Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: 11:11:11 – Христовото съзнание  (Прочетена 1828 пъти)
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« -: Октомври 23, 2011, 10:51:08 »

11:11:11 – Христовото съзнание
October 22, 2011

Здравейте приятели,

Много се вълнувам и бързам да споделя с вас важна информация. Знам, че много и различни хора четат този сайт. Всеки намира по нещичко за себе си и това ме прави изключително щастлива.

Днешната публикация може би няма да бъде разбрана от всеки, може някои от вас да погледнат пренебрежително, или с присмех, или просто да не я разберат. Моля ви за търпение, за разбиране и ви моля да се доверите не на логиката си, а на вътрешното си чувство. Интуитивното познание е това, което ви отваря вратата към огромния океан от вселенско познание, а логиката опитва да класифицира всичко в познатите рамки.. и така възпрепятства разширението на съзнанието.

Друга голяма част от вас знаят какво се случва в момента на Планетата, знаят, усещат и работят за огромните енергийни промени. Много от вас, също като мен получават информация от източници, които са извън пределите на планетата. И знаят защо.

Ако посланията на Плеядите са вашият настолен учебник, ако следите посланията на Хаторите чрез Том Кениън, ако Крион и многоизмерната ДНК са разбираеми понятия за вас, ако осъзнавате величието и важността на работата ни в момента и очаквате с нетърпение 11:11:11 … този материал е специално за вас. Имаме изключително важна работа в момента, работници на светлината, няка обединим енергията!

Моят духовен спътник и учител Тенислав Христов получи и успя да реализира в рамките на изминалите два дена уникална медитация – най-доброто нещо, което в момента е дадено като информация.

Тази медитация е предназначена да ви помогне да достигнете състоянието в което сте, когато не сте в човешка физическа форма. Тя ще ви въведе в дълбоко състояние на покой и релаксация, в квантовите полета на съзнанието. Препоръчваме ви да не я слушате по време на шофиране и каквото и да било физически действия. Слушайте тази медитация в състояние на покой и непременно използвайте слушалки (ще намерите линк към аудио файла в края на този текст)!

Тази медитация ще ви помогне да навлезете в дълбините на своето същество, да си спомните кои сте. Ще се активират ясновидските ви и телепатични способности, които са ваше изконно право. Ще се активира онази многоизмерна квантова част на ДНК, която все още е в латентно състояние. Онази част, в която се съдържа цялата сила и могъщество на вашето същество. Тази медитация ще ви помогне да изцелите физическите, емоционалните и менталните си тела. Страхове, психически проблеми, излишни килограми – всичко това ще се стопи и изчезне. Ще постигнете вътрешен мир, хармония, удовлетвореност, покой, здраве и устойчивост.

Чрез тази медитация ще постигнете отваряне на третото око, активиране на епифизата, тимуса, щитовидната жлеза и мноизмерната част на ДНК.

Най-важното се състои в пробуждането на вселенската любов в сърцето ви, превъзхождаща всички други цели. Ще се издигнете над нивото на ежедневното съзнание, в онези висши сфери в които царуват светлината, любовта и радостта.

Седнете, или легнете в покой, сложете слушалките и се съсредоточете върху дишането. Оставете медитацията да ви води. Тази медитация  е създадена в България, специално за вас.

Визуализирайте и проявете пулсиращата енергия на обединената чакра. Имаме време до 11:11:11 – време, в което да съсредоточим енергията си и да работим върху повишаването на вибрациите си, както и на вибрациите на Планетата. Христовото съзнание вече е тук, във всеки един от нас, и най-висшето му проявление и отваряне на портала ще бъде в кулминацията си на 11:11:11.

Слушайте поне 7 пъти тази медитация. На 11:11 ще я направим отново. Заедно. Нашата групичка е решила да се присъедини към вселенския океан от енергия от свещените езера в Рила. Ако желаете да се присъедините физически към нас - ето къде и как можете да се свържете. Но дори да не сте в тази конкретна точка на планетата, зная, че енергийно ще присъствате. Защото цялата Земя се готви за този свещен момент и хиляди хора по цялата Планета работят в момента и ще обединят енергията си на 11:11.

Можете да свалите аудио файла с медитацията от ТУК

Благословени сте. Благодаря ви.

Светлина и Любов.

Ако тази публикация ви допада, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодаря ви!


Това е линка от който можете да изтеглите медитацията; http://www.svoizbor.com/2011/10/11-11-11portal_meditation/

Вече я изпробвах, но смятам да не коментирам, просто който иска ще разбере за какво става въпрос.
Радвам се, че можем да направим тази медитация заедно с тези които ще се включат!


Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Me.Racle
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 117


Silence in action

« Отговор #1 -: Октомври 23, 2011, 11:38:53 »

звучи супер яко :О
музиката е около 1 час, да видим до колко ще издържа  Ухилен
Активен

A better YOU means better YOUniverse !
Scortan
Гост
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2011, 12:52:16 »

На мен лично не ми харесва особено! Прекалено сложни и объркани терминологии са използвани. Което се използва за да  се достигне до превземане на съзнанието ви, както и един вид Mind Control!
Не говоря, че на мен са ми сложни, но така е направена, че да обърка хората,които я слушат! В началото се забелязва и едва ли не ти казват от какво си болен/а, и без да искате подсъзнателно се връзвате към вид егрегориална структура на болестта...Която всъщност я нямате във вас! Ще се опитам да я преработя когато имам повече време...
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 13:02:04 от The Truth Seeker » Активен
извън Вехонт
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

« Отговор #3 -: Октомври 23, 2011, 13:29:37 »

Цитат
Моля ви за търпение, за разбиране и ви моля да се доверите не на логиката си, а на вътрешното си чувство.
Ще кажа какво е следствието от това, че се доверих на "вътрешното си чувство".
Моето вътрешно чувство усеща, че израстването не се дължи на някакъв метод, измислен отвън. Усеща че, човек не може да квалифицира дадена информация като "най-доброто нещо, което в момента е дадено". Усеща, че ясновидство, телепатия и пр. не се дават просто така наготово след изслушването на някоя медитация седем пъти, а са резултат от много Работа, Търпение и Любов.
На вътрешното ми чувство не му хареса хипнотичният подход: "направете тази медитация, която е най-добрата за момента, и ще отворите третото си око, ще свалите килограмите.." Вътрешното ми чувство усеща, че с тези убеждения много хора активират не третото око, ясновидството и т.н., а Егоизма, че Аз Мога да Имам Тези Способности. Че Аз Мога да Имам Нормално Тегло. Че Аз, благодарение точно на Тази Медитация, Мога да обичам и да бъда обичан.

А логиката, която не винаги "се опитва да класифицира всичко в познатите рамки", е съгласна с вътрешното ми чувство.

Абстрахирайки се от хипнозата и от гласът, който се стори на вътрешното ми чувство неприятен, в така наречената "медитация" забелязах някои истини, които ми припомниха някои неща. Тъй че заради няколко думи, имаше някакъв смисъл от отварянето на линка.
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #4 -: Октомври 23, 2011, 22:52:18 »

Здравейте The Truth Seeker и извън Вехонт искам да ви благодаря за коментарите макар и да не мога да отрека, че в тях има къде повече къде по-малко отричане.

От това което сте написали донякъде става ясно(поправете ме ако греша), че дори не сте стигнали до самата медитация.
Чули сте въведението може би в нея, но не сте изпитали същината на тази практика със съществото си.

Може би щеше да ви направи впечатление, че накрая във въведението се споменава основната цел на медитацията, а именно събуждане на спомена за вселенската безусловна любов във този които я практикува.А това става не само със слушане, а и с излъчване на сърдечна благодарност.

Метода на дишане създава предпоставка за осъзнатост и покой в който да родим тази сърдечна благодарност, която в последствие да издигнем в екстаз, с който да наситим ауричното поле,планетата и вселената.
Именно това е основната цел събуждането и разпространяването на тази вибрация.

извън Вехонт
Цитат
Моето вътрешно чувство усеща, че израстването не се дължи на някакъв метод, измислен отвън.
Имам три въпроса към теб и ще ти ги задам понеже разполагаш с едно от качествата които много уважавам, а то е:"Честността към себе си"!
Всеки "външен" метод преди да се появи от къде идва?
Възприемаш ли книгите които четем и приятната музиката която слушаме като метод измислен от вън?
Мислиш ли, че макар и "външен" той не резонира с истинната ни вътрешност?


Цитат
човек не може
Цитат
На вътрешното ми чувство не му хареса
Цитат
който се стори на вътрешното ми чувство неприятен

Убеден съм, че във този форум изобилства от информация която много ще ти хареса!
Вярвам, че скоро ще стана свидетел как ти ще я откриеш и ще споделиш с нас твоята благодарност, че си я открил и съгласието си с нея.

Още веднъж ви благодаря за участието!Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
извън Вехонт
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

« Отговор #5 -: Октомври 24, 2011, 14:38:12 »

Здрасти.

От това, което сте написали, донякъде става ясно(поправете ме ако греша), че дори не сте стигнали до самата медитация.
Аз лично я чух цялата, не само въведението (иначе нямаше да коментирам). Ще речеш, че не е въпросът само да я чуя, но и да я усетя.
Усетих я, но по начин, различен от твоя.

Цитат
Може би щеше да ви направи впечатление, че накрая във въведението се споменава основната цел на медитацията, а именно – събуждане на спомена за вселенската безусловна любов във, този който я практикува. А това става не само със слушане, а и с излъчване на сърдечна благодарност.
Направи ми впечатление. Но иманно, не става само със слушане.

Цитат
Методът на дишане създава предпоставка за осъзнатост и покой
Разбира се. Е, тук не се спомена метод, но тъй или иначе сами можем да стигнем до най-подходящия за нас.

1)
Цитат
Всеки "външен" метод преди да се появи от къде идва?
Всичко произлиза от Истината (няма от де другаде). Съответно ти наблюдаваш от такава гледна точка, че виждаш най-истинското, най-чистото. Аз пък си избрах друга гледна точка. Това съвсем не значи, че отричам скритата истина. (Тук можеш да прочетеш втората половина на предпоследното изречение в предишния ми пост.)

2)
Цитат
Възприемаш ли книгите, които четем и приятната музиката, която слушаме като метод, измислен от вън?
Сам си отговаряш с третия въпрос:
3)
Цитат
Мислиш ли, че макар и "външен" той не резонира с истинната ни вътрешност?

А иначе книгите като предмет са външни. Но съдържанието на много от тях – съвсем не. Както пластмасовата бутилка сама по себе си е безсмислена, но добива значение, ако някой я е напълнил с чиста вода, от която да се пие. Опаковката се осмисля, ако съдържа нещо ценно. Но това е друг въпрос.


И сега, за да не кажа, че тази медитация не ми харесва, ще кажа, че просто не е подходяща за мен.
Цитат
човек не може да квалифицира дадена информация като "най-доброто нещо, което в момента е дадено"
Може да мисля, че нещо е най-добро за мен, но не и най-добро за всички.
Относителности.

Цитат
Убеден съм, че този форум изобилства от информация, която много ще ти хареса!
Вярвам, че скоро ще стана свидетел как ти ще я откриеш и ще споделиш с нас твоята благодарност, че си я открил, и съгласието си с нея.
Ами стани свидетел, де, закъсняваш.

Цитат
Още веднъж ви благодаря за участието!
И аз!
يهونت
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Послание от извънземните през 1977
Видео клипове
Аэ съм 0 2629 Последна<br />публикация Юни 20, 2010, 19:39:33
от Аэ съм
Патриотизъм, Национализъм и Духовност « 1 2 3 »
За България
Аэ съм 42 3208 Последна<br />публикация Февруари 24, 2011, 17:07:44
от Аэ съм
Родословно дърво на индоевропейските езици
Обща тематика
nia.boneva6 12 4108 Последна<br />публикация Януари 23, 2011, 23:26:39
от nia.boneva6
Каква е ползата от форумния експириънс ?
Въпроси и отговори
cicaaa 11 1069 Последна<br />публикация Април 07, 2012, 10:48:18
от sharga
Истината за посланията от извънземни
Филми
dtmf 14 2071 Последна<br />публикация Май 30, 2013, 07:38:40
от Flip-Flop

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright