Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Послание за Единение  (Прочетена 948 пъти)
yyy
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « -: Май 22, 2011, 15:34:22 »

    Това Послание за Единение е дадено от Създателя на руския народ, който
  има да изиграе голяма роля в бъдещия свят. Да се присъединим!
    Посланието да се отправя на 26-то число на всеки месец, в 11 часа
  московско време (10 часа българско време). Струва ми се добре да се дава
  на руски език, затова поставям оригиналния текст на руски.

  Посыл на Единение

  1.  Покаяние

  Отче наш, Отец Небесный,
  прошу Тебя простить
  все мои прегрешения,
  вольные или невольные.
  Аминь!
   
  2.  Молитва
  Отче наш, Отец Небесный,
  я принимаю веру Твою,
  она есть мой путь,
  я принимаю Каноны Твои вечные
  с любовью к Тебе и делам Твоим.
  Господи, прошу дать мне надежду
  на спасение души моей
  и даровать мне мудрость Твою
  для жизни моей
  на Земле и в Вечности.
  Аминь!
   
  3.  Обращение
  Отче наш, Отец Небесный, прими мою молитву во спасение и Духовное Единение народа России! Принимая Крест ответственности за преображение своего Со-Знания и Со-Знание моего Народа, прошу даровать мне духовную мудрость и духовное прозрение для формирования Коллективного Первосознания СоТворца.
  Господи, я посылаю Тебе и всему своему Народу наполненный Перволюбовью мыслеобраз формирования Пространства Света – Пространства Святой Руси – на основе Божественных Канонов и накрываю защитным Куполом Божественной Перволюбви всё Пространство Святой Руси!
  Аминь!
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #1 -: Май 22, 2011, 15:38:47 »

  22.07.2010
  Обръщение на Създателя към населението на Русия

  1. Какво сте се наплашили по повод Моите диктовки? Наистина Аз въздействам на вашето Съ-Знание, за да можете да почувствате смисъла и дълбочината на Знанията, а това означава, да можете да Ги усвоите в своето вътрешно "Аз"! Но да направи това самостоятелно може само човек на ВЯРАТА!

  2. Аз съзнателно въведох във вашата лексика понятието "човек на ВЯРАТА", тъй като за Мен това е не просто човек, приемащ Създателя и понятната за него структура на Мирозданието, а човек, който наистина се стреми към съвършенство, тоест постига ВЯРАТА, носи Я в своето сърце, в своето Съ-Знание и това се потвърждава от чистотата на неговите помисли и промисли!

  3. За Мен човекът на ВЯРАТА е човек, живеещ по Каноните на Висшата справедливост и целесъобразност, и за който Духът е ПЪРВИЧЕН не на думи, а на дело, и който с всички свои постъпки демонстрира ЧИСТОТАТА НА ЖИВОТВОРЯЩАТА СВЕТЛИНА и възможността за ПРЕОБРАЗЯВАНЕ не само на Пространството, но и на човека - частицата на Висшия Космически Разум!

  4. За Мен човекът на ВЯРАТА е човек-СъТворец, усъвършенстващ се ПОСТОЯННО и ПРЕОБРАЗЯВАЩ със своята ЧИСТОТА обкръжаващото Пространство, и носещ СПАСЕНИЕ на хората, защото с него "ще се спасят хиляди"!

  5. Повярвайте Ми, дори е напразен Плътният план и особено сега, когато всички еволюционни процеси, досега протичащи столетия, сега са сгъстени в дни, часове и дори минути. Цялата НАДЕЖДА е в тези хора, защото само те на Земята ще бъдат островчета на СПАСЕНИЕТО, защото са поели върху себе си, често дори без да подозират за това, великия КРЪСТ НА СПАСИТЕЛ!

  6. Само не мислете праволинейно и не се хвърляйте да търсите СПАСИТЕЛИ, та това е образно казано, потвърждаващо единствено чистотата на техните помисли или възможността за формиране от тях на КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание на Народа!

  7. Колективното Съ-Знание, създаващо условия не толкова за спасение на хората, колкото за ПОКАЯНИЕ и ПРЕОБРАЖЕНИЕ, тъй като за обикновения човек е много по-лесно да вземе самостоятелно решение по реалния пример на намиращият се редом с него човек на ВЯРАТА!

  8. Аз вече съм набелязал тези хора, когато ви съобщих за това, че отделям измежду вашия Народ 2 процента хора на ВЯРАТА или хора на СВЕТЛИНАТА, и всичко това само, за да ви облекча във взимането на премерено решение в полза на Създателя!

  9. Сега, когато Аз съм набелязал тези 2 процента отделени от Мен хора на ВЯРАТА, пръснати по цялата територия на Русия, задачата на вашия Народ се състои в това, да не се опитвате да търсите тези хора, а наблюдавайки за такива хора, да търсите собствения си път на пречистване, покаяние, а най-главното - ПРЕОБРАЖЕНИЕ, защото само преминавайки всички СТЪПАЛА НА ВЪЗВИСЯВАНЕТО, всеки човек е способен да достигне равнището на Съ-Знание на СъТворец!

  10. Нищо не може да послужи като оправдание за вашето бездействие, тъй като човекът като частица на Създателя, при това особено отличаваща се в Галактиката, не може да тлее, а трябва ярко да гори с ЖИВОТВОРЯЩАТА СВЕТЛИНА НА СЪЗИДАНИЕТО на Самия ТВОРЕЦ!

  11. Повярвайте Ми (Аз и за това съм говорил нееднократно), че във вас отдавна има ВСИЧКО необходимо за осъзнаване на себе си като част от Създателя, а Правото на СВОБОДНА ВОЛЯ ви позволява да видите в себе си възможността на СъТвореца. Затова само в момент на осъзнаване на себе си като частица от Създателя може да се случи ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО, а това означава, ЧУДОТО на вашето ПРЕОБРАЗЯВАНЕ - при това ви проявление да се състои вашият прижизнен преход от Плътния план в Астрала или плазмоидното състояние на човека на Шестата раса!

  12. Всичко е във ваши ръце: и собственото бъдеще, и бъдещето на вашия Народ, ако щете, и бъдещето на Пространството, което се изменя много по-бързо от Съ-Знанието на човека! Сбъдва се това, за което Аз ви предупреждавах!

  13. Вашето несъответствие с темповете на изменение на Пространството вие някак си свързвате само с рязкото изменение на климата на Планетата. Но това съвсем не е така и това несъответствие е предизвикано най-вече от това, че вие упорито не искате да забележите началото на кардиналните изменения на многостепенното Пространство, по-точно, изменението на структурата на многостепенната обективна Реалност, или по-просто казано, началото на изменението на Планетарното Пространство!

  14. Предсказуемостта на климатичните норми, характерна за периода на спокойното съществуване на човечеството, ПРИКЛЮЧВА и сега на преден план излиза съвсем друга дума - НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ. Но вашето Съ-Знание засега не е готово да насмогне на изменението или преображението на Плътния, а и не само на Плътния план, а най-главното на изменението на честотата на вибрации на Пространството, преминаващо, независимо от желанията на човека, на нова, по-висока честота на вибрации.

  15. С всяка минута външната среда на обитаване ще ви напомня все повече и повече условията вътре в микровълнова фурна (СВЧ пещ), тъй като на НЕАДАПТИРАНИЯ човек (човека на НЕВЕРИЕТО) обкръжаващото Пространство ще се струва враждебна и даже агресивна среда!

  16. Непредсказуемостта на климата ще поразява вашето въображение; но засега вашата територия не е засегната от геоложки катаклизми. Аз ви давам ВРЕМЕ за това да можете да осъзнаете и да помислите над своето бъдеще, тъй като страхът, най-често - животинския страх пред неминуема гибел - съвсем не е съветник и може да ви превърне в безволева и неуправляема тълпа, носеща се към бездната!

  17. Още няма такава ужасяваща картина на света, още няма разместване на континенти и водата още не е преначертала картата на земната повърхност, което означава, че вие живеете в нормални условия и още имате ШАНС да промените собствената си съдба, и очиствайки, усъвършенствайки своето Съ-Знание, да намерите пътя на СПАСЕНИЕТО не само за себе си и своите близки, но и за своя Народ!

  18. Аз съм ви казвал, че в това трудно време за вас няма да има никой по-близък от Мен, вашият ТВОРЕЦ и вашият Народ, който, въпреки своето многообразие, на Тънкия план отдавна вече е ЕДИННО ЦЯЛО!

  19. Вие трябва да разберете, че избраният от Мен НАРОД, Народа-Водач - това е Народ, който е готов да се включи активно не само в собственото си спасение, но трябва да осигури и условия за спасяването на цялото човечество!

  20. Спомнете си, Аз много пъти съм ви говорил за това, че само вашето КОЛЕКТИВНО Съ-Знание е способно да измени Пространството на Плътния план, а това означава, че е способно да измени и хода на еволюцията на Пространството, предотвратявайки по този начин възможните геоложки и други природни катаклизми. С други думи, само КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ НА ХОРАТА може да внесе корекции в процеса на еволюция на Пространството и да предотврати гибелта на хората!

  21. Днес СПАСИТЕЛ на хората на Планетата не е отделна личност, макар и носеща в себе си въплъщение на Висшата Йерархия, а КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД, единното енергийно послание на който е способно да внесе корекции дори във ВСЕЛЕНСКАТА ПРОГРАМА ЗА ЕВОЛЮЦИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО!

  22. Поредният избран от Мен Народ (спомнете си историята на ранния период на Петата раса) трябва да поеме върху себе си КРЪСТА НА ОТГОВОРНОСТТА не само за себе си, но и за цялото човечество! И това вече не са празни думи, а такава е СЪДБАТА НА ИЗБРАНИЯТ ОТ БОГА НАРОД!

  23. В този случай как да не ви припомня тези ПРАВА, които вие сте получили при СЪТВОРЕНИЕТО, а по-точно - ПРАВОТО ДА ТВОРИТЕ и ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, а това означава - ПРАВОТО ДА ПРОМЕНЯТЕ ПРОСТРАНСТВОТО!

  24. Вашият Народ е необходимо да се възползва от тези ПРАВА и да промени хода на ИСТОРИЯТА, защото, ако вие не осъзнаете ОТГОВОРНОСТТА за това СЪДБОНОСНО РЕШЕНИЕ, картината на Света ще ви се представи в цялата палитра от глобални изменения! И това може да се случи съвсем скоро, а не след хиляди години на ваше бездействие!

  25. Опитайте (нека да е за първи път) на 26 август, в деня на навършване на шест години от началото на Моите диктовки, в 11 часа през деня по московско време (10 часа българско време-бел.прев.) да формирате ЕДИННО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ за ПОКАЯНИЕ НА ДУШАТА и ПРЕОБРАЖЕНИЕ на своето Съ-Знание, предварително прочитайки новата Молитва "Отче Наш"!

  26. Всички заедно помолете Мен да ви дам Духовна сила, МЪДРОСТ и Духовно ПРОЗРЕНИЕ, и вие ще видите, че ще ви се получи да отклоните бедата не само от вас, но и от цялото човечество!

  27. Започнете да формирате Новия Свят на СЪТВОРЦИ, защото време за празни приказки и празни разсъждения на тема човек на ВЯРАТА или НЕВЕРИЕТО, а още повече на тема Създателя, вече изобщо не е останало! И ако Аз, вашият Творец, се обръщам към вас с тази МОЛБА, значи лимитът от време вече е изчерпан до такава степен, че вашето бездействие може да доведе до унищожение на човечеството!

  28. Аз зная и много се надявам, че никой от вас, ХОРАТА НА РУСИЯ, не трябва да остава безразличен и безучастен към собствената си съдба и разбира се към съдбата на човечеството!
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Май 22, 2011, 15:40:07 »

  17.08.2010
  ОБРЪЩЕНИЕ НА СЪЗДАТЕЛЯ ПРЕДИ 26 АВГУСТ

  ОСТАВА ВСЕ ПО-МАЛКО ВРЕМЕ ДО МОМЕНТА, КОГАТО ВСИЧКИ ВИЕ ЗАЕДНО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ КОЛЕКТИВЕН ИСТОРИЧЕСКИ ИЗБОР И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ПРЕДОПРЕДЕЛИТЕ ХОДА НА ВСЕЛЕНСКАТА ПРОГРАМА ЗА ПРЕОБРАЖЕНИЕТО НА ПРОСТРАНСТВОТО.

  ВАШАТА ПОЗИЦИЯ И ВАШИЯТ ИЗБОР МОГАТ ДА ИЗВЪРШАТ ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО, ТЪЙ КАТО ЕДИНОДУШНОТО ПОСЛАНИЕ ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА ВАШИЯ НАРОД, А ТОВА ЗНАЧИ ЗА НЕГОВОТО СПАСЕНИЕ, МОЖЕ ДА СТАНЕ ОСНОВА ЗА ФОРМИРАНЕТО НА НОВИЯ СВЯТ.

  НА ВАС ВИ Е ДАДЕНО ПРАВО ДА ТВОРИТЕ И ВИЕ МОЖЕТЕ СЕГА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ТОВА ПРАВО, ДА СЪТВОРИТЕ СВОЕ ПРОСТРАНСТВО, ДА НАПРАВИТЕ ТОВА, КОЕТО НЕ Е ПРАВИЛ НИТО ЕДИН НАРОД НА СВЕТА - ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ФОРМИРАТЕ ЕДИНЕН ДУХОМ НАРОД-ВОДАЧ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПРОСВЕТЕНОТО СЪЗНАНИЕ НА КОЙТО ЩЕ ПОЗВОЛИ НЕ САМО ДА ПРЕОБРАЗИТЕ ПРОСТРАНСТВОТО, НО И ДА ИЗВЕДЕТЕ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО КЪМ ВИСОТИТЕ НА СЪЗНАНИЕ НА ШЕСТАТА РАСА.

  ОТ ВАС ДНЕС, ПОВЯРВАЙТЕ МИ, НЕ СЕ ИСКА НИЩО СВРЪХЕСТЕСТВЕНО, НУЖНО ВИ Е САМО ЕДНО - ВСИЧКИ ЗАЕДНО В ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ МЕН С МОЛИТВА ЗА ЕДИНЕНИЕ. ТАКАВА МОЛИТВА "ОТЧЕ НАШ" ОТДАВНА ВИ Е ДАДЕНА И ТЯ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е СТАНАЛА ЗА ВАС ЧАСТ ОТ ВАШИЯ ЖИВОТ, ТЪЙ КАТО ЗА ВАС ТЯ СЕ ЯВЯВА НАЙ-ЧИСТИЯТ И НАЙ-НАДЕЖДНИЯТ КАНАЛ ЗА ВРЪЗКА С МЕН!

  АЗ ВЕЧЕ СЪМ ВИ ГОВОРИЛ ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕДИ ПРОИЗНАСЯНЕТО НА ТАЗИ МОЛИТВА Е НЕОБХОДИМО ВИЕ ДА СЕ ПОКАЕТЕ В НАЙ-ПРОСТА ФОРМА И ТАКОВА ПРОСТО ПРЕЧИСТВАЩО ПОКАЯНИЕ ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА МЕН, ЗА ДА ВИДЯ СВЕТЛИНАТА НА ВАШЕТО ДУХОВНО ОЧИСТВАНЕ.

  ЗА МЕН СЪВСЕМ НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО КАКВИ ДУМИ И В КАКВА ФОРМА ВИЕ ЩЕ ПРОИЗНЕСЕТЕ НА 26 АВГУСТ! ЗА МЕН Е ВАЖНО ВИЕ ДА УСПЕЕТЕ ДА ФОРМИРАТЕ ЕДИННО ПОСЛАНИЕ НА ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ СЪЗДАТЕЛЯ!

  ПОВЯРВАЙТЕ, АЗ МОГА ДА РАЗЛИЧА ИСКРЕНАТА ВЯРА, ДОВЕРИЕТО ОТ ЛЪЖИТЕ И НЕВЕРИЕТО, ЗА МЕН ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ТЕЗИ ХОРА НА ВЯРАТА, КОИТО ВЕЧЕ ПИШАТ НОВАТА ИСТОРИЯ, А АКО ЩЕТЕ - НОВАТА СЪДБА НА СВОЯ НАРОД, ИЗБРАН ОТ СЪЗДАТЕЛЯ ДА СТАНЕ ПЪРВОПРОХОДЕЦ В ПРЕОБРАЖЕНИЕТО И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ ДО ВИСОТИТЕ НА СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ!

  ЗАПОЧНЕТЕ КОЛЕКТИВНО ДА ПИШЕТЕ НОВАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗАЩОТО СЕГА САМО ОТ ВАС ЗАВИСИ ХОДА НА ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО НА ПРОСТРАНСТВОТО И ФОРМИРАНЕТО НА ХОРАТА НА ДУХА - ХОРАТА НА ШЕСТАТА РАСА!

  ПРИЕМЕТЕ ТОЗИ КРЪСТ НА ВОДАЧ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО С ЛЮБОВ КЪМ МЕН И С ГОРДОСТ ЗА СВОЯ ВЕЛИК НАРОД!
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #3 -: Май 22, 2011, 15:48:19 »

  http://www.youtube.com/watch?v=2q8to6w_LVE&feature=player_embedded#at=103

  19.08.2010
  Текст на обръщението на Л.И.Маслов (от видеото)

  Скъпи Приятели!

  Ето вече 6 години Създателят ни диктува "Откровения към хората на Новия век" и вече 6 години Създателят говори за това, че Пространството ще се променя: извършва се очистване на това Пространство, извършва се трансформация на това Пространство.

  И през тази година ние станахме свидетели на това, че Думите на Създателя започват да се сбъдват. Тази аномална температура, пожарите - от една страна това действително е изменение на Пространството, но от друга страна (замислете се!) - това е не само загуба на материалното, но това е Велико Духовно Пречистване, което засяга нашия Народ, преди всичко.

  И като човек, който заедно с вас преминава този период на трансформация, мога да ви кажа, че така е, в някои хора може да се появи чувството на страх, неверие. Но ние с вас сме хора на ВЯРАТА и ние разбираме, че Създателят ни Обича, Създателят няма да ни изостави и тези изменения, които сега стават, не са в наша вреда. Това е за наше добро, защото ние се променяме, ние се издигаме в своето Съ-Знание до нивото на съТворци. И това е велико щастие - да бъдем съпричастни към този процес!

  Спомнете си колко пъти Той ни е говорил, че ние сме щастливи хора, че ние ще успеем в това свое проявление да видим това Чудо на Богоявлението - Чудото на изменението на Пространството. И аз ви моля: не трябва да има униние в нашите сърца, не трябва да има униние в нашите очи, защото това е щастие - да живеем в този период от време! Създателят е казвал (помните ли?): щастливи са хората, живеещи в периода на Великите Промени. Ние сме щастливи хора!

  На 17-ти този месец Създателят отново се обърна към нас и ни помоли на 26 август тази година всички ние заедно да проявим единодушие и да се опитаме да създадем единен Духовен Порив или Послание за Единение. И ако това ни се получи, то ние ще изпълним Великата Мисия, която ни е дарена от Създателя.

  След няколко секунди на вашите екрани ще се появят Думите от Обръщението на Създателя. Аз много ви моля: ВНИМАТЕЛНО се запознайте с това Обръщение и на 26 август в 11 часа московско време (10 часа българско време - бел.прев.) аз моля всички вас да се помолим - Молитвата ни е дадена, "Отче Наш" (новата) - да се помолим за спасението на нашия Народ, на човечеството. И ако ние заедно единодушно се помолим, то повярвайте ми, Чудото на Богоявление и Спасението на нашия Народ и човечеството ще се случи. Всичко е в нашите ръце! Сега от нашия Народ, повярвайте ми, от НАШИЯ Народ зависи бъдещето на човечеството!

  Аз ви моля да бъдем ЕДИНОДУШНИ в това Послание!
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #4 -: Юни 09, 2011, 11:50:28 »

    Няколко думи и от мен.
    1) Според моето разбиране хората на Новото Време, хората от Шестата
  Раса са "единен народ", тоест те се чувстват поне толкова близки,
  колкото хората от един днешен народ, ако не и повече. Ако се чувствате
  принадлежащи към "единния народ" на бъдещето, то би трябвало да
  разбирате, че посланието за единение е призив, който се отнася и лично
  до вас, хората от единния народ.   

    2) Девизът на бъдещето е "Един за всички, всички за един". И то не
  само в рамките на трима-четирима мускетари, а на целия народ. Хората
  в Русия са призовани да постигнат духовно единение както заради
  собственото си спасение, така и за да дадат пример на народите по целия
  свят, а ние можем да покажем, че сме пораснали до висотата да разбираме
  колко решително и важно е това време за всички хора, както и че сме
  осъзнали собствената си значимост. Издигнете съзнанието си! Пораснете, и
  то бързо!

    3) А не мислите ли, че и България има нужда от спасение? Помагайки на
  руснаците, ние се подготвяме да направим същото и в България - да
  сътворим ново Пространство, да преобразим живота и тук, у нас. Както се
  каза, руснаците са призвани да дадат пример на всички народи по света.
  Бих се радвал българите да са едни от първите, които ще възприемат този
  пример!

    4) Надявам се, участието ви в редовното даване на това послание, както
  и в други добри инициативи ще спомогне за най-важното - да се
  възвърне Вярата ви, че вие имате големи творчески способности, че от вас
  нещо зависи,  и то нещо важно, че вие имате свое място и предназначение
  пред Бога. Това е, което май най-много ни липсва сега.

  "Но днес Аз искам още веднъж да обърна вашето внимание на това, че ВИЕ действително сте СПОСОБНИ ДА ТВОРИТЕ или да ПРЕОБРАЗЯВАТЕ Пространството, но само тогава, когато сте ЕДИННИ ДУХОМ и когато вашето желание да ТВОРИТЕ идва не декларативно, а е свързано в здрава връзка с ЕДИННИЯ РИТЪМ на вашите сърца!"    (24.01.2010, стих 15)
  "Човекът е способен на много, но само в този случай, когато има ЕДИННА ВЯРА в това, че хората съвместно могат да променят Света, защото именно тогава се проявява в хората, в човешкия ЕГРЕГОР,  способността да ТВОРЯТ СВЕТА, така както ГО ТВОРИ вашият СЪЗДАТЕЛ!" (24.01.2010, стих 27)

  "Свещеният ОГЪН винаги ще слиза на Пасха, а водата по време на Кръщене винаги ще бъде СВЯТА – до тогава, докато ЕДИННОТО желание да видите ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО присъства във вашето вътрешно „Аз”!" (24.01.2010, стих 26)
  "Повярвайте Ми, че в тези чудеса няма пряко участие на Бога и независимо от това, че всичко е в Моите ръце, Аз никога не се намесвам и търпеливо чакам този момент, когато вие ще обърнете внимание на това, защото явяването на ЧУДО в Плътния план е вашата възможност да проявите себе си като ТВОРЦИ – макар на микрониво, но все пак ТВОРЦИ  на Великата Вселена!"  (24.01.2010, стих 28)

  "Осъзнайте своите възможности за ТВОРЧЕСТВО – та вие имате собствен пример за изменение на Пространството! Вие сте достойни да станете активна част на Създателя, способна заедно с Мен да ТВОРИ НОВИЯ СВЯТ!" (24.01.2010, стих 30)
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #5 -: Юни 09, 2011, 14:58:35 »

    ето и нещо за напреднали

      Медитация (по послание на Николай Рьорих до Татяна Микушина
                       от 9 май 2005, 60-тия Ден на Победата)
     Замисълът на Бога за Русия е Общината на Светия Дух
  http://www.sirius1-bg.net/sirius/medit/zamisal/index.htm
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #6 -: Юни 11, 2011, 19:27:36 »


    Время пришло! (08.06.11)

  оригиналното послание (рус)
  бг превод
                                                                 
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #7 -: Юли 09, 2011, 18:09:06 »


    Условия Экзамена усложняются (28.06.2011)
  оригиналното послание (рус)
  бг превод
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #8 -: Юли 27, 2011, 16:59:24 »


    Процесс Преображения Пространства и человека не может быть даже приостановлен (19.07.11)
  оригиналното послание (рус)
  бг превод

  15. И СЕГА, ЗА ДА ПОСТАВЯ ВСИЧКИ ТОЧКИ НАД „i”, НА 17.07.11 АЗ ВЗЕХ ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ НА ЗЕМЯТА ИЛИ ВЛАСТТА В ПЛЪТНИЯ ПЛАН ПРЕМИНАВА В МОИ РЪЦЕ!
  16. ЗАПОЧВАЙКИ ОТ 17.07.11 ВСИЧКО НА ЗЕМЯТА Е В РЪЦЕТЕ НА ТВОРЕЦА!

  21. Запомнете това число – „17”, то трябва да стане за вас знаково число и още един ден за всеобщо ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение на Народа (така както и преди – в 11.00 часа Московско време – (10.00 – бълг.)), защото сега по ВОЛЯТА на БОГА, свободната ВОЛЯ на хората най-накрая ще може не само да се съедини с ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА, но и да стане при СЪНАСТРОЙКАТА СИ с Мен, основа за успешния преход на вашия Народ и на цялото човечество в Пространството на Шестата раса!
  22. Нещо повече, започвайки със 17.07.11 цялата власт по организацията на Божествената регулярност на Земята също преминава към Мен и всяка инициатива по отношение на изживелите се вече представи от миналото не само няма да бъде поддържана от Мен, но и ще се пресича още в зародиш!
       
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  yyy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 161

 • Град: Варна
 • « Отговор #9 -: Октомври 28, 2011, 11:29:50 »


    Новая карта мира (24.10.11)
  оригиналното послание (рус)
  бг превод

  9. На мен са Ми известни пожеланията или инициативата на някои хора за необходимостта от провеждане на ежедневно Духовно Послание или Молебен за Духовно Единение от основната маса от Народа на Русия! Какво пък, Аз приветствам тази инициатива, но много ви моля да Ме РАЗБЕРЕТЕ, тъй като Аз СЪМ и Ръководител на Висшата Школа за Божествено Прозрение и единствено Аз зная, как трябва да се контролира този процес на еволюцията на вашето Съ-Знание!
  10. Затова и одобрявайки всички инициативи на хората, ги моля да не забравят за знаковите дати от вашия календар, тъй като точно те са контролните точки за проверка на равнището на вашата Духовна еволюция и проверка на преминаването ви на Духовната трансмутация!
  11. Хората трябва да помнят, че точно на тези дати (или период) противопоставянето на силите на Съзиданието и силите на Задържането се изостря максимално, до степен на пряк сблъсък, затова винаги остава опасността от това, хората, които така и не са се определили в своето решение, могат да се окажат въвлечени в това противоборство с всички произтичащи от това последствия!
  Активен

  Ползувай винаги Първоизточника
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Послание от сърцето или послание на Новите деца « 1 2 »
  Послания
  giti 18 6312 Последна<br />публикация Февруари 06, 2012, 04:07:15
  от Ariam
  Послание от Бог!
  Космогенезис
  Аэ съм 7 2112 Последна<br />публикация Март 22, 2010, 19:33:59
  от Странник
  ПОСЛАНИЕ
  Послания
  Elvira1989 14 1751 Последна<br />публикация Юни 13, 2011, 23:55:42
  от artist5
  МОЕТО ПОСЛАНИЕ
  Послания
  fatima 0 1386 Последна<br />публикация Май 12, 2011, 22:14:22
  от fatima
  Послание на надежда
  Видео клипове
  The One 0 796 Последна<br />публикация Декември 22, 2011, 23:48:28
  от The One

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright