Духовно развитие

          

Анкета
Въпрос: Увеличил ли се е Неприязъма ви към цигарения дим?
Да - пушач съм - 6 (30%)
Да - не съм пушач - 10 (50%)
Не - пушач съм - 0 (0%)
Не - не съм пушач - 4 (20%)
Без отговор - 0 (0%)
Общ брой гласове: 18

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Неприязъм към цигари  (Прочетена 1864 пъти)
Слънчев лъч
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 203


« -: Юни 11, 2011, 16:23:11 »

Напоследък забелязвам при мен и при моите близки завишаване към нетърпимостта от цигарен дим.

Особено когато чакаме на някоя спирка и в тези жеги, когато се изпотим и хората около вас издишат този цигарен дим, всичките миризми полепват по кожата и по дрехите.

Забелязвате ли завишаване на нетърпимостта при вас от цигарен дим?

И смятате ли, че нещо е способно да накара хората да прогледнат и да осъзнаят какво причиняват на телата си?
Активен

Слънчево хранене - Благодаря ти слънце, че ни подпомагаш!
pufi
Hide from the Sun
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #1 -: Август 03, 2011, 18:18:35 »

  Аз винаги съм има нетърпимост към цигарите,а съм заобиколена главно от пушачи  Ухилен
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #2 -: Август 03, 2011, 18:24:19 »

   Напоследък забелязвам силното ми привързване към цигарен дим и любов към пушачите, наблюдавам това явление от Сряда (13.07.2011г) около 14:17 часа някъде ме обзе. Някой да е имал същите усещания към тази дата ?
  П.С.: По принцип Сряда ми е деня в който обмислям, какво мисля спрямо хората които употребяват месо повече от 33 пъти в годината (повече от 2 пъти и половина в месеца). Въпроса ми е ще мина ли Прехода и разбира се дали съм индиго ?
  П.С.С.: Сега се сетих, че в Сряда (13.07.2011г.) някъде към 13:37 часа опитах да спра да пуша.
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #3 -: Август 03, 2011, 18:27:25 »

  Какво общо имат за теб цигарите и това дали си Индиго? Усмивчица
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #4 -: Август 03, 2011, 19:35:11 »

   Общото е понеже когато ме обзе тази почти фатална любов към цигарите, цигарения дим, пушачите точно си бях направил дигиталния-аналогов тест на Мастъра от Озе (град в провинция Трикотаж) и там ми излезе резултат 2,08 промила, което е в графата "нехранимайковци", а като цвят се изразява с прозрачно Невидим (според древно йезуитско вярване в момента е обратно, понеже цветовете се променят на всеки 14 951 години, 243 дни 1 час и няколко секудни, та в момента цвета е невидимо Прозрачен!). Не разбирам вашата НеприязъМ към пушачите, цигарения дим и цигарите конкретно! Вчера срещнах една млада дама с къса пола и цигарен дим около нея, попитах я дали вярва в човешките взаимоотношения базирани на цигарен дим, а тя ми каза, че не се занимава със смачкани тъпаци. Явно не разбираше, че на някакво ниво сме едно цяло и според тези си думи тя самата се характеризира като смачкан тъпак.. продължих воден от Третото око по следата на прекрасно ухаещия, убиващ-всичко-полезно-в-човешкия-организъм-,-че-даже-и-половата-мощ Дим. След няколко крачки попаднах на люта битка (чак Дим се вдигаше) между хамстер и астрал. За секунда спряха битката си, поради изненадата си, че ги виждам (по изненадан беше хамстера понеже беше морско свинче) и след това продължиха да пият. Объркан от тази нелогична по своята същност бих казал неЗемна ситуация аз закрачих замислено назад пеейки си мантрата за Благоденствие, която трябва да пеем всяка сутрин (ако искаме да сме Успешни), докато правим  малки подскокове с челото си, в продължение на разстояние от 2,034 см или почти колкото числото Пи. Крачейки замислено срещнах същата млада дама която плачеше поради това, че току що бе скъсала с поредния си приятел. В опита си да я успокоя аз пренебрегнах Вселенските Закони и й подадох използвания дамски аксесоар който бях намерил по-рано същата нощ и носех към вкъщи с цел да го измия ритуално. Неразбрала доводите ми, че държи дълго, не прокапва и не протрива, младата дама отвърна с физически контакт изразен под формата на шамар или както е модерно вече "тупаниче". "-Простащина" рекох си аз, запалвайки замислено  цигара -  "-Дали трябва или не да мразя пушачите и да съобщавам във форум за Духовно развитие размислите си.. Дали това ме прави лош или добър, духовно грешен ли съм понеже ги Съдя, но съдейки ги аз съдя себе си ?"
   Та това е връзката, а сега отговор моля.
  « Последна редакция: Август 03, 2011, 19:45:55 от Власти » Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #5 -: Август 03, 2011, 20:37:49 »

  Отговор:
  Никъде не съм казала че тая лоши чувства към хората предпочитащи никотинови удоволствия пред други.Попитах само какво е общото между ИНДИГО и цигарите,пушени от милиарди и милиарди хора,някои от които не са и то никак духовно развити.И все още не разбирам.Това което разбрах от твоя пост е че за теб общото е че всичко е общо.Дори цигарите и човекът.Но може да са общи на физическо ниво,но на духовно?Как ще осмислиш живота си чрез цигарите?Димът по-умен ли те прави?По-добър,или по-голям пич?Не.Няма общо,хората са тук за да се развиват и усъвършенстват,а цигарите-едва ли не,тази зависимост се пада нашето падение от този път. Усмивчица
  ПС:Власти,не е нужно да нападаш само защото човек изразява мнение
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #6 -: Август 03, 2011, 20:54:39 »

   Пуфи, всичко това го казах изпълнен със сарказъм и леко ехидна усмивка на лицето. Идеята ми е, че това за мен са напълно излишни разсъждения и се опитах да го покажа като Уголемя така да се каже изводите си от написаното. "Отговор моля" не беше насочено към теб за това не смятам, че ти дължа извинение, то е част от уголемяването.
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #7 -: Август 03, 2011, 20:57:09 »

   Пуфи, всичко това го казах изпълнен със сарказъм и леко ехидна усмивка на лицето.

  Да,усетих.Усетих и "уголемяването" Усмивчица И не,споко,не ти искам извиненията нито пък ги търся Намигване
  Мир и Любов
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #8 -: Август 03, 2011, 21:10:19 »

  Мир чрез Любов
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #9 -: Август 03, 2011, 21:13:43 »

  И Любов чрез Мир,приятелю
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  Финист
  Финист
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 140


  WWW
  « Отговор #10 -: Август 11, 2011, 10:27:34 »

  Цитат
  Забелязвате ли завишаване на нетърпимостта при вас от цигарен дим?
  чувствителността и контрола над възприятията са различни неща... имам периоди на повишена чувствителност, и периоди на понижена, тъй както имам периоди на контрол над нея и на липса на контрол... жалко само че силата на чувствителността и на контрола не се случват едновременно.
  Тъжен
  Цитат
  И смятате ли, че нещо е способно да накара хората да прогледнат и да осъзнаят какво причиняват на телата си?
  о дааа... болестииии, болкааа, страданииииееее... мммм, колко полезни неща за всеки един, макар и силно неприятни!
   Мисли
  «Един симптом изисква от нас да го зачитаме, независимо дали желаем или не. Това прекъсване, което като че ли идва отвън, ние усещаме като смущение и затова обикновено имаме една-единствена цел: да накараме смутителя (смущението)да изчезне. Човекът не иска да бъде смущаван - и ето че започва борбата срещу симптома. Борбата предполага внимание и посвещаване от наша страна и така симптомът винаги постига своето - да се занимаваме с него.»(из книгата "БОЛЕСТТА КАТО ПЪТ" на  Торвалд Детлефсен)

  Активен
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #11 -: Август 11, 2011, 12:13:56 »

  Общото е понеже когато ме обзе тази почти фатална любов към цигарите, цигарения дим, пушачите точно си бях направил дигиталния-аналогов тест на Мастъра от Озе (град в провинция Трикотаж) и там ми излезе резултат 2,08 промила, което е в графата "нехранимайковци", а като цвят се изразява с прозрачно Невидим (според древно йезуитско вярване в момента е обратно, понеже цветовете се променят на всеки 14 951 години, 243 дни 1 час и няколко секудни, та в момента цвета е невидимо Прозрачен!). Не разбирам вашата НеприязъМ към пушачите, цигарения дим и цигарите конкретно! Вчера срещнах една млада дама с къса пола и цигарен дим около нея, попитах я дали вярва в човешките взаимоотношения базирани на цигарен дим, а тя ми каза, че не се занимава със смачкани тъпаци. Явно не разбираше, че на някакво ниво сме едно цяло и според тези си думи тя самата се характеризира като смачкан тъпак.. продължих воден от Третото око по следата на прекрасно ухаещия, убиващ-всичко-полезно-в-човешкия-организъм-,-че-даже-и-половата-мощ Дим. След няколко крачки попаднах на люта битка (чак Дим се вдигаше) между хамстер и астрал. За секунда спряха битката си, поради изненадата си, че ги виждам (по изненадан беше хамстера понеже беше морско свинче) и след това продължиха да пият. Объркан от тази нелогична по своята същност бих казал неЗемна ситуация аз закрачих замислено назад пеейки си мантрата за Благоденствие, която трябва да пеем всяка сутрин (ако искаме да сме Успешни), докато правим  малки подскокове с челото си, в продължение на разстояние от 2,034 см или почти колкото числото Пи. Крачейки замислено срещнах същата млада дама която плачеше поради това, че току що бе скъсала с поредния си приятел. В опита си да я успокоя аз пренебрегнах Вселенските Закони и й подадох използвания дамски аксесоар който бях намерил по-рано същата нощ и носех към вкъщи с цел да го измия ритуално. Неразбрала доводите ми, че държи дълго, не прокапва и не протрива, младата дама отвърна с физически контакт изразен под формата на шамар или както е модерно вече "тупаниче". "-Простащина" рекох си аз, запалвайки замислено  цигара -  "-Дали трябва или не да мразя пушачите и да съобщавам във форум за Духовно развитие размислите си.. Дали това ме прави лош или добър, духовно грешен ли съм понеже ги Съдя, но съдейки ги аз съдя себе си ?"
   Та това е връзката, а сега отговор моля.

  Много ме накефи това, поздравления. Не знам дали си индиго или не/всъщност се тая/ ама имаш страшен ироничен изказ. Направо ми оправи деня.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Няма случайни неща « 1 2 »
  Обща тематика
  AIA 29 3370 Последна<br />публикация Юли 21, 2009, 20:45:29
  от Бунтарката
  Много съм объркана...
  Въпроси и отговори
  OnlyGodCanJudgeMe 7 1274 Последна<br />публикация Юни 18, 2010, 12:10:41
  от Аэ съм
  На кое изкуство се възхищавате най-много? « 1 2 »
  Изкуство
  Аэ съм 28 2279 Последна<br />публикация Ноември 01, 2010, 12:35:09
  от nia.boneva6
  няма невъзможни неща!!!!!
  Видео клипове
  estira 0 951 Последна<br />публикация Април 15, 2011, 22:27:24
  от estira
  Няма Време (Минута е много!) « 1 2 »
  Послания
  praiseyou 18 3229 Последна<br />публикация Септември 07, 2011, 19:16:45
  от Аэ съм

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright