Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пирамидите - космически фарове ?  (Прочетена 1057 пъти)
нео нула
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

« -: Юли 28, 2011, 17:30:20 »

 Една от теориите за пирамидите е, че те са космически фарове. От гледна точка на радиолокацията, пирамидата на Хеопс е отражател с обща площ около 526 000 кв. км. Насочеността на пирамидата като гигантски отражател, заедно с околните по-малки пирамиди навежда на мисълта, че тя е прекрасен ориентир - фар за космическите кораби, прелитащи на Земята.
 Корабите минават над пирамидата и трябва да виждат тази блестяща от Космоса точка. Пирамидите са ситуирани идеално хоризонтално. Освен това се виждат като отделни точки. Поставяйки по-малките пирамиди по диагоналите на основната и паралелно на нея, се получава радиолокационен фар. Оказва се, че пирамидите са разположени по такъв начин, че могат да въведат космически кораб в този коридор дори в автоматичен режим и да показват на пилота кога да започне спирането. Най-интересно е, че след пирамидите в Гиза курсът по-нататък върви към пирамидите Завиет, Абу Сир, Саккара, Дашур. По-нататък в Судан също има подобни ориентири. Пирамидите са много. По тях може да се определи местоположението, курса и скоростта.
 Каирските пирамиди се намират на най-дългия минаващ по сушата меридиан на планетата. Противоположната дъга на каирския меридиан минава в центъра на Тихия океан. Възможно е там да е била Атлантида.
 Но има и друг вариант. Най-подходящият меридиан за кацане на космическите кораби е преминаващият през Перу и Чили. Той не влиза в каирския меридиан. Но това не е задължително. Корабът влиза на орбита около Земята по фиксирания спрямо Слънцето меридиан. Започва да действа жироскопичният ефект, който ще отнесе кораба в пустинята Атакама в Чили, където се намират големите рисунки на платото Наска, за което се предполага, че е било космодрум.
Активен
нео нула
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

« Отговор #1 -: Юли 28, 2011, 17:31:12 »

 Още една гледна точка за пирамидите

 Постепенно се разкриват фантастични неща. Например - пирамидите в Египет и други части на света са произведение на изключително напреднала цивилизация. Това са невероятно хармонични структури, отразяващи позициите на планетите и звездните системи, както и чакрите и хармоничните кухини на човешкото тяло. Даже всеки камък в голямата пирамида е хармонично настроен на специфична честота или музикален тон. Саркофагът в центъра на голямата пирамида е настроен на честотата на човешкия сърдечен ритъм.
  Някои опити с пирамидите в Египет и Южна Америка демонстрират, че те могат да бъдат гласово активирани "геофизически компютри". След интониране на специфични звукове, учените са произвели видими стоящи светлинни вълни над и вътре в пирамидите. Това показва, че древните жреци са използвали някаква хармонична звукова технология вътре в своите храмове.
  Преданията за Енох разкриват майчиния език, т.е., "езика на светлината". Това е първият език на планетата, въведен в началото на този времеви цикъл от 26 000 години. Много съвременни учени считат ДНК за вълнообразна конфигурация, която може да бъде променяна от светлината, магнитното поле и звуковите импулси. Тези познания предполагат, че човечеството може да еволюира извън сегашните си земни форми. Египетските предания говорят за звездни пътешественици, които подобно на Енох са пътували зад "голямото око на Орион" и са се връщали като "богове" между хората.
  Древните текстове пишат, че хората ще станат "богове" и "господари на светлината", т.е., по-висша форма на човешката еволюция.
  Според много предания древните божества, наричани Аватари, се връщат в началото и края на всеки 26 000 години. Според "календара в камъка" в Голямата пирамида това е така нареченият цикъл "Феникс". Сегашният период свършва през 2012 година. Гръцката дума Феникс идва от египетската Па-ханок, което означава "Къщата на Енох" .
  В съответствие с учението на Енох се смята, че такива регулярно повтарящи се катаклизми действат в качеството на еволюционни фактори, провокиращи изменения, необходими за ускорението на прехода на формите на живот към следващата фаза на еволюцията до тяхното напускане на сегашната планета - майка. Започна появата на доказателства, че съществували по-рано цивилизации са овладявали физическия континуум и са продължавали еволюцията си извън този свят. Но е имало и такива, които не са успяли. И при нас има равни възможности - да го реализираме това или не .
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Енергията на пирамидите « 1 2 »
Енергийни учения
Админ 15 11750 Последна<br />публикация Октомври 04, 2012, 11:08:34
от Pelin
Пирамидите
Древни цивилизации
bars_i 3 3270 Последна<br />публикация Септември 29, 2010, 00:27:19
от bars_i
Космически Хотел отваря врати - Декември 2012
Любопитни факти
kim 11 1100 Последна<br />публикация Декември 07, 2010, 20:00:39
от JuJkA [Sunshine]

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright