Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Пирокинеза  (Прочетена 1826 пъти)
Cohen
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43


 • Град: sofiq
 • « -: Юли 10, 2011, 01:36:43 »

  Пирокинеза  Пирокинезата е умението да контролираш, възплъменяваш и потушаваш огнени пламъци използвайки силите на ума.

  Това е опасно. Трябва да си адепт и много опитен в насочването на енергиите, ако сте неопитни можете да си навлечете жестоки изгаряния! Аурата трябва да е доста силна за по-лесното изучаване на пирокинетичните способности.

  1) Започнете със запалването на някаква свещ

  2) За да сте в безопасност, трябва да сте запознати с умението да гасите огньове преди тяхното запалване. Сложете ръце една до друга, с дланите надолу, на около 2 см. От всяка страна на свещта насочете енергията си към пламъка и му наложете да изгасне. Трябва да имате силна аура. Опитайте да концентрирате тъмно петно от енергия на мястото на пламъка.

  3) За да създадете огън използвайте огнената медитация и насочете енергията към чакрите на ръцете.

  4) Изгасете свещта. Поставете двете си ръце на същото разстояние както когато се опитвахте да я изгасите, на около 2см. от фитила на свещта, който все още трябва да тлее.

  5) Насочете енергията към чакрите на дланите си и концентрирайте горещината върху фитила на свещта като й наложите да се възпламени. Опитайте с бяла гореща енергия между дланите си. С практиката фитила ще засветва все по силно и в последтствие ще се възпламени.

  6) Изгасете пламъка, концентрирайте енергията между дланите си и я запратете отново по тлеещия фитил. С достатъчна енергия в чакрите на ръцете, ще се възпламени.

  7) Докато прогресирате с тази техника, местете дланите си все по-далеч от свещта

   След като е възможно да раздалечите дланите си на около метър, опитайте да запалите фитила но не от тлеещото въгленче в края а от студена свещ.

  Като допълнение вие не използвате само енергията от чакрите на ръцете, а и от третото око. След като доразвиете още повече това умение опитайте да използвате дланите си все по-рядко, насочвайте енергията направо през третото си око. Много е важно първо да се научите да изгасяте пламъците а после да ги запалвате!

  Увеличете своята аура за да се свържете с пламъка на свещта. Свещта трябва да е на 1 и повече пред вас. Свържете аурата и запалете фитила.

  Когато можете да използвате само аурата си за да запалите свещта, разширете я и я свържете с предмет на около метър разстояние, проектирайте горещината както правихте с длани. Отдалечавайте обекта все повече и повече.

  Упражненията изискват интензивна концентрация и отдаденост.
  Активен
  paparosko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 100


  толерантен

  « Отговор #1 -: Юли 24, 2011, 15:04:07 »

  Ето ви практическа пирокинеза:

  http://www.youtube.com/watch?v=Kk3-6zMjbWc&NR=1


  Активен

  Никога не казвай никога!
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #2 -: Юли 25, 2011, 18:19:30 »

  Ето ви практическа пирокинеза:

  http://www.youtube.com/watch?v=Kk3-6zMjbWc&NR=1
  Мисля, че има трик. Ако владее пирокинеза, защо ще докосва това, което се запалва? Убедена съм, че не може да запали свещ от 3 сантиметра разстояние.
  Активен
  ool
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 22

  « Отговор #3 -: Юли 25, 2011, 18:28:13 »

  И според мен е трик, защото използва винаги някакви стекче с клечки кибрит, май, не се вижда ясно, но на това го оприличавам... ако владее пирокинеза, нямаше винаги с това да го прави, щеше да покаже с различни неща, за да ни увери... според мен е някаква автоматизирана джаджа, която е по-схемата на запалка... пуска искра и газ и запалва клечките...
  Активен
  paparosko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 100


  толерантен

  « Отговор #4 -: Юли 25, 2011, 20:51:31 »

  Интересни сме това хората - много често търсим под вола теле, защо ли?!

  Има ли значение дали е трик или не.
  Важно е да се покаже нагледно какво представлява пирокинезата.

  Ако палиш огън от разстояние без физически контакт, какво ти пречи да запалиш клечки кибрит, та дори и да ги държиш, без помощно средство само със силата на мисълта?

   Усмивчица
  Активен

  Никога не казвай никога!
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #5 -: Юли 26, 2011, 15:21:59 »

  Мене не ми пука дали е трик, но ако е такъв, определено не е нагледно представяне на пирокинеза


  Цитат
  Ако палиш огън от разстояние без физически контакт, какво ти пречи да запалиш клечки кибрит, та дори и да ги държиш, без помощно средство само със силата на мисълта?
  Ми нищо не пречи. Ама нищо не пречи и да излъжеш хората.
  И ако може от разстояние, какъв е смисълът да се доказва, като държи стекчето? Ако го беше направил от и 10 см., щях да му повярвам.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright