Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Красиво и чувствително поколение деца измества децата бунтари  (Прочетена 3706 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Октомври 24, 2009, 13:58:11 »

  Ново поколение, наречено кристални деца, измества така популярните през последните години индигови малчугани, пише Труд. Според експертите, които вчера участваха в кръгла маса "Новото дете - различия, потребности, предизвикателства", кристалните деца се отличават с изключителна красота, която се набива на очи. Те започват да се раждат масово след 1995 г., докато за индиговите се смята, че се появяват през 1974 г.

  Наименованията идват от енергийната им матрица (аура), която се заснема чрез Кирлианова фотография. Смята се, че индиговите малчугани, които са борбени, активни и не зачитат никакви норми и авторитети, са проправили пътя за новото поколение хлапета. Кристалните деца са спокойни и усмихнати, задълбочени в себе си и околните, много емоционални и умеят лесно да привличат хората.

  Типично за тях е, че проговарят по-късно и имат вродени музикални качества. Проучвания доказват, че бебета могат да използват телепатия и да комуникират невербално. "Последните изследвания в неонаталната психология сочат, че сетивата на нероденото още бебе не са 7, а 12, като едно от тях е телепатията. За съжаление, след раждането тези качества закърняват", обясни Диана Димитрова, съорганизатор на форума и член на асоциация "Училища за родители".

  Тя разкри още, че състоянието на майката по време на бременността също влияе много върху развитието на рожбата й. "Ако жената не е желала да има дете, това оставя белег върху малкото същество за цял живот. Ако пък майката е изложена на стрес, детето може да има проблем с учебния процес и дори да се стигне до аутизъм", алармира Димитрова.

  И двата типа деца - кристални и индигови, обаче имат нужда от еднакво много внимание, любов и търпение, защото са свръхсетивни и чувствителни, напомниха организаторите на кръглата маса, която е част от проекта "Предизвикателства и потребности на новите генерации - индиговите деца. Социална подкрепа и задравословен начин на живот".

  life.dir.bg
  Активен

  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #1 -: Октомври 24, 2009, 20:06:13 »

  Нещо добро и смислено, благодаря за инфото Усмивчица
  Активен

  Icko
  Гост
  « Отговор #2 -: Октомври 24, 2009, 22:14:21 »

  Животът е като река,тече безспирно:)
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #3 -: Юли 09, 2010, 15:17:51 »

  Майка ми ми казва, че съм била чувствителна, ама в същност си падам бунтарче Ухилен
  Е, не винаги...
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright