Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ОКУЛТНАТА ИСТИНА ЗА МАСОНСТВОТО  (Прочетена 3734 пъти)
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« -: Август 26, 2011, 11:43:06 »

Материала е част от книгата "Подземните Тайни на Румънския Сфинкс: из окултните архиви на Департамент Нула "   

http://parallelreality-bg.com/books/92-2011-01-27-13-19-14.html
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #1 -: Август 26, 2011, 11:43:46 »

       Окултната истина за Масонството


-Вълнуващо е това, което ми казвате, господин Мацини. Бих искал все пак да разбера как е възможно да притежавате толкова голямо влияние. Признавам, че това ми се струва много интересно.

Удовлетворен от обрата, който разговорът претърпя, сеньор Мацини с готовност отговори, привидно попадайки в  ,,мрежата”, която беше заложил Цезар.

- О, скъпи мой, много са начините за получаване на влияние и в тази област трябва да ти призная, че сме невероятни майстори.Основното нещо, от което имаш нужда за това, е търпение. Не можеш да построиш грандиозни и изящни палати, за да се радваш на всички удоволствия, които ще имаш на разположение, без да си упорит, бдителен и най-вече  търпелив, дори и пред лицето на привидния неуспех. Всичко добива някаква форма с времето и понякога този период може да бъде твърде дълъг. Нашите почитаеми майстори от миналото са имали невероятна всеобхватна визия за финалния резултат, който сега е много близо. Те не се полакомиха  с дребнави, егоистични интереси и с всички сили искаха да затвърдят и укрепят основите на масонството, адаптирайки с течение на вековете ръководните му принципи според спецификата на човешката еволюция. Защо да се грижат само за себе си и за семействата си? Нямаха ли и без това най-голямото богатство и най- добрите условия на живот? Не бяха ли си дали твърдо обещание да си помагат и да се подкрепят взаимно при нужда? Казвам ти : те бяха истинските архитекти, които създадоха и след това утвърдиха принципите, според които функционира днешната социална система. На този етап не мога да разкрия нищо повече, свързано с тези ,,архитекти”, които са създали целия план още преди хиляди години, защото това е голяма тайна, която не всички от групата Билдерберг знаят. В модерния свят – имам предвид последните 200-300 години – почитаемите майстори не са правили нищо друго, освен да прилагат интелигентно основните принципи,които са били утвърдени, и да ги приспособяват към структурата на времето, в което са живели. Действията им са били развивани от поколение на поколение, запазвайки същия импулс и същите основни идеи , защото трябва да ти кажа , че на върха на нашата йерархия се намират само потомци по кралска линия , чието родословно дърво може да бъде проследено стотици, дори хиляди години назад. Много внимаваме да не се смесим с други раси. Въпреки всичко са съществували някои изключения , но с времето сме успели да елиминираме рецесивните гени.

-Говорите вероятно за европейските кралски фамилии и тези на големите банкери от края на Средновековието? -попита Цезар , за да предостави поле за развитие на темата.

- Точно така. Те не били революционери , не подкрепяли никаква конкретна или стабилна идеология, нито пък имали собствена комплексна философия. Тяхната мощ никога не е била в мускулите, нито в експанзивния им дух. От редовете им никога не са се раждали герои или активисти. За сметка на това те много бързо разбрали,че, за да успеят, имат нужда от по-различен алгоритъм, който да извлече силата и енергията от самите решения и действия на хората. Били фини психолози и още от самото начало направили някои основни наблюдения. Установили например, че животът на обществото, независимо дали основната му форма е монархия, република или някакъв друг вид управление , се основава на лидерството. Тази ситуация се изразява в две т.нар. ,,групи”. От една страна , тълпата, т.е. по-голямата част от населението, и от друга – управляващият елит, който по един или друг начин се опитва да води ,,стадото”. Това обикновено наблюдение било основата, на която са изградили целия си план.

- Но защо е било толкова важно за тях това, че хората попадат в тези две категории? - бързо попита Цезар.

Като истински масонски майстор, посветен в тъмните тайни на организацията, от която беше част, сеньор Мацини започна да разкрива идеологическото ядро на световното масонство:

-Тази ситуация бе и е много важна благодарение на това , че постоянно са съществували антагонични интереси между двете групи от населението. Нещата трябва да се подредят така, че тези противоположни интереси никога да не изчезнат напълно. Тоест, казано по друг начин, никога да не се стигне до истински мир между хората. За да бъде това осъществено, е необходимо да се поощряват и двата ,,лагера” чрез различни методи, но без те да знаят това. Нашите илюминати използваха това умение до такова съвършенство, че успяваха да стоят с единия крак и в двете лодки и все пак никога не падаха във водата – никога не се проваляха в тази двойна игра !

Цезар не пропусна възможността да вдигне топката на мрежата:

-Но как са успявали? Какви са техните методи?
-Имали са нужда от някои силни ,,лостове” и съобразно естеството на действията им те можели да бъдат само два: парите и нисшата същност на човека, която се предава пред лицето на изкушенията, които му се предлагат.Тази комбинация винаги им е осигурявала успех, защото това, което биваше неподходящо за една страна, беше добре дошло за другата, и така се стигна до тази ,,рецепта”.Интригата, лъжата, изкушенията и лицемерието позволиха бързото разпространение на влиянието ни по целия свят. Разбира се, днес трябва да имаме предвид цял низ от други фактори, между които смятаме за най-важен броя на жителите на планетата и забележителния технологически прогрес. Но главното е , че основите на нашата масонска организация са били поставени много отдавна и са толкова солидни и така дълбоко проникнали в съзнанието на хората, че пълното осъществяване на нашата програма е само въпрос на време.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #2 -: Август 26, 2011, 11:46:17 »

Казвайки това, сеньор Мацини се усмихна удовлетворено и запали дълга цигара. Очевидно очакваше ефекта от казаното върху Цезар, който, за да изиграе още по-добре ролята си, го попита:
- Все още не разбирам коя е основната причина, поради която са се полагали тези огромни усилия хиляди години?
Издишвайки леко тютюневия дим , сеньор Мацини погледна Цезар през свитите си клепачи. В своето огромно високомерие той смяташе, че бе постигнал пълен успех в това, което си бе поставил за цел. Цезар прецени, че тази погрешна представа ще отслаби бдителността на почитаемия, карайки го благоразположено да навлезе в нови и подробни обяснения.
- Скъпи мой, тук нещата са прости. Основният мотив винаги е бил и ще продължава да бъде сдобиването с власт ! Какво друго си представяш, че бихме искали да получим за толкова огромен период от време? Хайде, кажи ми, не се притеснявай ! Пари ? Почти всички световни финанси ни принадлежат благодарение на банковата паяжина, която изплетохме през последните векове. Понеже цивилизацията се развиваше все повече и повече, искахме да създадем социална система, в която хората да зависят тотално от финансовите си приходи. Пари, пари – все повече пари ! Една ясна идея, която трябва да бъде разпространена навсякъде. Но , за да имаш пари, трябва да произвеждаш, а за да произвеждаш, трябва да работиш, а за да работиш, ти трябва време. Създадохме уравнение, което представлява порочен кръг почти без решение, защото никога не можеш да стигнеш до края. Резултатът е такъв, че хората стигнаха дотам, да работят за нас до изтощение, привлечени от миража , че ще се сдобиват с все по-големи парични суми, които на практика са похарчвани много бързо в динамичния ритъм на света и изкушенията от всякакъв вид, които го съпровождат.
Все пак колкото и пари да спечели човек чрез работа, истинските богатства и огромните парични суми са все наше притежание, съхранявани в нашите банки или инвестирани в различни нотариални актове и полици. Дори ако се появят десет или сто много богати хора в света, които не са част от нашите ложи, те не представляват никаква заплаха, защото са отделни изключения, които не преследват никаква определена цел от голям мащаб. Разбира се, повечето от тях се стараем да привлечем в организацията още от самото начало на блестящата им кариера и по този начин силата ни расте. Тези, които ни отхвърлят, не издържат дълго време сами. Ако по един или друг начин станат заплаха за нас , тогава обединяваме усилията си, за да предизвикаме фалита им с риск за някои евентуални загуби в нашия лагер. Огромният финансов апарат, който сме създали, обаче ни позволява бързо да възстановим равновесието на финансовия си баланс чрез растеж в друга посока. Целта е съответната личност да бъде  надвита. Обикновено когато тази личност се намира на прага на тоталния фалит и когато  се чувства безвъзратно загубена, ние предлагаме още веднъж шанса за присъединение, който отначало е отхвърлен. В повечето случаи този бизнесмен приема. Следва, разбира се, зрелищно възстановяване на собствения му бизнес , но човекът вече трябва да се съобразява с определени стриктни условия от наша страна , които не може да отхвърли.
Винаги имаме нещо за спечелване. Например даден политик с влияние, който да защитава интересите ни, - това е най-често срещаният случай и най-лесният за постигане. Или пък някой бизнесмен, чиято по-голяма част от парите му управляваме ние чрез собствените си изградени мрежи.
Интересува ни да създадем колкото се  може повече такива ,,порочни кръгове”. На тяхна база основахме модерното общество, формирахме т.нар. ,,клетка на обществото”, т.е. Семейството, което вързахме в оковите на безкрайна зависимост – работата, къщата, комфорта, колата, банковите заеми, дългосрочните договори, които понякога обхващат едно или две поколения на дадено семейство.
Ролята на ,,порочните кръгове” е да правят хората зависими, защото, когато това се случи, те вече не са свободни. Зависимостта води след себе си вид поробване и ограничение , а ние имаме нужда хората да бъдат колкото се може по-ограничени и механизирани в действията си, които трябва да станат почти стереотипи. Това беше основната причина, поради която наложихме постепенно разделение в колкото се може повече области и подобласти. Ако изискванията за съответното  работно място са прости, почти минимални , но стандартни , човек за кратко време се превръща във вид ,,робот” , който слуша, каквото му се каже, и прави каквото му се нареди.
Не искаме хората да мислят твърде много. Това може да се превърне в нещо опасно, може да роди идеи, които да се противопоставят на нашите цели. Затова потърсихме начин да разпространим контрола си върху все повече и повече хора , дори и извън работата – в тяхното свободно време. Допуснахме технологиите и изобретенията да завладеят вниманието на масите чрез определени средства , чиято липса днес би ни се сторила катастрофална: телевизията, телефоните, компютрите. Идеята ни имаше изключителен успех , защото наред със създаването на зависимост от тези технически средства, това ни предложи и контрол над разпространението на информацията.
Днес поради времето , в което живеем , информацията държи първо място , що се отнася до ,,оръжията” , които използваме в света. Следващата стъпка бе лесна: контролирайки средствата и масмедийните институции, контролираме, разбира се , съдържанието и качеството на информацията. Затова една от основните цели беше да получим контрола над най-големите обединения на световната преса, радио и телевизия.
-Искате да кажете, че всичко това е било достатъчно , за да получите контрол над света? - попита Цезар.
-Очевидно , не. Медията бе достъпна в ограничена зона в света. Затова бяха необходими някои ,,методи” за подчиняване, които трябваше да изкушат мнозинството. Превърнахме се в ,,тайния благодетел” на разпространението на дрога, най-вече синтетичната. Знаейки прекрасно, че тези наркотици наред с тютюна, алкохола и кафето разрушават човешкото тяло, ние умишлено изфабрикувахме ,,антикампания”, която засили още повече нуждата от консумацията на тези субстанции. Създадохме огромни фабрики за производство на цигари , хубави питиета и кафе. Почти всички президенти и управители на тези гиганти в света на бизнеса са почетни членове на най-високопоставените ложи на нашата организация – добави сеньор Мацини , изпълнен с удовлетворение.
- Всичко това ми изглежда като съсредоточена атака против човечеството ! - каза Цезар , преструвайки се , че тъкмо бе схванал идеята.
Без изобщо да се засегне , почитаемият отговори с лекота:
- Скъпи мой , трудно е да контролираме и направляваме 6 млрд. Души. Трябва да знаеш , че колкото по-отчаяно и объркано е едно мнозинство , толкова по-лесно е да бъде управлявано то. Ако освен това то не надвишава определен брой хора, тогава нещата са още по-лесни , имайки предвид технологията за манипулиране на съзнанието , с която разполагаме днес. Мислиш ли , че няколкото милиона души , които умират ежедневно , - голяма част от тях от болести , предизвикани от наркотиците , - са от значение?
Почитаемият направи кратка пауза на циничната си презентация , сякаш обмисляше как да продължи.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #3 -: Август 26, 2011, 11:47:33 »

- Една от нашите основни цели бе да спрем човешката популация на планетата. Дори нещо повече – да намалим драстично земното население. За тази цел имахме нужда от методи , които за кратки срокове да убият голям брой хора . Финансирахме свръхсекретни изследователски проекти за създаването на смъртоносни вируси. Някои експерименти се провалиха , но други ни удовлетвориха с постигнатите резултати.
- Тоест резултати в смисъл на ,,естествени” убийства?
- Трябва да погледнем проблема от практическа гледна точка. Само така можем да постигнем целите , които сме си поставили докрай. Ако нещо или някой се противопостави , не би устоял дълго време срещу нас. Както ти казах , нашите методи никога не са очевидни. Напротив , те винаги са облечени в хуманна дреха , но натискат слабите места в системата , които отново ние сме създали и които в по-голямата си част не са познати на населението. Основният ни скрит източник на манипулация е конституцията на една държава. Създаването й  е истинска наука за човешката психология и нейното манипулиране. Ето защо внимавахме при приемането на конституциите на големите държавни сили в света да са въвлечени наши представители. Конституциите трябва да имат хуманна , дори помпозна и относително сложна форма , но в същото време да крият в дълбочина ефективните начини за подриване и контрол на популациите.
Навярно най-разпространеният метод , който създадохме и подкрепяхме индиректно с течение на времето , е този на конфликтите , революциите и войните в различни части на планетата. Военните сблъсъци са съществували винаги , за нас те са огромен реален източник на доходи , както и фин начин за поддържане на контрола и властта на световно ниво.Капитализираме всяка икономическа или социална трудност, в частност в по-слабо развитите страни. Благодарение на банковото си влияние действаме в сянка на управленско ниво на съответната държава и правим същото с нейния противник. Никога не действаме само в една посока , защото резултатът не е сигурен.Тайно подстрекавайки двата лагера , ние печелим независимо от крайния резултат от конфликта. Ефективността днес изисква създаването най-вече на икономически и етнически конфликти. Лесни са за осъществяване , траят дълго и привличат много други интереси от страна на другите по-силни държави. Те си съперничат така , че в крайна сметка съответната война се превръща в битка между великите сили и в по-малка степен в такава с национален интерес. Почти всички големи международни организми , било то политически , или военни , имат масонски произход. Нашите почитаеми братя са пласирани на ключови позиции и следват с точност нашите планове. Казах ти , че ние сме търпеливи. Гнилото прояжда бавно , но сигурно , дори и най-дебелото стебло на дървото. ООН и НАТО , за да спомена поне две от най-влиятелните наши ,,оръжия” , се доказаха като решения, достойни за похвала.
- Господин Мацини , все пак има нещо, което не разбирам – каза Цезар , вдигайки възразително ръка. - Как е възможно някой да вярва , че всичко най-важно в света е директно последствие от плановете и действията на световната масонска организация? Това е абсурдно и неприемливо !
Сеньор Мацини се изсмя доволно и си запали още една цигара. Прецени мълчаливо Цезар през сините облаци дим , които бавно се стопяваха в прохладния планински въздух. За момент Цезар помисли , че е преувеличил в скритите си намерения и че почитаемият е разкрил плана му. Но страховете му скоро изчезнаха.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #4 -: Август 28, 2011, 22:53:16 »

- Скъпи мой, това е една от основните точки в нашата доктрина.Така , както ти ги представям , нещата наистина изглеждат абсурдни и странни, така че обвиненията , които можем да си навлечем, изглеждат в дадена светлина напълно правдиви ! В известен смисъл това е ядрото на нашата идеология – да следваш плана , но в същото време да направиш така , сякаш твоите действия са напълно противоположни на подобен план. Сега можеш по-лесно да разбереш защо не желаем медийно внимание , почести, реноме или публично признание – понеже това са преходни неща. Освен това те са ръководени точно от самите нас посредством инструментите за контрол, които притежаваме. Успехът ни се състои в това, че сме група. Действията ни не преследват единствено личния интерес. Те са винаги съобразени и ясно насочени. Взаимната помощ и тоталната дискретност са основни съставки на нашия успех. Също така правилата и клетвите на нашия орден са много стриктни, а наказанията – много сурови.
Вероятно се питаш какво ме кара да ти говоря толкова откровено и уверено , без никакъв страх. Уверявам те, че, правейки това , добре съм преценил ситуацията. Или си мислиш, че, научавайки всичката тази информация , можеш да я направиш достояние на целия свят ?
Тук сеньор Мацини се засмя доволно , но веднага след това очите му станаха студени и пронизващи.
- Нямаш никаква сила или влияние навън, господин Брад ! Веднъж станеш ли обект на нашето внимание, не можеш да се измъкнеш от него. Вариантите, които имаш на разположение , са ясни : или ни следваш безусловно, или се превръщаш в персона нонграта. Анализирай ситуацията – сам си , нямаш връзки с външния свят и си обект на режим на най-висока секретност. Мислиш ли , че ще ни бъде трудно да те накараме да се присъединиш към нас, ако наистина го искаме? Но защо да го правим, когато ти самият можеш да подкрепиш плановете ни ? Плюс това ще се запознаеш с неща, които дори не си си и представял , и ще се радваш на абсолютен имунитет и защита. От една страна ти си ценен , но ценността трябва да докаже своята полезност. Затова , скъпи мой, не виждам никаква причина да крия от теб нашите  принципи и начини на действие. Това би означавало да те смятам за обикновен привърженик със слабо съзнание , но това не е така. Освен това , за да не ти изглежда това излагане на проблема твърде прямо , искам да си показваме взаимно уважение и да можем да проведем този разговор по цивилизован начин. Наистина искам да ти създам усещане за избор и да ти дам време да помислиш. Но ще ти повторя още веднъж
 в действителност нямаш нито избор, нито време , защото ние сме тези , които притежаваме властта. На практика не ти остава нищо друго , освен да се присъединиш към нас.
Обмисли спокойно цялата ситуация. Какво смяташ , че можеш да направиш ? Кой мислиш , че би те изслушал , без да те помисли за луд ? Масонството винаги е било окултно. Би било против нашите истински цели да се отдадем на големите идеи и културно-социални течения , на авангардните светски идеологии и принципи , защото ние сме тези , които създадохме по-голямата част от тях. Вместо това ние избрахме дискретността , тайнствеността , отдръпването от сцената и действието в сянка. Относително малко са тези , които са чували наименованието ,,масон” или ,,франкмасон” и дори думата да им се струва смътно позната , те нямат никаква представа какво представлява в действителност това. Тази мистерия , която внимателно тъчем около себе си , ни помогна много с течение на времето . Като имаш предвид обстоятелствата , представи си , че някой излезе пред света и  разпространи информацията , която ти дадох. Кой ще му повярва, кой ще го послуша ?
- Може и да имате право , но не пренебрегвайте силата на общественото мнение , което може да разруши всичко , което сте градили до този момент – отбеляза Цезар проницателно.
- Наясно сме , че вече има много хора , най-вече интелектуалци , които знаят поне част от истината за нас и които не можем да продължаваме да лъжем. Но в сравнение с останалата част от населението , която е оглупяла от социалната система , която отново ние създадохме – и най-вече от информационната мрежа, която почти изцяло управляваме , - тези хора са наистина малцинство. Освен това те са обезнадеждени и изплашени от индиректните предупреждения , които им изпращаме. В подобна ситуация , дори някои хора да познават нашите истински намерения , те ще приемат пасивно поведение , смятайки , че са безсилни и че им липсва способността да действат ефективно. Така те заемат позицията на окайващата се жертва : ,,Знам , но какво мога да направя ? Какво можем да направим ние ? Ръцете ни са вързани. Контролирани и следени сме във всичко , което правим . Не мисля , че вече имаме шанс”. По този начин една важна част от народа , която може да ни създаде големи трудности и проблеми , е оставила оръжията , преди да е започнала битката.
Ако евентуално някой се опита да ни атакува или да разкрие истинската природа на нашите действия на тези , които са невежи , имаме множество средства за неговото ,,успокояване”. Реакциите ни в такъв момент са добре обмислени и съдържат  в основата си фино познаване на човешката психология. Почти винаги започваме с лансиране на фалшиви , негативни новини за тази личност , защото , както ти казах , твърде добре контролираме мрежата за разпространение на информацията чрез масмедиите . Да предположим, че новината се появи в няколко вестника , които се разпространяват в цялата страна. По този начин читателят научава тази фалшива новина , която е с отрицателен характер . Въпреки че на следващия ден или след няколко дни тя е бурно отречена или се появи опровержение , факт е , че първо вече е била усвоена. Изобщо не  задължително този , който е прочел фалшивата новина , да прочете и опровержението на следващия ден , оставайки по този начин с негативно впечатление за съответната личност дори ако тази информация е фалшива. На второ място трябва да спекулираме колкото се може повече със склонността към пороците на съвременния човек , което води до сензационни новини с изразено негативен характер.
Познаваме твърде добре влиянието на подобни негативни внушения и тяхното ужасяващо въздействие върху човешката емоционалност. Знаем , че те разрушават хармоничните енергийни структури на аурата и водят до форма на стрес на психично ниво. Наясно сме също, че те понижават както възможностите за положителна възприемчивост , така и благородните стремежи на човека . Всичко това служи много добре на нашите интереси , защото изтощава хората , карайки ги да бъдат разсеяни и повърхностни.
По този начин постигаме целта , която винаги последователно сме следвали – учеличаване на социалната ентропия. Смея да кажа , че ние сме тези , които доведоха почти до съвършенство тази истинска наука. За да осъществим тази социална ентропия , която предизвиква състояние на почти пълна обществена неадекватност , използваме противоречиви новини със зловещо , изцяло отрицателно съдържание. Финансираме и промотираме книги , които представляват детински и несериозни теми . Те все пак имат доза привлекателност , за да могат да получат внимание от страна на слабите съзнания , които се намират в търсене на сензации. Ние самите измислихме този механизъм и имахме грижата появата на подобни издания да дадат плодове и да бъдат приети от хората , които сега ги считат за много стойностни.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #5 -: Август 28, 2011, 22:53:45 »

Икономическата и социалната система , които наложихме , окуражават съревнованието в неговата нехармонична форма , което стимулира нелоялната конкуренция и води до свръхконсумативизъм. Всичко това се обяснява с човешкото оправдание , което е тренирането и мотивацията на хората да преминат през ,,джунглата на живота” , която заплашва да ги задуши. В действителност тази зашеметеност и безпокойство на хората , които постоянно ги карат да бъдат заети и напрегнати , води до значително намаляване на стойностите, които са наистина морални и етични в живота , и в крайна сметка порочната природа на човека бива развита.
Използваме тези идеи и възможности в пълния им капацитет на всички медийни равнища. Това ни накара да насърчаваме разпространението на сексуалността в нейните изопачение форми , както и на порнографията , до немислими граници. Разбрахме , че силата и енергичността на мъжа и женската чувствителност и интуиция много бързо отслабват тогава , когато се сблъскат с подобни нечестиви практики. В тези условия  човек става неустойчив , поддава се много по-лесно на изкушенията , и най-важното – може лесно да бъде манипулиран. За да осъществим плановете си , е необходимо съпротивата да е минимална , Затова отначало предлагаме на хората идеи с предимства и възможности , за да може по-късно да се възползваме напълно от слабостите им или от някои предвидени клаузи в договорите , с коите те сляпо са се ангажирали.
Днешното общество отговаря много добре на този модел на действие. Понеже позволихме огромен технологичен прогрес , ние предлагаме все повече и повече изкушения  и хората лесно стават жертви , попадайки в капана на стимулантите и удоволствията от всякакъв вид почти без подбор. Знаем ,че тези неща смачкват волята им , а един човек без воля е като животно , водено на заколение.
Отделяме специално внимание на младежта , защото, ако искаш едно дърво да няма плодове , трябва да го унищожиш още докато е фиданка. Това , което може да подпомогне формирането на навиците при децата и юношите , е представено по много атрактивен и изкусителен начин . Използваме филми , в които доминира насилието , и филми на ужасите , където се набляга върху садизма и изключително негативни характеристики. За да насърчим тяхното гледане , използваме особено много рекламата. Мога да кажа , че рекламата се е превърнала в сърцето на търговията. Стимулирахме в най-висока степен консуматорската склонност на населението. Тя се превърна във вид ,,съвременна болест” на човечеството. Дори да не се нуждаят от нещо определено , хората следват тенденцията да купуват , да консумират и пак да купуват – в повечето случаи маловажни неща или пък , за да трупат излишни запаси.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #6 -: Август 30, 2011, 01:47:35 »

От друга страна съществува тясна връзка между изкушението, упражнено от парите , и начините , по които могат да бъдят получени. В икономическата и законовата система , които сме наложили, не е лесно да станеш богат и на практика е почти невъзможно да го направиш по честен начин. Затова класата на богатите е в по-голямата си част порочна и извратена. Непочтеността и деформираната природа на богатите ги кара да имат лични тайни , а тогава , когато човек има тайни , се появяват задължения към другите най-вече посредством шантажа. Знаем прекрасно как да се възползваме от подобни ситуации , понеже самите ние сме създателите на този метод.
- Все пак мисля , че не всички хора реагират по този начин. Как постъпвате в подобни ситуации , сеньор Мацини ? - поинтересува се Цезар.
Почитаемият повдигна безразлично рамене.
- На практика малко са тези , които са останали. Не си заслужава да се интересуваме от тях. Да вземем за пример твоята държава. Тук лесно внедрихме наши хора , понеже знаехме как да извлечем печалба от преминаването  от тоталитарен режим, чиито основи отново ние поставихме, към привидна демокрация. Правилно усетихме лакомията и липсата на скрупули , които се появяват при хората , подчинени дълго време на различни страхове и лишения. Подобен човек е като жаден пътник в пустинята Сахара , който, когато стигне до оазис , отива веднага да пие вода , без да се интересува дали е гол , или от мнението на другите хора. След Революцията във вашата страна нямаше какво друго да направим , освен да чакаме и да насърчим икономическия срив , и по-скоро корупцията и изкушението на румънеца от блясъка на парите. След дълъг период на трудности и лишения , които предизвикаха голямо страдание , се очакваше човек лесно да се поддаде на изкушенията , когато се появят. И наистина почти всички паднаха в този капан. Тогава започнахме да действаме и на политическо ниво. Не се притеснявай – това е метод , който прилагаме в почти всички държави. Трябва да сме сигурни , че основните парламентарни и държавни постове са заети от възрастни хора , повечето със слаб , лесен за манипулиране характер. У тези ,които бяха зрели и активни , грижливо култивирахме високомерие , и най-вече измамно чувство за власт , което в техния случай не бе признак за истински лидерски качества. По този начин изострихме у тях егоизма , дребнавостта и лицемерието. Бе необходимо да имаме такива хора на ключови постове поради техния апетит за нечестен бизнес и готовността им да направят всичко , за да запазят поста и функцията си. До голяма степен успяхме да го постигнем . Нашите усилия в тази посока бяха минимални , защото алчността и лакомията за пари , подплатени с голямо малодушие и двуличие , превърнаха повечето ваши политици в жалки персонажи . Тази ситуация ни удовлетворява , но не мисля , че сега е необходимо да говорим по тази тема .
Цезар побърза да се възползва от кратката пауза:
И за какво е всичко това , сеньор Мацини? Какво фактически цели масонството ? От казаното дотук не виждам какво може да му липсва и все пак ми се струва , че упорито преследвате нещо определено.
- Много е просто, скъпи мой. Кога един крал е владетел на всичко в кралството и на народа си? Разбира се тогава, когато притежава абсолютна власт. Това за нас е черешката на тортата. Скоро силата за доминация над целия свят трябва да бъде в ръцете ни. В края на краищата тази жажда за власт е мотивация за много политици , държавници и бизнесмени , които са приели да станат част от нашите редици. Над всички се намира елитът на нашите почитаеми илюминати , чийто план е превземането на световната власт и налагането на тотален контрол , дори над всеки индивид на планетата. Начините за изпълнението на този план са толкова много , че ще ми е нужно изключително много време да ти ги опиша. Ще ти дам само някои обяснения , а останалото ще разбереш и научиш , веднага след като приемеш правилата и разбиранията на нашата организация.
Ще постигнем абсолютната власт и контрол над човечеството само когато успеем да надзираваме всичко. Задружните сили и възможности на всички членове на нашите организации водят постепенно до тоталитаризъм , където свободата и автономността на личността ще бъдат под надзор още от самото й раждане. За да сме сигурни в резултата и за да опитаме неговата валидност , изобретихме комунизма. Констатирахме все пак , че дългите лишения , мъките на хората , както и култът към личността , който се появи към всички лидери в комунистическите страни , създават някакво напрежение и дори можеше да провокират яснота на мисълта у някои хора от народа , които във времето биха могли да създадат проблеми. Комунистическата система доказа , че бе адекватна само за определен период от време от няколко деситилетия. След това стана безполезна и дори опасна за нашите интереси.
Когато разбрахме това , решихме да приключим експеримента и дадохме зелена светлина на промените от политическо естество. Беше необходимо да се създаде илюзията за нещо ,,различно” , но ние знаехме много преди това , че нищо не може да се промени за една нощ. Очаквахме много народни бунтове , които да променят манталитета , целите и мисловността на хората. Ние сме тези , които пропагандирахме по коварен начин основните идеи на новия социален статут. Направихме това чрез различни масмедийни средства , посредством политиците и постоянното създаване на нови пробиви в обществената система с цел нарастване на напрежението в отношенията народ – държава.
Благополучието не трябваше да бъде масово явление , но ние търсихме определена прослойка от корумпирани хора , които да послужат на нашите интереси , без дори да подозират това. Привидностите винаги ги караха да си мислят , че те са тези , които действат , които решават , които имат властта. Тази илюзия се поддържа от нас , за да не изчезне миражът.
 Това , което ти казвам сега , е част от върховните тайни на масонството. Не мисли , че всеки член познава нашите планове. Достъпът до идеите и целите ни винаги се достига стъпка по стъпка. Разкриването на информацията също е структурирано по подобен начин – на етапи във възходящи по важност степени . По принцип ние винаги действаме на три различни нива , което много ясно подчертава качествата и стойността на брата масон. Въпреки че , погледнато цялостно , тези нива изглеждат напълно независими , поставени един над друг няколко слоя , те съдържат връзки , които са основни за разбирането на нашия план на световно ниво . Тези връзки обаче не са извстни на никого другиго , освен на нашите лидери – великите илюминати.
Първото ниво включва тези , които току-що са се присъединили към нашите ложи , или тези , които не показват особен интерес , за да им се поверят сериозни отговорности. Те са ,,работниците” , т.е. Тези , които вършат много дребни полезни нещица. Като цяло те подготвят терена за големите удари , които нанасяме . Като например започването на различни военни конфликти , революции , невъзможност за заплащане на национално ниво , което е част от нашата ,,тежка артилерия” , която се използва стратегически от важните личности на нашата организация.Но такива мащабни действия се осъществяват едва след като ,,материалът” е бил подготвен , т.е. След като нашите ,,работници” действат известно време , направлявани от нас в сянка , без да си дават твърде добре сметка за истинската цел. Хората , принадлежащи към това ниво , са най-вече новобогаташите, които са много ограничени и преследват единствено титли , рангове или обществено признание. Накратко това са снобите с комплекси за малоценност , които търсят начин да се самобалансират , представяйки си , че са част от хайлайфа , и дори че съставят високите обществени кръгове. Те трябва да са високомерни , лицемерни и егоисти с определена финансова сила , но все пак недостатъчно богати , за да могат тайно да копнеят за един наистина царски живот. Освен това трябва да имат сравнително важни функции в държавния апарат , понеже имаме нужда от инструменти и влияние както на най-високо управленско ниво , така и на по-ниско , местно административно развнище – т.е. Там , където започва интригата ,която си проправя път към центъра. Ето защо към това ниво се опитваме да привличаме най-вече хора като университетски професори , адвокати, доктори , инспектори , кметове и някои от местните бизнесмени.
Създадохме мотивация за всички тях , за да ги изкушим и по-късно използваме за нашите цели. Съществуват селектирани клубове като ,,Ротари” (Rotary Club) и ,,Лайънс” ( Lion's Club) , които пораждат у тези хора чувството , че са част от голямата аристокрация на страната и че се намират начело на обществото. В действителност тези клубове са прах в очите и параван за евентуални външни атаки , защото хората, които са част от тях , стоически се борят да запазят привилегиите , които са получили като членове на т.нар. ,,хайлайф”. Те са привлечени и стимулирани от представителния подбор на съответното елитно общество , до което откриват , че достигат само добри хора. Хора , които представляват каймака на обществото , които имат сила и влияние в различните държавни системи. Тази много привлекателна фасада поддържаме чрез лукса и способността ни за високопоставени връзки и финансова подкрепа. Но ще повторя отново – всичко това създава задължения.
Нашият основен интерес е да създадем изключително големи различия между социалните прослойки . Това означава много богати и много бедни хора , ако е възможно без междинни и поддържащи елементи, каквато е средната класа. По този начин поддържаме едно общо за всички социално състояние , което кара хората да вярват , че трябва да се изправят срещу някакво непрекъснато нападение , че трябва постоянно да се борят , за да подсигурят ежедневното си преживяване или за да подпомогнат бизнеса си. Това напрежение и безпокойство подхранва чувството на страх. А докато съществува страхът , няма място за спокойствие , релаксация и духовност. Затова сме заинтересовани да възпрепятстваме всичко , което би довело до нещо добро , хармония или истинска вяра , защото по този начин контролът и силата ни няма да са ефективни.
- Какво означава това ? Че Вие нямате религия и напротив , се стремите към нейното подкопаване ? - възрази Цезар.
- Религия ? Анализирай внимателно това , което става по света. Помисли за расистката омраза , за сектите , които се фанатизират в името на един-единствен , но специален Бог.За безкрайните етнически конфликти , повечето от които имат в основата си религиозна нетърпимост . Помисли за корупцията и подлостта в християнската църква – православното високомерие и католическите манипулации! Истина е , че ние организирахме всичко това в сянка чрез извратени интриги и идеи , осъществени в правилните моменти на определени ключови места , поддържани от лабилни хора.
В замяна ние предлагаме на хората царството на Великия Архитект на Вселената – на този , който може наистина да се погрижи за тях . Вие го наричате Принца на Тъмнината. Какво значение има?! На първо място трябва да следваш собствения си интерес във всичко , което правиш. Това изисква големи усилия и обвързвания , понякога доста сериозни. Например това може да означава да се отречеш от вярата си и дори да продадеш душата си , но по този начин ще познаеш силата , богатството и изключителното влияние във високите кръгове на обществото.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #7 -: Август 30, 2011, 01:48:09 »

- Интересно. Аз имах друга философия , но все пак това , което ми казвате , е доста впечатляващо – коментира Цезар с лека ирония , следвайки по този начин първоначалния си план.
- Не мисли , че тези факти са познати на всички – продължи да говори вдъхновено почитаемият Мацини. - Далеч не е така . Казах ти за трите основни нива и за тяхното йерархично значение за нашата масонска организация. Сега ти е ясно , че първото ниво на ,,работниците” няма достъп до подобна информация , нито до други детайли , които визират по-окултните аспекти на масонството и които засягат дейността ни на световно ниво.
Членовете от второто ниво имат възможност да се запознаят с част от нашите международни машинации. Така те могат по-активно да участват в политическите и правилтествените споразумения , имайки по-голяма подкрепа от страна на нашите влиятелни ложи. Те са по-скоро тези , за които създадохме определена форма на йерархия в степени до тридесет и трета. Важно е да се отбележи колко привлечени са хората от титли , длъжности и признания. Респективно ние доста спекулираме с това . Един масон от тридесет и трета степен може да представлява основна фигура в нашата главна структура. С течение на времето се постарахме да разпространим вярването , че това по някакъв начин е апогеят в пирамидалната йерархия , според която се управлява масонството. Все пак лично ти споделям факта , че второто ниво представлява само началото на масонския световен елит. Пазим тези неща в голяма тайна , но дори така , пак се появиха някои слухове. Трябва да разбереш освен това , че ние от върха на пирамидата не можем да бъдем атакувани юридически , нито пък има друга държавна институция над нас поради простата причина , че ние сме ги създали.
- Това означава власт при вземането на решения на най-високо ниво – каза замислено Цезар . - Как става така , че третото ниво на масонството , онова , за което ми казвахте , че представлява световния масонски елит , има решително влияние , без да бъде познато ?
- Не е нужно да бъдем известни по начина , по който си мислиш ти . Обикновено се появяваме пред света във връзка с наследените ни титли или като големи банкери , които се занимават с бизнеса си . Имаме грижата винаги да бъдем асоциирани с благовторителни дейности посредством някои фондации , които са създадени от нас . Фактически те ни позволяват да действаме и да придвижваме огромни суми под привидна легалност и добри намерения. Ние сме тези , които притежават световния финансов монопол , контролирайки всяка пазарна борса . Проектът за властване над света е много добре изготвен.
- Но как успяхте да получите контрол над световните финанси ? - попита Цезар . - Никой не може да има достъп до всички парични потоци !
- До голяма степен ние контролираме тези пари , но истинското влияние упражняваме посредством огромните кредити , с които на практика задължаваме различните световни правителства да действат  в икономическата област – а по този начин и в социалната – според нашите желания. Фактически това е главната цел , поради която основахме двете огромни финансови системи – Световната банка и Международния валутен фонд (МВФ) . Но най-важния удар , който доведе до голямата ни победа , бе да хванем в дълг Съединените американски щати , които в момента почти изцяло зависят от финансовата политика , която ние налагаме. Както казах , основата на тази политика се състои в заемите и оттук дълговете , които се появяват , както и всички други форми на задължения или концесии , които обслужват интересите ни на по-късен етап. По този начин владеем икономическия свят , направлявайки го в посоката , която желаем. Можем да създадем истински дисбаланс или дори невъзможност за плащане там , където сме заинтересовани да постигнем нещо определено. Банкрутиралите държави са наш специалитет , защото ни предлагат индиректен достъп до управлението на цял един народ . Разбира се , ние определяме и координираме тези стратегии предварително чрез дезинформацията , излъчвана от международните масмедии. Това е система , която се е доказала с времето като твърде ефикасна и която управляваме много добре . Ако някой се противопостави , неговото елиминиране от политическата или социалната сцена не представлява никакъв проблем благодарение на многото връзки , които имаме , както и на корупцията и финансовата система , която управляваме. В по-особените случаи като например този със Съединените щати неможем да си позволим грешки или външни действия , различни от тези , предвидени от нас . Затова всеки американски президент в действителност е наш избор и е резултат на нашите масонски цели . Той задължително трябва да е изявен член от нашите ложи , обикновено от второ ниво.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #8 -: Септември 03, 2011, 16:14:16 »

За да можем да прикрием колкото се може  по-добре политическите и финансовите маневри, които правим в такива случаи, използваме най-зрелищната и в същото време най-жива идея , която успяхме да прокараме сред масите през последните 200 години. Това може би е едно от най-стойностните ни надграждания, което ни даде много предимства и което се доказва като много ефективно дори и в момента. Ще се учудиш, но то носи много познато име – демокрация ! Концепцията й сама по себе си не струва нищо. Въпреки това тя е най-важната част от нашата планова система,която има голям успех сред народните маси. Основната причина е , че събужда високомерието и чувството за власт у хората. В действителност обаче не прави нищо друго , освен да произведе вражда , борба и изкушение , предлагайки по този начин възможност за манипулация. Привидно тайните политически игри и големите финансови интереси са в ръцете на избирателите – на тези , които гласуват. Трябва да правиш малки компромиси , за да можеш по-късно да се радваш на всички предимства. Какво на практика получаваме ние от т.нар. ,, демокрация”? В по-голямата си част от случаите тя води до разделение и единоборство между различните социални категории, които изграждат една нация и до открити конфликти между народите. Идеята , която популяризираме в контекста на това да прикрием истинските си действия , е тази да създадем илюзията за свободен избор на всеки човек.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #9 -: Септември 04, 2011, 12:18:45 »

Когато става въпрос обаче за десетки и стотици милиони различни хора , стресирани и покварени , техният т.нар. ,,свободен избор” може да бъде лесно насочван посредством различни методи. Бурята трябва да бъде оставена да бушува, а нейната основна посока може да бъде повлияна така , че някои зони да бъдат запазени , а други – разрушени. Ние сме намерили най-лесния и сигурен начин да предизвикаме хаос и разделение. Виждаш ли , въпреки привидната висока хуманност и морални стойности , с които сме полирали идеята за демокрация , това само скрива същността , от която сме тръгнали и която сме развили с времето , - враждата между себеподобните , сляпата битка за лесна и достъпна временна власт и липсата на единство. За нас обединението на хората в идеи и представи за полезност и позитивност е много опасно , защото само тогава човешките маси стават наистина силни в действията си. Това е причината, поради която често гледаме да предизвикаме разделението на държавните територии на колкото се може повече етноси , всеки с интересите,културата и религиозните си вярвания. Това , което целим в крайна сметка , е изчезването на културните и религиозните традиции на различните страни и народи дотам , че да нямат повече необходимата индивидуална сила. Тогава те стават лесни за контролиране и ще бъдат претопени в една-единствена парламентарна форма , която разбира се ще бъде ръководена от нашия елит на световно ниво.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #10 -: Септември 05, 2011, 11:32:34 »

Едно от големите препятствия , които имаме пред себе си и през което трябва да преминем , са различните традиции на народите и желанието им да се опират на тях . Ние се стремим да се сдобием с ,,колективно стадо животни”, което действа автоматично , на което се дава сено и вода в точно определени моменти и което служи безусловно. Както казах, за тази цел е нужно да се отслабят корените на традициите на дедите им , трябва да бъдат сринати и дори игнорирани истинските стойности и символи на народа. Душите на младите хора трябва да бъдат развратени и покварени , а чувствителността им – отровена с фалшиви идеи, лъжи и изкушения. До голяма степен успяхме да го постигнем. В Америка това бе доста лесно , защото на практика тя няма традиции. Понастоящем  там е мястото , където нашият план се осъществява най-добре – абсолютната зависимост от социално-икономическата система плюс тотален контрол и финансово подчинение. Всичко това е облечено в миража на изключителните технологии и нелепата и арогантна идея за ,,върховна световна сила”.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #11 -: Септември 07, 2011, 23:39:06 »

Хората имат нужда от убеждение , дори то да е  във фалшива сила. Те изпитват несъзнателна нужда да се хванат за нещо , което би могло да им създаде вътрешна сигурност. Ние поддържаме тази идея за ,,сила” в съзнанието на американците , понеже тя ги кара до голяма степен да не въстават против системата , която на практика разпространява тази удобна идея за надмощие. Освен това високомерието и лекомислието , които произтичат оттук , са ни особено нужни. Докато са по-малко бдителни и лесни за манипулиране , американците представляват ,,върхът на напредъка” в нашия план за спечелване на абсолютната власт на Земята.
Тук Цезар поиска да узнае повече подробности:
- Ако демокрацията е само блъф , защо се поставя толкова голям акцент върху нея ?
- Демокрацията , мили мой , само привидно има положителна страна , но на практика позволява извършването на най-големите престъпления и конфликти – отговори сеньор Мацини. - Не съществуват ли хора, които са умирали или умират в името на демокрацията ? Всички закони и принципи на днешната цивилизация не са ли изградени според демократичните закони?
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #12 -: Септември 09, 2011, 20:34:55 »

Възникването на този полюс , който е демокрацията , също така предизвиква и възможността за появата на противоположната идея и борбата против демокрацията. По този начин ние постигнахме конфликта. Конфликтът представлява солидна основа , чрез която можеш да владееш целия свят. Напомням ти един основен закон на нашите масонски методи: обслужвай тайно двата лагера , бъди до тях чрез умели политически и икономически маневри и давай рамо на всяка от страните , като по този начин си осигури успеха , който желаеш. Терминът и фалшивата концепция за ,,демокрация” са се превърнали в параван за много парламенти , за да действат те необезпокоявано в посоката , която следват , служейки по този начин на собствените си интереси.
Повечето от страните са затънали в дългове , за да могат да покриват военните си разходи , без дори да се намират във война. Ние предлагаме тези заеми , но искаме от правителствата да ни гарантират за тях чрез множество активи – мини , гори , железници или някои индустриални сектори , които са от особено значение. Това е основният начин , по който заграбваме постепенно богатствата на една държава и контролираме народа й.
- Все пак вярвам , че демокрацията е добра идея , просто начинът , по който се прилага , е извратен – отбеляза Цезар с цел да види реакцията на почитаемия Мацини.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #13 -: Септември 10, 2011, 19:24:06 »

- Това е вярно , сама по себе си демокрацията има стойност само тогава , когато цивилизацията е достигнала висока степен на разбиране и приложение на загадките на вселената и живота. Но дори тогава тя трябва да се използва в рамките на тесен кръг хора , които взимат големите решения за общността  или на нивото на нацията. Демокрацията в истинския си смисъл не може да функционира ефективно в случаите на големи разнородни множества от хора . Знаем , че тя е осъществима само в общества , които са ориентирани положително и в които хората мислят и се държат сравнително еднакво, притежавайки високо съзнание. Но това не е случаят на модерната цивилизация.
- Но църквата няма ли какво да каже в това отношение ? Знам , че народните маси вярват много на църквата и следват съветите й – намеси се Цезар.
Сеньор Мацини не успя да скрие раздразнението си:
- Християнската църква е един от най-опасните ни врагове. Нейното влияние е достатъчно голямо , но ние действаме внимателно , за да го ограничим колкото е възможно повече. За тази цел предварително насочваме вниманието си към младото поколение , което се стремим да отклоним посредством нашите идеи. Предпазливо сме се ориентирали да насадим в съзнанието на хората идеите за свобода и демокрация, които модерната цивилизация тълкува грешно , без да умее да ги използва по адекватен начин.
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #14 -: Септември 12, 2011, 19:00:51 »

 Целият свят говори за свободата и демокрацията и ги подкрепя , но почти никой не се запитва как става така , че въпреки добрите намерения на човечеството и желанието за мир , което се демонстрира навсякъде , съществуват повече войни , конфликти , напрежение и неразбирателства от всякога във всички части на света. По този начин издигнахме лицемерието на управленската класа до върховно ниво и се възползваме максимално от тази ситуация. Заложихме също така на липсата на здрав разум , на високомерието и суетата на голяма част от хората , които си мислят , че разбират много добре аспектите и механизмите на демокрацията и свободата на словото. Предлагайки им възможността да действат по този начин , обикновените хора придобиват чувство за собствена значимост , което понякога води до наистина неприятни и комични моменти. В дребнавостта и терзанията на ежедневните им задължения и притеснения те започват да си мислят , че личностите с политическа отговорност – тези , които ги управляват ,- се ръкодовят от тях и от техните възгледи. По този начин политиците създават впечатлението у обикновените хора, че мнението , което те изразяват , е много компетентно. На практика обаче се преследва влияние над избирателите не в посока , която наистина е необходима и потребна за тях , а в такава , на лидерските интереси , които най-често са маскирани с обещания и лъжливи политически платформи без покритие. По този начин ни предпазват точно тези , които искаме да подчиним.
Активен
Страници:  [1] 2   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Жестоката истина...
Обща тематика
Administrator 13 1855 Последна<br />публикация Ноември 11, 2009, 01:20:57
от Faith
Възможноли е това за ХААРП е истина? « 1 2 3 4 5 »
Програмиране, световен елит
Бунтарката 73 6355 Последна<br />публикация Ноември 21, 2010, 05:14:05
от Agent
ПЛУТОН - ЛЮБОВТА КАТО ИСТИНА
Астрология и нумерология
pluton 6 2535 Последна<br />публикация Август 27, 2010, 11:26:34
от pluton
Откъс от "Едно" на Ричард Бах (религия, вяра, истина, светлина, търсение )
Книги
Georgio 0 1354 Последна<br />публикация Януари 07, 2011, 10:42:01
от Georgio

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright