Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ИСТИНАТА????  (Прочетена 1210 пъти)
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« -: Октомври 10, 2009, 01:02:40 »

ИСТИНАТАХммм

Не знам дали това е правилното заглавие към темата1 която искам да споделя с вас и същевременно да се опитам да ви обясня как се почувствах преди няколко часа.

По-добре е да започна от самото начало. Надявам се да не ви стане странно за това, че за първи път разбрах за ИНДИГО от преди два месеца.

Това, че си спомням много неща за мен самата още от малка, а и неща в които родителите ме убеждават, че е невъзможно да си ги спомням, поради простата причина, че все още не съм била родена. Това, че винаги съм се чувствала по някакъв начин по различна от останалите, неразбрана и самотна. Затваряйки се в себе си, често разговарях с домашните животни и с любимият ми орех, който е все още отзад в двора ни и дори сега понякога си ходя при него да си поговорим. Когато се чувствах неразбрана, отделена, отхвърлена от заобикалящия ме свят, се скривах да си поплача и се молих, че искам да си отида у дома на моята планета, в която съм сигурна, че е там някъде и ме чакат. Там, където я няма всичката тази мръсотия в мислите и постъпките на хората. Това, че виждах дядо след смъртта му в сънищата си и просто ей така, като картина пред мен не изпитвайки никакъв страх, а приемайки за нормално, беше ненормално за всички или просто въображение. Чувствата, че познавам даден човек преди да се запознаем, чувствата, че даден човек излъчва негативна енергия, от която интуитивно се отдалечавах и несъзнателната бариера, която правих, за да нямат достъп до мен. Знаейки предварително какво ще се случи в определен момент, или пък знаейки за това, че всичко, което правя, е от чисто искрено сърце и не очаквайки в замяна нищо, знаейки това, че винаги има някой, нещо с мен, вътре, говорейки ми накъде да се обърна и накъде да тръгна в дадена ситуация. Имайки трудни ситуации, все едно изход няма и в един момент се появява неизвестно от къде някой познат или дори непознат. И всичко това знаех и знам, че не е било просто съвпадение или както се изразяват късмет. А ярките и дори доста реални сънища, са част от реалността, а не просто сънища.

Всичко започна от преди една година, миналото лято почувствах, че трябва да отида към М.Търново, но не знаех защо - просто ей така (няма случайни неща). Болките, които имам в гръбначния ми стълб и в тила на главата, тежестта в раменете, ми не ми дават покой от няколко години.Понякога дори не можех да се наддигна за да встана.След това болките преминаваха в очите - по-точно помежду очите, някъде навътре. Привиждаха ми се разни реални неща по сред бял ден и по всяко време. Имах нужда да отида някъде, където да не виждам и да не чувам нищо и никого. Точно така интуитивно тръгнах към тази част от България, от която съм и не си спомням преди да съм ходила толкова често, колкото в последните две години. Болките все още ги имам, но не толкова силни и не толкова често. И както знаете, случайни срещи и неща няма .В последсвие се срещнах с различни хора и имах различни случки и ситуации. И така, в последствие намерих и начин да се отдалеча от много хора, имайки нужда да открия отговора, който беше в мен. Това лято, случайно търсейки нещо в нета, открих отговори на отговорите си, които вече почти открих в себе си, и така попаднах на ИНДИГО. Сигурно ще си помислите колко ли съм задръстена или затъпяла, че да не съм знаела или чувала за ИНДИГО. Да си призная съм доста разсеяна, (но винаги улавям и най-малките детайли, които са ми нужни) и може да съм пропуснала тази новина. Не знам, нямам спомен и защо. А аз все пак ще ви кажа защо съм пропуснала. Всичко, което се показва по телевизията и по всички информативни вестници и т.н са си чиста заблуда и безсмислено губене на време. Това, което съм гледала е предавания с животни или научни и исторически факти (и все пак и от тях някои са или с неверна или прикрита истина) и това е дразнещото във всичко, което ме кара да не гледам телевизия и други тем подобни. Предпочитам да порисувам, да послушам музика ,да се разходя,  да почувствам истинското, което не ми говори лъжи, от които най-много се дразня. Или пък да експериментирам нещо в кухнята .Нужната информация винаги съм я получавала или по точно съм я знаела, без да я търся съм я получавала в точното за това време. А за нета няма смисъл да говоря, сядам само когато ми трябва определена информация. Това е.

Интереса да прочета информацията за ИНДИГО, възникна от това, все едно четях нещо, което бих го написала и аз. От там разгледах и много други имформативни статии и сайтове. До колкото разбрах, че в България на практика няма нещо определено в тази насока, а и дори някой, изявил желание да се направи нещо по това отношение, както разбрах, е безсмислено .Това е нещо естествено, в това съм сигурна, но също така съм сигурна, че има и друг път. Естествено всичко зависи от правилното му изпълнение. Не съм на ясно какви предложения имат децата в днешните ни училища, до каква степен се обръща внимание на самоопознавателния процес на децата и какви възможности са им дадени, да покажат това, което са в действителност. Колко организации има, които да работят в тази насока. Ако това не е прието от учебната ни система и от Министерството на образованието, това не означава, че е забранено или неосъществимо .И също така - защо трябва да е насочено само към Индиго, а да не е насочено към всички. Тогава няма да има ограничения и всеки би могъл да покаже и открие себе си. Същевременно не би трябвало да е задължаващо, а свободно - по индивидуален избор. Би трябвало да не е ограничено и за по-възрастните да приемат участия, с цел да покажат уменията си и да ги предадат. Колко такива организации или просто лагери за през лятото съществуват в момента в България. Освен безбройните хотели с цел ПАРИ, не съм срещала до сега. Това се отнася и за родителите, които са унесени в работа, забравяйки за децата си, че освен училище, има и други цености към които трябва да се насочват децата им. И винаги ще звучи: "Ами нека образователната система да реши това". Естествено, и съм сигурна в това, всеки ще чака другия и т.н.

Това което искам да ви споделя е, че преди няколко часа бях на така наречения представителен семинар. Няма да споменавам имена, мисля че ще се досетите. Реших да разбера за какво по-точно става дума, а и е свързано с децата индиго. И така - в залата имаше около двайсетина човека, от които всички жени и един мъж. Не мога да определя с точност възрастта им, но най-младата жена която прецених , беше на около 40 години. Не, не казвам, възрастта не е от значение, но не видях нито една майка с дете освен мен. Може би неправилно съм разбрала, но когато започна семинара, естествено че се говореше за децата индиго, за изцелението и учителите, които са дошли да ни научат. След това се проведе нещо като медитация и всичко преключи след около 5 минути. Попитаха какво са почувствали, след което една или две жени изявиха желание да споделят.След това се задаваха най-различни въпроси, от които отговорите последваха, че всеки трябва да премине дадена степен на обучение. Естествено, който изяви желание, може да се яви на семинар в следващите два дни на определено място, от което заплащането е сто лева плюс още десет за залата. Бях изумена, успях да се сдържа (и това е добре, понеже съм непредвидима в ситуации, където има несправедливост и лъжи), да добре, съгласна съм за определено заплащане, но не очаквах да са сто лева. Също така, ако се погледне дадената кауза с цел да се помогне на човечеството и на индиго, не разбрах какъв е смисълът? Да помогнеш на дадена кауза и да постигнеш това, което казваш и да се прикриваш зад това с цел ПАРИ?? ?След това попитах какво ми се е случило с това вибриране, което имах тук преди няколко седмици (бях споделила с вас за сънищата си) и пак не получих отговор ,беше нещо като "Ами някой работи над теб или с теб", не си спомням,,бях кипнала. Почувствах това нежелание да се говори с мен, да ме избягат, знаейки нещо за мен. Една от всички пожела да ми обърне внимание и в следствие беше прекъсната от друга. Не знам какво друго да ви кажа, мисля че ме разбрахте как съм се почувствала. Не мисля и съм сигурнха в това, което разбрах в действителност.

Идеята ми за организирането спрямо Индиго си остава и съм сигурна, че е осъществима и не е само моя, а и ваша.Надявам се да имате интерес и същевременно да я осъществим.
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 22:27:36 от delfin » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
giti
Гост
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2009, 01:44:33 »

Да те успокоя... Аз самата също разбрах преди няколко месеца за етикета, който са ни лепнали от сайта на администратора ни тук. Нека indigo да разкаже какво плакане плаках тогава от смесените чувства, които се породиха в мене..., а те бяха:

1. Четях точно описание на целия ми живот и всичко през което бях минала, като че ли някой ме беше наблюдавал отстрани и вниквал в мен, за да почувства цялата болка, неразбирателство, самота... световете,  с които се сблъсквах и т.н., за да води статиска, която да бъде публикувана там....

2. Чувството на радост, че не съм сама, че някъде там,незнайно къде по света, има и други като мене

3. Гняв, гняв на цялото това неразбирателство и отричане, с което ни посрещат и  продължават да ни посрещат..., етикетите и болестите, които ни лепват

и не на последно място

4. Гняв на етикета ни "индиго"... честно, дразня се от етикети... На кого е нужно всичко това? Но по-добре етикета "индиго", отколкото болести и лудост Нали така?

След като прочетох всичко в сайта на indigo започнах да търся всякаква информация относно индиготата, но като че ли всичко се преповтаряше, само че с различни слова и всичко пак се въртеше около етикетите... Всичко ми звучеше на научни доклади от учени наблюдавали индигота като лабораторни мишки..., единственно в руските сайтове открих обяснения от самите индиго.

В началото малко се разочаровах, но в един мой сън, дядо, който е починал, ми каза да си припомня всичките му съвети, които ми е давал, че сега му е дошло времето да ги разбера. Също ми каза, че това което съм аз е най-силно концентрирано в България и др. славянски народи, заради езиците ни и специалната вибрация, които имат те... Каза ми, че е дошло времето, когато ще си припомня още много забравени от мен неща и най-важното да започна да търся себеподобни и че в последствие обединението, което ще направим ще е от голяма важност ,ще натрупа голяма сила и мощ... Тогава ми се роди и идеята за този форум, която предложих в сайта на 2012 - там, където бях срещнала и първите себеподобни, за които знаех, а това бяха indigo  и 11wolf11.

А идеята ми, като цяло и предполагам на всички останали тук е да споделяме опит и знания...

Не бях споделила всичко това до сега, защото думите, които дядо ми каза за мощ и важност, мисля биха изплашили повечето тук... Мен лично ме плашат и се чудя през какви ли мъки и трудности ни предстои да минем ,но най-вече каква ли отговорност предстои да поставим на плещите си.... Да си индиго не е лесно, но се надявам заедно да ни е по-лесно и да сме по-силни и уверени
.
Що се отнася до семинара на който си била, с риск да се потретя, ще кажа само, че ДЯВОЛА ОБИЧА ДА СЕ ОБЛИЧА В БЯЛА ДРЕХА - В ДРЕХА НА ДОБРОТО, ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВА ХОРАТА.
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 00:01:03 от giti » Активен
giti
Гост
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2009, 01:52:21 »

Има и още нещо, което ме учудва много напоследък, а то е, че повечето, които сме се събрали тук сме от Бургас и околията, Варна и някой др. софиянец, но най-голямата концентрация клони към Бургас... Ако някой може да ми обясни ето тази "случайност" Хммм?!
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 00:01:41 от giti » Активен
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #3 -: Октомври 10, 2009, 13:15:02 »

Да giti, първо искам да ти кажа, че като прочетох написаното от теб по-горе, ме побиха тръпки от това, че и аз знам за трептенето и енергията, която се излъчва тук, от България, и от езика на който говорим и независимо колко пъти до сега и сега се опитват да ни затрият, все е безуспешно. Не знаех, че повечето тук са от Бургас и от Черноморието .Знам само че в Странджа и в Родопите, и още на едно или две места в България има силно излъчване. Също така и точки в самото Черно море. Знам че след време бреговата ни линия ще се измени. Също така това се знае и от други хора и от такива, които искат да се възползват от негативна страна. Това лято бях на Градището. Това което се намира там е нещо силно излъчващо енергия,(казват че е радиация), не можах да разбера, сигурно не му е дошло времето - след това посещение ме боля глава около два дни и ми изкачаха разни проблясъци, но не можах да разбера. От това което се говори има само малко от самата истина. Отдавна всичко е било изнесено зад пределите на България. Но има и пазители, които ще се появят в точното му време. Това което съм видяла няма да го тълкувам за сега, защото смисъла е, че всичко което съм видяла, не е това, което е. Трябва да премина определеното знание за да го разтълкувам. Всичко с времето му. С една дума тук се намира една от енергийните точки на света. Хммм
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 13:33:56 от delfin » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
delfin
Гост
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2009, 13:41:12 »

Да, на Градището е една от енертийните точки на света (както и на много други места). Знаеш, че там е т-нар. Гробница на Бастет и е погребана египетска принцеса или по-точно прабългарска. Изобразяват я с котешка глава. В темата за Бастет днес пуснах една легенда и част от друга за това място, които ми попаднаха.

А бреговата ни ивица ще се промени доста, също и поречията на големите реки, ще станат големи промени, поне на около 10-20 км. навътре в сегашната суша на нашето Черноморие ще има вода (съответно и при реките).

Други енергийни силни места са Рилският манастир и Седемте езера. На езерата има вход към астралната Шамбала. За съжаление вече това място след пускането на лифта вече е силно замърсено енергийно. Езерата били  замърсени вече, даже горните, които бяха най-чисти. Явно не напразно построиха лифта, точно за да бъде замърсено това прекрасно място.

А ние под Витоша, около Боянския водопад си имаме вход към едно от най-големите хранилища на знания и исторически и културни ценности (има описание на тази легенда в темата "Легенда за Витоша").

Активен
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #5 -: Октомври 10, 2009, 16:34:05 »

 Тук ви пращам няколко снимки.
Не са сполучливи понеже ги преснимах,а оригиналните са правени с обикновен фотоапарат и нямам възможност сега да ги сканирам.Някъде се е отразила светкавицата от телефона.


* Image0438.jpg (281.01 KB, 1600x1200 - видяно 227 пъти.)

* Image0444.jpg (303.71 KB, 1600x1200 - видяно 220 пъти.)

* Image0448.jpg (191.92 KB, 1600x1200 - видяно 226 пъти.)

* Image0452.jpg (102.03 KB, 1600x1200 - видяно 209 пъти.)

* Image0456.jpg (268.3 KB, 1600x1200 - видяно 244 пъти.)

* Image0470.jpg (120.04 KB, 1600x1200 - видяно 218 пъти.)

* Image0471.jpg (132.64 KB, 1600x1200 - видяно 217 пъти.)

* Image0475.jpg (174.17 KB, 1600x1200 - видяно 217 пъти.)
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
Инил
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 186


« Отговор #6 -: Октомври 10, 2009, 18:32:39 »

 :)Здравейте, само преди седмица си мислих, че много от разказите за 'индиго' са доста напосоки и всеки си влага различен смисъл. Ето, сега има тема, в която сте изразили доста от нещата, по които съм мислила.
Едно от 'чудесата' при срещи на индиго, е синхроничността. Нещата просто се случват, защото имаме вътрешна връзка, имаме едни вибрации. Ще ви разкажа това, което зная.
България е един от центровете на енергия, тук е имало врата към Агарта. От тук са тръгвали много 'учения', духовност, която е помагала на света. Не е случайно, че Бялото братство работи тук, но и черното. Има доста изпитания в личен план, в обществен също... Изобщо, хубаво е да използваме условията, за да се учим, всичко е за наше добро, да можем да развием интуицията си, да отворим сърцата си. Трябва да внимаваме при чуването, защото нашепват и същества от тъмнината. Много е важно да пазим доброто вътре в нас, каквото и да се случва.
За съжаление при преместването на полюсите, /което е извършено на фино ниво/, но на физически план предстои, България също ще е залята от вода, ще остане малка част, като по-голям остров. Не се ангажирам с време, защото се дава още на човечеството, за да могат по-голяма част от хората да се събудят. Всеки добър човек, всяка добра постъпка, мисъл, помагат и на Земята.
През 2007г. имаше много силно присъствие на Висшите йерархии. Извършиха се много важни ритуали, имаме връзки помежду си, по цялата земя. И това, което узнава, разбира един от нас телепатично разбират и другите. Има неща, които предстоят, ще ги разбираме.

От много години чета беседите на Б. Дуно /П. Дънов/ и точно това ми помогна да намеря Пътя си. Благодарна съм, че чрез това Слово се свързах с Висши същества, които ми помагат.

delfin през 2006 г. имахме среща с група приятели, знаехме се само от един форум и се чакахме, за да отидем до Боянския водопад. Случиха се странни неща, срещата беше уникална и заредена. Целувчица
Поздрави!
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 18:38:00 от Инил » Активен

dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #7 -: Октомври 10, 2009, 19:06:32 »

 A аз имах идеята да ви подтикна, за да го кажете най сетне. Намигване
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 22:19:07 от delfin » Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
"НЕПОЗНАТИ"-или...
Обща тематика
dayana 8 1136 Последна<br />публикация Октомври 09, 2009, 17:06:43
от summerwine
ПРАЗНИЦИ! « 1 2 3 »
Обща тематика
delfin 44 2431 Последна<br />публикация Май 06, 2010, 16:18:38
от Аэ съм
УЧЕНИЕТО НА КАТАРИТЕ И БОГОМИЛИТЕ « 1 2 »
Духовни учения
marushka 19 3288 Последна<br />публикация Март 05, 2011, 15:07:49
от marushka
МИСТЕРИЯТА НА СИНХРОНИЧНОСТТА (разкази) « 1 2 »
Изкуство
giti 17 2451 Последна<br />публикация Октомври 28, 2010, 20:19:52
от nia.boneva6
ФИЗИЧЕСКО БЕЗСМЪРТИЕ
Езотерика
The One 1 1950 Последна<br />публикация Октомври 26, 2010, 02:06:42
от lessus

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright