Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Известни индигота  (Прочетена 5077 пъти)
Ru Alfa
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 315


« Отговор #30 -: Ноември 26, 2012, 21:24:16 »

Как ли, ние идваме носейки новото у себе си, като постепенно всички стари схващания и разбирания ще бъдат изкоренени. Усмивчица
Активен
purple dragon
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


« Отговор #31 -: Ноември 26, 2012, 21:39:57 »

интернет пространството - коментари :

ТЕ ПОСВЕЩАВАТ целият си живот на конкретно Изкуство или Наука.

Индиготата са велики революционери и реформатори, оставящи след себе си следа в световната история, като Папа Йоан Павел II, Мартин Лутър Кинг. Индиготата проявяват много нестандартно мислене, намират съвършено различни решения, като Исак Нютон, Алберт Айнщайн, Никола Тесла. Много от тях имат пророческа дарба, като Нострадамус, Ванга.

Изследователите отбелязват че практически за всички деца индиго са характерни следните особености:
1. Те говорят за съществуване на финия свят и правят акцент върху духовността;
2. Имат една или няколко паранормални способности (ясновидство, телекинеза, телепатия и т.н.)
3. Имат таланти (художествени, музикални, поетични и т.н.)

Някой хора грешно причисляват талантливо дете към индиго. При децата индиго се развиват равномерно и двете мозъчни полукълба, благодарение на което те възприемат света посредством образи, улавят вълните на фината енергия. В света са известни индиго, свирещи на различни музикални инструменти, имащи уникален глас и слух, но без да знаят нотите или на имат някакви знания в тази насока. Младия Бетховен е типичен индиго представител.                  

                      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Примери за обяснение как и защо се раждат индиговите деца???

Кои наши известни поети не са доживяли живота си???

Димчо Дебелянов, Гео Милев, Христо Ботев, Пейо Яворов, Петя Дубарова,Никола Вапцаров, Пеньо Пенев...и други.

Всички ТЕ са притежавали качествата на Човека и таланта или Изкуството да създават стихове.

В следващият живот ще се родят като индигови деца...и ще имат желанието да довършат "своята стихосбирка", която не са успяли да създадат, поради "недоживян живот".

Аурата им е в "индиго", защото притежават Мъдростта на Живота, независимо, че са малки деца.
                          - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


            Статистика по темата в интернет пространството


Индиго личности са съществували винаги, но в миналото са се раждали много по-рядко. Обикновено са се опитвали в живота си да останат в сянка и да проявят своите способности едва когато е необходимо.

Много известни личности в човешката история са индиго - Граф Сен Жермен, Жана д’Арк, Папа Йоан Павел II и др.

Църквата винаги официално е отричала и скривала съществуването на индиго, защото те биха открили очите на хората за много знания и тайни, които човечеството търси. Част от тях, се съхраняват във Ватиканската библиотека. Но всичко това не е спряло естествената еволюция на божествения дух в хората – индиго не са спрели да се раждат и имайки остра потребност от уединение в подходяща среда – да създават тайни общества, преследвани от църквата.

В редовете на поредното индиго поколение, събрало сили до изрази бурен протест срещу църквата, опитвайки се да освободи съзнанието на хората от църковните догми, изплува името на Леонардо да Винчи. Тогавашната епоха получава неслучайно името "Епохата на Възраждането". Всъщност повечето тайни общества са възникнали в средните векове, в отговор на преследванията от църквата. Абстрахирайки се от множеството версии за дейността им, истината и до сега не е разкрита – известно е само какво е лежало на повърхността, да за служи за "отвличащи маневри" на братята от тайните ложи.

В историята най-ярко са запечатани масоните и тамплиерите, чиито тайни дейности са привлекли внимание върху себе си. Една от задачите на едното тайно общество е била да проникне и внедри хуманни методи на управление в държавните органи. Членовете на това братство се разпознавали лесно в тълпата по цвета на аурата, което не можели да правят техните преследвачи. В своята дейност братята от тайните ложи се ръководили преди всичко от Вселенската еволюция, а после от интересите на братството. Съществувал и неписан нормативен акт, които бил известен само на членовете на висшия кръг. Този документ е известен като "Кодът на Да Винчи". Отначало е бил написан от Леонардо да Винчи. Този набор от правила съществувал дълго преди създаването на средновековните братства, които продължили идеите на своите предшественица, пренасяйки важната задача да съхранят учението в истинския вариант без установените догми и канони.

В "Кодът на Да Винчи" се съдържали правила, които не нарушават Вселенската хармония. Но достъп до него имали само посветените, които притежавали големи способности. Те се учели да прилагат своите способности само при необходимост, в случаите на защита на Истината и в никакъв случай за егоистични или користни цели.

Както и Библията не е предавана на поколенията в първоначалния си истински вариант, така и "Кодът на Да Винчи" е претърпял много интерпретации. Последователите си поставяли задачи, които не изхождали от Вселенската хармония, а от частни цели, което неминуемо довело до тяхната гибел, като носители на Истината.

източник:www.drebcho.bg
« Последна редакция: Ноември 26, 2012, 21:51:09 от purple dragon » Активен
purple dragon
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


« Отговор #32 -: Ноември 26, 2012, 22:00:52 »

ЗАКЛЮЧВАХА МЕ...


Заключваха ме - счупвах всяка брава,
не чувствах как вината в мен тече!
А в сянката ми девствено лилава
се вливаше и сянка на момче.
 
Завръщам се! Вината ми огромна
ме стяга в своя чер невидим креп!
На дните ми от счупената стомна
изтичаше налятото от теб!
 
Прощаваш ли ми, мамо? Аз се връщам.
Пред теб! Неблагодарницата аз,
смутена и виновна, се превръщам
във стрък от тебе, в твой единствен час.
 
И ти ще видиш - никак не е късно,
свидетел ми е мъдрият Бургас.
И твойта радост, мамо ще възкръсне,
кълна ти се - виновницата аз!
 
1978г. 
Петя Дубарова


* petya-dubarova-haralan-dobrev.jpg (25.71 KB, 327x245 - видяно 299 пъти.)

* 130370323425487.jpg (100.3 KB, 799x499 - видяно 284 пъти.)
Активен
purple dragon
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


« Отговор #33 -: Ноември 26, 2012, 22:07:24 »

"Най-синьото вълшебство"
(стихове, импресии, разкази, писма, спомени)
Автор: Петя Дубарова
Година: 1988г.

- Колко по синя до лилаво от това...питам аз...
Активен
purple dragon
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


« Отговор #34 -: Ноември 26, 2012, 22:11:13 »

Петя Дубарова, морето, любовта, птиците, песента...вечността...
Красота, примесена с нежност и тъга...


Мечтая да живея в дом...

Мечтая да живея в дом, който да побира цялото море. Цялото море с всички миди, риби и водорасли. Мечтая вечер вместо нощни лампи да ми светят фаровете с огнени очи. Да спя в легло, направено от пясък. А колко чудно би било да бъде от корали и от миди моят покрив. И вместо да заставам пред телевизор – да гледам как морето разлива течно синьо стъкло в бялата си пясъчна длан. Тогава аз ще се затворя в своя дом като бисера в своята мида. По цели дни с рибите ще разговарям, ще пипам кадифени водорасли. Ще слушам как солените езици на хиляди вълни докосват брега. Ще чувствам как гласът на морските птици се вплита в косите ми и млъква. Ще бъдат мои хиляди прибои. Ще бъдат мои хиляди делфини. Ще бъде мое цялото море. И аз сурово ще накажа този, който дръзне морето да ми вземе. Защото заедно с него той моята душа ще отнесе. И аз ще се почувствам като дива птица, останала без пролет и небе. Едва когато изживея своето време, ще разтворя широките врати на своя дом към хората. Ще им раздам своето море. А те не ще и подозират, че с него им давам и душата си. Те не ще знаят това, защото тя ще бъде вече част от него – голяма като морската безбрежност, силна като морската вълна и велика като морето с всички риби, миди и водорасли.

3 май 1975
Петя Дубарова
"Най-синьото вълшебство"


<a href="http://www.youtube.com/watch?v=g0P-tIyuiCU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=g0P-tIyuiCU</a>
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #35 -: Ноември 28, 2012, 11:13:31 »

Лека поправка за Нострадамус...той не е бил надарен, просто е бил вътре в плана, който е трябвало да се осъществи.Замисли се за нещата, които е предсказал..например убийството на Линкълн, нима той не е могъл да знае от Някого, че тъкмо този човек ще бъде избран за президент или, че тъкмо този президент ще бъде ликвидиран?!Или пророчеството за 2012, което с времето обаче Някой хора мааалко са променили..!Освен това той е бил от еврейски произход и абсолютен масон..защо въобще го споменаваме..Това покрай неговата история са нагласени неща.Казвам го за да изясня някои истини Усмивчица да не се разсърдиш.
Активен
Sunshine(sun)
Разумна Любов
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #36 -: Ноември 28, 2012, 11:58:50 »

  Всички сме само предаватели на този етап от развитие или само предаваме ,възприемаме енергия и се учим да я разбираме ...
  За него мисля е бил само един предавател на замисъла на доста по-развити енергии.
  Така мисля и да споделям идеята ,че е бил вътре в плана на великата сила , но за сегашните маниполации не знам и аз няма да коментирам.
   Згреших
  Активен

  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #37 -: Ноември 28, 2012, 12:03:58 »

  Ми виж Съни тоо, малко е сложна там ситуацията...със днешните масони. Да не говорим за тях.Простоо нагласят някакви хора за индиго в световната история, които действително нямат нищо общо с индиго, за това коментирах, да не се заблудят хората.Иначе, повечето дето лилавия дракончо е споменал леко мога да се съглася с това Усмивчица
  Така или иначе, каквото има да става ще стане и никой няма да му попречи Усмивчица
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #38 -: Ноември 28, 2012, 12:06:29 »

  Ми виж Съни тоо, малко е сложна там ситуацията...със днешните масони. Да не говорим за тях.Простоо нагласят някакви хора за индиго в световната история, които действително нямат нищо общо с индиго, за това коментирах, да не се заблудят хората.Иначе, повечето дето лилавия дракончо е споменал леко мога да се съглася с това Усмивчица
  Така или иначе, каквото има да става ще стане и никой няма да му попречи Усмивчица
  Да разбирам те , и с две думи е това което казваш ... Така или иначе, каквото има да става ще стане и никой няма да му попречи Усмивчица
  Активен

  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #39 -: Ноември 28, 2012, 12:08:12 »

  Именно! Усмивчица
  Имам малко по-агресивен характер, но то не пречи на любовта която живее вътре в мен!
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #40 -: Ноември 28, 2012, 12:13:03 »

  Именно! Усмивчица
  Имам малко по-агресивен характер, но то не пречи на любовта която живее вътре в мен!
  ОООО ако знаеш аз колко съм агресивен и от кога се боря с това и на места пак се провалям .,...  Ухилен
  Но другото стопява и трансформира старото и за мен е много по-приятно. 
  Активен

  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #41 -: Ноември 28, 2012, 12:16:13 »

  Наистина си прав Съни - стопява старото, някак си колкото по-агресивен ставаш, агресията ти толкова повече не намира смисъл да живее в теб, след като я натикаш на майка ѝ..в къщата!Аз лично емоционално се самобичувам..има резултат.Все по-натам стигам Усмивчица и все повече спирам да се взимам на сериозно, а няма нищо по-добро от това да се смириш сам в себе си.
  Активен
  Sunshine(sun)
  Разумна Любов
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 972


 • Град: Тук и сега
 • Тук и сега ...

  100006741217887
  WWW
  « Отговор #42 -: Ноември 28, 2012, 12:39:00 »

  Цитат
  след като я натикаш на майка ѝ..в къщата


  Но сериозно процеса е сложен и кога това състояние , което за мен е напълно реално и живо , усети какво правиш започва да се мята и да се бори с всички сили и ако си силен и имаш воля , то остава без сили и постепенно се стопява но ... но си е там и ако му дадете повод или го нахраните идва ,, не със същата сила но , помнете за сега е там  Згреших
  Активен

  Страници:  1 2 [3]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright