Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Размисъл за индиговите деца  (Прочетена 1819 пъти)
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « -: Октомври 25, 2011, 19:03:33 »

  Всички говорим за тези деца - какви били прекрасни, какви били супернадарени, ама замисляли ли сте се, че може би и те си имат лично пространство? Защото доста от майките като разберат, че децата им са индиго, кристални, преходни, диамантени, звездни, огнени и всякакви такива, каквито се сетите, започват да вдигат олелия до небесата като квачки, които са снесли яйце: вижте ми детето колко е специално!
  Но тези деца не са някакви екзотични животинки, които са прясно открити от някой смел природоизследовател и са дружелюбни към всичко - те са преди всичко хора! И те имат своите емоции, и те имат своите страхове, и те имат своите мечти, и те имат своите желания... Първото ми послание е - престанете да истерясвате, щом се натъкнете на такова дете!
  Тези деца са обект на внимание на всички - медии, психолози, психиатри, педагози, парапсихолози, разни New Age проповедници, духовници от официалните религии, клюкарки, журналисти, любопитни, зяпачи, шарлатани и прочия категории хора, заинтересувани от въпроса - Какво, по дяволите, става в нашата напрегната епоха??! Да не полудяваме!?
  Никой не полудява, освен ако не си каже, че това става с него, ако се случи така, че не разбира какво се случва наоколо.
  Разбрахте ли - никой не полудява! Светът върви към по-добро!
  Но сега нека се обърнем към най-заинтругуваните в света на науката от проблема за децата индиго: това са психолозите и психиатрите!
  Те се мъчат да си обяснят на своите постни умове какво става. Това не значи, че всички психиатри и психолози са като моята училищна психоложка, която с един вечно напевно-плачевен тон, сякаш оплаква близък роднина, ми обяснява, че съм болен и трябва да слушам психиатърката си, за да се излекувам или като психиатърката ми, която с една тънка и леко подигравателна усмивка ми обяснява, че трябва да слушам своята училищна психоложка, за да ми е добре в училище.
  Тук вече идва ситуацията, която искам да поразискаме - тази цикличност, характерна за тоталитарните системи, заформя една мутренска схема - "Ще слушаш бацата, че да немаш проблеми после!". В случая в представите на психиатърката ми е училищната психоложка - тя е този човек, който може да ме контролира на локално ниво. В представите на училищната психоложка психиатърката ми е човека, който трябва да упражнява контрола си над мене, защото майка ми за това й плаща. Тя няма какво толкова да се знаимава с мене - тя си има и друга работа и без мене - нали и с мене и без мене си взема щатната заплата - какво я е нея грижа! Ееее, там нека си щурее ученика - има си психиатър, дето да му бере на него гайлето! Аз си имам своите грижи! - така разсъждава психоложката на училището.
  Това са хора на Старата епоха - те мислят само за себе си и за никой друг. Тях не ги вълнуват другите хора.
  (Тук искам да внеса едно особено важно уточнение - това, че не си индиго, кристал, горчичен, майонезен, беарнезен, пипитен, кариран или какъвто там си харесвате от New Age категориите хора, не значи, че ти автоматично си човек на Старата енергия - това се определя от това дали си някакъв фанатизиран религиозен последовател - мюсулманин, юдеин, християнин, будист или някакъв друг - да кажем, сектант или шаманист, също така дали все гледаш да пазиш старите норми в обществения живот, дали си привързан към егото си и така нататък - материал за изброяване бол! Ако не правиш тези неща, ами правиш следните неща - да си човечен с другите, да вярваш, че Бог е едно и е навсякъде, че е за всички, а не само за тази или онази вяра, не подкрепяш схващанията, че човешката душа е като бутилка за еднократна употреба - пиеш и хвърляш - или в Рая, или в Ада, и то за вечни времена - до края на вековете. Също трябва да си убеден, че не предстои Страшния съд - няма да дойде разплата с всички грешници и всички да отидат в езерото от катран и жупел за вечни времена. Толкова е лесно да си Нов човек, без да имаш някаква специален цвят аура (подсказка - тези деца са дошли да ни помогнат, не да ни бутат по баира нагоре)!!!)
  Ето сега идва страшното - менталния тоталитаризъм на Старата енергия, която се бори срещу поривите на Новата енергия и се опитва по всякакви най-отчаяни начини да си опази властта цяла и непокътната.
  Но така не става! Не!!!
  Трябва промяна - Пора жить! Пора переустраивать мир воктуг нами! - това пишеше на стената на един изоставен руски затвор, използван до разпада на СССР.

  Следва.... >>>
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #1 -: Юни 15, 2012, 18:15:22 »  А аз се питам... защо им е на всички да се рекламират ?!
  Това ,дали си индиго,кристал и прочие ,с какво си мислят другите хора,че си по-Богопомазани ли ?!
  ТЕ също имат Карма-за това са тук !
  ТЕ също са нормални хора,като тях -нищо че имат "ПАРАНОРМАЛНИ способности" ( в същност тези Свръх способности са заложени във всеки човек,и могат да бъдат използвани съзнателно ...)
  Живота изобщо не им върви по мед и масло.

  Защо им се слага табелката " ИНДИГО " ?! Толкова ли е важно "званието" или сърцето и душата ,които носят в себе си ?!

  АЗ не знам какво съм... Не ми и пука за табелката !
  Аз просто искам да открия себе си ! Да науча своята ИСТИНА!
  Аз знам само едно нещо в този живот - Уважавайте,Майката Земя! Обичайте я! Тя е вашият дом,докато сте на нея ! Съобразявайте се с нейните закони-НЕ С ЧОВЕШКИТЕ ( тези създадени от хората )!

  Погледнете природата-тя плаче ! Хората бавно я убиват !
  Вижте животните - те са мъдри ! Хората ги използват за храна !
  Въздуха-тровят го ! А без него не могат да живеят !

  "Открий първо себе си.След това поведи хората към Светлината!"
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #2 -: Юни 15, 2012, 19:25:30 »

  И двата поста в тази тема са много сладки..само дето искренно ми омръзна да чувам термина "Индиго"... Усмивчица
  Активен
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #3 -: Юли 08, 2012, 13:41:24 »

  Висшата същност обича разнообразието
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Индиговите и Кристалните Деца
  Децата индиго
  giti 9 7440 Последна<br />публикация Юни 30, 2011, 15:09:14
  от Gabbie Unfaithful
  За Индиговите и кристалните деца по БТВ на 29.08.09
  Обща тематика
  Админ 6 3316 Последна<br />публикация Декември 30, 2010, 22:09:29
  от nre
  За индиговите деца
  Децата индиго
  Админ 2 2320 Последна<br />публикация Юни 14, 2012, 03:08:28
  от X-R-ISTINA
  Духовните задачи на индиговите деца
  Децата индиго
  Админ 0 2559 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:40:07
  от Админ
  От къде се вземат индиговите деца?
  Децата индиго
  Админ 9 9573 Последна<br />публикация Октомври 28, 2013, 14:44:50
  от Kissing You Good Night

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright