Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Способностите на индиго-благословия или "проклятие"  (Прочетена 4783 пъти)
giti
Гост
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2009, 20:31:13 »

Agony, сега вече мога на дълго и на широко да ти разкажа това, което знам, относно призоваването на мъртвите, но дали ще ми повярваш и послушаш си остава твой избор. Преди да започна, искам само да ти споделя, че аз имам контакт с мъртвите от както се помня, но никога !АБСОЛЮТНО НИКОГА! ОСВЕН ЕДИН, ЕДИНСТВЕН ПЪТ НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА ДА ГИ БЕЗСПОКОЯ И КОГАТО СИ ПОЗВОЛИХ ТОВА, БЯХ НАКАЗАНА ИЛИ ПО-ТОЧНО ЛИШЕНА ОТ КОНТАКТ, В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА С ЧОВЕКА, КОЙТО ПРИЗОВАХ. Преди да ти разкажа случката, нека да ти обясня как се получава контакта ми с мъртвите! Аз мога да виждам енергии и същества на по-финно ниво и в други измерения (няма да се впускам в подробности за това, защото вече на няколко места съм споделила във форума), но въпреки тази ми дарба с която съм се родила, връзките ми с тези мъртви, които са продължили по пътя си, винаги са били само в сънищата ми! Това е така, защото не аз, а те ме призовават и за да отида при тях, аз трябва да съм освободена от ограниченията на физическото ми тяло, а това е вазможно само по време на сън! Обикновенно, ме викат тогава, когато имат нужда от свръзка с нашият триизмерен свят или по-точно с кармично свързаните с тях души, които са тук и сега във физическа обвивка. По принцип намесата в развитието на една душа, в каквато и форма или обвивка да се намира в момента е изключително забранено, затова и контакта с мен  на  тези дущи е само в случаите,когато  тяхна роднина го/я грози опасност или смърт за което не му е дошло още времето! Понякога се случват такива обърквания, в следствие на това, че доста хора не са се научили да се вслушват в своето аз и интуицията си, и без да искат превръщат обикновен житейски урок в смъртна за тях заплаха или нещо др., което не им е предначертано да им се случи.
От друга страна има и такива души, които се заклещват тук или в астрала, които мога да виждам и разговарям с тях, дори и в будно състояние. Тези души, обаче са страшно объркани,... някои от тях дори и не знаят, че са умрели, други си спомнят единственно това, което ги кара да се задържат тук, а трети са водили такъв живот тук, че енергията с която са се обградили не им позволява да се изкачат по-горе от астрално ниво. Разговора с тези души обикновенно е мн. труден, защото те са тези, които избират как да бъде проведен разговора и често те си нямат и понятие как да стане това, в  следствие на което са способни да ме наранят несъзнателно. За щастие аз съм се научила как да се предпазя от тях, как да им говоря за да им покажа първо начина по който можем да разговаряме безопасно, и най-важното НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ТЯХ Когато усетят страх, те се страхуват мн. повече...  повярвай ми!
 Може би е сега момента да спомена, че повечето филми и сериали по тази тематика не са измислица... ти спомена по горе за "Шепот от отвъдното".. Е ще ти кажа, че аз следя този сериал с голям интерес, защото  голям процент от случките разказани в него са ми се случвали в действителност още в мн. ранна детска възраст! Аз съм на 28, ако направиш едно малко изчисление ще видиш, че тогава, когато съм била дете не е имало сериали и филми на тази тематика... единствените паранормални сериали и филми, които тогава гледахме бяха "Досиетата х" ... такаче няма как да съм си създала случките сама в съзнанието ми. Аз съм напълно убедена, че филмите в днешно време са съвременните Библии на пророчества или просто разкази на отминали неща. И няма нищо странно в това, защото така те стигат най-лесно до съвременното общество.
 Сега към случката....  Вече соменах, че въпростният човек е дядо ми... ето я и самата случка:
 Моя дядо почина 96-а година от сърце. От мига на неговата смърт, той е в постоянен контакт с мене в сънищата ми. Това е  така, защото той няма нужда от повече прераждания тук и това, което му остава е да изпълнява своите мисии в други непознати за нас измерения. Една от мисиите му обче е да пази кармично свързаните с него души, които са тук в своята физическа форма. В продължение на месеци след неговата физическа смърт, аз го сънувах поне жеднъж в седмицата и  така някакси не осъзнавах реално, че той си е заминал, болката от загубата на най-близкият ми в живота човек, беще по-малка... Добре, но в един момент спрях да го сънувам.. минаха се седмица 2, 3 и страха, че повече няма да го видя ме изавладя. Една вечер не издържах и започнах да ревя и крещя по него призовавайки го да дойде, обвинявайки го, че ме е зарязал и т.н.  Той естественно не дойде, но аз упорито продължавах да го викам и да рева още по-силно от факта, че не идва.... и така докато силите ми не привършиха напълно и аз легна изтощена да заспа. В мига в който съня ме завладя, той дойде мн. ядосан за това, че съм го викала... Каза ми, че съм го върнала от важна мисия и така съм нарушила неговата, та и моята карма. Заповяда ми никога повече да  призовавам някой мъртав, защото имало сили, които чакат това и се представят за този, който съм призовала." В най-добрия случай ще ти изсмучат енергията, а в най-лошия,...  дано никога не ти се наложи да го научиш"  ми каза дядо.  Усмихна ми се и изчезна. След това, аз не го сънувах цяла година, като наказание, дойде при мен едва, когато лежах в болницата, борейки се със смъртта. От тогава, го сънувам сравнително често, но не всяка седмица, както преди. Когато няма послание или предупреждение за мен, той просто идва за миг в съня ми, за да ми се усмихне, казвайки ми така:" Здравей, аз съм блозо до теб. Обичам те дете мое...."
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 20:48:00 от giti » Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #16 -: Юни 14, 2010, 21:33:15 »

Агони, питай ги кои са, ако не си сигурна... наблюдавай действията им... ще успееш Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #17 -: Юни 15, 2010, 09:41:24 »

Прочетох историята на Сандалфон и виждам колко неща от нейния живот са се случвали и на самия мен.

Примерно с дядо ми и баба ми,които вече не сънувам и колкото и да искам да се върнат доста рядко го правят.Ясно е,че трябва да се оправям горе-долу сам,а те имат по-важни мисий отколкото да ми помагат.Но въпреки това понякога усещам тяхната помощ.

Що се отнася до фините енергий,когато изпадна в едно особено реално състояние на сън,отивам в други светове и се срещам с много хора и приятели,които не съм виждал в това измерение.
Борил съм се с много лоши същества и съм ги надвивал,но съм имал и наистина кошмарни битки.Не можете да си представите по кошмарно и кърваво място от сънищата,в които се боря със злите сили.Но в онези светове аз се чувствам невероятно силен и уважаван от другите,което ми дава сили да размазвам всичко живо зло по пътя.


В най-лошия случай ако злото те победи то ще се настани в твоето тяло и ще ти изтика душата,което е лошо.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #18 -: Юни 15, 2010, 15:05:21 »

И на мене често ми се случва да се срещам с разни същества, само че не хора, а някакви... с не обособена форма. По- често не ги виждам, а ги чувствам... или около мен, или дълбоко вътре в мен... и те... по някакъв начин ме отразяват, интересно е... когато си говоря с тяк, все едно водя разговор със себе си! И най често не си говорим на нашия език, а на някакъв друг, дето няма име... де да знам и аз
Активен
onidar
Аз съм . . . и какво от това!
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 85


 • Град: Русе
 • WWW
  « Отговор #19 -: Юни 15, 2010, 16:01:55 »

  Преди време и на мен се ми случваха подобни усещания и възможност за контакти.Голяма тръпка и радост,че можеш нещо повече от останалите,но...
  Споделих с моя Учител за това и той ми каза че това е едно от стъпалата по Пътят и ако аз реша да остана(да разбера този свят)ще загубя твърде много време и най-накрая ще осъзная,че това е поредния ИЛЮЗОРЕН СВЯТ създаден от моя УМ. Сълзи
  Незнам как го послушах,но съм Му благодарен до ден днешен.
  Всеки извървява своя път сам,но ако човек има "до себе си" УЧИТЕЛ(ЧОВЕК) изминал вече този път,то ПЪТЯТ е малко по-малко труден,
  но много по-бърз.
  ...а чудесата и дарбите край нямат,но какво от това
  Активен

  Светът е оцелял,защото се е смял ... и други работи.
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #20 -: Юни 15, 2010, 16:04:45 »

  "Светът е оцелял,защото се е смял...и други работи"

  Хаха Ухилен

  Аз нямам никакви Учители и не се нуждая от тях,аз съм си сам на себе си Учител.

  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #21 -: Юни 15, 2010, 16:12:15 »

  Имам предвид,че се старая да се уча от грешките си доколкото мога.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #22 -: Юни 15, 2010, 16:12:57 »

  Е,това не значи,че не взимам пример от други,доказали се в света и в историята хора!
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #23 -: Юни 15, 2010, 16:18:26 »

  Като например...?
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #24 -: Юни 15, 2010, 16:20:28 »

  Еми тези хора съм ги казал в темата за личностите,на които се възхищаваме.

  От всеки от тях съм научил по нещо!
  Активен
  kaloian1
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 76

 • Град: Плевен
 • WWW
  « Отговор #25 -: Октомври 25, 2011, 19:50:43 »

  Оф ми аз от 10 години вече съм с контакт,и астрали и мъртви и кви ли не.
  Активен
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #26 -: Октомври 25, 2011, 21:54:06 »

  Не знам за другите..., но аз на 3 години не съм можела да рисувам Мона Лиза и не съм можела да сметна колко е 23425+97820 наум, както говорят за другите индиго. А може би аз не съм... една от тях.
  Нещото, което не ми дава спокойствие е следното. С риск да прозвуча като луда фенка на "Шепот от отвъдното"... аз мога да виждам мъртвите, да говоря с тях, да ги призовавам, а понякога и самички идват. Освен това имам видения за бъдещето, пророчески сънища, знам кога някой ще умре и все такива откачени неща.Понякога наистина много ме е страх..., а и ми се е случвало на публично място да видя мъж, който се засилва да ме удари :- можете да си представите реакцията на тези, които бяха около мен. По-лошото е, че никой от семейството ми не знае за това. Баща ми преди се е занимавал с окултизъм, но са разведени с майка ми и тя не иска и да чуе за подобни неща...  Тъжен А с баща си не поддържам почти никаква връзка. За сметка на това пък изградих доста добри приятелства с различни хора в окултния свят, за един от тях дори мога да кажа, че ми е като брат. И все пак... нещо липсва и това е семейството, а не знам как да им кажа...  Тъжен и дали изобщо трябва да го правя..?

  Силно се съмнявам, че дори 50% от тези прочели темата ми вярват..., но това е въпрос на лична преценка...

  Все пак благодаря, че отделихте време на моят проблем...


  Здравей и добре дошла сред нас. Мисля си че тук по-малък процент ще си помислят че си луда Усмивчица За мен дарбата ти е да си медиум. Има хора, които имат много способности, но винаги има една водеща. При някои е ясновидство, лечение, често се комбинират, но винаги една има, в която си най-силна. В твоя случай е да разговаряш с мъртвите. Да си спомним за Ванга, която е говорила изключително с тях. Та основното в такъв случай, след като се ориентираш дали сама или с помощта на друг е да започнеш да го овладяваш и контролираш. Няма такова нешо като спонтанно. Случва се при хора, които са постоянно включени и нямат контрол или биват контролирани от някой друг, да кажем духовни същности. Извода е, че това е твоя дарба и само ти можеш да решиш дали искаш, кога искш, как искаш. Основното е отсъствие на страх. Има и още една подробност- има голяма разлика между дух и призрак. Призрака смуче енергия,  той е заседнала между нивата душа, често объркана, сивее. Има и духове, вече преминали от другата страна, усещат се съвсем различно като присъствие и лесно се различават едни от други. За работа с призраци трябват защити, защото когато си в контакт с тях неминуемо попиваш от Сивата зона/Междинните нива/. След това трябва да се чистиш. Има много техники за това.

  Леле, темата е толкова всеобхватна....аз предлагам да задаваш конкретни въпроси и притесненията си и така да сме и по-полезни и по-актуални.

  За семесйството....Често се наблюдава наследяване или поне предразположение. Моята майка например гледа на кафе и е много сензитивна. Но....мъжа ми, най-близкия ми човек сега е абсолютен атеист. И не виждам защо да го натоварвам. Това е нещо мие лично и нямам право да го тормозя и да му налагам мои усещания. след като имаш своя кръг от хоеа, с които да споделяш моя личен съвет е да не се натъжаваш и да не рискуваш да се разочароваш повече. Но пак е въпрос на лично усещане.

  Всъщност, когато овладееш тази дарба и не ти причинява неудобства може да си мнооого полезна. Не е случайна, само трябва да откриеш своята комфортна зона. Успех
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  kaloian1
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 76

 • Град: Плевен
 • WWW
  « Отговор #27 -: Октомври 27, 2011, 16:55:39 »

  Здравей "Аз Съм" и аз напоследък разсъждавам на твоята теория че всичко е театър,и аз го познавам и 1 година ми беше учител Цуцифер но не ме научи на нищо,ролята му е да е изкушава и да ни прави на луди,но има и др елемент .Малко повече е брутален от колкото трябва.Та и азсега това се чудя ,добре де ако няма нужда от него Господ щеше да го унищожи,за какво да го държи ,пък и не ми се вярва да е по силен от него щом Господ го е създал.Но пък и всички извращения които се случват,не би трябвало да стават,щото Цуцифер хич не си поплюва.Може и да е театър, но е мн серизен -на живот и смърт.
  Активен
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #28 -: Юли 01, 2012, 19:26:20 »

  И двете
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright