не е в създаването на илюзорни светове, където да се изживяваш като "воин на светлината" или "воин на тъмнината", защото това вече говори за ... патология в поведението. Сори ...


   

  -----------------------------------------------------------------
  * Астрални битки. Чакайте да видим от къде да започнем. Ами щом сте се хванали да четете това значи имате напредстава горе-долу за какво става дума като говорим за Астрал. Ако не знаете за какво ви говоря по-добре зарежете тази статия, потърсете информация за това какво е Астрал, как се "влиза" там и т.н., пък после може пак да се пробвате да прочетете това тук.

  * Защити, предпазни средства и други такива.

  * Сега да преминем по същество. Щом като веднъж си (скъпи читателю, надявам се нямаш нищо напротив да ти говоря на ти) се хванал да се занимаваш с Астрала, т.е. си се научил как да "влизаш" там рано или късно ще ти се наложи да се биеш.

  Не, нямам в предвид че трябва ти да нападнеш когото и да било, а просто в Астрала се подвизават всякакви кретени които много обичат да атакуват де що докопат начинаещи - не знам защо, сигурно защото ги е страхq че ако се пробват да атакуват някой по-напреднал ще бъдат убити (ще обясня по-долу за убийствата в Астрала).

  Та, ти щом си стигнал сам да се "разхождаш" из Астрала това би трябвало да значиq че Учителя ти (т.е. човека който те обучава за това) би трябвало да те е научил да си създаваш защити, ако не е, откажи се да продължаваш докато не те научат.

  Винаги когато бродиш из Астрала го прави като преди това си си вдигнал защитите до максимума, ама ВИНАГИ ! Това си е за твое добро, защото напоследък се навъдиха твърде много привърженици на Тъмната страна и познай какво ще ти се случи, ако те хванат (знам, че звучи изтъркано като в някой от множеството почти еднакви фантастични филми, но тъжната истина е, че е така).

  Моят съвет е винаги когато можеш избягвай битките (поне докато не натрупаш достатъчно опит), нищо, че може да те сметнат за страхливец - по-добре страхлив, но жив отколкото смел но мъртъв.

  Имам в предвид, че привържениците на Тъмната стана почти никога не действат сами (страх?), а пък да се срещнеш с 5 - 6 души свързани помежду си ти като начинаещ (би трябвало да си, щом си взел да четеш това) не мисля, че ще имаш някакви шансове.

  Ако ли пък ти, читателю, си един от тях (Тъмните) - моля те откажи се на време и ела при нас, иначе рано или късно ще се наложи да се срещнем. Аз лично съм гътнал (убил) достатъчно такива ентусиазирани новобранци, и нищо, че ми се носи името на човек който гъта на ред без да се замисля, боли ме, наистина ме боли при всяко едно такова ненужно убийство.

  Не, нямам в предвид че съм се размекнал, едно е да гътна някой, който си го е заслужил с постъпките и действията си, съвсем друго е да гътна някой, който тепърва започва да се занимава, но решава че ще се издигне в очите на свойте когато гътне някой от нас - Воините на Светлата страна. Хммм, май се поотплеснах, ама нещо влагам прекалено много емоции в писането на това . . .

  * Та да се върнем на въпроса.Може би преди да продължим нататък ще е добре да пообясня какво означава думичката която използвам - гътане, или убиване/унищожаване/ на астралното тяло на някого.

  * Значи, първото и най-важно - убиването на астралното тяло НЕ е убиване на физическото! Е, да, гътането на астралното тяло оказва влияние и върху физическото. Нямам в предвид, че ако на астрално ниво ти отрежат главата вратът ти на физическо почва да кърви (не, не знам нищо за стигмите, но не мисля, че имат нещо общо).

  Когато получиш нараняване (но не смърт) на астрално ниво, това почти винаги оказва влияние на физическото тяло - т.е. ако някой ти отреже, премаже или нещо от сорта ръката на Астрално ниво има почти 100% вероятност да получиш изтръпване, болка, неприятно усещане на същата тази ръка на физическото ниво.

  А да, да не забравя, почти винаги по-сериозните щети, които понасяш причиняват главоболие. А, ако бъдеш убит на астрално ниво, освен неприятно голямото количество болка (главоболие най-вече) което получаваш, повече не може да влизаш в Астрала (поне докато не ти се възстанови астралното тяло).

  При повечето хора времето за възстановяване на астралното тяло е различно, но почти винаги е от 6 месеца до година (има определени хора, на които възстановяването им отнема от 2-3 дена до към 2 седмици. Кои са те ли ? Ще разбереш това рано или късно, в зависимост от това на чия страна ще избереш да бъдеш).

  Може би тук е мястото да ти кажа че има възможност тялото да бъде унищожено по такъв начин, че повече НИКОГА да не може да се възстанови. Този начин на гътване не се използва особенно често най-вече защото за него отива твърде много енергия, но напоследък ни се налага да го ползваме все по-често и по-често поради прекалено голямата бройка (и постоянно увеличаваща се) на Тъмните.

  * Астрален бой.

  * Може би не е лошо да минем по същество. Да речем, че въпреки всичко си решил да се сбиеш. Участвал съм в достатъчно на брой битки - и в екип и сам. Някой хора предпочитат като тръгнат на бой да водят със себе си същества създадени от тях самите, като целта е да се отслаби максимално защитата на врага.

  Има даже случаи в които тези същества успяват да гътнат врага като по този начин спестяват работа на господаря си. Тази статия няма за цел да те научи как да създаваш подобни същества - това би трябвало да те научи учителя ти.

  В битките оръжията които се използват са всевъзможни - като почнем от класическите огнени топки и светкавици, минем през различните видове мечове, секири, лъкове, щитове и сие хладни средновековни, и не до там средновековни оръжия и стигнем до модерните оръжия - огнестрелни и т.н. Всеки ползва това което му е удобно.
   
  Не очаквай да ти обяснявам как се създават които и да е било от тези оръжия, имаш достатъчно фантазия (надявам се) и би трябвало да можеш и сам да се справиш с това. Моята цел в момента е предимно да ти обясня що е то Астрален бой и битки (въпреки че като чета по-горе колко неща на които не им е тука мястото съм вмъкнал . . . ама карай, повечко знание никога не е излишно) .

  * Съвет : винаги когато тръгваш на Астрален бой освен необходимите ти оръжия си създай или гепи от някъде (не се смей !) ризница или нещо от сорта. Значи, колкото и да е здрава защитата която имаш винаги има някой който може лесно да я пробие след което ти оставаш незащитен, а докато направиш нова . . . биваш накълцан на парчета. А и честно казано защитите които съм виждал (говоря за защити на хора, ако имам възможност ще видя да вмъкна и нещо за защитите на местности) винаги пречат и ограничават действията на собственика им (да не говорим за скоростта).

  * Способи за астрален бой.

  * Както вече споменах някъде по-горе, всеки ползва каквито оръжия сметне за добре. Но аз лично ти предлагам да си набавиш по какъвто и да било начин нещо за близък бой (меч, секира и т.н.). Да, огнените топки, светкавици и други подобни вършат работа когато врагът ти е на разстояние и не особенно подвижен, но когато е на "една ръка разстояние" какво ще правиш ?

  Колкото и да си бърз в правенето на "специалните ефекти" (светкавици и т.н.) колко време мислиш отнема на някого да замахне с меч и да те съсече? Друго което е що годе важно е да имаш някакви собствени същества (казах че няма да ти обяснявам как се правят - имаш си Учител за тая работа).

  Ами колкото и да си добър в боя, когато срещу теб се изправят 300-400 същества без значение от какъв вид трудно би могъл да се справиш сам с тях. Е да, можеш да ползваш и спец ефекти (огнени топки, светкавици, каменен дъжд и т.н.) с голям радиус на щети, но не забравяй че отнемат доста енергия, а като си поизхабиш енергийката за такивата неща и след това като ти се наложи да се изправиш срещу самия ти противник, а и както вече казах тия същества могат да нападнат самия ти враг след като се справят с неговите същества ?

  Разбираш ли сега какво имам в предвид?

  Иначе спец ефектите вършат идеална работа когато ти се налага да нападаш място защитено от някакъв вид силна (голяма) защита и/или нечий замък. НЕ ! Няма да ти обяснявам нито за големите защити, нито за замъците!

  В някоя друга статия може и до там да стигнем, защото ако и за това взема да пиша ще завзема цялото списание. Първо и основно правило при атаките на такива неща : никога, ама абсолютно никога не тръгвай сам. Или работи в екип с някого или атакувай със съществата които сам си си направил.

  Ами добре де, замисли се : учил си история, чел си книги, гледал си филми - някъде си срещал атака срещу нечии замък само от един човек ? Хм, остави филмите тип Рамбо, Терминатор и сие глупости. Е? Да, точно така, не става. Въпреки че и такива случки съм виждал (ами има луди всякави).

  * Друго за което не е лошо да помислиш е да си направиш някакви оръжия обсаден тип. Катапулти, балисти и други такива. Добре де, ако искаш можеш да се пробваш да направиш разни неща от рода на РПГ, гранати и т.н. модерни оръжия. Обаче за тях ще ти трябват много време и ресурси (енергия), а и опитен полигон естествено.

  ВНИМАВАЙ! Като правиш такива неща (огнестрелни) като нищо може да сгрешиш някъде и познай какво ще ти се случи (сещаш ли се за множеството нещастни случай с алхимиците през средновековието?).

  Просто обсадни оръжия ще ти трябват най-малкото защото няма да хабиш толкова много енергия по време на битката (а пък тях (обсадните оръжия) си ги правиш преди атаката), докато разните идейки от рода на огнени топки и т.н. . . . най-малкото, огнената топка с която би могъл да унищожиш човек какви вреди мислиш че ще направи на една да речем каменна стена ? Да, точно така - никакви.

  * Всичко което казах до тук за големите атаки е за атака срещу нечии замък или укрепено място, но идеално върши работа и срещу някоя от големите защити.

  * Надявам се скъпи читателю, че що годе ти е станало ясно за какво става дума.  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #1 -: Октомври 30, 2011, 22:07:21 »

  Всеки път като чуя "астрален бой" и все си мисля, че става дума за тинейджъри, на които им е писнало да играят "контра страйк" в клубовете по цяла вечер. Усетили са потенциал в себе си и вместо да го развиват в положителна насока, са решили да си поиграйкат на "контра страйк" на по-дълбоко ниво.
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Cohen
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 43


 • Град: sofiq
 • « Отговор #2 -: Октомври 31, 2011, 02:52:01 »

  Всеки път като чуя "астрален бой" и все си мисля, че става дума за тинейджъри, на които им е писнало да играят "контра страйк" в клубовете по цяла вечер. Усетили са потенциал в себе си и вместо да го развиват в положителна насока, са решили да си поиграйкат на "контра страйк" на по-дълбоко ниво.  Не не не,  това не е кънтър страйк  Ухилен Ухилен Ухилен това е по скоро World of warcraft  или lege of  legends.Доста фантазйорско ми се вижда това със тези боеве.Особено странно ми се видя като писателят на статията казва как е убил астрално тяло.Което ми се вижда доста странно макар, че  то май беше безсмъртно. Хммм А най яката част беше като казваше как си е правил хиляди същества и нападали с ЦЕЛ да  ОТСЛАБЯТ ЗАЩИТАТА НА ПРОТВИНИКА.
  « Последна редакция: Октомври 31, 2011, 02:59:06 от Cohen » Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #3 -: Октомври 31, 2011, 03:04:41 »

  Цитат
  Особено странно ми се видя като писателят на статията казва как е убил астрално тяло.Което ми се вижда доста странно макар, че  то май беше безсмъртно. Хммм

  Малко окултистите понякога прекаляват със "сериозността на събитията".Усмивчица От гледна точка на душа, няма как да се убие! Но! При човек.. решил да използва потенциала си по такъв начин, пазителите уважават свободната воля и колкото и да предпазват астралното тяло, човека и намеренията му взимат връх и накрая самото енергийно тяло се уврежда.Тъжен Но нищо не е непоправимо, просто се забавя развитието.Усмивчица

  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Cohen
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 43


 • Град: sofiq
 • « Отговор #4 -: Октомври 31, 2011, 03:25:16 »

  Цитат
  Особено странно ми се видя като писателят на статията казва как е убил астрално тяло.Което ми се вижда доста странно макар, че  то май беше безсмъртно. Хммм

  Малко окултистите понякога прекаляват със "сериозността на събитията".Усмивчица От гледна точка на душа, няма как да се убие! Но! При човек.. решил да използва потенциала си по такъв начин, пазителите уважават свободната воля и колкото и да предпазват астралното тяло, човека и намеренията му взимат връх и накрая самото енергийно тяло се уврежда.Тъжен Но нищо не е непоправимо, просто се забавя развитието.Усмивчица
  Да така е забавя се развитието на душата зависимо от човека или по скоро волята му.Както авторът казва, че при някой хора отнемало дни  при други  от половин до 1 година.Но после не е много добре, защото докато  трае възтановяването на  нараненто Астрално тяло не е възможнода се правят астрални проекцйи.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Астрален свят!
  Езотерика
  The One 0 1738 Последна<br />публикация Октомври 12, 2010, 01:55:31
  от The One

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright