Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Tибетска медитация по леко тяло  (Прочетена 795 пъти)
Reiki
Живота е прекрасен!
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 67


« -: Март 23, 2011, 16:55:10 »

Седнете удобно, отпуснете тялото като вдишате дълбоко и спокойно3 пъти през носа и издишате през устата със затворени очи и отворени длани. На ум повторете три пъти: Докато постигна просветление, взимам закрила в Дом Инасио де Лойола, живота и духовната общност. Може ли чрез спечеленото от упражняване на освобождаването и други перфекции да постигна Буда състояние за доброто на всички чувстващи същества във Вселената .

Представете си че над вашата глава има един малък облак, по-малък от главата ви от блестяща бяла светлина, прозрачен , чист, много лек и безформен. Този облак е много красив, събрал е всичко най-прекрасно от Вселената, всичката мъдрост, всичко най-чисто , цялата любов на Вселената. Този облак е перфектността на Вселената. Концентрирайте се в неговото присъствие за няколко минути….Нека сега си представим как този облак се смалява и смалява и навлиза през коронната ни чакра през главата ни, през гърлото ни докато достигне сърдечната ни чакра ( сърдечната област). Там облака започва да расте и се разпространява в цялото ни тяло.Представете си че всички наши органи, всички части от тялото ни, всяка клетка абсорбира облака и става светла и лека.Цега всичко в нашето тяло е безформено, изпълнено с бяла и прозрачна светлина и ние ставаме много светли, леки, безформени и прозрачни като облака.Концентрирайте се в чувството на лекота като облака. Помислете си как всички негативности, проблеми, пречки и смущения се превръщат в светлина и ние чувстваме радост и щастие.Опитайте се да постоите в това състояние колкото можете по-дълго……Преди да свършите медитацията повторете на ум 3 пъти: Положителната енергия от тази медитация посвещавам за най-великото добро на всички чувстващи същества във Вселената, за нашето по-бързо изцеление, просветление, материално и духовно благополучие, здарве и щастие!
С 3 дълбоки и спокойни вдишвания и издишвания се върнете към ‘’тук и сега………….Отворете си очите…
Активен

Точно днес не се тревожи.Точно днес не се гневи /ядосвай/. | Почитай своите родители, учители и по-възрастните. | Изкарвай честно прехраната си. | Отнасяй се с благодарност към живота.
zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« Отговор #1 -: Март 23, 2011, 23:53:10 »

Благодаря!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Tибетска книга за живота и смъртта - Согиал Ринпоче
Книги
Админ 0 2133 Последна<br />публикация Януари 16, 2010, 17:57:13
от Админ
Aстралното тяло
Духовни учения
Админ 2 1398 Последна<br />публикация Януари 23, 2010, 23:48:40
от Админ
Етерно тяло
Духовни учения
Evolution 0 1697 Последна<br />публикация Март 21, 2011, 19:38:28
от Evolution
Причинно тяло
Духовни учения
Evolution 0 861 Последна<br />публикация Март 21, 2011, 19:49:34
от Evolution
Манасично тяло (Тяло на Висшия Ум)
Духовни учения
Evolution 0 1011 Последна<br />публикация Март 21, 2011, 20:15:59
от Evolution

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright