Да и аз за първи път днес срещанах този термин, може би защото не съм привърженик на готови техники за отпушване на различни енергийни потоци, звучат ми като книга - Как да станем художници за 7 дни.
И друг път съм споменавала из форума ,че ми се е случвало енергийно помирисване. Най-честото още от дете е било ,когато съм казвала - А тука има ангели , защото ме лъхваше облаче от миризма на тамян просто ей така из къщи примерно.Единственото ми индентифициране на миризма е била с усещане на присъствие и това е на прабаба ми след като почина. Усещам и други присъствия с миризма , напоследък по-чести ,даже и неприятни примерно като от пропит с алкохол. Когато си играем на пращане на цветя ,първо пристига миризмата преди останалата енергийна картина. Но досега не съм им обръщала внимание защото съм чувала за ароматна памет.
Та това до днес. Бяхме в гората на разходка. Гонихме кучето ,вадихме детето от дупки , нищо общо с медитативна съзерцаваща разходка. Та в един момент едно растение цъфнало - бурен,цвете,билка незнам, ми привлече вниманието . Отидох и си изроних 2-3 цветчета големи ,колкото глава на карфица. Помирисах ги и помирисах цялата енергийна картина на растението. Финните му тела ,енергийната структора целят пакет ,който ако искам да асимиирам ще ми разкаже за ролата м в енергийният цвят , как може да помага ,за какво служи ,всичко наведнъж се предаде. Опитах и с друго цветенце , по същия начин - друга енергийна картинка. Това не беше обичайното мирисане.
Естествено щом се прибрах потърсих да видя дали все пак не изтрещявам и посъбрах инфо . Пускам го в следващите постове.