Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Планетарният енергиен дисбаланс ( предизвикано от случка през 2003-та г. )  (Прочетена 1061 пъти)
нео нула
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

« -: Юли 19, 2011, 07:00:19 »

    Всички конфликти са имали пагубни последици върху енергийното поле на Земята, което трябва да абсорбира негативната енергия, генерирана от човечеството. Размерът на тези последици ме порази по време на един излет до Черепишкия манастир през 2003 г. Това бе прекрасно място, но още със слизането ми от влака долових в атмосферата нещо неприятно. Понеже вече бях напреднал с активирането на чакрите си, успях да фиксирам тъмен облак от енергия, обхващащ околността. Чак след като повървях , стигнах до място, където личеше надпис , според който в местността Рашов дол е имало сражение между Ботеви четници и турски войски.
      Когато мисловните модели се излъчват от хората, те остават в същия район, докато се балансират от други мисловни модели. Духовете на мъртвите често също витаят там ( подобни случаи са разгледани в книгата на Франсоа Брюн "Мъртвите ни говорят" ). Объркването и болката от преживяното могат да им попречат да се върнат в "родните" си честоти. Ние ги наричаме "призраци" или "загубени души". Когато отидете на мястото на полесражение, то може да ви се стори "зловещо". Това са мисловните модели на страха, ужаса, агресията и болката, родени от участниците. Несъмнено това е физически механизъм, все още непознат, необяснен с общоизвестните понятия, но в никакъв случай фантастичен или свръхестествен. Чувствителните хора, които посещават такива места могат да чуят битките или да видят как протичат. Те се настройват към тези вълни на мисълта. Неслучайно в тези краища на България има силна отмъстителна енергия, тъй като подобните се привличат и отрицателната енергия привлича отрицателна енергия. Ако си представите, че говоря за последиците от една битка върху енергийното поле, ще разберете защо отрицателният дисбаланс се е разпрострял толкова бързо на планетата. Но той може да бъде отстранен също толкова бързо, ако променим начина си на мислене.
     Ние сме въвлечени в духовната битка между хармонията и дисхармонията. Дисбалансираното съзнание манипулира извънземните и човешкото поведение, като изстрелва мисловни модели в тяхното индивидуално и колективно съзнание. Тези модели са пригодени да изкривяват психическите и особено емоционалните нива на нашия организъм. Те имат ефекта на спирането на потока от енергии, познание и просветление между Висшия и низшия Аз.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Как да си направиш енергиен щит. « 1 2 ... 6 7 »
Енергийни учения
Sentinel 97 7495 Последна<br />публикация Януари 20, 2012, 14:03:18
от Orion
Дневникът на Турист
Лични дневници
Турист 9 1183 Последна<br />публикация Юни 11, 2011, 10:38:08
от vaness
Странна случка с моите близначки
Необичайни преживявания
andromeda3213 5 1639 Последна<br />публикация Юли 25, 2011, 21:58:33
от Eona Lightholder
Интересна случка от 28.08.2012
Въпроси и отговори
Kissing You Good Night 0 785 Последна<br />публикация Септември 05, 2012, 07:26:54
от Kissing You Good Night
Баланс, дисбаланс, среда - хармония.
Духовни учения
Ariam 2 1156 Последна<br />публикация Ноември 15, 2012, 19:54:01
от Странник

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright