Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Мечки оплешивяха в зоопарк в Лайпциг  (Прочетена 4275 пъти)
delfin
Гост
« -: Ноември 06, 2009, 14:38:03 »

МЕЧКИ ОПЛЕШИВЯХА В ЗООПАРК В ЛАЙПЦИГ


5 Ноември, 2009


В зоологическата градина в германския град Лайпциг женските очилати мечки оплешивяха. От козината на 15-годишната Долорес и 11-годишната Лолита са останали само няколко оскъдни кичурчета.

Служителите в зоопарка засега са неспособни да установят на какво се дължи оплешивяването. Те отбелязват, че това обикновено става вследствие липса на витамини или на стрес. За семейството очилати мечки обаче се полагат грижи, тях ги хранят добре и никое от зверчетата не страда от някакво заболяване. Управата на лайпцигския зоопарк се опитва да разгадае мистерията чрез споделяне на опит с колеги от други зоологически градини по света, които евентуално са се сблъсквали с подобен проблем. За да не измръзнат през зимата, останалите без кожухчета самки ще бъдат пренесени в затворено помещение, където ще живеят до пролетта.


Източник: monitor.bg/article?id=220525
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 10:55:42 от indigo » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright