Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Програмиране и посвещаване на камъните  (Прочетена 2316 пъти)
Слънчев лъч
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 203


« -: Май 30, 2011, 00:31:31 »

След като изберете и очистите вашия скъпоценен камък или кристал, трябва да го посветите и програмирате. Това е съвсем прост процес. Вземете камъка в ръка или го докоснете, ако е твърде голям за държане, и почувствайте неговата енергия. При току-що очистените камъни енергията ще бъде по-силна и ощ...е по-привлекателна отпреди. Когато доловите тази енергия и я оцените, поискайте тихо да се свържете с девата на кристала или камъка. Макар да не са одушевени, кристалите са живи и девата на този къс е енергията на жизнената сила на камъка. Помнете, че всяко живо нещо, включително скъпоценните и полу-скъпоценните камъни, е част от Богинята, а камъните са част от Земята. Възможно е да доловите живото присъствие на камъка, но не е задължително.
Щом сметнете, че сте почувствали каквото можете от енергията, помислете за какво ще ви служи камъкът. За лечение ли ще го използвате? Себе си ли ще лекувате, или други хора? Дали ще лекувате болките в кръста, безсънието, или депресията ви? Искате камъкът да балансира енергията ви или да я предпазва? Помислете за тези приложения, всичките вкупом или поотделно, след което попитайте камъка дали иска да действа по желания от вас начин. Ще добиете известна представа за положителен или отрицателен отговор. Енергията на кристала може да нарасне, ако отговорът е "да", или като че ли да изчезне, ако отговорът е "не". Ако работите с махало, можете да потърсите отговорите с него. Аз обикновено питам моите камъни дали са съгласни да изпълняват широк спектър от функции, а не само едно предназначение. Използвам ги главно за лечение, а някои камъни (особено големите в дома ми) за защита.
Ако камъкът приеме вашето намерение, заявете в ума си да бъде така. Ако принадлежите към традицията на Уика, кажете: "И така е" или "Така да бъде". Влагането на намерение в камъка не спада към никоя религия. В момента вие просто "програмирате" камъка, все едно че програмирате компютър. Ако камъкът като че ли негодува срещу намерението ви, почувствайте го по-дълбоко и го попитайте каква работа желае да върши. Възможно е отговорът да ви изненада, но при всички случаи ще ви бъде от полза. Жизнената сила, девата или Богинята в камъка притежава свой собствен интелект, съзнание, което е довело при вас точно този скъпоценен камък или кристал. Приемете намерението на камъка, съгласете се с това намерение и благодарете на камъка, че е влязъл в живота ви. В този случай камъкът или кристалът сам е избрал програмирането си.
Ако пожелаете да промените програмирането на някой кристал или скъпоценен камък, първо го очистете щателно в морска сол по-дълго от обичайното. После повторете горния програмиращ процес. Кажете на енергията на камъка, че искате да промените програмирането му или функцията му. Препрограмирайте го за вашето ново намерение. Ако ще подарявате камъка на друг човек, новият притежател ще го препрограмира. Пак повтарям, потърсете съгласието на жизнената сила на камъка и работете заедно с нея, а не против нея. Камъкът ще запази програмирането си, докато вие или някой друг не реши да го промени.
Щом камъкът е програмиран, трябва да защитите енергията му от външно вмешателство. Скъпоценните камъни и кристалите разпръсват негативната енергия, но понякога се случва тя да полепне по тях за известно време. Вследствие на това камъкът може да загуби своята сила като махало или лечебен инструмент; възможно е дори да предава негативна енергия на човека, който го ползва. Ако това се случи, то обикновено е временно - скъпоценните камъни и кристалите не задържат негативността - но е най-добре да предотвратите полепването на отрицателната енергия. Този процес се нарича "посвещаване". Щом програмирате вашия новоочистен камък, можете да го посветите по няколко начина.
Най-простият метод е да вземете камъка в ръка и да почувствате неговата енергия и жизнена сила. Заявете ясно наум: "Чрез този лечебен инструмент може да работи само най-положителната висша енергия." Съсредоточете се върху това намерение за известно време, после прекратете медитацията (опознаването) с думите "Така да бъде" или "И така е", както по-горе. Камъкът вече е посветен, но вие можете да продължите процеса още една крачка напред.
Ако имате олтар за медитация или посветен на Богинята, проведете програмирането и посвещаване-то пред него и призовете закрилата на четирите посоки и четирите елемента върху камъка. Можете да направите това като използвате свещ за Огън/юг, купа сладка или солена вода за Вода/запад, благовонна пръчица за Въздух/изток и прозрачен планински кристал за Земя/север. Във всяка посока заявете: "Посвещавам този камък на закрилата на посоката север (после на юг, изток, запад)." На север допрете вашия камък до планинския кристал; на юг го прокарайте бързо над пламъка на свещта; на изток през благовонния дим; а на запад го потопете в купата или го поръсете с няколко капки вода.
Можете също така да изберете да посветите вашия камък или кристал на специфична лечебна енергия, например на Богинята на лечението. Има много Богини лечителки, включително Изида, Йемая, Икс Чел, Диана и Бялата Жена Биволица. Аз посвещавам моите камъни на Бриди, келтската Бригит, която е била Девицата, Богинята лечителка на предхристиянска Европа. Ако ще програмирате камъните за защита, Хеката и Кали са могъщи Богини закрилници. Можете също така да посветите камъните на Дева Мария или на някоя светица. Или на вашия духовен водач, ангел пазител или тотемно животно. Можете да помолите съществото, което бди над вас и ви учи, да пази и вашите лечебни скъпоценни камъни. Аз имам навика да препосвещавам камъните си от време на време.
Ако сте обучени в Рейки, Рейки символите са прекрасен начин за очистване, програмиране и посвещаване на камъните и кристалите. Вземете камъка в ръка, почувствайте енергията му, после фокусирайте символите върху него. Започнете с Дай-Ко-Мьо, за да отворите аурата на камъка, после използвайте Сей-Хе-Ки за очистване и пречистване. После се съсредоточете върху програмното ви намерение и го фиксирайте в камъка или кристала с Чо-Ку-Рей. Добавете Хон-Ша-Зе-Шо-Нен за лечебните камъни и завършете отново с Дай-Ко-Мьо. Когато използвате Дай-Ко-Мьо за последен път, поискайте камъкът да придобие способността да се самоочиства. Тя няма да бъде безусловна, но ще ви позволи да пречиствате камъка по-рядко.
Смисълът от програмирането на кристалите и скъпоценните камъни е да фокусирате тяхната сила върху нещо, което ви е необходимо, като увеличавате намерението на камъка чрез вашето собствено. Смисълът от посвещаването на камъка на някоя висша лечебна енергия или на Богинята е да го предпазите от негативни вмешателства. Така програмираният и посветен кристал или камък става много по-мощен и полезен инструмент.
Активен

Слънчево хранене - Благодаря ти слънце, че ни подпомагаш!
Alida
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 253


« Отговор #1 -: Ноември 23, 2011, 00:48:40 »

ЦЕЛЕБНИ КАМЪЧЕТА

СЕН-ЖЕРМЕН 26.04.2010 г.

Като енергийна подкрепа от Йерархията, ще ви изпратим енергии за създаване на целебна вода. Вземете нови камъчета, незареждани преди, никога и с нищо. Може и съвсем малки. Положете ги в кръг, образуван от сребърна верижка (синджирче), а отвън поставете 3-5-7 свещи. Ето ви сакрална повеля/молитва/наричане (не мога да го преведа точно, думата е "веление") за създаването на пазител- лечител:
Светлината на Любовта се излива в този кристал, за да бъде Любовта винаги с мен. Светлината на Надеждата се излива в този кристал, за да не ме напуска никога Надеждата. Светлината на Вярата се излива в този кристал, тъй като само Вярата ни спасява. Вярата, Надеждата и Любовта ще ни въведат в Царството Божие, тяхната майка София- Премъдрост ще заключи в този кристал всички енергии за мен. Амин.
Можете да заредите така няколко кристала, един или 3-5-7 да поставите в чаша с вода и да пиете тази вода, а един може да носите пред сърцето или тимуса.  Може да се използва и синтетичен кристал,  той ще вмести в себе си енергиите. Може да заредите и мъниста, но не ги носете постоянно, тъй като имунитетът може да приеме неправилна функция.
Кристала може да носите на всякакви шнурчета или синджирчета, но отделно и за да няма нищо друго на това ниво, кръстчетата носете по- ниско, а украшенията-по-високо, Може да го носите и открито и ако някой ви попита за него, обезателно кажете, че това е целебен пазител и всеки, а не само посветените, може да си направи такъв пазител-целител.
Можете да вземете голямо мънисто, да наречете такъв пазител и за мъжа си. Ще изпращаме енергията на всяко място, където бъде озвучена сакралната повеля/молитва/наричане. Не зареждайте едновременно кристали за няколко души, всяко изделие или комплект трябва да бъде заредено индивидуално за всеки и всеки ще получи тези енергии, които са необходими именно на него. Можете да направите такива пазители и за други хора, и като подарък, но задължително ги предупреждавайте за техните свойства, за да не ги използват слепешката, а и заради това, че за да работи пазителя,  е необходимо знанието на притежателя му.
Единствено на малките деца може да слагате такива пазители без тяхно знание. Може да пият заредена от камъните вода или да оставите в леглото така, че детето да не ги достигне и случайно да ги погълне. Може да ги слагате под матрака, даже да ги зашиете във възглавницата. Действието на такъв пазител е безкрайно. За друг човек ще бъде безполезен, но и безвреден. Раздайте този текст на всеки, който може да го приеме и да му повярва. Ако носенето като украшение ви създава неудобство, може да го прикрепите към обратната страна на дрехата, но не по-ниско от нивото на Анахата или да го сложите във вътрешния джоб (при мъжете).
Подходящи са всички природни камъни или кристали, дори парче чакъл или гранит, взети от природата.  Като резонатор при зареждането на водата може да използвате доста големи късове. Всички проблеми със здравето на физическото и фините тела (астрално, ефирно и ментално), ще се отчитат при изпращането на енергия като пазител. При възникване на нови проблеми, може да повторите зареждането.

САКРАЛНА ПОВЕЛЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ПАЗИТЕЛ ЗА ДРУГ ЧОВЕК

„Светлината на Любовта се излива в този кристал, за да бъде Любовта винаги с (името). Светлината на Надеждата се излива в този кристал, за да не напуска никога Надеждата (името). Светлината на Вярата се излива в този кристал, тъйкато само Вярата ни спасява. Вярата,  Надеждата и  Любовта ще ни въведат в Царството Божие и майка им София- Премъдрост ще заключи в този кристал всички енергии за (името).


http://sestrasveta.narod.ru/magic-stones.htm
Активен

"Не е важно да видиш, а да разбереш"- Sunshine(sun)
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Програмиране Монарх
Програмиране, световен елит
praiseyou 7 2230 Последна<br />публикация Март 06, 2012, 13:02:31
от Sue
Мистерията на камъните в Карнак
Видео клипове
Теди 0 753 Последна<br />публикация Октомври 20, 2011, 12:51:19
от Теди
Програмиране МОНАРХ в България! « 1 2 3 »
Програмиране, световен елит
dragon reborn 36 3453 Последна<br />публикация Септември 10, 2012, 17:09:58
от loop

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright