Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4] 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Женски аспекти на енергията на Духа  (Прочетена 4967 пъти)
pulse
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 10


« Отговор #45 -: Ноември 18, 2011, 22:32:41 »

Alida:
Ясно е, че щом ги изброяваш като хора, от високите духовни нива, отношението ти към техните личности е като към учители и както каза святи хора. Подразбира се, че е деликатен въпроса, относно тяхната мъжественост, тъй като на тях, просто им липсва това его, за което стана дума.
Всяка година се правят разни класации за мъж на годината, десетилетието, века и разни такива. Там лесно може да се прецени общата картинка. Обикновено, най-харесвани са, именно такива мъже, които са с много силно изразено мъжко его, което е достатъчно показателно, какво подразбират повечето жени под "мъж". Как смяташ? Къде, в тези класации, биха се подредили имена, като Петър Дънов или Иван Рилски? Дали изобщо ще са в челната стотица?
Да, именно сексуалния подтекст е определящ. Това е бариерата, която ако надскочим, ще видим много неща по много различен и поне според мен, много по-истински начин.
Не разбирам защо смятате, че задавам въпроси, които не ме вълнуват. Съзнам, че някои хора, пишат тук, за да си губят времето и това на останалите, но не смятам, че аз съм от тях.

air_fairy:
Съжалявам, за начина, по който ме "виждаш". Изглежда доста умело успяваш, сама да се разстроиш, от което никой няма нужда, а най-малко ти. Тези плюсове и минуси, за които се захвана и те ядосаха, са заряда, който ти първа спомена. Заряда обикновено е или положителен + или отрицателен -. Ако само моята гледна точка ме вълнуваше, както казваш, нямаше да търся други мнения и литература по въпроса, а щях да се вея доволна и самовлюбена, из белия свят. Защо ме наричаш Васе и какви сценки подозираш, че разигравам?
 
sanguinary:
Щом няма женско его, тогава защо го наричаме мъжко его, а не просто его. По този начин погледнато, излиза че егото е изцяло мъжки аспект.

air_fairy и  shining_star:
Наистина, сякаш всичко се хармонизира. И аз го забелязвам на моменти и го усещам. Дано не грешим. Не смятам, че е утопично, а и съм сигурна, че е постижимо. Дори неизбежно, тъй като, което не може да се балансира се трансформира в друго, което може.
Точно такава трансформация май ни предстои, тъй като по всичко личи, че хората сме много далеч от всякакъв баланс.
Активен

"Плътта желае противното на духа, а духът противното на плътта”
air_fairy
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #46 -: Ноември 18, 2011, 22:50:50 »


  air_fairy:
  Заряда? Значи плюса и минуса, условно ги определяме като мъжки и женски аспект.
  А как можем да сме сигурни кое е плюса и кое минуса? Според функциите, които изпълнява ли? Плюса е активен, а минуса пасивен? Аз например, твърдя, че е точно обратното. Ами ако са плюс и плюс, които действат в съгласие, а не в противовес?
  Черното е тъмно бяло.


  Това са си твои разсъждения. Не мои. Както и тълкуването. И ако коментар се тълкува като засягане така да е. Предпочитам да се засягам, отколкото да се съгласявам и да заложа на пасивитета.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  gavrosh
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #47 -: Ноември 18, 2011, 23:06:21 »

  Здравейте.
  Не прочетох всички постове, но който е отворил темата е сложил заглавие-
  Женски аспекти на енергията на Духа.
  Мен ми се струва че въпроса е за жената в семейството.
  А нейното място в семейтството е важно.
  Активен
  pulse
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 10


  « Отговор #48 -: Ноември 19, 2011, 01:10:07 »

  air_fairy:
  Не мога да те разбера. Ако нямаш намерение да се занимаваш да ми отговаряш, не е нужно да го изразяваш с общи изрази, които се използват, обикновено при бягство. Точно както, възрастни избягват неудобни въпроси от дете.

  "Това са си твои разсъждения. Не мои. Както и тълкуването."

  Не разбирам кое не е в реда на нещата, според твоите разсъждения. И ако има такова, защо просто не кажеш къде виждаш разминаване?

  "Предпочитам да се засягам, отколкото да се съгласявам и да заложа на пасивитета."

  Това ли са единствените реакции, за които се сещаш, air_fairy?
  Ами не мога да се съглася. Аз например, предпочитам да се вслушам и ако има разминаване, да потърсим причината. Заедно. Сама, забелязала съм, не става.
  Активен

  "Плътта желае противното на духа, а духът противното на плътта”
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #49 -: Ноември 19, 2011, 23:01:17 »

  Да, изравняват се. Това е прословутата промяна в ДНК, Ин и Ян вече няма да бъдат противоположни
  и аз съм извън "установена" терминология, нещо като окислената кръв и неокислената - това е една и съща кръв, но енергията ще е с един знак,

  отвъд-дуалност
  и не е утопия, а съвсем реално и възможно, самата жива действителност

  Какво ми направи вчера с тоя пост не знам, ама от тогава колкото пъти се замисля как да опиша подробности около това, което чувствам, разбирам, че ще са само приказки, и ще се правя на много умна. А сърцето ми пее ли пее-"Истина ти казвам, истина е"

  Не разбирам кое не е в реда на нещата, според твоите разсъждения.

  Това, че връхлетя на спор на място, където се предпочита дискутиране.  Виж се колко бойни полета си си създала.

  Радвам се, че сте дошли, за да давате пример на младите и да споделите опита си.

  Не бързай да се радваш, аз съм дошла да се уча

  А нейното място в семейтството е важно.
  Здрав-ей и ти! Усмивчица
  Наистина е много важно. И жената може да направи много, за да промени света, в който живеем в момента.
  Всеки дошъл на тази планета, попада в ръцете на жена. Тя е първата, която оставя следа върху белия лист. А следата е толкова дълбока, че оказва влияние на всичко, което ще се напише по- нататък. Променим ли следата, светът ще стане друг.
   Не е важно кой колко пречи за това и какви външни обстоятелства налагат друго женско поведение. Майката би пожертвала и живота си за своите деца. А е нужно много по- малко, да се посвети на Любовта. Останалото ще го свършат мъжете Усмивчица

  П.С. Имаше едно клипче в нета, доста добре са уловени разликите в мъжкия и женския тип проявление. Позабавлявайте се:
  http://www.vbox7.com/play:8a1ea736
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #50 -: Ноември 20, 2011, 00:50:52 »

  Цитат на: Alida
  Не бързай да се радваш, аз съм дошла да се уча
  Това също е добър пример, Alida. Например, ако беше дошла да беснееш, нямаше да е добър. Но я да видимм... Дошла си да се учиш, а вече си подкарала критиките на по-малките ученици.
  Цитат на: Alida
  Това, че връхлетя на спор на място, където се предпочита дискутиране.  Виж се колко бойни полета си си създала.
  Да, това определено не е добър пример, Alida. И както и в темата на KYGN им се скарах, за където го изпонахапаха, по-големи и по-опитни от него батковци, които уж трябва да му дават пример, сега и на вас ще ви се скарам, тъй като, според мен и вие не сте никак прави, да го скубете така детето.
  Чест и почитания и към двете ви, с air_fairy, но определено не смятам, че бихте искали така да се отнасят към децата ви, когато търсят отговори.
  Не виждам абсолютно нищо нередно в това, което е написала pulse, а още по-малко пък да създава фронтове или бойни полета. Къде изобщо ги видя тия бойни полета?!?!?! Същото би било, Alida, ако аз сега ти кажа, че заради теб се е случила войната в персийския залив. Абсолютно въздушно и необосновано обвинение, което има за цел, единствено - вменяване на вина. Знаеш при малките и подрастващите, това колко е лесно. Налага се да сме по-деликатни. По-добре, изобщо не й отговаряйте, ако нямате какво да й кажете. Не е добра идея, да мачкаме всичко живо, което считаме, за по-слабо еволюирало от нас.
  И ако това са женските аспекти на духа - мерси. По-добре да се оповавам на егото си, което ...наистина изглежда, че е изцяло мъжки аспект.
  Цитат на: Alida
  Всеки дошъл на тази планета, попада в ръцете на жена. Тя е първата, която оставя следа върху белия лист. А следата е толкова дълбока, че оказва влияние на всичко, което ще се напише по- нататък.
  Тези ръце на жена, в които попадат, понякога ги търкулват по много тъмен и трънлив път.
  И това, по нищо не личи, че скоро ще изчезне. Дори точно обратното.
  Цитат на: Alida
  Майката би пожертвала и живота си за своите деца.
  Черно-бели са разбиранията ти, Alida. В хубав свят живее ума ти, но изглежда се налага да ти напомня, че това не е реалността.
  Това за майчината любов, скоро ще е мит. Скоро ще е там, където е всяка друга форма на междучовешка любов. Стигнали сме етап, в който - зверовете в гората, имат по-правилно отношение помежду си и към децата си, от нас. Можем само да се учим от тях. И да, те често умират за децата си. При тях никоя форма на любов, не е мит. 
  Клипчето е забавно, но също мисля, че става дума, за доста остарели стереотипи.
  По-скоро гледай тези двете.
  Какво искат жените
  Какво искат мъжете
  Макар, че и тези схващания са леко поостарели, но не намирам по-актуални.
  Активен
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #51 -: Ноември 20, 2011, 01:14:51 »

  Санги, добро вкючване, но си мисля че сега ти леко попрекали. И мисля да се аргументирам. Та какво стана, споделят си едни хора и идва някой, който задава въпроси......дотук добре. След като ги получава започва свои си разсъждения като накрая заключението е че тва аз го твърдя. Аз пак обяснявам, на 2 места дадох примери какво е аспект на енергията. Но не.....и с отговаряне не става. Излиза, че се ЗАСЯГАМ. В този случай само коментар от рода "Да, ти си тооолкова права" би била удоволетвиряваща. Което аз не съм готова да направя. И знаеш ли защо? Някой да ми пише преразказ с елементи на разсъждение, и после да ми каже че пиша с общи изрази е меко казано проява на неуважение. И само още нещо, да ти напомня този стил на един потербител, добре известен на всички........стила провокация-отговор. И така до безкрай. Така че, аз лично няма да се занимавам, може пък да бъде прието за съгласяване. Отговаря се на някой, който иска да те чуе, не да се хваща за някоя твоя дума и да си прави генералните изводи с екзестинциална насоченост и после да се тръшка" ох, не съм разбрана, аз само питах, вие лоши хора бе ме разбирате....". Това е липса на хигиена в общуването.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #52 -: Ноември 20, 2011, 01:43:27 »

  Ох май докато седи това женски ,отпред на темата ,все ще има някой да писка . Все е едно как ще ги наричаме - финни/ груби аспекти, леки/тежки аспекти, ин /ян..... и така до безкрайност.
  За кого са важни опознаванията на съставните аспекти на енергията- за енергийният осъзнат работник, за увеличаване ефективността на работата му и синхронизациите.
  За тези които темата не говори нищо друго освен вечното дерби Мъже vs. Жени ,което няма нищо общо и ако го избива натам , да се връща периодично да я чете, докато спре да му избива, тогава може да вземе активно участие . Иначе със същия успех можем да отворим тема Левски или ЦСКА.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #53 -: Ноември 20, 2011, 10:51:01 »

  Alida: same here!!
  Колкото и да изглежда не за вярване, и аз си мислех точно същото. Мислех си как не мога да го "класифицирам" и опиша с линейния си разум и език, може би защото енергията /и възприемането/ са различни, качествено различни от това, което "преди" сме възприемали, а сърцето ми пее: истина е, истина...

  Активен
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #54 -: Ноември 20, 2011, 11:54:12 »

  ...и нещо друго, Alida: новата енергия руши старите мисловни модели и отношения. Тя действа и независимо от нас, но ние сме тези, които трябва да я възприемаме и насочваме съзнателно, и да бъдем в хармония с нея. В този смисъл не трябва да се притесняваш дали ще изглеждаш "много умна", дали отсреща ще те разберат, и как, защото това е стар модел, залегнал в нас - да се притесняваме как изглеждаме, как ще ни възприемат, дали ще ни разберат и одобрят, дали няма......един от симптомите на прехода е, че ще изразяваме себе си, без да ни интересува как ще бъде възприето...в известен смисъл сме оставени "сами на себе си", за да се научим да живеем заедно и да си помагаме...to live for the one, with the one, be the 1.
  Активен
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #55 -: Ноември 20, 2011, 12:33:27 »

  Тези ръце на жена, в които попадат, понякога ги търкулват по много тъмен и трънлив път.
  Нали за промяна говорех, Санги. Ако жените можеха да осъзнаят какво им е поверено, щяха да разберат защо не се чувстват добре. И- да, майките нямат тази връзка с децата си, която са имали по- рано. Аз апелирах към възвръщането и.
  В хубав свят живее ума ти, но изглежда се налага да ти напомня, че това не е реалността.
  Не е само ума ми. Сърцето ми е там. Много дълго бях раздвоена между двата свята, докато не разбрах, че не може да бъде променен свят, в който не живееш и не обичаш. Сега съм тук, виждам всичко това, за което пишеш и .... не го мразя. То е част от картината, защо да го отричаме, когато съществува?  За мен е важно какво ще избера аз. Когато искаш да направиш красива керамика, първо трябва да преодолееш погнусата си от това, че глината ще те изцапа. И се оказа, че ми е най- добре, когато се опитвам тук да живея така, както бих живяла "там".
  А за критиките- не улучи. Предпочитам нещата да ми се казват директно, отколкото да гадая на какво се дължи такова отношение към мен. Не съм написала нещо, което не бих казала на себе си или на децата си.
  ...и нещо друго, Alida: новата енергия руши старите мисловни модели и отношения. Тя действа и независимо от нас, но ние сме тези, които трябва да я възприемаме и насочваме съзнателно, и да бъдем в хармония с нея. В този смисъл не трябва да се притесняваш дали ще изглеждаш "много умна", дали отсреща ще те разберат, и как, защото това е стар модел, залегнал в нас - да се притесняваме как изглеждаме, как ще ни възприемат, дали ще ни разберат и одобрят, дали няма......един от симптомите на прехода е, че ще изразяваме себе си, без да ни интересува как ще бъде възприето...в известен смисъл сме оставени "сами на себе си", за да се научим да живеем заедно и да си помагаме...to live for the one, with the one, be the 1.

  Да, това е едно от основните неща, които учи човек преди да тръгне. По- скоро "темата", която ме занимава в момента е, че понякога все още "се правя" и когато се хвана, изпадам в див потрес Ухилен
  Твоите постове много ме стоплиха. Иска ми се да знаеш, че е взаимно.
  Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #56 -: Ноември 20, 2011, 16:58:13 »

  Взаимно е
  и е много съществено това, което казваш:
  1. че не може да бъде променен свят, който не обичаш и не приемаш. Защото...знаеш защо. Защото нещата се променят отвътре навън, всичко, което мислиш, чувстваш, говориш и вършиш, се проектира навън. И така ако мразиш и отвърляш "света", "реалността" в която живееш, няма как да излезеш от нея и да я промениш, живееш в именно такава реалност, каквато си проектираш.
  2.да се стремиш "тук" да живееш така както "там" - абсолютно.
  Това са всъщност най-важните ни задачи, това е, за което сме тука, да се научим да живеем добре в лоши условия, и в крайна сметка да станем господари на "условията", на себе си и живота си, ние да определяме условията, вместо те нас...
  Активен
  Alida
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 253


  « Отговор #57 -: Ноември 20, 2011, 23:20:57 »

  не може да бъде променен свят, който не обичаш и не приемаш. Защото...знаеш защо. Защото нещата се променят отвътре навън, всичко, което мислиш, чувстваш, говориш и вършиш, се проектира навън. И така ако мразиш и отвърляш "света", "реалността" в която живееш, няма как да излезеш от нея и да я промениш, живееш в именно такава реалност, каквато си проектираш.

  Днес изучавах един съвсем пресен сайт на съфорумец от друг форум. Бях изненадана от простотата, с която описва това, което казваш по- горе. Той говори за начина, по който лекуват хавайските лечители- "медитират, като поставят човека, когото лекуват, в сърцето си" Усмивчица

   Благодарение на сайта, си изчистих понятията за мъжка, женска енергия и его. Това его се спомена на няколко пъти, "детектора" ми засече някакво несъответствие, но до днес не можех да го изкажа, защото нещо ми липсваше. Докато не прочетох за него тук: http://www.lira-mahatma.com/?page_id=79
  Най- кратко казано, това е нашият ум, мутирал под въздействието на изкривените и болни енергии на реалността. Превърнал се от инструмент в паразит и генериращ постоянен страх, с изобретателност, която няма равна.
  Аз съм напълно съгласна с всичко написано там, нещо повече- четох тази статия, все едно  е писана по мое преживяване.
  А мъжката енергия, идваща от духа за мен носи вдъхновение и самоизява. Женската- приемане и реализация (материализиране). Самата дума "материя", съдържа в себе си "майка". Двете проявления няма да променят знаците си, те са като две страни на една и съща монета. Това, което идва, то е изчистване от изкривяванията и шаблоните, балансиране. На мястото на старото противопоставяне- движение рамо до рамо.
   
  П.С. Това са мои разсъждения, усещания, приумици и допълнения към вече писани неща. Не ги приемайте като опит да коригирам вашите. По- скоро обратното- интересна ми е всяка гледна точка и много ми се иска от тук да изведем някаква по- пълна картина.

  Pulse
  ,
  Мислих доста върху това, което ми написа Санги. Не съм те възприемала нито като по- малка, нито като по- назад в развитието. Написах ти това, което бих казала на себе си. Но той беше прав в това, което усети. Не се съобразих с момента. И обръщението ми към теб прозвуча в друга светлина. Това е още един пример как егото може да крои лоши шеги.
  И понеже искам като си видим мненията във форума да се усмихваме, моля те- прости ми.
  « Последна редакция: Ноември 21, 2011, 00:06:55 от Alida » Активен

  "Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #58 -: Ноември 22, 2011, 00:41:22 »

  Цитат на: air_fairy
  Санги, добро вкючване, но си мисля че сега ти леко попрекали. И мисля да се аргументирам. Та какво стана, споделят си едни хора и идва някой, който задава въпроси......дотук добре.
  Ами не, не мисля, че е добре, тъй като това звучи като "аз и Марийка си рисувахме в пясъчника, а Герканка дойде и ни разпиля произведенията."
  Цитат на: air_fairy
  След като ги получава започва свои си разсъждения като накрая заключението е че тва аз го твърдя.
  Фейри... мисля, че трябва да се успокоиш. Определено, в този случай - избързваш и грешиш. Водена си от вече изградена настройка към нея. И въпреки че си ми по-близка и според мен си по-опитна от нея, в този случай, определено не намирам поведението ти за правилно и адекватно.
  Цитат на: air_fairy
  Аз пак обяснявам, на 2 места дадох примери какво е аспект на енергията. Но не.....и с отговаряне не става.
  Това, което видях е, как настръхваш срещу нея, което за мен поне е напълно необяснимо. Тя нито е заплаха, нито толкова натоварваща като присъствие. Ако някой прочете само твоите мнения, без нейните, ще си помисли, че те е засипала с обиди и ругатни и едва ли не е влезнала тук, за да е трън в твоето око!
  Цитат на: air_fairy
  Някой да ми пише преразказ с елементи на разсъждение, и после да ми каже че пиша с общи изрази е меко казано проява на неуважение.
  Ако е така, би било проява на неуважение, да. Но... фейри, чуй се само - преразкази с елементи на разсъждение! Ама че работа. От къде тази лошотия бре жено?! А за общите изрази и ти мн. добре знаеш, че ги използва. Проява на неуважение би било, ако и отсрещния ги използваше, за да отбие номера. Но тогава щеше да е - взаимонеуважение.
  Цитат на: air_fairy
  да ти напомня този стил на един потербител, добре известен на всички........стила провокация-отговор. И така до безкрай.
  Този, за който говориш, няма нищо общо с този стил, който описа. Неговия е - да си задава въпроси и сам да си отговаря, по възможно най-неадекватния начин. Провокацията е нещо, за което се налага да има провокиран. Ако ти се оставиш да бъдеш провокирана, то тогава всеки може да е провокатор.
  А и нямам нищо против, дори и да е василиса, щом се държи прилично - казвал съм го не веднъж.
  Както каза единя от модераторите "не отстраняваме някой, защото ни прилича на някой, а защото нарушава правилата!".
  Цитат на: Alida
  Нали за промяна говорех, Санги. Ако жените можеха да осъзнаят какво им е поверено, щяха да разберат защо не се чувстват добре. И- да, майките нямат тази връзка с децата си, която са имали по- рано. Аз апелирах към възвръщането и.
  Да, разбрах те още от първия път, но бях длъжен да си кажа репликите, знаеш ме. Всъщност... май не ме знаеш, но ето, вече започваш да ме опознаваш
  С апел, не мисля, че ще стане. Не си представям как ще кажеш на някоя майка - обичай си детето и тя хоп! Макар, че ...се сещам за един филм, където една богаташка не си обичаше детето и детегледачката й отвори очите, та си го обикна. От този турбо-преразказ едва ли става ясно нещо, но както и да е.
  Ми да, понякога имат нужда от леко ..."побутване" някои, но според мен, сегашната действителност е само резултат, вследствие на причина. Добре би било да се изкорени причината, а не да се борим с резултатите.  
  Цитат на: Alida
  Когато искаш да направиш красива керамика, първо трябва да преодолееш погнусата си от това, че глината ще те изцапа.
  Много обичам такива сравнения.
  Даже, според мен, не само трябва да преодолееш погнусата от изцапването с глина, а да превърнеш тази погнуса в любов. Да се влюбиш в миризмата й, цвета й, всичко.
  Цитат на: Alida
  Предпочитам нещата да ми се казват директно, отколкото да гадая на какво се дължи такова отношение към мен. Не съм написала нещо, което не бих казала на себе си или на децата си.
  Много добре. Това е изключително ценно качество, според мен. Макар и ...не особено препоръчително, в определени моменти.
  Цитат на: Alida
  "темата", която ме занимава в момента е, че понякога все още "се правя" и когато се хвана, изпадам в див потрес
  Май сме от един дол, дето се вика. Киселяци
  Прочетох, последвалите ти разсъждения и до някъде тези на Е. Толе.
  Цитат на: Alida
  интересна ми е всяка гледна точка и много ми се иска от тук да изведем някаква по- пълна картина
  Добре би било. Пък и това би трябвало да е целта на това място. Иначе, е ги на... толе-моле. Всеки има гугъл, пише, гледа, чете, рупа пуканки... Ама не става само с ядене.
  Активен
  pulse
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 10


  « Отговор #59 -: Ноември 23, 2011, 04:47:27 »

  Нямаше да пиша повече тук, но искам да кажа нещо, за да не излезне, че се сърдя.
  Alida, неудобно ми е, когато ми искат прошка. Начина, по който се отнесе към ситуацията, според мен е показателен за нивото, до което си достигнала. Личи, че си човек, от който може да се научи много.
  Разбира се, може и да греша, но ми харесва да вярвам. Радвам се да видя женските аспекти на духа, проявени от теб, тук.
  С това не искам да кажа, че air_fairy и останалите, за нищо не стават. Напротив. Дълъг път трябва да извървя за да достигна до вашето ниво, в проявяването на женските аспекти от Вселената.
  Явно обаче се появих в неподходящ момент или подходих по неподходящ начин, та предизвиках мъжките аспекти на егото ви, както се изрази ти. Това не означава, че някой трябва да прощава на друг или да му се сърди. Ако не участвам в обсъждането, то е защото давам воля на женската си същност, която поначало е гъвкава, смирена и отстъпчива, за разлика от мъжката. Мисля, че въпреки всичко, благодарение на начина, по който се разви темата, получих отговори на някои от въпросите си. Като че ли започнах да осъзнавам разликата между мъжко и женско, както и тяхното неизменно взаимодействие на всякакво ниво.

  Активен

  "Плътта желае противното на духа, а духът противното на плътта”
  Страници:  1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Успоредни аспекти: Децата на Земята и звездите
  Други деца на новото време
  delfin 2 2579 Последна<br />публикация Юли 07, 2009, 20:58:26
  от delfin
  Енергията на пирамидите « 1 2 »
  Енергийни учения
  Админ 15 11515 Последна<br />публикация Октомври 04, 2012, 11:08:34
  от Pelin
  Наука и Окултизъм/Духовност « 1 2 »
  Духовни учения
  Ich 20 1955 Последна<br />публикация Януари 31, 2012, 14:20:37
  от paparosko
  Енергията на парите « 1 2 »
  Духовни учения
  Amica 17 2289 Последна<br />публикация Януари 21, 2011, 21:39:20
  от nre
  Енергията на часовете
  Астрология и нумерология
  Турист 0 1136 Последна<br />публикация Април 10, 2011, 12:22:08
  от Турист

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright