Занимателно.
Но аз, като човек, който грам понятие си няма, по темата с аури и т.н., не мога да се произнеса.
Давам си сметка, тепърва колко спекулации предстоят с тия цветове на аури, енергийни същности и т.н.
Всяко младо семейство, ще ходи да си скенира детето, за да установи "породата му". Даже предвиждам, нещо като видеозон, с който, освен пола и развитието на бебето, да се установява цвета на аурата му и неговата мисия на земята.
Което, между другото ме подсеща за един въпрос. Аурата на бременните жени променя ли се?
Нарисувай ги като геометрична метрична последователност
Ето, че си имаме вече и нови математически понятия в изобразителното изкуство. По размери ли имаш предвид? В кръг ли?
Понеже си нова ти препоръчвам да прочетеш правилата на форума, в някои случаи хумора може да се приеме ,като индиректна обида от съфорумец.
Eo, eo, недей така. Не си толкова тясноскроена. А и не зная по кое прецени, че е ново детето.
Хубаво, хубава тема, баш за форума, за някои важна, за мен интересна, занимателна. Постарало се е момичето, написало, подредило, нагласило. Браво, добре!
Кажи ми обаче, че не се разсмя от сърце на това за облачните деца и ще те обявя за най-голямата лъжкиня

Хайде сега, настаняваме се и чакаме продължението, за ...зелените вердани.
Между другото, тук мога да споделя известна информация, макар и непотвърдена, тъй като, както казах - бос съм, но да не кажете, че само спамя.
Зеленото съм чувал, че е цвета на лечителите. И между другото, единствените две мнения, относно моята аура, които си съвпаднаха, бяха именно - зелено-синя. Лечителски способности, дори и да имам, то не съм ги установил засега.
А, между другото още нещо, което имам за казване, относно зеления цвят. Поправете ме, ако греша, но душите, според тяхното развитие, също светят в различни цветове. Редно ли е да се смпта, че аурата е цвета на душата? Ако отговора е положителен - имам два въпроса още. По-маловажния е - защо в духовния свят (поне тези, които твърдят, че са го посещавали), твърдят, че няма зелена светлина, а само бяло, жълто, синьо, червено и нюансите помежду им?
Втория ми въпрос:
Не е ли е по-редно да се говори за индигови, кристални и соларни души, а не хора или деца?