Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Метафизично влияние на Уран  (Прочетена 1749 пъти)
dayana
Moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« -: Юни 06, 2011, 22:20:25 »

                         Метафизично влияние на Уран   1. Стимулира промените чрез стимулиране на електрически течения през  етерното тяло.

   2. Уран представлява Бунтът на  Поколението или Душа Група.

   Езотеричен владетел на Везни-Както декадите във Везни са свързани  декадите  в епохата на Водолея, Везни е  Душата  Целта е  да се  преодолеят  дейностите на човечеството, както е показана  Домовта Позиция на Уран, и да подпомага на човчеството  работейки като едно цяло (Дева управлява цялостта  и интеграцията от гледна точка  за да се  въвдът всички по някакъв начин, разпокъсани части заедно).

   Чар и манипулиране, за да се постигне по някакъв начин се трансформира в стратегията, дипломацията и убедителността в допринасяне  на хармония в Цялотта.

                           Пример за Езотеричен Уран в Домовете:


    4-ти и 10-ти дом - Тези домове често са политически (4-ти дом е близък до селска районна  политика).

     7-ми дом - да помага на другите техните пренебрегнати лични забележки - на по-ниска самооценка с висока самооценка. Една от честите позиции на хора, които са съветници и терапевти.

     9-ти  дом - Преодоляване на философии, религии и култури, така че ние да виждаме човечеството като едно културно цяло.

     Водолей-Независимите, кото обичат свободата Водолея  по пътя разбира, че никой човек не е остров и че нито един човек не е истински свободен, докато всички са свободни! Водолея търси своето Душевно Предназначение, чрез изграждане на сътрудничество, част в група или колектив. 2-рият Лъч Езотеричен Управител на този знак, Юпитер, вярва в братството, равенството на всички хора, свободата и правосъдието за всички, без значение за раса, вяра, култура, положение или произход.

     Това е знака на Новата Група Световни Служители и Водолей изпълнява Целта на своята Душа, чрез братски групи, като поддържа единство и всеобхватност, които служат на човечеството, както е посочено в Домовата позиция на Юпитер.

                                 Уран в Знаците


      Поради своето ежегодишно ретроградено движение, когато Земята е в преминаването му , Уран върви напред-назад от един знак в друг всеки седем години.
      Така следните периоди включват части от времето, когато Уран е в граничещ знак.

      Уран през знаците: Уран Бунта в едно Поколение, какво иска да промени драстично в света. Например, когато Уран е в знака на Стрелец направлявахме в  ръце цяла Америка и Кристално развитие.

             Овен

      Уран е в Овен от април 1927 до март 1935 г. - края на Бурните двадесет, на катастрофата на фондовия пазар, и началото на Голямата депресия донесе много такива промени.

       Докато се раждат по време на Голямата депресия, тази група Души са пионерите ... първите в Новата епоха но изпреварили времето си. Те могат да виреят при кризи. Юпитер съвпад Уран в Овен донесе тягата на иновациите в областта на авиацията, Lindburgh, трансатлантическите полети, полюс полета, първият полет ракетен двигател.

      Уран в Овен - 2010 - 2018 - Този транзит възникна от 1928 през 1934 г., тези,са  родени по време на Голямата депресия. Настоящия цикъл ще започне с мощен  Юпитер съвпад Уран в Овен и със значителен напредък в авиационата технология. Това, което знам за тези, които са били родени по време на последния цикъл Овен е:  че те са великите пионери. Пионерският дух, генерирани в този момент ще трансформира н планетата и хората, родени по това време,непоколебимият  дух към нови промени,  вземайки безпрецедентни рискове. Полета  промени нашия свят по време на последния цикъл. До 2020 г. този цикъл, ще доведе до икономически бум цикъл на планетата, посочен от Сатурн съвпад Плутон.


                            Телец

       Уран е в Телец от юни 1934 година до май 1942 г. - Това е времето на Новата Сделка  и началото на Втората световна война, производство на доста консервативно и материалистично поколение.

                               Близнаци

       Уран е в Близнаци от август 1941 г. до юни 1949 г. - Това беше първото поколение да отиде в колеж масово. Те започнаха напредъка в областта на психологията, социологията и метафизиката. Поколението, родено по време на войната и непосредствено след станаха студенти радикалите на 1960. (Специална забележка: Уран е в един и същ градус в Близнаци, когато  Декларацията за независимост е написана и подписана, Lincoln  е избран и  Гражданската война започна, и D-Day е бил планиран, и се извърши, когато  Съединените щати  празнуват Ден на загиналите във войните.)

        Уран в Близнаци носи война за демокрацията, тъй като откриването му е през 1700.

                                 Рак

         Уран е в Рак от септември 1948 до юни 1956 - Това е времето, когато телевизията нахлу в домовете, производството на първото ТВ поколение. Това поколение  прекъсва  традициите - първата група която открито съжителстват правеки го ОК за по-възрастните поколения. Антибиотично  Поколение, които извеждат проблемите с това - предпочитайки естествени техники.

                                 Лъв

         Уран е в Лъв от Август 1955 до август 1962 г. -  филмовата индустрия е коренно променена, поради наличието на конкуренция с телевизията. Бунт срещу власта. С Транс Плутон, те започнаха реформите в обществото. Проблемите на околната среда.


                                       Дева


             Уран е в Дева от ноември 1961 г. до септември 1968 г. и един месец в края на пролетта на 1969 г. - Уран е с Плутон при това стимулиране на социалната промяна. Заедно те предизвикаха революции. Уран и Плутон ще са в квадрат помежду си от 2012 до през 2014 г. - обществени бунтове и фискална криза.

                                               Везни


          Уран е във Везни от октомври 1968 до септември 1975 г. - Промени в социалната справедливост, дипломацията, музиката и изкуствато. Разводите скокнаха до небето, алтернативни партньорства и начин на живот, разработени под въздействието на електрически китари и тези, които предпочитат да правят любов, а не война.

                                                     Скорпион


               Уран е в Скорпион от септември 1975 г. до  ноември 1981г. - 1975 г. е преломен момент годината, в която алтернативите на 1960-те години станаха тенденция. Голям интерес към окултизма, Новата Ера явления и промени в сексуалното съзнание, шпионаж по електронен път, компютърно  развитие и внезапни промени и екстремни ситуации на инвестициите.

                                             Стрелец              Уран е в Стрелец от ноември 1981 до ноември 1988 г. - Промени в религията, философията и в световните дела, включително и повишена надпревара във въоръжаването, последвана от внезапна смърт на Съветския комунизъм.

                                      Козирог


       Уран е в Козирог от февруари 1988 г. до януари 1996 г. - Това е студен период и  изчисление на  определено съкращаване и радикална приватизация на икономиките. Това е поколението на Индиго деца с изразени психични подаръци. Съвпади със Сатурн и Нептун води до ускоряване на електромагнитни явления на електромагнитното поле на Земята –цветоусещанепроменливи явления .Когато Уран влезе Козирог, популярният интерес на кристалите приключи.

                                       Водолей

             Уран е във Водолей от февруари 1912 година до януари 1920 г. и за два месеца през пролетта на 1995 г. и от януари 1996 г. в продължение на седем години, революционни промени, независими и радикални социални движения и организации. Революция в Мексико, Китай, Русия също, както и падането на мощната монархия в Първата световна война се е състояла.

     Когато Сатурн влезе в Лъв в опозиция на Уран във Водолей, тя сложи край на монархията на Европа. Сатурн донесе разочарование с власт (появяващи се в 2005-07 г.).

     Интернет и Google станаха популярни, но когато Нептун влезе Водолей, дори и малко на брой стари дами използват интернет.

     Животът се ускорява - съвпада с интернет и използване на мобилен телефон. Всеки искаха всичко с бързина. Силна свързаност и възможност за достъп до информация с бързина.

      Новата епоха стана обичаена.

                                           Риби


           Уран е в Риби от април 1919 до март 1927 - радикални промени в убежденията, религията и морала. Това е периодът на Великия експеримент със забрана на алкохола и разграничение между моралните  и необуздания рев  на  двадесетте.

      Тази група стана най-великото Поколение от декадите - това е доминиращото поколение, което се бори с велики битки за демокрацията. Не като либерална демокрация , но Конституционният либерализъм, свобода за народа, управляван от хора.

       Уран в Риби - 2004 - 2010 – Първите  ми наблюдения на Уран в знака на  водата са масивните и разрушителни урагани. С този транзит толкова много от нас са или се правят промени или реагира на промените, направени от други. Уран в Риби ще продължи с проблемите на водата и глобалното затопляне.
      Уран в Риби може да бъде много смущаващ, тъй като ни принуждава индивидите  да тръгнат по течението, с нашата интуиция и нашите вътрешни насоки за поемане на риск или за справяне с проблемите в живота ни. Когато изпитвате по-високи аспект на Уран в Риби, ние можем да се влеем естествено, с чувство на знаене, знание, което свързан с нещо по-голямо от нас самите.

      Емоционални проблеми ще бъдат по-изразени с този транзит-бунта на Уран е да ни принуди да вървим с нашите чувства.

       Ние бунтовнически под Риби, желателно е да се намери нещо,в  което да вярваме.

        Възможно е да има връзка (Риби и 12-ти дом) с реорганизацията на нашите разузнавателни служби и тайни организации.
         Всяка планета в Риби е свързано с хуманитарни каузи, бежанците и евакуираните.

                


http://www.lynnkoiner.com/astrology-articles/esoteric-uranus

Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
УРАН
Астрология и нумерология
pluton 9 1711 Последна<br />публикация Юни 02, 2011, 00:11:51
от johny
Закон за привличане vs контрол и влияние
Въпроси и отговори
Me.Racle 2 906 Последна<br />публикация Ноември 17, 2013, 14:55:51
от Me.Racle

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright