Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: За кометата Еленин  (Прочетена 1393 пъти)
SOL
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 60


 • Град: Тера
 • « -: Юни 09, 2011, 14:25:32 »

  http://elsol.blog.bg/drugi/2011/06/06/vryzkata-mejdu-elenin-i-predskazanieto-na-maite-za-2012.760795
  Активен
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #1 -: Юли 23, 2011, 11:29:32 »

      Твърде много станаха ториите за тази комета, в едни се казва, че ще премине близо до Земята и ще си взаимодейства с атмосферата й, като пичино мновество катаклизми, в други пък се казва че е абсолютно безобидна, толкова са много че вече не може да се вярва на нищо.
  Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  SOL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 60


 • Град: Тера
 • « Отговор #2 -: Юли 23, 2011, 14:52:56 »

  Ще поживеем и ще видим  Усмивчица
  Активен
  Star Rover
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 55


  « Отговор #3 -: Август 16, 2011, 19:43:15 »

    Тия дни...

  в момента

  Активен

  Истинската Любов не умира. Само става по-силна с времето.
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #4 -: Август 16, 2011, 21:22:57 »

  Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация. Приветствам всички стремящи се, служещи и слънчеви същества на Земята!

  Този ченел-контакт беше спешно и неотложно проведен поради факта, че Нибиру-Еленин още от началото на годината се намира във вашата Слънчева Галактика. Много ченелери от низшите духовни сфери, подвластни на програмите налагани от "озарените гущери" изопачиха с цел заблуда на земните жители по всякакви начини присъствието на Нибиру в Слънчевата Галактика за да го скрият окончателно. Изрично подчертаваме, че Нибиру или така наречената Планета Х, която всъщност е кораб-планета беше наречен и...Еленин за да бъде заличен завинаги. Дължа да подчертая, че с наша помощ няколко от вашите земни учени от сферата на Сияйните Мъдри Светлоносци изработиха схемата за програмната траектория на корабът-планета, която ще пре-предадем сега...

  Планетата-кораб Х, Нибиру или кометата Eленин е едно и също явление - кафяво джужде с няколко луни. 2011 година е годината, в която коръбът-планета Нибиру-Еленин навлезе във вашата Слънчева система. Тази нейна нова поява неменуемо ще повлияе на климатичните промени върху Майката-Земя, както и на Слънцето.

  Ето програмата на движението на Нибиру-Еленин през цялата 2011 година:

  На 11 февруари корабът-планета се намираше между орбитите на Юпитер и Марс на разстояние 2,66 AU от Земята.

  На 04 Март навлизе в Слънчевата еклиптична равнина, над северното полукълбо. Разстояние 2,26 AU от Земята.

  На 15 март Сатурн, Нибиру-Еленин, Земята, Слънцето, Марс, Юпитер и Уран бяха в синхрон и имаше възможности за смяна на полюсите или други катаклизмени процеси. Разстояние 2,09 AU от Земята.

  На 30 юни Нибиру-Еленин, премина орбитата на Марс. Разстояние 1,77 AU от Земята.

  На 3 август корабът-планета пресече орбитата на Земята, като се достигна фатална за нея и Луната позиция. Разстояние 1,48 AU от Земята.

  На 18-ти август Нибиру-Еленин ще премине през орбитата на Венера. Разстояние 1,24 AU от Земята.

  На 11 септември корабът-планета ще достигне перигейна позиция на орбитата на Меркурий. Разстояние 70 АС от Земята.

  На 25 септември корабът-планета ще бъде на еднакво разстояние от Слънцето и Земята. Предстои обратното му връщане. Разстояние 40 АС от Земята.

  На 2 октомври Нибиру-Елунин ще бъде в орбитата на Венера. Разстояние 316 AU от Земята.

  На 17 октомври корабът-планета ще е в орбитата на Земята и ще бъде в най-близката си позиция до нас. Разстояние 24 АС от Земята - разстояние равно на 35 милиона км.

  На 14 ноември Нибиру-Еленин ще премине през орбитата на Марс и ще е на разстояние 47 АС от Земята.

  На 22 октомври корабът-планета, Земята и Слънцето ще минат в привеждане на съответствие за третата и последна връзка. Разстояние 57 АС от Земята.

  Корабът-планета Нибиру-)Еленин след тази дата най-накрая ще бъде доста по-далеч от Земята и Слънцето.

  С оглед придвижването на корабът-планета Нибиру-Еленин ние искаме да предупредим всички земни жители независимо от какъв ранг и съсловие са, дали са Служители на Светлината или са от "дълбоко спящите", независимо от това на какво духовно равнище са, независимо от това дали са бедни и богати, да прояват разбиране и да не пречат чрез емоционално-неустойчиви провокации, изразени под всякаква форма (най-вече агресивно-нападателна и войнствена!), на траекторното придвижване на Нибиру, защото това е кораб-планета "Чистач на Тъмните енергии". Не бива да се наслоява отново Тъмна енергия там, където вече Нибиру е минал и почистил внимателно, защото той е кораб-планета с изключително колебателни движения поради свръх-сензитивната и свръх-мощна апаратура на най-високите космични технологии.

  Съществува реалната опасност Нибиру да се отклони от предопределената му траектория, по която се движи в момента и да се случи непредвиден сблъсък с някое от небесните тела във вашата Слънчева Галактика. Ние полагаме огромни усилия и сме целеустремили изцяло вниманието си за пълен контрол над подобна ситуация, но апаратурата на Нибиру е създадена и настроена така, че ако някъде има нагнетяване на гореща точка от Тъмна енергия тя незабавно да се отклони за да я изчисти, и нанесе корекции в близко присъствие. Не, че след този вероятен сблъсък няма да има изход, но жертвите вече ще бъдат повече от това на половината човечеството, което също е едната вероятна част от пъкления план на драконовите чеда.

  Прекрасни Лъчисти земни създания и Сияйни Мъдри Светлоносци, Служители на Светлината, след последното грандиозно нашествие и параден маскарад от холограмни космични изпълнения планувано и осъществено от "озарените гущери" ще се появим и ние, Плеядинците, Арктурианците и цялата Галактическа Федерация заедно с Майтрея - но не веднага, не мигновено. Нашата поява ще бъде постъпателна и без сътресения, каквито ви готвят Вселенското Драконианско Семейство. Вие прекрасно знаете това! Времето драстично е напреднало, радвайте се заедно с нас на предстоящата и протичаща промяна във Великия квантовия скок на Земята-Майка.

  Бъдете непоколебими и устойчиви в изпълненията на вашите предначертани задачи! Ние очакваме срещата с вас с огромно нетърпение. Остава още малко време до пълното вдигане на истинската завеса, не на тази, която вече демонстрират "озарените гущери" и техните слуги чрез въздействието на холограмите от Проекта "Синьо Сияние"...

  Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация.

  Оставям ви в пълен Мир...С много обич и лъчиста Любов към всички вас!

  ©Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
  Предадено от Солдейра, от Плеядите
  18.05.2011
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  SOL
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 60


 • Град: Тера
 • « Отговор #5 -: Август 17, 2011, 00:07:17 »

  Селена е крайно комерсиална и груба,както и театралния смешен ченълинг който е съчинила абсолютно в нейния арогантен стил.
  Активен
  Konstantin
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 23


  « Отговор #6 -: Август 31, 2011, 18:23:31 »

  Еленин се разпадна, както се очакваше.
  Плеядианците друг път трябва да внимват, когато преминават покрай Слънцето Усмивчица)

  Сега е важно повечето контактьори-фантасти свързани с измишльотините си за кометата Еленин да бъдат сортирани и изхвърлени от системата на инфопоток  Плезещ се
  Активен
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #7 -: Август 31, 2011, 19:49:15 »

  ето доказателство че Еленин е най-малко отклконена ако не унищожена
  <a href="http://www.youtube.com/watch?v=Ti4vduEaclU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Ti4vduEaclU</a>
  Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright