Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънища с еднаква тематика от 10 години насам.  (Прочетена 1574 пъти)
fatima
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 16


« Отговор #15 -: Май 17, 2011, 18:15:20 »

Здравейте!
Искам да споделя за моите сънища,които немога да разбера от доста време.Не ме притесняват,нито плашат,а ми е интересно,дали има хора с подобни сънища?
Да започна от ранна детска вързраст,тогава се чудех на себе си,защото се усещах че сънувам и си казвах"Аз сънувам ще се събудя",будех се..Неможех да си го обясна,как в съня си ,съм с ясната представа че сънувам,но няма значение.Това свойство изчезна някъде след 10-тата ми година от живот.Да отбележа ,че тогава сънувах доста разнообразни сънища.След 10-тата ми годишнина,започнах да сънувам еднотипен сън.Във всичките си сънища до сега,аз съм войник,голям екип от хора(хората в сънищата не са видяни или познати физиономии от реалния живот),не съм командир на рота или нещо от сорта,но съм отличен с постижения.Странното е ,че всеки път стреляме по същества, които нито съм ги видял от филм(примерно),нито ги има на нашата планета.В разгара на съня ми,предприемам сам страшни ходове(най-просто казано,все едно скачам на 10 човека),които ме карат да се замислям, какъв го играя в тази рота... В края на съня ми се виждам ранен(понякога), с няколко човека от ротата да речем,другите не съм видял да умират,но не ги и виждам всичките,като в началото на съня ми.Такива еднотипни сънища сънувам от 10-тата си годишнина насам,през различни интервали от време,може и да сънувам други,но като се събудя не помня.

Въпросите са ми:
-Има ли някой подобен проблем?
-Някой може ли и иска ли да обясни за к'во иде реч?Сънят ти означава,че има доста емоции и желания скрити в теб.Заложби които ти се иска да преоткриеш.Военни ,война ,бой е вроденото чувството за контрол и властване.Тези другите хора си самият ти.Пнякога ти липсва упора,закрила  и това те прави колеблив.Чудовищата,извънземните и съществата с неопределен характер са признак липса на внимание.Имаш мечти към които вътрешно се стремиш,но таиш.

Успех !
Хората с които заедно дружим ги виждам,и себе си виждам,те просто са невиждани до сега в реалния живот лица..Въобще не съм колеблив,точно обратното,каквото кажа,го казвам и отсичам.Наистина имам големи мечти,но не ги тая...
Успех и на теб!


ТЪЛКУВАНЕТО МИ Е СПОРЕД СЪНОВНИКА . ИЗВИНЯВАЙ,ЧЕ ТИ ОТГОВОРИХ ПО ТЕМАТА


Активен
Ignatov
Немања Видић
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 29


 • Град: Плевен
 • You go to school and learn the golden rule

  « Отговор #16 -: Май 17, 2011, 18:19:28 »

  Защо се извиняваш,аз просто казвам,какво виждам в съня си и то излезна все едно не си ме разбрала,както ,и да е ...
  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright