Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Aqua Aura  (Прочетена 2264 пъти)
LuAn
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 34


« -: Март 23, 2011, 00:24:41 »превода е през Гугъл Засрамен

"Аква" Аура кварцови кристали Изцеление


Изчистване на кварцови камъни, с метален светло син нюанс от електрически инфузия на злато (усилва кварц проводимост). Създадено от обработката на естествени кристали кварц с инфузия на чисто злато. Кварцът е поставен в камера под налягане при висока температура и се излагат на чист изпарили злато. В резултат облигации създава богата син цвят наречен "Аква" Аура. Това е наистина вибрациите кристал а "магистър", както и при всички енергии на съзнателно използване на тази енергия към просветлението винаги е основната цел. "Аква" Аура Quartz има енергия, която може да подобри нечии интуиция и комуникация, спокойно нечии нерви, и стимулирам нечии умствени способности. Необходимо е също така каза да си помагат едни на вътрешната красота на обувки, и за привличане на богатство и успех. Това повишава възможността за изпращане на енергия и променя съзнанието за медитация, телепатия, изцеление. Отваря / изчиства гърлото. Кристалът аура аква може да помогне с тимусната жлеза, разположена между сърцето и гърлото под гръдната кост, която сега е известно, че играят жизненоважна роля в поддържането на имунитета на организма срещу всички болести. Тя ще се охлажда треска и донесе спокойствие на аурата, което е осигурило произтичащи мирни енергия. Този кристал също работи много добре с всякакъв вид на лицето работа, поради това за общата енергия изцеление на горните чакри, най-вече.

"Аква" Аура метафизически смисъл: Насърчаване на яснота на мисълта, привличане на положителна енергия, и баланс на емоциите с камък аква аура. Гладка и чиста аура. (Влива със злато). Цвят няма да изтрийте. Аква аура се произвежда чрез свързване на ядрата на молекули от чисто злато с кварц от физически електростатичен заряд на кристала. Това произвежда небесен нюанс на синьото, което е част от кристал и не може да се изважда. "Аква" Аура Акциите на много от същите характеристики с глоба аквамарин. Той стимулира гърлото чакра, повишаване на способността на човек да общува. Тя е с много високо и интензивни вибрации и е мощен инструмент за лекуване на работа и оформления на тялото и за активиране на чакрите. То може да бъде използвана за смекчаване и излекува аурата област и негативизъм освобождаване от всички нива. Може да се използва за да помогне с вътрешен човек красота и привличане на богатство и успех облекчаване на депресия и тревожност и подпомага създаването на атмосфера на праскова и благополучие.

"Аква" Aura може да работи като щит от психически или психологическа атака. Проникване от външни източници бързо се разсейва от преобразуването в чиста любов на енергия, който може да работи в лечебния процес, което е причинило атака. Аква аура ще ви помогне да намерите своето собствено пространство отново. В аква кварц аура ще донесе мъдрост, за да изразителен комуникация, насърчаване на мира и предпазване от противоположни енергии. Аква аура кварц е още по-защитен от една аквамарин кристал, тъй като златото включване.

Повечето от невероятно красиви варианти на камъни и кристали, идват от няколко избрани местата, които са се сблъсквали и са включени в списъка с използването на текущите им места. Ако тези елементи да бъдат продадени, когато сте избрали да закупят един, то ние ще Ви изпратим сравнима парче по размер и качество, ако това не е приемливо парче, ние ще възстановим вашата покупка и такса, след като продуктът е бил върнат за нас . На позиции над $ 100.00, ние ще Ви изпратим имейл с текущата инвентаризация. Нашата цел е да осигурим възможно най-добрите парчета на разположение в интернет за продажба, и ви нося много доставчици на едно място, които да избирате.

"Аква" Аура кварцови кристали са създадени като естествен кварцов кристал формации и ги влива с чисто злато. В таен процес, който е част алхимия и науката страна, две уникални вещества от кварцов кристал и чисто злато са смесени по постоянен начин, в резултат на ударната син цвят на "Аква" Аура .....

Метафизически свойства и употреби:
"Аква" Аура е силно стимулиране на гърлото чакра, се подобрят способността да комуникират вътрешна истина, тъй като тя също има успокояващ и релаксиращ ефект върху емоционалното тяло. "Аква" Аура Quartz може да се използва за успокояване гняв, хладно трескава-ност, и стрес освобождаване. Той е силно свързан с елемента на водата, и поради това е камък за подобряване на достъпа един към истината за емоциите и портали на Духа, които са достъпни чрез емоции. Тя може да се разглежда като помощ за тези, които желаят да станат съзнателни канали за духовна мъдрост, клиринг и отваряне на пътища за по размерите комуникация.

"Аква" Аура Quartz е много висока и интензивни вибрации. Тя е била използвана за активиране на енергия от други минерали и скъпоценни камъни за лечение на работата и може да бъде мощен камък, когато се използва в тялото оформления за активиране на чакрите. Тя може да бъде успех се прилага изцяло за изглаждане и да лекува областта Аурично, и да освободят негативизъм от нечии емоционални, физически, интелектуални и духовни тела.

Носенето на "Аква" Аура Quartz се казва, да си помагат да блесне с вътрешен човек красота, за привличане на богатство и успех, за да родят езотерична мъдрост, за облекчаване на депресия и тревожност, и да съдейства за създаването на атмосфера на мира и благоденствието на себе си и човек обкръжение. Това е камък на духовното израстване, които могат да послужат, за да се повиши вибрацията на човечеството ...
 
Молекулярно свързване чисто злато и кварцов кристал, "Аква" Аура е мощен кристали, използвана в Фън Шуй и кристално изцеление. Поставете този паднаха Аква Аура в чаша минерална вода за една нощ и ще пият вода сутрин, за да мотивира тялото. Може би ще го поставите на водна баня до също така сами изпълват с енергия. неговото изпълнение също предлага защита срещу трудови злополуки и лош късмет.

Активен
LuAn
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 34


« Отговор #1 -: Март 23, 2011, 11:45:27 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xfXjDsGCLQ8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xfXjDsGCLQ8</a>
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright