Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Помогнете ми с този сън!  (Прочетена 1820 пъти)
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« -: Април 08, 2011, 08:18:45 »

За 3-ти път сънувам подобно нещо, разликата е, че докато предните 2 пъти беше един вид като предупреждение, нито съм виждал кой го прави, нито нищо, то сега беше сериозно.

В съня ми е ден, вървим с 1 или 2-ма приятели, не помня точно и по пътя забелязваме 3-ма души, които за заобиколили 1 човек с явните намерения да му сторят нещо. Отидохме, за да видим какъв е проблема и ако може да го спрем. В следващия момент всички бяхме на земята. Не са ни удряли или нещо, просто бяхме на земята.
Легнал виждах краката и на 3-та, и инстинктивно с ръце прикрих главата си, за да я запазя незасегната.
В следващия момент обаче..... някой ме натисна с палец в една точка на гърба/кръста и тогава за пръв път усетих истинска опасност в съня си.

Не помня нищо за предните 2 пъти, с изключение, че беше станала по същия начин - чрез натискане в някаква точка с палец.
Усещането не е болка, но е изключително неприятно, отслабващо, усеща се и смъртоносно. Не знам как да го опиша за жените, но за мъжете - нещо като да те сритат в слабините. Ужасно отслабващо, засегнато е цялото тяло, но най-вече точката, където ме натиснаха.

В следващия миг, 3-та изчезваха, ние някак си успяхме да станем от земята и последния от тях каза, че до вечерта ще сме умрели. Ние не се уплашихме, казахме си, че щом е дошло времето... яд ни беше, че нямахме достатъчно време да се сбогуваме с всички.

Малко по-късно разпознахме един от "нападателите". Сам, той беше слаб и не можеше да ни направи нищо, но каза, че ако му сторим нещо, приятелите му ще се погрижат да си получим заслуженото. Не помня какъв разговор водихме, но думите, които запомних от него са "така трябва да стане", "специално ти няма да умреш довечера, но до няколко месеца", "не може да се измъкнеш".

Питам ви какво значи този сън? Прикачил съм и снимка, където може да се види горе-долу къде поставят палец и натискат леко(но усещането е силно). След това на същото място с допир се усеща нещо като малък хрущял, един вид показвайки им на тях, че вече си "готов".

ЕДИТ: Имам и да добавя нещо интересно, което не е свързано пряко със съня, но искам първо да видя няколко мнения. И относно снимката, тази беше най-добрата, която намерих. Май само трябваше да обознача мястото с друг цвят, че червеното не личи много, много.


* grab.jpg (126.47 KB, 400x422 - видяно 276 пъти.)
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Април 08, 2011, 14:52:12 »

Сита преди седмица писах какво сънувах и за наложените сънища  но сега пак ще го напиша защото имах същото натискане с палец. Шокиран

Сънувам баналния сън вече за нападението от извънземни  много кораби в небето и паника - познатото
Само че този път никаква паника нямах и реших просто да влезна в контакт. Гледайки от 8  етаж у нас през балкона виждам как група извънземни с големи бели изродски глави напада хората. За почнах да говоря на странен език с много жисок глас призовавайки Господния дух съзнавайки че тая работа е нещо фалшива. Малко смешно ама съществата реагираха като агентите на матрицата всички заедно се обърнаха и насочиха вниманието си върху мен . Аз се спуснах плавничко от горе при тях. Тогава съществата просто станаха човешки същества ,сякаш с молитвата ми им свалих маските. Тогава в отговор на моята енергийна атака едно от тях ме натисна именно там където ти показваш и ми причини огромна болка ,парализа все едно електрически импул ужасно . Искаше да ми покаже ,че е по силно. Те ми казват - ти трябва да ни заведеш до Брюксел до парламента, като заповед принудително. Обаче аз им викам ,добре но като сте толкова силни искам да ми покажете ,къде в този момент е детето ми ,щото го оставих с баба ми да видя ,че е добре. И те ми показват нещо като холограмен екран и виждам детето при някакви жени , викам това не е баба ми ,нещо не сте много можещи и тогава на холограмата започнаха някакви включвания все едно ловеше различни канали на телевизията. В този момент се събудих с мисълта ,колко сте фалшиви. когато се събудих бейбифона имаше ужасни вълнови смущения.Аз писах за това. И моите расъждения са наложени сънища, сънища които да внасят страх. Ако искате пробвайте всички ,които сънувате познатия сценарий - почна се - да не се плашите ,а да влезете в контакт и да провокирате.Като гледах вчера как на повечето клипчета в ютуб ми върви реклама за някаква игра - пак с край на света - битки и трепения на извънземни . Аз съм убедена ,че става въпроз за провокиране на масова психоза. Чрез страх се контролира най-лесно. Преди с страх от божества , сега ново шест - страх от извънземни . По междудругото аз отдавна си мисля ,че образа на сивите е изфабрикуван или дообработен добре ,че да служи за плашилка.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Sine Wave Zero
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

« Отговор #2 -: Април 08, 2011, 15:37:38 »

Освен вашите сънища (които са доста показни) от няколко дена насам чувам думичката "извънземни" от различни хора, по различен повод. Някои дори се бъзикат със самия израз, но самото му натрапване, сънищата за които слушам ме карат да си мисля за поредното "облъчване".

Ео, сънят ти наистина е показал, че има хора сред земните жители, които поради личен интерес за власт (и с изречението "Ти трябва да ни заведеш до Брюксел!") спекулират с присъствието на извънземните. Но те използват наши слабости и тук идва моментът с натиска на болезнената точка. Предимството ти е, че тези хора са ясни за теб, т.е. стигнала си до отговора на това "кои са облъчващите" в случая.

П.С. допускам че тази болeзнена точка е свързана с конкретен енергиен център, а оттам и с конкретна човешка функция... ако си припомним коя е тя, това ще донесе още отговори.
Активен
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« Отговор #3 -: Април 08, 2011, 15:53:34 »

Значи вие мислите, че това са наложени сънища?
Аз не знам де, но точно където съм отбелязал, само че не на гърба, а отпред на корема имам родител белег/петно и си мислих, че може да е нещо свързано с минал живот..

И все пак е странно да знам, че и друг човек е сънувал същия сън с натискане на същото място, със същия пръст...
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #4 -: Април 08, 2011, 15:58:50 »

Ами понеже имам херния по надолу знам ,че като ми се възпали нерва ми блокира и парализира целия десен крак , болката беше подобна но много по-силна и засягаше цялото тяло. Знчи има някакъв център в мозъка отговарящ на тази точка на който може да се въздейства психотронно . И при неподчинение в съня - се атакува този център. Kак обаче вълново може да се задава такава програма. Значи енергиен запис който се пуска по каналите и действа по ограничен начин с цел страх , ако се продиводейства на целия запис ,той се бъгва. Ако е наистина така и работят с психотропни oръжия просто нямам думи . Mисля ,че пак обсъждахме тази тема с Амика май и разказах за един мъж който твърдеше ,че засича на яве подобни излъчвания и че може да им продиводейства, казаваше обаче ,че ако го засекат и могат да го убият. Факт е ,че този не много възрастен човек ,почина от нещо като инфаркт за който нямаше конкретна причина. Но това  го знам от баба ми ,която не е вече сред живите и го бях забравила през годините този разказ .Да кажем ,че това се е случило преди десетина години.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Gi
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 127


« Отговор #5 -: Април 08, 2011, 16:45:27 »

Освен вашите сънища (които са доста показни) от няколко дена насам чувам думичката "извънземни" от различни хора, по различен повод. .
Стига бе... А аз вчера, затваряйки очи преди заспиване, видях следната картина: Момиченце с чорлави коси и изцапани бузки, пред една сграда, на която седеше оранжева табела с черен надпис на нея. Надписа беше доста дълъг и на два реда, но аз успях да прочета само думите в средата му. На горният ред беше думата ИЗВЪНЗЕМНИ, поставена в кавички, а на долният думата ДОМ... Нямам идея какво трябва да значи тази мигновенна картина, но усещането от нея беше доста неприятно и предизвика чувство на съжаление в мен за момиченцето. Все едно беше бездомно сираче, изгонено от там и се чудеше на къде да тръгне...

Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #6 -: Април 08, 2011, 17:51:21 »

Да не говорим ,че за една седмица 2 пъти видях неиндентифициран светещ обект и бойни самолети по едно време, та тоя обект хич не е извънземен май , такъв як филм ни филмират , сега Додо ми пише , да не подлагаме на някаква излишна психоза и насаден страх . Който иска да го наложи е само за контрол . Да не говорим ,че с тези игри направо са обучили една страхотна армия , дай му на едно 12 годишно една пушка и мое да мае извънземни до откат. Просто ме отвращава с какви мерки безсилно се опитват да задържат власта си , но няма как да спрат новите хора ,свършва времето на манипулаторите. Това са отчаяни действия. Властта се изплъзва.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« Отговор #7 -: Април 08, 2011, 17:58:22 »

Онази нощ, сънувах нещо подобно, бях в спалнята и всичко беше същото ,само ,че вибрацията беше много ниска  и нещо ме натискаше.
Тези сънища според мен са вледствие на страх, стрес, негативни,деструктивни състояния, неучистени,преди сън-неосъзнати,неприети,неразбрани.
В моя случей нещо ме натискаше,като човек в тъмнината в стаята:)и неможех  да дишам и  си спомням веднъж беше някаде около пъпа и страшно силна болка.
При подобни ситуации във съня си затварям очи и си казвам искам да се събудя и се вадя...:)някак от тази дълбочина.
Също може да се дължи и на неразположение,просто рефлекс на тялото.Тогава даже ,като се събудих ме болеше точно там?

Все пак съня е едно друго измерение или пътуване из измеренията,може би, по тях можем да разберем подсъзнателното ни състояние,което същност оправлява живота ни, и което се ръководи от другите около нас.
Следователно ,това с точката може да натиск от външна страна в обкражението.
Някой случей, неможе да изригне като болка и във съня, реалността на подсъзнанието ни ,е по-лесно да бъде преживяно.
Това ,че вече е преживяно ,е добре,за тялото , като особождаване.
Съня има невероянта сила да лекува, според мен!Така,че това че усещаме болка на сън, според мен означава ,че вече в друга реалност е преживяна на друго ниво,неосъзнато.
Активен
Sita
13
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 344

« Отговор #8 -: Април 08, 2011, 19:00:22 »

Да ама аз нито съм в стрес, страх и тн, нито пък усещах болка от това натискане. По-скоро изключително отслабване, нещо ката парализиране, все едно имаш най-голямата мускулна треска на краката и нямаш сили да станеш, нещо като вакум(чрез палеца), който ми изсмуква енергия и тн.

И всичко това ми го сториха, защото решихме да помогнем на този, който бяха обградили преди това.

Иначе за идеята за манипулиране и тн, не мисля че ще тръгнат точно мен да манипулират, да ми въздействат на съня и тн, при положение, че има милиони хора, които биха били по-опасни за тях, отколкото аз. Усмивчица

И понеже ми е 3-ти път, това място на кръста вече го чувствам като моята ахилесова пета...
Другото интересно е, че същия този, който ми го стори, когато го намерихме сам, беше безсилен, нямаше способностите, които имаше когато беше с другите 2-ма.
Активен
Sine Wave Zero
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 334

« Отговор #9 -: Април 08, 2011, 19:54:26 »

Да не говорим ,че за една седмица 2 пъти видях неиндентифициран светещ обект и бойни самолети по едно време, та тоя обект хич не е извънземен май , такъв як филм ни филмират , сега Додо ми пише , да не подлагаме на някаква излишна психоза и насаден страх . Който иска да го наложи е само за контрол . Да не говорим ,че с тези игри направо са обучили една страхотна армия , дай му на едно 12 годишно една пушка и мое да мае извънземни до откат. Просто ме отвращава с какви мерки безсилно се опитват да задържат власта си , но няма как да спрат новите хора ,свършва времето на манипулаторите. Това са отчаяни действия. Властта се изплъзва.

Да, затова "облъчването" използва (натяква ни пред очите и в сънищата) провокации като думичката "извънземни".... и тези провокации ще трябва просто да ги отминем... заинтересуваме ли се от тях, и те ще се заинтересуват от нас. Така че е добра идея просто да си ги избием от главата и ще минем това ниво на играта Усмивчица
Активен
...
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65

« Отговор #10 -: Април 08, 2011, 21:26:03 »

И понеже ми е 3-ти път, това място на кръста вече го чувствам като моята ахилесова пета...
Не си сам, повярвай.
От малка ми е направило впечатление, че когато сънувам кошмари - нещо ме гони с остър нож или подобни остри предмети - и бъда хваната и прободена, автоматично усещам... болка не може да се нарече, по-скоро нещо като дразнещо до смърт непрестанно сръчкване, което поражда чувство на гъделичкане (изключително неприятно и извратено - все пак, убиват те, пък - гъдел)... на описаното от теб място. Не зная кое е точното усещане, с което да опиша онова, което изпитвам, но... противно, привидно детинско и безобидно, а всъщност - адски гадно, сякаш се намесват директно в мозъка ти, може би най-пасва. Поне засега.
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #11 -: Април 08, 2011, 23:56:30 »

Аре стига бе , пак току що една светлина не мигаща на височината на самолетите пак се движеше като на тласъци и после изчезна нагоре в небето . Не е спътник ,нито самолет, вече 3 за тази седмица мега нахално.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
lessus
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 249


 • Град: Абсолюта, У Дома
 • До скоро :)

  « Отговор #12 -: Април 09, 2011, 00:11:43 »

  Добре вече не знаете ли едно свое слабо място ? Усмивчица Което тези същества се хранят от чувството ви на безпомощност . Не ви критикувам, искам да ви насоча да погледнете в себе си , това което ви "натиска" са собствените ви желания и страхове породени от тях , всяко едно Съзнание има в себе си такива . Помни - щом същестуваш -имаш сянка . И не я оставай да те види , а осъзнай за какво ти е дадена . За да можеш да се изправиш срещу самия себе си ... и когато го направиш ..дано това не те ужаси .
  Активен

  Отразената светлина не топли ...
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #13 -: Април 09, 2011, 00:54:50 »

  Добре вече не знаете ли едно свое слабо място ? Усмивчица Което тези същества се хранят от чувството ви на безпомощност . Не ви критикувам, искам да ви насоча да погледнете в себе си , това което ви "натиска" са собствените ви желания и страхове породени от тях , всяко едно Съзнание има в себе си такива . Помни - щом същестуваш -имаш сянка . И не я оставай да те види , а осъзнай за какво ти е дадена . За да можеш да се изправиш срещу самия себе си ... и когато го направиш ..дано това не те ужаси .
  Ако успееш да я разпознаеш като себе си няма да може,но ако забравиш,че сте едно и също тогава ще се отделиш от себе си.
  И пак ще има миграция за интеграция...
  За това е добре да се стой в цялото на топло!
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  axlinn
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 29


  « Отговор #14 -: Април 09, 2011, 10:47:25 »

  Аз имам по просто обяснение на съня,мисля че духовния ти наставник вижда някъкъв здравословен проблем и се опитва да те предупреди, ако си спортист и правиш упражнения които натоварват посоченото място има вероятност от някъква гадна контузия.Не отхвърлям теорията за изкуствено създадените сънища но три пъти да сънуваш един и същи сън,мисля че изкуствено не би могло да се създаде.
  Мога да ти кажа как да се опиташ да контролираш съня,поне при мен става.Следващият път като го сънуваш се опитай да не си просто зрител а да се включиш в контрола над съня,трудно е защото трябва да си осъзнат и да знаеш че сънуваш но опитай.Когато ги видите тези тримата как са заобиколили човека ,просто ти си помисли че като ви видят те ще се уплашат и ще избягат,просто трябва да си го помислиш и да го пожелаеш.Пробвай дано стане
  Активен

  „Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните раелности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал."
  Джон Фицджералд Кенеди (1917-1963)
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright