Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Себеопознаване  (Прочетена 892 пъти)
wowfreak
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6


винаги има време за промяна

« -: Август 09, 2011, 01:22:08 »

Ето, че отново ми се налага да търся помощ, за нещо зависещо от мен, но ще се радвам на някакви мнения по въпроса Усмивчица.
Става въпрос за емоциите. Не мога да ги контролирам, адски трудно е. Има моменти в които излизам извън контрол и правя всякакви глупости, а има и моменти в които обмислям всичко и съм сдържан. Не знам какво се случва с мен. Като цяло никога не ми е било и особено лесно, щом става въпрос за вътрешен свят. От малък винаги съм бил по-различен. И въпроса ми не е дали съм индиго или не, защото е ясно, че не е от особено значение, по-скоро бих се радвал на напътствия как да мисля по-трезво, тоест да не се отдавам на емоциите, защото ме заслепяват и АБСОЛЮТНО нищо добро не излиза.

Мерси много
Поздрави Усмивчица
Активен
Хristo
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 479


Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

« Отговор #1 -: Август 09, 2011, 09:02:55 »

 Здравей, wowfreak.

 За се научиш да контролираш емоциите си е нужно да се научиш да разпознаваш твоите мисли от чуждите, които просто идват в главата ти. Започни да проследяваш до къде водят тези мисли и имат ли някаква почва, някаква реална причина или просто си ги допуснал да се появят. Когато се научиш да ги различаваш и да държиш емоциите си в балансирано състояние вече няма да се подаваш така лесно.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright