Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да намерим идеалната половинка с математика  (Прочетена 3213 пъти)
Ametist
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 103


 • Град: София
 • « -: Април 27, 2011, 14:15:01 »

  Как да намерим идеалната половинка с математика


    С помощта на числата можете да научите какъв е вашия коефициент на съвместимост. За да намерите коефициента на съвместимост /КС/, трябва да изчислите своя код на датата на раждането си и аналогичния на половинката. Да кажем, че сте родени на 15-то число, като съберете 1+5=6 това е вашия код. С датата на раждане на партньора си правите същото. Ако например вашият е 6 а неговия/неъния е 8, като ги съберете получавате 14. Тъй като коефициентът на съвместимост трябва да бъде представен с еднозначно число, събирате 1+4=5. Проверете какво бъдеще ви очаква.
    КС = 1 Не сте лоша двойка, но желанията ви често не съвпадат. Стремежът ви е към самоусъвършенстване и той е заложен и у двама ви, а желанието ви е никога да не “предавате позициите си без бой”. Но ако сте търпеливи и се отнасяте към фантазиите на другия с уважение, в семейството ви може да царе пълна хармония.
    КС = 2 При вас е налице типичното романтично влечение един към друг и пълно съвпадение на чунствителността. По-добре е да останете вечни любовници, за да не се разбие семейния кораб в някоя подводна скала. Ако се погрижите за жилището и материалната си база преди да тръгнете към олтара, и след 20 години бракът ви ще може да бъде номиниран за званието “идеална двойка”.
    КС = 3 Вие сте завладени от страстта. Сексуалната страна на отношенията ви явно измества останалите. При това вие толкова сте се поддали на обаянието на еротичните си желания, че във всички останали сфери имате твърде повърхностна представа. Опознайте се от начало, “попълнете формуляра” с въпросите, които ви тревожат, за да не се ожените слепешката. Защото иначе много бързо ще се разбягате на различни страни. Страстното привързване е един от симптомите на щастливото съпружество.
    КС = 4 Вие по-скоро сте добри приятели, но едва ли се обичате силно. Вероятно за да си станете близки и интересни един на друг не е задължително да се ожените. Ако на всяка цена искате да оформите отношенията си с брак, бъдете готови главното достижение във вашето семейство да бъде взаимното разбирателство, а ярките емоции и сексуални впечатления да получавате отвън. По тази причина трябва предварително да помислите готови ли сте цял живот да играете двойна игра.
  Активен

  Вяра Любов Надежда Мъдрост
  Ametist
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 103


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Април 27, 2011, 14:16:01 »

    КС = 5 Всеки от вас е във възторг от себе си, а в постъпките на другия иска да види повече здравомислие и по-малко ексцентричност. Вие през цялото време направлявате топката в различни врати, което прави вашия съюз едновременно привлекателен и нестабилен. Необходими са ви повече съзидателност в характерите и намеренията и при това положение бихте могли да преживеете съвместно няколко десетки години.
    КС = 6 Вие сте се разтворили един в друг окончателно и не смятате да излизате от това състояние. Отстрани за такава двойка казват, че са от друг свят, но в действителност н вашето разбирателство може само да се завиди. Работата е там, че сте си построили свой собствен свят за двама, в който си живеете щастливо. И докато повечето хора се опитват да съвместят два съвършено различни свята, тъй като интересите им обикновено си противоречат, вие по принцип сте се избависи от тези сътресения.
    КС = 7 Вие прекалено много се отблъсквате за да бъдете сполучлива двойка. Постарайте се да направите така, че всеки да повярва преди всичко в себе си и тогава отношенията му с другия ще престанат да бъдат толвова крехки. Отнасяйте се грижовно един към друг и към вече постигнатото взаимна разбиране, не го подлагайте на изпитание. Постарайте се да не допускате глупави обиди или нещо неизяснено да развали отношенията ви.
    КС = 8 Двамата сте страшна сила и с лекота ще отблъсквате нападките на външните врагове. Но вътре в двойката има вечно противопоставяне. Азът на всеки от вас е твърде силен и вие отчаяно се борите за господстващо положение, въпрек че това едва ли може да застраши сериозно връзката ви. Точно това ви държи един за друг – неудържимото желание на всеки да бъде лидер. И до като в честна борба се опитвате да достигнете това положение, ще бъде невъзможно да ви разделят. Но ако някой от вас все пак достигне заветната цел, разривът става почти неизбежен.
    КС = 9 Ако не е добрият секс и чувственото влечение помежду ви, едва ли бихте били заедно. За романа, наречен “интимен” това е достотъчно, но за брак не стига. Не бързайте да създавате семейство и продължавайте да се наслаждавате на сексуалната страна на отношенията си. Когато тази “тема” бъде изчерпана, вие ще се разделите по взаимно съгласие и ще оставите в паметта си много добри спомени един за друг.
   
  Не се разтройвайте предварително ако вашия коефициент на съвместимост не е дал исканите резултати. Все пак математиката в любовка не може да отчете всички нюанси и е най-добре да проверявате съвместимостта си чрез съвместния си живот и почти веднага ще се уверите дали проблемът с вашата съвместимост е изплувал на повърхността на битието ви или изобщо не стои на дневен ред. Ако всичко вътви добре вие сте създадени един за друг.
  Активен

  Вяра Любов Надежда Мъдрост
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #2 -: Април 27, 2011, 15:59:51 »

  Не, че нещо, но от личен опит смело заявявам, че в половината от случаите(поне при мен), каквато и да е математика, не може да предвиди какво става и какво ще става. Така е било, предполагам така и ще бъде. Усмивчица
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #3 -: Април 29, 2011, 14:58:53 »

  И какво сега, човек вместо да разбере какво чувства, да прави разни сметки, така ли?! Усмивчица
  Активен
  Luna:)
  Гост
  « Отговор #4 -: Април 29, 2011, 15:40:43 »

  Факт е, че няма как да се довериме на подобен вид изчисления, защото човек усеща и.. знае кое е за него и кое не. Същото е и с разните му там хороскопи, аура камери, гледанки и всички от подобен вид, които ни определят като характер, същност и ни казват "бъдещето". То ако ние не знаем кой е за нас и какви сме, кой тогава? Но пък нищо не пречи да се погледне от любопитство..  Плезещ се
  Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #5 -: Април 29, 2011, 17:41:40 »

  Според тази математическа теория за съвместимост... би излезнало, че на 1 човек се падат около 12 милиона идеални партньори. На "идеалната дата", са родени хиляди бройки от другия пол, а да не говорим, ако сметнем и двата пола.
  Факт е, че няма как да се довериме на подобен вид изчисления, защото човек усеща и.. знае кое е за него и кое не. Същото е и с разните му там хороскопи, аура камери, гледанки и всички от подобен вид, които ни определят като характер, същност и ни казват "бъдещето". То ако ние не знаем кой е за нас и какви сме, кой тогава? Но пък нищо не пречи да се погледне от любопитство..  Плезещ се
  Числата говорят, спор няма. Звездите, кафето, в чашата от която е пил човек, чертите на дланите му и много други характерни белези по цялото му тяло. Не всеки, обаче, има дарбата да ги чуе и да ги разчете.
  Факт също е и това, че ако бяхме толкова наясно със себе си, биха отпаднали много институции. Например, ако сме запознати с материалното си тяло и това, от какво се нуждае то, за да е здраво, а когато се разболее, знаем с какво да го лекуваме, отпадат - здравеопазването, фармацефтиката и всякакъв вид структури, свързани с медицината.
  Да, макар и малко грубо да звучи - всеки един бизнес и всяка една институция, занаят или професия, разчитат на невежеството у хората, за да съществуват и да печелят.
  Ако можеш да си ушиеш обувките, нямаш нужда от обущар.
  Същото важи и за астрология, нумерология, гадателки, врачки, квачки и прочее. Там, обаче, става дума за енергийната или духовната страна на нещата. Та човек ако е наясно със себе си в това отношение, никога не би се допитал до тях.
  "Любопитството - това е най-голямата слабост на знаещите, а грешките - страстта на можещите"
  А. Адлер

  Активен
  Luna:)
  Гост
  « Отговор #6 -: Април 29, 2011, 20:15:29 »

  Цитат
  Същото важи и за астрология, нумерология, гадателки, врачки, квачки и прочее. Там, обаче, става дума за енергийната или духовната страна на нещата. Та човек ако е наясно със себе си в това отношение, никога не би се допитал до тях.
  За астрологията и нумерологията съм съгласна, но не мисля, че е редно да се допитваме до т.нар. гадателки и врачки, защото както всеки занаят или изкуство сега и това вече е прекалено.. изопачено за да се каже, че може да му се има доверие. В това отношение бих повярвала единствено на хора като Ванга, но за съжаление такива се броят на пръсти в целия свят. Повечето са прочели тук там нещичко и са се записали вече като големи астролози или "екстрасенси", но реално нямат никакви умения, а само малко знания и го правят не заради друго, а защото имат нужда от внимание (още едно от последствията от липсата на любов).. Това е все едно да кажеш за чалгата, че е музика хаха
  Цитат
  Например, ако сме запознати с материалното си тяло и това, от какво се нуждае то, за да е здраво, а когато се разболее, знаем с какво да го лекуваме, отпадат - здравеопазването, фармацефтиката и всякакъв вид структури, свързани с медицината.
  Медицината като такава е била в миналото, Санги и тогава не са лекували с някакви.. забъркани химии, а с билки и природа и са били 1000 пъти по-добре отколкото ние в момента.. сега са останали просто хора, които са взели някакво листче и си мислят, че са лекари.. Смятай за какво си говорим щом няколко дечица си заминаха преди време точно от лекарски грешки и нехайство..
  Цитат
  Числата говорят, спор няма. Звездите, кафето, в чашата от която е пил човек, чертите на дланите му и много други характерни белези по цялото му тяло. Не всеки, обаче, има дарбата да ги чуе и да ги разчете.
  Абсолютно, но вероятноста да се познае от някакви напускани в нета таблици е доста малка. За това си има индивидуални карти и все си мисля, че е по-добре да се изготвят от хора, а не от компютрите, които в повечето случей могат да ти покажат само повърхностни неща.. усета им липсва, нали са машини все пак. Усмивчица
  « Последна редакция: Април 29, 2011, 20:42:53 от Luna » Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #7 -: Май 04, 2011, 05:52:34 »

  Цитат на: Luna
  За астрологията и нумерологията съм съгласна, но не мисля, че е редно да се допитваме до т.нар. гадателки и врачки
  Разбира се! Никой не пращам при тях. Всеки ходи на собствена отговорност и си дава парите. Никой не му ги взима насила.
  Цитат на: Luna
  В това отношение бих повярвала единствено на хора като Ванга, но за съжаление такива се броят на пръсти в целия свят.
  И по какво ще ги определиш дали са като Ванга или са шарлатани?
  Цитат на: Luna
  както всеки занаят или изкуство сега и това вече е прекалено.. изопачено
  Занаятчийството и изкуството, отдавна не е основна форма за препитание за населението (поне в по-метрополитните градове). Не зная кое изопачаване имаш предвид, но сега всичко е в ръцете на монополистите, корпорациите и банките.  
  Нормално е, когато някъде изтресат някой мол, с размерите на олимпийски стадион,  местните, дребни магазинчета да угаснат.
  Цитат на: Luna
  Медицината като такава е била в миналото, Санги и тогава не са лекували с някакви.. забъркани химии, а с билки и природа и са били 1000 пъти по-добре отколкото ние в момента .
  Тогава не са имали и такива болести, Елис. Не зная коя епоха от миналото визираш, но определено, без микробиологията, сега щяхме да сме... не повече от 2 млрд. население.
  Преди откриването на микроскопа, средната продължителност на живота е била 35-40 години, поне в Европа.  В акта за раждане, на повечето вирусни инфекции, в полето за адрес - пише Европа. Немърливостта на белия човек, в стара и средновековна Европа, го е прекарала през жестоки епидемии, които са взели повече жертви от двете световни войни заедно. Тези, които са оцелели, са развили резистентност към повечето вируси. Отивайки, обаче, на друг континент, при други народи, които, както казваш са се лекували с билки и баене, те буквално са ги затривали, тъй като тези народи, нямат такава резистентност. Техните билки и методи не са действали на новите болести. Само холерата и шарката са изтрили от лицето на сев. Америка, над 30% от коренното население, барабар с билките, шаманите и прочее.
  Цитат на: Luna
   
  няколко дечица си заминаха преди време точно от лекарски грешки и нехайство..
  Те са само капки в морето. В повечето случаи, обаче, става дума за небрежност, а не че съвременната медицина не действа.
  Проблема при химията и антибиотиците е друг, но ще стане много дълго, а и трябва да се започне от по-далеч.
  По въпроса с компютрите и ...предполагам наталните карти си имала предвид, си е така.
  Астросайтовете са на много опростен и общ принцип. Просто е невъзможно да бъде въведено и поддържано такова количество информация, а и няма кой да я изпише.
  Цитат на: Luna
   
  по-добре да се изготвят от хора, а не от компютрите
  Те пак хора ги изготвят. Астрологията е, в по-голямата си част математика и изчисления. За това не се иска усет, а познания.
  Рядко някой ги притежава, но все пак, ако ги, то няма да му е проблем и по интернет да ти направи астропрофил.
  Активен
  DanDan
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19

  « Отговор #8 -: Май 31, 2011, 21:10:34 »

  Много хубава темичка, лично на мен ми отговарят много точно изчисленията. Усмивчица
  Активен
  Щуродино
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 256

  « Отговор #9 -: Януари 21, 2012, 16:33:35 »

  Според тази математическа теория за съвместимост... би излезнало, че на 1 човек се падат около 12 милиона идеални партньори. На "идеалната дата", са родени хиляди бройки от другия пол, а да не говорим, ако сметнем и двата пола.
  Факт е, че няма как да се довериме на подобен вид изчисления, защото човек усеща и.. знае кое е за него и кое не. Същото е и с разните му там хороскопи, аура камери, гледанки и всички от подобен вид, които ни определят като характер, същност и ни казват "бъдещето". То ако ние не знаем кой е за нас и какви сме, кой тогава? Но пък нищо не пречи да се погледне от любопитство..  Плезещ се
  Числата говорят, спор няма. Звездите, кафето, в чашата от която е пил човек, чертите на дланите му и много други характерни белези по цялото му тяло. Не всеки, обаче, има дарбата да ги чуе и да ги разчете.
  Факт също е и това, че ако бяхме толкова наясно със себе си, биха отпаднали много институции. Например, ако сме запознати с материалното си тяло и това, от какво се нуждае то, за да е здраво, а когато се разболее, знаем с какво да го лекуваме, отпадат - здравеопазването, фармацефтиката и всякакъв вид структури, свързани с медицината.
  Да, макар и малко грубо да звучи - всеки един бизнес и всяка една институция, занаят или професия, разчитат на невежеството у хората, за да съществуват и да печелят.
  Ако можеш да си ушиеш обувките, нямаш нужда от обущар.
  Същото важи и за астрология, нумерология, гадателки, врачки, квачки и прочее. Там, обаче, става дума за енергийната или духовната страна на нещата. Та човек ако е наясно със себе си в това отношение, никога не би се допитал до тях.
  "Любопитството - това е най-голямата слабост на знаещите, а грешките - страстта на можещите"
  А. Адлер


  Ухилен За индустриите е така.Има алтернативна медицина и билколечение Усмивчица
  Активен

  Омръзна ми да се обяснявам-47 годишна
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright