Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ИНДИГО УЧИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ  (Прочетена 1870 пъти)
fenmen
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

« -: Септември 05, 2011, 23:22:49 »

Според мен. Трябва да има и в България училища за малките деца .За да си се чувстват те добре .
Много известни личности в човешката история са индиго - Граф Сен Жермен, Жана д’Арк, Папа Йоан Павел II и др.

Църквата винаги официално е отричала и скривала съществуването на индиго, защото те биха открили очите на хората за много знания и тайни, които човечеството търси. Част от тях, се съхраняват във Ватиканската библиотека. Но всичко това не е спряло естествената еволюция на божествения дух в хората – индиго не са спрели да се раждат и имайки остра потребност от уединение в подходяща среда – да създават тайни общества, преследвани от църквата.

В редовете на поредното индиго поколение, събрало сили до изрази бурен протест срещу църквата, опитвайки се да освободи съзнанието на хората от църковните догми, изплува името на Леонардо да Винчи. Тогавашната епоха получава неслучайно името "Епохата на Възраждането". Всъщност повечето тайни общества са възникнали в средните векове, в отговор на преследванията от църквата. Абстрахирайки се от множеството версии за дейността им, истината и до сега не е разкрита – известно е само какво е лежало на повърхността, да за служи за "отвличащи маневри" на братята от тайните ложи.

В историята най-ярко са запечатани масоните и тамплиерите, чиито тайни дейности са привлекли внимание върху себе си. Една от задачите на едното тайно общество е била да проникне и внедри хуманни методи на управление в държавните органи. Членовете на това братство се разпознавали лесно в тълпата по цвета на аурата, което не можели да правят техните преследвачи. В своята дейност братята от тайните ложи се ръководили преди всичко от Вселенската еволюция, а после от интересите на братството. Съществувал и неписан нормативен акт, които бил известен само на членовете на висшия кръг. Този документ е известен като "Кодът на Да Винчи". Отначало е бил написан от Леонардо да Винчи. Този набор от правила съществувал дълго преди създаването на средновековните братства, които продължили идеите на своите предшественица, пренасяйки важната задача да съхранят учението в истинския вариант без установените догми и канони.

В "Кодът на Да Винчи" се съдържали правила, които не нарушават Вселенската хармония. Но достъп до него имали само посветените, които притежавали големи способности. Те се учели да прилагат своите способности само при необходимост, в случаите на защита на Истината и в никакъв случай за егоистични или користни цели.

Както и Библията не е предавана на поколенията в първоначалния си истински вариант, така и "Кодът на Да Винчи" е претърпял много интерпретации. Последователите си поставяли задачи, които не изхождали от Вселенската хармония, а от частни цели, което неминуемо довело до тяхната гибел, като носители на Истината.

Съгласно "Кодът на Да Винчи", носителите на Истината ще бъдат деца, които ще излязат от "от лоното на техните подтисници", ще отворят очите на хората за много истини, които до тогава са били скрити. Тези деца ще изчистят съзнанието на човечеството от страховете, догмите, каноните и ще ги направят свободни.
http://www.drebcho.bg
« Последна редакция: Септември 05, 2011, 23:37:54 от fenmen » Активен
@di
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 125


 • Град: Стара Загора
 • « Отговор #1 -: Септември 06, 2011, 09:30:04 »

  Да в Дребчо.бг има 44 статии за детето индиго ...
  Намира се в нета инфо ... не е като да няма ...

  Но един въпрос? Защо сте на мение, че трябва да има специални училища за деца индиго? Не смятате ли, че ще са своего рода инкубатор? Ами като свърши училището и се наложи да "навлязат" в живота ... дали ще са достатъчно укрепнали и настроени за него?

  Аз съм на обратното мнение ... не трябва да има индиго училища. Няма да помогнат нито децата индиго, нито на кристалните, нито на всички останали нови категории ...

  Новите деца трябва да свикнат да живеят ТУК и СЕГА ... със всички плюсове и минуси да човешката популация ... тогава могат да са полезни ... иначе ... се обезмисля появата им след като ще ги затваряме в затворени общества.

  Активен
  fenmen
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7

  « Отговор #2 -: Септември 06, 2011, 12:32:42 »

  Да а ми на запад ги има както в Германия Китай?
  А ми по долу съм пуснал тема за индиго клубове  В България.
  А ми това е новата раса на бъдещето те трябва да променят светът . А ми какво да направим като не ги разбират другите. Те са много по умни от останалите хора човеци . Така че  повече не знам.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #3 -: Септември 06, 2011, 12:40:00 »

  Фенмен разгледай раздела За родителите ,посъбра ли сме доста информация ,какви училища и системи има по света и у нас ,които са по-адекватни за новите деца.

  Но по наблюдения , вече си мисля ,че трябва ние да ходим на училище при новите деца Усмивчица До тук най-важното ,което трябва да се "проповядва" в отношенията въобще към децата е респекта и уважението във всяка една клетка на обществото.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright