Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Лъчист дъжд от Космоса чисти болести и... в тракийските светилища на 23.09.2011г  (Прочетена 1409 пъти)
Турист
почиващ на стари лаври
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 581


 • Град: Варна
 • martin.kristov1
  « -: Септември 23, 2011, 10:49:51 »

  http://newsite.standartnews.com/lyubopitno-misterii/esenta_idva_s_manna_nebesna_-116357.html

  Манна небесна ще се излее върху България този петък. Лъчи, идващи от междуизмерното космическо пространство, ще помогнат на хората да решат свои здравословни и емоционални проблеми. Според посветени люде денят Х съвпада с есенното равноденствие по нашите ширини. Тогава ще се извърши пренастройка на енергетиката на цялата Земя. Процесът ще се почувства осезаемо в енергийните центрове, с които държавата ни изобилства. "В такива дни, ако сте подготвени и медитирате, ще израстете в духовната си еволюция", твърдят езотериците. Те обясниха, че този есенен космически дъжд ще донесе обновление и изцеление. Най-доброто място за улавянето му са древните тракийски светилища, известни от дълбока древност като средища на човека с фините светове. Медитация в офиса или вкъщи обаче също дава необходимия резултат.
  В ритъма на Гея
  "Ако по това време сте вкъщи, ще ви трябват малко повече усилия, за да се свържете с Източника. Пуснете си релаксираща музика, запалете ароматни свещи и се концентрирайте върху ударите на сърцето си. Дишайте с ритъма на Земята. Вдишвайте с четири удара на сърцето, задържайте 4 и издишайте за същия интервал", съветва Боян Манолев, експерт по духовни практики. Гуруто заяви, че при изгрева на Есенното слънце е хубаво човек да си представи как то идва, за да отмие лошата му карма. "В точния час визуализирайте небесен лъч от бяла светлина и помолете учтиво болестите и лошите обвързаности да напуснат тялото и живота ви. Защото всеки проблем на земно ниво е кармично изпитание. Приемете в себе си урока и поискайте освобождаване от проявлението му на физическо ниво", разясни Манолев. Oт изключително значение било и съзнателното насочване на есенния витален импулс към нашето биоплазмено тяло. Тъй като енергията следва мисълта, решилите да опитат трябва да проследят как космическият лъч се спуска през главите им, протича през тяхното тяло и отмива всички негативни натрупвания. Накрая цялата шлака се отлага в ядрото на Земята, където изгаря.
  "Процесът по пречистване на кармата стартира в часа на есенното равноденствие (12:04). Помнете обаче, че прозорецът, през който Вселената дава втори шанс, ще е отворен точно девет минути до 12:13", уточни Манолев.   
  Според астрономите тази година есента в Северното полукълбо започва на 23 септември в 12:04 ч българско време. В този ден директните слънчеви лъчи падат точно върху екватора.
  Сърцето на Орфей
  Според метафизици през това време Слънцето ретранслира към Земята различни витални кодове. В деня на равноденствията те попадат директно в магнитосферата на Гея и препълват изворите на живота, намиращи си в най-древните светилища. Това е период на пречистване, на отказ от стари и ненужни навици. Стари дрехи, които не се носят, да се дарят или да се изгорят. Тогава ще има отключване и на късмета. В светилището на Орфей Татул пък разбитите от любовни мъки и болести сърца получават ремонт от невидими същества, зареждайки ги с космична любов", коментира рейки мастър Деян Колев. Той сравни енергията, която есенното равноденствие носи, с концерт.
  "Вие се намирате на последния ред в огромна зала. До вас долитат силно изкривени звуци, а оркестърът виждате като някаква точка там нейде долу. А сега си представете, че сте на сцената, а около вас летят пъстроцветни дъги, симфония от звуци ви пронизва така, че цялото ви тяло започва да вибрира с ритмуса на Вселената. Точно това ще се случи на 23 септември", описа Колев, който се слави като изследовател на човешката аура. Той сподели, че именно по същото време през 2002 г. е получил особено небесно познание.
  "Хората мислят, че човешкото тяло има само седем енергийни центъра, които съответстват на важни органи и жлези с вътрешна секреция. Има обаче още 5, с които можем да пътешестваме из галактиката", твърди сензационно Деян Колев. И пояснява, че получил активация на 13-чакрената си система именно по време на едно есенно равноденствие.
  Ключ
  към Вселената
  "Бях на едно слабо познато място - светилището със 150-те слънца Палеокастро край Тополовград. То дава изключително мощна връзка с Космоса. Ако на 23-и хората отидат там, имат голям шанс да получат виденията и биоенергийните настройки, с които бях дарен и аз", разказва рейки-мастъра. В древната обсерватория, върху която са изсечени соларни дискове, той медитирал.
  В един момент изпаднал в някакъв странен унес. Почувствал първо прилив на много тежка енергия, която буквално го вцепенила: "Превърна ме в камък, после лъчите от Космоса се смениха с много ефирни и усещането бе за летеж в пространството. Появи се жрецът на траките. След него върху скалния комплекс излезе жена с кристално бяла аура. Беше много висока, над 3 метра. Ако сега хората я срещнат, да не се плашат, а да я слушат с цялото си сърце. Тя дава ценни напътствия. След това тя активира високата енергетика в тялото ми- 13-чакрената система, която са познавали и египтяните", разкрива факти извън сетивния си опит Колев.
  Според него осма чакра се намира на 30 см над главата ни. Девета е на 1,5 м нагоре. Десета излиза в атмосферата, а 11-а окончава в близките съзвездия. 12-ият ни енергиен център Колев откривал във Вселената. Там намирал кой е човекът като космически дух. И ако е болен или объркан, му помагал да намери себе си. Чакра номер 13 е личната ни мъглявина в пространството. Това е нашата персонална вселена, която творим след дълъг път на еволюция на аурата и духа ни. 
  Вечен живот
  "Достигайки до това ниво, пробуденото съзнание никога не заспива, а опитът остава достъпен през всичките прераждания на духа. Представете си да се учим хиляди години, без да забравяме след смъртта. Това е вечният живот, за който се говори в свещените книги. Това са правили египтяните, както и древните жреци в светилища като Палеокастро и Татул", убеден е рейки-мастър Колев.  Той припомни и един прелюбопитен факт. През 1973 г. експедицията на проф. Александър Фол се натъкнала в тракийското слънчево светилище край Тополовград на крилат слънчев диск. Изумлението им било голямо, тъй като подобни артефакти имало чак в Египет.
  "Мистерии"-те подготви

  Активен

  Зрей, зрей форумче,
  бавно ти узрей,
  За да родиш вкусен плод!


  Защо ни куца
  Комуникацията?!
  Diamond
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 8


  « Отговор #1 -: Септември 28, 2011, 14:20:52 »

  За жалост късно го виждам, иначе веднага бих отишъл...
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright