Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Любовта Е Отговорът на Всеки Въпрос...  (Прочетена 1746 пъти)
Georgio
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 172


WWW
« -: Април 03, 2011, 22:41:08 »Това, което е истински важно е състоянието на вашето съзнание по времето на този преход. Вашето съзнание може да преодолее всеки физически проблем. Вижте и живейте Единството на Живота.Ако знаете, че има само един Бог и че всичко живо е интимно свързано заедно, и ако виждате това единство навсякъде, и накрая, ако живеете в това единствено всеки ден от живота си, Майката Земя ще ви пази и ще ви води внимателно към следващия свят. Това е великата тайна на Живота и закрилата, която Майката Природа ще ви даде.Как се постига това? Като се освободите от старото съзнание за Добро и Зло, което ние трябва да направим, за да можем да преминем към по-висшото съзнание. Старото съзнание вижда себе си като поставено в тяло, и всичко друго и всеки друг като външен на самото него. Този начин на виждане на нещата е илюзия. Хиндите го наричат Мая.Хермес от Антична Гърция ведъж казал, „Както горе, така и долу.” Този цитат е станал известен, и току-що е доказан и от науката. Макрокосмосът и микрокосмосът се отразяват един друг. По същия начин, един друг цитат е важен: „Както вътре, така и вън.” Вътрешното и външното са свързани.Сега важната задача е да се осъзнае, че това, което се случва вътре се отразява навън – и обратното. Тази връзка е повлияна от нашите чувства.Страхът създава едно смалено, свито състояние на съществуване. Любовта създава уголемено, експанзивно състояние на съществуване. Когато се страхуваме и сме свити, външният свят управлява нашия вътрешен свят. Когато сме влюбени и разширени, нашият вътрешен свят управлява външния свят.
Какво се случва когато загубите работа? Започвате да се страхувате, изпадате в съмнения и противоречия, и сякаш целият ви свят се срутва. Колкото повече се страхувате, толкова по-трудно е да си намерите работа.Обаче, когато сте влюбени и разширени, сякаш всичко се случва естествено правилно. Хората искат вие да работите с тях, защото те искат да бъдат около вас. Има връзка.Следователно ключът към оцеляването между измеренията е да останете позитивни и влюбени в живота, дори когато външният свят изглежда безнадежден. Познайте съвършенството на Природата. В същото време, също толкова важно е да осъзнаете и да виждате, че Великият Дух/ Природата е жива и съзнателна за вас самите. Развийте общуване с Бог вътре в самите вас. Пример за автентично разбиране на това са Кахуните в Хаваите. Те вярват, че Природата е жива и има съзнание.Последният ключ е да пренесете тази ‘връзка’ с Природата вътре в самите вас. Оставете вашето вътрешно дете да се появи и да си ‘играе’ с Живота.Мехер Баба го казва перфектно: „Бъдете щастливи, не се тревожете.” Башар го казва по друг начин. Той казва да бъдете щастливи без причина.
Само вашата детска радост ще ви отведе у дома.

ЗАПОМНИХТЕ ли ?
В Любов и Услуга,
Друнвало
Активен

zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« Отговор #1 -: Април 05, 2011, 16:27:49 »

Споделете това с приятелите си, нека да съберем 144 000 същества,
установени в сърцето си за по-дълъг период от време (пуснато от Георги Георгиев - Шамбала БГ)

Здравейте приятели в светлина
Хари Баба/Джон Армитаж, основателят на Шамбала Мултиизмерно Лечение,
предложи да останем в Любовта и да я канализираме през цялото време съзнателно,
кой как знае, може, медитира, моли се и т.н.
Ако очаквате време, час, място - няма такива - просто останете през цялото време в енергиите на Майката- Баща Бог и бъдете Любов. Защо да правим нещо инцидентно за час-два, а през останалото време да канализираме други енергии - объркване или страх, недоверие или егото си? Останете в Любовта през следващите 2-3-4 седмици. Разпространете това съобщение при колкото се може повече хора и превключете вътрешната си реалност. Аз съм любов, аз съм светлина, нищо повече. Недейте да помагате на никого, не лекувайте никого - просто бъдете спокойни колони от Любов сега. Не довечера, като се приберете от работа, не сутринта, когато сте спокойни. Любовта е без условия, не й трябва специално време или условие - просто много хора вярват в това, заради своето собствено програмиране. Тя не е нещо по-свещено от останалата част от живота и не е нужно да заемате позата на светци по отношение на нея. Ще дойде и ако смятате себе си за най-изпадналото същество във вселената. Аз съм любов, аз съм светлина. Аз съм сърцето на Майката-Баща Бог. Аз съм любов... преживейте я, не мислете за нея - нека тялото ви да я преживее, да я излъчи като импулс - ако ще ви е по-лесно, спомнете си колко пъти сте излъчвали страх с тялото си, нервност - същото е, но с енергиите на любовта. Аз съм любов, аз съм светлина, аз избирам да бъда свободен, аз съм любов..
Активен
Странник
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1374


 • Град: Варна
 • « Отговор #2 -: Април 05, 2011, 16:58:08 »

  Дайте и ще Ви се даде...
  Почукайте и ще Ви се отвори...

  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright