Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Промяна на енергийното трептене  (Прочетена 2843 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #15 -: Август 11, 2011, 21:49:23 »

Цвят, звук и тнт са аспекти на енергията , енергията е динамична , значи и аспектите са динамични. Нивото на опитност не знам дали е правилно да се определя с цветове. Ако една душа идва с опитности от краища на вселената където цветовете не са земни каква е Хммм Аз не искам отговор етикети. Не веднъж е възниквал то зи спор- дискусия.
За връзката същност - аура. За промяната в инкарнация има ли я или не. За връзката между земните вибрационни промени и промените в енергийното поле на хората. Съгласна  съм с постовете на Чиста енергия , че повече говорим за стъпки, от колкото за унифицирани същности с етикет. И то много ограничени от по една дума. Промените се задействат с голяма скорост и се наблюдават явно , както в енергийното поле така и с опитността на хората , която също се развива доста бързо ,хората които се синхронизират с темповете на промяната.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Sobercho
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 96


« Отговор #16 -: Септември 25, 2011, 00:13:54 »

Разнообразието е в степента на развитие на душата, осъзнатостта й. Това определя нейната призма, през която тя пречупва заобграждащата я енергия. Тази призма пропуска различна енергия/случки, хора, възможности, беди, всичко. Колкото по-развита е душата, толкова по-добре и ясно разбира случващото се около нея, тълкува го, предизивква го (несъзнателно в началото и все по-осъзнато). Развиваш, развиваш и когато си готов....., разбираш и после... 'Индиго' е просто стъпало, за което са се хванали и спекулират, приобщават, дават етикети, изнасилват, злоупотребяват. Ти може да си доста повече от това стъпало. Може и по-долу да си.  Но да се сравняваш с него и да се отъждествяваш, дори и да си вярваш, ако не си найстина там... Така, че вместо да се сравняваш и да хабиш енергия, виж къде си, прегърни се, виж си стъпалцето, усмихни се и се развивай. Теб чака твоя път, не като станеш пенбигов Усмивчица

Всеки трябва да се огледа,да погледне какво реално обективно погледнато се случва и разбере какво е направил и какво би трябвало да направи.Да поеме отговорност и да започне да върви по пътя си.Да започне да се наблюдава,да открива грешките си,да ги поправя и да си зима урок.Да бъде добър и да е позитивен.Да бъде организиран и решителен.Но това са качества,които всеки може да развива в себе си,за това не може да се даде етикет,една обща рамка и да отсече "Това е !".Малко е ограничено.Просто си представям,създателя на всичко около нас,колко смисъл е вложил и колко по умен/опитен е от мен.Интересна ми е неговата гледна точка.Интересно ми е какви още други същества има там.Искам да се запозная с тях и да разбера тяхните гледни точки.Всичко това е един опит,които ни прави по добри същности,всичко което е нужно да продължаваме да градим! Една спирала,по която постоянно се изкачваме.И така докато не мога да си го представя.

Надявам се поне 1 да ме разбере !
Активен

В Природата няма нищо абсолютно равно,но все пак има перфектна хармония !
Страници:  1 [2]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright