Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Тайният план за 2012г  (Прочетена 3894 пъти)
mamagaya
Гост
« -: Април 14, 2011, 18:45:46 »

21 декември 2012г. е просто един естествен преход от една форма на енергия, в следващата. Свръхсетивната човешка еволюция. Тази дата е позната като това, което се нарича нулева точка. Магнитното поле на нашето слънце, така, както и на Земята намалява, забавяйки своето въртене, в същото време нейната честота на трептене, дължаща се на кухината й, позната също като "Резонанс на Шуман" се увеличава, според предвидената от редицата на Фибоначи тайна.Нашите тела отвръщат на клетъчно ниво на електромагнитните пулсации.

Древните са го наричали свещения кръговрат. Клетките получават този пулс от мозъка, който го получава от сърцето, което пък получава пулса от земята. Този пулс идва от слънчевата система, която от своя страна го получава от галактиката, и накрая от там, откъдето произлиза нашата вселена и всичко. Всички ние буквално споделяме този пулс с цялото съществувание. Това е друг пример за това, че всичко е едно. Учените са регистрирали пулса на Земята от доста време, и той се е намирал в състояние на около 7,8 цикъла в секунда. Тази стойност се е запазила постоянна до 1986г. - 1987година, след което започнал да се увеличава до около 9 цикъла в секунда през 1996г. За една декада се увеличил с 1,2 цикъла в секунда. През 2012г. се очаква този пулс да достигне до 13 цикъла в секунда, според теорията на Фибоначи. Какво означава това за човечеството Така, както "cymatics" ни показа, че с повишаване на честотата, се създават по-сложни модели, сега усещаме началото на една важна промяна чрез физически и оттам психически вибрации. Трудно е да разберем какво точно ще стане с нашето физическо тяло, но някои древни писания от езически, монотеистични религи, мистични групи и братски ордени, описват някои признаци на тази промяна.


"King James Bible”
Тук ще е една мистерия, не ще заспим, всички ще се променим за миг, колкото мигване, и
накрая триумфално: ще зазвучат тромпети, мъртвите ще се надигнат непокътнати и всички ние ще се променим.


"Изумрудените плочи на Тот"
Човекът е в процес на променяне към форми от светлина, които не са от този свят."Книга на Мормоните”
Не ще изпитате смъртните болки, когато дойда в целия си блясък.Ще се промените за време.В нашите тела ще видим създателите си."Тибетската книга на мъртвите"
ни обяснява, че различните вибрационни кодове, създават необходимия опит за влизане е едно будистко състояние."Nuit", Египетска богиня, казва подобни неща. Това ще бъде смяна на цяла ера, един трансцендентален (свръхсетивен) период на внушителни промени за човечеството.


Които не са подготвени за този преход, е възможно да не успеят да издържат на бързите
промени в психиката. Единствения начин да се подготвим за идващото е това, което винаги сме търсили цял живот. – Истината. Не истината за правителството, бизнеса,религиите, тероризма, или каквото и да е навън. А истината за нас самите, скрита в нашата душа и психика, истината за нашето собствено съществувание.


Времето и пространството се ускоряват вече доста години - бавно привикваме към новите енергии. Ако ускорението стане изведнъж, физическото тяло не издържа и на най-слабото място поддава. Постепенно физическото ни тяло се преобразува в астрална материя. След прехода преминаваме в астралния свят. Астралната материя е много по-ефирна (лека)  в сравнение с материалната и затова се поддава много по-лесно на управление с мисълта. Но както всяко нещо и това си има две страни: едната, че много лесно ще реализираш желанията си, но ако се страхуваш от нещо, страховете ти също ще се материализират. И ако не се овладееш, може просто да се побъркаш от ужас. Това е преходен период и ако се избавиш от всички страхове, преминаваш в рая. Така че всеки ще трябва да извърши много работа върху себе си, за да не злоупотребява със силата си. Голяма част от тези, които не работят по този въпрос, просто няма да преживеят прехода - както писах, тялото им няма да издържи.
Активен
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« Отговор #1 -: Април 14, 2011, 19:09:07 »

Отивайки в друг свят/небе/поле или както и да го наречем, значи ли, че умирам тук на тази земя? А тези, които не успеят да преминат, остават ли да живеят тук, така, както ние сега живеем?

Направо.. относно тая 2012 има 2012 различни версии какво ще се случи..
Ще поживеем и ще видим. Усмивчица
Активен
mamagaya
Гост
« Отговор #2 -: Април 14, 2011, 19:16:46 »

Отивайки в друг свят/небе/поле или както и да го наречем, значи ли, че умирам тук на тази земя? А тези, които не успеят да преминат, остават ли да живеят тук, така, както ние сега живеем?

Направо.. относно тая 2012 има 2012 различни версии какво ще се случи..
Ще поживеем и ще видим. Усмивчица

Ами нз.
Според мен ще има някакъв преход.
Активен
Georgio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


WWW
« Отговор #3 -: Април 14, 2011, 20:00:34 »

Древните са го наричали свещения кръговрат. Клетките получават този пулс от мозъка, който го получава от сърцето, което пък получава пулса от земята. Този пулс идва от слънчевата система, която от своя страна го получава от галактиката, и накрая от там, откъдето произлиза нашата вселена и всичко. Всички ние буквално споделяме този пулс с цялото съществувание. Това е друг пример за това, че всичко е едно. Учените са регистрирали пулса на Земята от доста време, и той се е намирал в състояние на около 7,8 цикъла в секунда. Тази стойност се е запазила постоянна до 1986г. - 1987година, след което започнал да се увеличава до около 9 цикъла в секунда през 1996г. За една декада се увеличил с 1,2 цикъла в секунда. През 2012г. се очаква този пулс да достигне до 13 цикъла в секунда, според теорията на Фибоначи. Какво означава това за човечеството Така, както "cymatics" ни показа, че с повишаване на честотата, се създават по-сложни модели, сега усещаме началото на една важна промяна чрез физически и оттам психически вибрации.....

Много точно си го описал !!!! Браво !

Започваме да приемаме една нова вибрация, това се отразява на ВСИЧКИ !!!

Нашето физическо тяло съдържа много голямо количество вода, която приема новите вибрации и препредава. Честотите се усилват, структорите стават все по-сложни, защото навлизаме в епохата на Любовта, а сигурно ви е познато от "откритието" на Емото как Любовта променя водата.

По-сложните структури са свързани и с разкриване на нашия потенциал, можем да го погледнем като тези проценти които не използваме в мозъка, или тази част от ДНК-то, която още е неразгадана. Всичко е едно.

В момента ние се учим как да трансформираме старите мисловни модели, как да бъдем в Любов и да бъдем творци на живота си !!!

Отностно феномена cymatics, намерих едно интересно клипче :

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=05Io6lop3mk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=05Io6lop3mk</a>
Активен

Сняг през Април
Гост
« Отговор #4 -: Април 14, 2011, 20:01:52 »

Преходът е в процес от как свят светува - не е спирал. Твърде много спекулация се налива и не е добре да се хващате за всяка чужда визия, която описва събитията. Всеки от авторите, които четете се изразява различно, а реално никой не може да каже точно, какво ще стане. Просто наблюдавайте и бъдете будни.
Активен
mamagaya
Гост
« Отговор #5 -: Април 14, 2011, 20:20:06 »

Георги, как ще изглеждаме след 2012г.?
Активен
Сняг през Юли
Гост
« Отговор #6 -: Април 14, 2011, 20:38:08 »

Защо винаги, когато съм на път да намеря отговорите все някой сменя въпросите?!  
Активен
Georgio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


WWW
« Отговор #7 -: Април 14, 2011, 22:21:21 »

Георги, как ще изглеждаме след 2012г.?

Това което първо ми дойде на ума е : "Както искаме"

Тези, които са осъзнали божествените закони и принципи ще станат проводник на тази енергия. Модела, които до тогава сме си го желаели или за който активно сме мечтали ще бъде възможен.

За да види човек възможностите отвъд този триизмерен свят трябва да погледне през сърцето, да живее в сърцето. Тогава може да види и това в каквото иска да стане, може да погледне с очите на Любовта. Тази нова информация, вибрация, енергия която ще движи нашата цивилизация.

Любовта има много нюанси и всеки обича нещо. Затова и любимите ни неща ни описват най-добре : любими книги, любими филми, любими места, любими места, любими пози Веселяк

На много хора няма да им издържи тялото на новите енергии. Защото всяка във всяка клетка от нас е записана информация. И всичките негативни изживявания, емоции и мисли, които са в нашето тяло, намаляват и цялостната ни вибрация.

Затова има и многобройни книги, мероприятия и практики, с чиято помощ човек може да се освободи и изчисти от тези неща и да започва да се свързва с по-чисти енергии.

Затова точно СЕГА е много важно човек да осъзнае, че е важно да е възможно по-дълго време в състояние на осъзнато съществуване.

Щях и още да пиша, но засега спирам до тук Усмивчица
Активен

mamagaya
Гост
« Отговор #8 -: Април 14, 2011, 22:51:25 »

Какви ще са новите енергии и какво ще направят с нас? Ще можем ли най накрая да сме безсмъртни например и да живеем без болести и страдания
Активен
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« Отговор #9 -: Април 15, 2011, 00:08:43 »

Абе дойде ми на ума, на много места чета, че ще станем енергия и тн. Хубаво, ама има едно земно удоволствие, което наричат секс, как аджеба ще го изпитаме ако сме под формата на енергия и само енергия(без плът)?  Хммм Усмивчица
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #10 -: Април 15, 2011, 01:12:28 »

Цитат
Какви ще са новите енергии и какво ще направят с нас?

Прехода се случва скъпи приятели за това да се научим съзнателно да управляваме творческата си енергия,а не тя да ни управлява!

Целта е да станем емоционално интелигентни.

Поради простата причина,че за превръщането на мисълформата подкрепена с емоция няма да е нужно време както сега!

Има голяма вероятност да се намесят много  вещо други енергии които са майстори в манипулиране на съзнанието и които ще се опитат и ще успеят да привлекат огромна маса души(съзнание) с което да си работят както си искат понеже сме в свят на свободна воля и всичко е позволено.

За това е толкова важно да следим и управляваме майсторски всичко което влиза и излиза от нас като чувства и емоции.

Също така и да развиваме интуицията си за сметка на логиката...

Пред нас е една уникална възможност която не си струва да бъде пропусната.
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Georgio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


WWW
« Отговор #11 -: Април 15, 2011, 01:15:57 »

Цитат
Какви ще са новите енергии и какво ще направят с нас?

Прехода се случва скъпи приятели за това да се научим съзнателно да управляваме творческата си енергия,а не тя да ни управлява!

Целта е да станем емоционално интелигентни.

Поради простата причина,че за превръщането на мисълформата подкрепена с емоция няма да е нужно време както сега!

Има голяма вероятност да се намесят много  вещо други енергии които са майстори в манипулиране на съзнанието и които ще се опитат и ще успеят да привлекат огромна маса души(съзнание) с което да си работят както си искат понеже сме в свят на свободна воля и всичко е позволено.

За това е толкова важно да следим и управляваме майсторски всичко което влиза и излиза от нас като чувства и емоции.

Също така и да развиваме интуицията си за сметка на логиката...

Пред нас е една уникална възможност която не си струва да бъде пропусната.


Точно !!! Пред нас се разкрива възможност да бъдем ТВОРЦИ, да Сътворяваме със сърцето ! То знае.
Активен

The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #12 -: Април 15, 2011, 01:21:17 »

Относно безсмъртието ние и сега сме безсмъртни!
Но ще можем напълно съзнателно да променяме формата си и да бъдем на повече от едно място едновременно.

Прехода е уникален успех сам по себе си за всички души взели участие в него има и такива които само присъстват за да наблюдават парада.

От нас се иска да внесем повече и по силна вибрация за да може да избутаме честотния контрол!

За тази цел е нужно да живеем пазейки тази вибрация постоянно.
Кадето се вика да я изживеем тази вибрация на безусловна любов и мир.

2012 е далече фокусирайте се в настоящето за да ви изпълни с мир който ще донесе останалото от самосебе си.

Бъдете тук и СЕГА!
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #13 -: Април 15, 2011, 01:23:25 »

Цитат
Точно !!! Пред нас се разкрива възможност да бъдем ТВОРЦИ, да Сътворяваме със сърцето ! То знае.

Ние и сега сме творци и няма как да не бъдем дори и да не искаме.

Просто ще си ядем плодовете непосредствено....всеки според осъзнатостта си!

Така сами ще се отсеем.
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Еlsha
Диди
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 523


« Отговор #14 -: Април 15, 2011, 01:42:22 »

Абе дойде ми на ума, на много места чета, че ще станем енергия и тн. Хубаво, ама има едно земно удоволствие, което наричат секс, как аджеба ще го изпитаме ако сме под формата на енергия и само енергия(без плът)?  Хммм Усмивчица

А на теб не ти ли се е случвало, да си толкова свързан с приятелката ти и да не я усещаш физически, а енергийно. Да правиш уж физически секс, но да усещаш само енергия на привличане и желание?
Активен

Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
Страници:  [1] 2 3   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Първите пет цикъла от физическия план
Духовни учения
Administrator 3 1901 Последна<br />публикация Януари 14, 2011, 19:45:27
от nia.boneva6
Тайният живот на хаоса / The Secret Life of Chaos BBC Science - Ipolitan (2010)
Филми
dayana 0 1740 Последна<br />публикация Юли 28, 2010, 07:22:54
от dayana
Пловдивчанин разкрива тайния звезден план вграден в Париж
Любопитни факти
Kery 0 1255 Последна<br />публикация Юли 09, 2010, 09:37:47
от Kery
Нибиру - 2012г.
Видео клипове
Рай 0 1941 Последна<br />публикация Октомври 17, 2010, 20:58:17
от Рай
Достъп до божествения план « 1 2 »
Обща тематика
mamagaya 16 1220 Последна<br />публикация Юли 03, 2012, 14:44:07
от Щуродино

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright