Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Способностите на индиго-благословия или "проклятие"  (Прочетена 4810 пъти)
Agony
Гост
« -: Ноември 04, 2009, 23:29:41 »

Не знам за другите..., но аз на 3 години не съм можела да рисувам Мона Лиза и не съм можела да сметна колко е 23425+97820 наум, както говорят за другите индиго. А може би аз не съм... една от тях.
Нещото, което не ми дава спокойствие е следното. С риск да прозвуча като луда фенка на "Шепот от отвъдното"... аз мога да виждам мъртвите, да говоря с тях, да ги призовавам, а понякога и самички идват. Освен това имам видения за бъдещето, пророчески сънища, знам кога някой ще умре и все такива откачени неща.Понякога наистина много ме е страх..., а и ми се е случвало на публично място да видя мъж, който се засилва да ме удари :- можете да си представите реакцията на тези, които бяха около мен. По-лошото е, че никой от семейството ми не знае за това. Баща ми преди се е занимавал с окултизъм, но са разведени с майка ми и тя не иска и да чуе за подобни неща...  Тъжен А с баща си не поддържам почти никаква връзка. За сметка на това пък изградих доста добри приятелства с различни хора в окултния свят, за един от тях дори мога да кажа, че ми е като брат. И все пак... нещо липсва и това е семейството, а не знам как да им кажа...  Тъжен и дали изобщо трябва да го правя..?

Силно се съмнявам, че дори 50% от тези прочели темата ми вярват..., но това е въпрос на лична преценка...

Все пак благодаря, че отделихте време на моят проблем...
« Последна редакция: Ноември 05, 2009, 14:59:42 от delfin » Активен
AIA
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #1 -: Ноември 05, 2009, 02:16:57 »

  Здравей мила, аз ти вярвам, но защо е необходимо това да те притеснява, а също и факта дали си индиго. Аз също не съм индиго, нищо че теста който попълних беше много близко, това никък не ме притеснява . В този форум е хубаво, хората са мили и не мисля, че е от значение какъв си.
   Пишеш че виждаш духове ами това не всеки го може, но трябва да внимаваш, не зная на колко си години, но това, че си намерила приятели в окултни форуми, доколкото си спомням, не се доверявай много на такива хора, между тях има доста силни и знаещи, а аз познавам един млад мъж, който доста пострада от такива приятели .
   И бих искала да те помоля да ми кажеш как точно виждаш духовете - плътни като хора или прозрачни. Ако това ще те успокои аз ги виждам прозрачни.  Целувчица
       Желая ти много усмивки !
  « Последна редакция: Ноември 05, 2009, 15:01:09 от delfin » Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #2 -: Ноември 05, 2009, 09:35:00 »

  Индиготата са доста различни и не би могло всеки да е гениален.

  Всеки си има свои дарби, знания. И това е нормално.

   ;)И аз съм надниквала в духовния свят и съм виждала някои неща. А сънищата ми са... доста особени, но това е. Имаме задача, да сме наясно със себе си, за да можем да сме проводници на доброто и Любовта. Невидимият свят има нужда от нас.
  Но там има и опасности, а единстваната ни защита е-Любов, Вяра, Истина! Усмивчица
  Активен

  dana
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 51

  « Отговор #3 -: Ноември 05, 2009, 10:51:10 »

  Отново се появява темата- способностите на индиго-благословия или "проклятие" Намигване
  Виждането в духовния свят е било нещо, което всички ние сме притежавали като способност. Но сме я потопили в материалното на света и така само физическите ни очи могат днес да гледат.
  Обаче, тази способност се завръща отново и този път по различен начин. Когато човек вижда в духовния свят, той не е напълно съзнателен. Това е свят на образи, които той възприема директно, но от къде идват, какво означават - за това трябва години медитативно познание. За да можем да изживяваме "виждането" в духовния свят, както това, което виждат физическите ни очи или то да стане същата реалност за нас.
  Всеки върви към това по различен път и с различна скорост.
  За мен, това определено е дарба, върху която трябва да се работи съзнателно и не е необходимо да се споделя с хора, които няма да ни помогнат за това.
  Аз се присъединявам също и към изказването на AIA-повече да наблюдаваме съзнателно, преди да се доверим на някого, който би могъл да ни поведе в погрешна посока.
  Agony, това което виждаш сигурно много те притеснява. Аз бих ти препоръчала паралелно да се занимаваш с нещо, което да те свърже със земята и да ти даде стабилност. Можеш също така, да си потърсиш дихателни упражнения, които да използваш, когато ти се случват тези неща и които да бъдат последвани от някаква формула за ограждане /аз бих препоръчала някоя от Учителя Петър Дънов, защото съм ги ползвала лично и съм убедена в ефекта им. Виж коя ще ти допадне най-много на теб/.
  « Последна редакция: Ноември 05, 2009, 15:02:56 от delfin » Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #4 -: Ноември 05, 2009, 11:59:37 »

   :)Благодаря ти Дана, за допълнението. Наистина е много важна връзката ни с майката Земя. Една чистосърдечна мисъл на благодарност към нея понякога е достатъчна. Благодарност към Природата, също.
  И най-важно всичко да е съзнателно Целувчица
  Активен

  Agony
  Гост
  « Отговор #5 -: Ноември 05, 2009, 21:03:32 »

  Уау, мерси за коментарите  Усмивчица
  AIA, различно е ... понякога получавам видения, друг път виждам сенки, светлина, но всеки път са плътни.Не ми се е случвало да ги видя прозрачни (поне не си спомням)...
  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #6 -: Ноември 06, 2009, 00:18:06 »

  Защо призоваваш мъртвите???
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Agony
  Гост
  « Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 00:40:43 »

  Ами отначало ставаше инцидентно...иначе.....когато го правех, го правех заради някой приятел, който искаше да каже нещо на свой починал близък или да разбере точно какво се е случило и т.н....

  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #8 -: Ноември 06, 2009, 00:43:47 »

  Благодаря за отговора НамигванеУсмивчица

  По какъв начин общуваш с мъртвите, когато ги призовеш, за да помогнат на приятелите ти да си отгoворят на въпросите си за това дали са добре и т.н. Те до теб ли се появяват или се отваряш за тях и ги усещаш в себе си, за да дадеш казаната от тях информация??
  « Последна редакция: Ноември 06, 2009, 07:37:17 от delfin » Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Ноември 06, 2009, 05:34:56 »

  Agony, почти съм сигурна, че не общуваш с мъртвите, мила. Гадове от астрала си правят лоша шега с теб. Утре ще се постарая да оправя проблема ми с кирилицата и ще ти обясня на дълго и на широко за какво става дума. До тогава те моля да не призоваваш никакви мъртви, защото си навличаш ужасна беля така. Ако обичаш себе си, ще ме послушаш.
  « Последна редакция: Ноември 06, 2009, 07:40:04 от delfin » Активен
  Agony
  Гост
  « Отговор #10 -: Ноември 06, 2009, 22:32:29 »

  Информацията идва различно...варира от гласове и шепоти до мисли, усещания, видения и миризми даже....

  Giti имам си причини да не съм на твоето мнение.Просто това което казваш не ми дава логично обяснение на всички неща, които ми се случват...
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #11 -: Ноември 07, 2009, 02:17:32 »

  Хм, аз все още нищо не съм казала. Мъртвите не се призовават току така. Веднъж направих тази детска грешка и то призовах най-близкия някога в живота ми човек - дядо ми. Тогава той ми обясни някои неща относно това,  колко е грешно да призоваваш мъртвите и как астралните същества могат да се възползват от това, за да смучат енергията ни. Обикновено те се представят за човека, който си призовала, а самият дух на починалия, никога няма да дойде. Иска ми се да ти разкажа подробно и на български. Позволявам си лукса да пиша с английски букви, защото това е наистина сериозно и човека, който го практикува си навлича сериозни кармични бели, които почти не се чистят. Днес нямах време, но утре обещавам да намеря такова, за да си оправя компютъра и да мога да пиша спокойно и да ти разкажа подробно това, което на мен ми се случи.

  « Последна редакция: Ноември 07, 2009, 12:22:45 от delfin » Активен
  dana
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 51

  « Отговор #12 -: Ноември 07, 2009, 11:55:57 »

  Agony, аз се присъединявам към това, което Giti е написала. В Астрала има много същества, които са непрекъснато около нас. Не може да се каже , че са злонамерени или доброжелателни. Това са си наши понятия.Те просто са такива, каквито са, но дори и без да имат някаква лоша умисъл, могат много да ни навредят. Чувала съм, но нямам личен опит, че когато ги помолиш да си отидат се вслушват. Довери се на Giti. Усмивчица
  Активен
  Agony
  Гост
  « Отговор #13 -: Ноември 08, 2009, 14:16:07 »

  Добре, нека намерим по-удобен начин за комуникация и ще го обсъдим Усмивчица
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #14 -: Ноември 08, 2009, 18:59:26 »

  Делфи, мила, едно огрооомнооо БЛАГОДАРЯ, за редакцията на горните ми постове! Обичкам си те  Веселяк Оправих проблема с кирилицата. Не предполагах обаче, че ще е толкова трудно да открия виртуално CD за фонетична кирилица, но малко повечко ровене в добрият, стар чичко  Google и готово Веселяк
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright