Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Клуб "ИНДИГО СВЯТ" - ВСЕЛЕНА НА ПОЗНАНИЕТО!  (Прочетена 5976 пъти)
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « -: Юни 12, 2009, 19:39:23 »

  Място за разискване на актуални теми в клуба от членовете и всички гости, относно развитието на индиго обществото, нови публикации, материали и предложения.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Юни 12, 2009, 19:43:51 »

  Според мен има логика да търсим начин да се организираме и обединим, защото само тогава бихме могли да бъдем достатъчно силни за да приемем и отговорим на предизвикателствата на живота. Да не забравяме и една приказка от близкото минало "Пролетари от всички страни съединявайте се", а ако се върнем още по назад във времете и се сетим за Кубрат как пречупва пръчките пред синовете си за да им покаже показно каква е разликата когато са заедно и когато са разделени бихме си обяснили че наистина има някаква логика да търсим начин за създаване на индиго общност и в последствие нейното официализиране.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Юни 12, 2009, 19:44:54 »

  Мисля че наистина има бъдеще идеята, вижте какво намерих и нищо не ни пречи да почерпим идей а защо не и контакти с тази общност:

  Намеренията и целта на организацията "Светлинен пръстен на децата-индиго" е да помага на малките жители на Земята. Освен с осъществяването на различни проекти в тяхна подкрепа, тя се ангажира и с осигуряването на изчерпателна информация по темата "нови деца" и с осъществяването на контакт между хора от всички националности. Ето защо искам да ви поканя да споделите и вие преживяванията и познанията си с нас и съответно - с други търсещи от цял свят. Тази е причината да започнем издаването и на информационен бюлетин, в който родители, учители, терапевти и деца споделят своя опит. По време на ваканциите пък организираме специални екскурзии за семействата на малките индиго. Те предвиждат плуване с китове и делфини в Мауи, Хавай и плуване с делфини в Елиат, Израел. През летните уикенди водим по-големите, юношите, на палатка, но в обозримо бъдеще предвиждаме организирането и на по-дългосрочни ваканционни лагери. He e далеч времето, когато ще разполагаме и със собствен " Комуникационен център", който ще бъде изграден в естествена природна среда - там ще отглеждаме и животни, а децата ще могат да прекарват цялото лято.
  "Светлинният пръстен" дава информация за дейността си на следните адреси в Интернет:
  www.indigokinder.de (немски език) www.indigo4dnd.com (немски и нидерландски език) www.indigocbildnet (английски език)

  Предлагат се и следните брошури: Част 1: Какво означава индигово дете? Част 2: ADD и хипреактивност. Риталин или алтернативно лечение? Част 3: Индиговосиният цвят
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Юни 18, 2009, 00:41:18 »

  Колеги, предлагам да отворим още една главна тема в "ИНДИГО СВЯТ" която да се казва "ПРИЯТЕЛИ И ПАРТНЬОРИ"  и да започнем описването на други индиго общности, организации, форуми, сайтове и др. След което да започнем да осъществяваме комуникация и в крайна сметка да се стигне до обща дискусия по необходимите реформи и промени в нашия живот, да обменяме информация, различни материали, идей, инициативи  и др. Така в крайна сметка хем ще постигнем една по-добра подготвеност за излизане пред обществото, но и ще е налице едно ново планетарно обединение на идейно равнище.

  П.П. - Очаквам мнението Ви по този въпрос.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #4 -: Юни 18, 2009, 21:59:55 »

  Ами давай да действаме! Не знам защо, но не е случайно, че от няколко дни ми се въртят мислите на Ванга в главата, че промените ще тръгнат от България, като ще получат голяма подкрепа от чужбина. Дали не сме пък ний, а подйрепата от чужбина да е в мое лице?Хммм Обикновенно когато заседне така нечия мисъл в главата ми има защо.........
  « Последна редакция: Октомври 13, 2009, 01:49:12 от giti » Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #5 -: Юни 18, 2009, 23:22:21 »

  Оки-доки, ще гледам да направя и това. Исках първо да поработя над идеологията, че е доста лепкава материя и на нейна база да структурирам промените в различните отрасли. Но ще пробвам заедно да ги направя.
  Активен
  Administrator
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #6 -: Юни 18, 2009, 23:30:17 »

  giti, да не се окажеш нашия спасител. Много ми се иска, да се променят нещата в България. Надеждата на всички е уж в подрастващото поколение, но не знам дали сте обръщали внимание по новините, или ако сте имали допир до деца от начално, средно и основни училища. Все по-голяма част от тези деца се държат за мен напълно неадекватно. Озлобени са до болка. Все едно Сатаната се е вселила в тях.  Угрижен
  Активен

  omnia
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 59


  Omnia ab Uno

  « Отговор #7 -: Юни 20, 2009, 06:17:05 »

  Не трябва да се губи надежда, има и много добри деца.
  Разликата и същевременно основна грешка е, че тях обикновено не ги дават по новините.
  В публичното пространство липсва добрия пример. Повечето подрастващи остават с убеждението, че за да получат някаква обществена популярност трябва да извършат нещо противозаконно, скандално, неморално и др. от тоя сорт.
  Активен

  Обичай "противника" си преди и след битката, а по време на нея му разкажи с всяко свое движение за Бога в теб.
  delfin
  Гост
  « Отговор #8 -: Юни 20, 2009, 07:57:14 »

  Малка случка от последните дни.
  Излизаме на разходка с колелата, имам навика да купувам хляб и да храниме гълъби и врабчета. В една известна централна градина, аз оставих мъжът ми да е с колелата и отидох да свърша нещо, а той се захвана да дава на гълъбите трохички. Когато се връщам (бях купила още 1 хляб, че ни беше свършил) почти им го наронихме. На съседната пейка - баба с внучка и те ги хранят със солети. Свършиха им, дадохме на детето една филийка, че искаше да ги храни. Бабата после му спря устрема да продължи. и то... започна да гони насъбралите се гълъби. 3 пъти под една или друга форма казвах на това момиченце да не ги гони, защото няма да е приятно, ако тя е гладна и иска да яде някой да започне да я гони и преследва. На което бабата, вместо да я спре, само каза: "Тя е още дете!" Ето, такива думи ме изкарват "извън кожата ". За мен такова поведение на родители, баби, дядовци, оправданието: "Те са деца", си разглезваме вече няколко поколения млади личности и те се превръщат в по-голямата си част в алчни, меркантилни егоистчета, в потенциални престъпници в морално и физическо отношение. За мен не започне ли възпитанието в ранна възраст, а само да се задоволяват излишни капризи, но да не се говори с детето, идва време когато самите родители и баби и дядовци си берат последствията от "прекрасното" си възпитание.

  А и днешните деца не са малки, разбират много неща от рано и с тях трябва да се говори като на равен с равен.
  « Последна редакция: Юни 20, 2009, 16:26:30 от delfin » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Юни 20, 2009, 14:09:53 »

  Индиго не бих казала,че аз съм спасителя.Говоря за подкрепа Що се отнася до надеждата в младото покелени,то има защо.....именно младите се събудиха и почнаха да се надигат срещу правителството ни.Днешното младо поколение не е глупаво и обременено за разлика от старото,което е хипнотизирано от кумунистическата власт.Винаги  правителствата са използвали масова хипноза над масите,но тази на комунистите е била най-успешна.
  Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #10 -: Юни 20, 2009, 23:25:21 »

  И продължава да е такава, предвид факта, че всички партии са клонинги на комунистическата.
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  giti
  Гост
  « Отговор #11 -: Юни 21, 2009, 00:49:55 »

  По въпроса може да се говори много.Факта е че всички правителства са използвали масова хипноза,а това чии клонинги са не е важно.Действително комунистическата хипноза беше най-силна,защото беше подсолена с много страх,докато в днешно време хората нямат страх от властимащите. Сега се използва друг вид хипноза,която комунистите бяха забранили....а именно музика,филми и най-различни др.видове порнография на простотията. И да не си помислите,че става въпрос за музиката и филмите като цяло!Говоря за определени популярни стилове,които мисля се сещате сами кои са
  « Последна редакция: Юни 21, 2009, 20:14:57 от giti » Активен
  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #12 -: Юни 21, 2009, 15:13:51 »

  Май не съм съгласен с повечето от казаното от Гити. И ще се аргументирам защо.
  Страха съществува от "забравянето" от човека за неговите истински корени. Страха принадлежи на астрала и е главен инструмент на Мая. В днешни дни човек се страхува от какво ли не - хлебарки, паяци, котки, кучета, комуноиди (те са извънземни животински инкарнации - не принадлежат към човешкия род - ХОРата), и техните еманации - мутроидите (типичен представител Мутриот Манголюбов - с антилигентен калпацитет), йерархии, обществени йерархии - абе от какво ли не се страхува човек. И докато има този страх коронната чакра ще бъде затворена. А без нейното функциониране човек не може да се настрои към настъпващия фотонен пояс. Според мен апела към правителството (и останалите от клетокрацията) може да има само негативен резултат. Защото точно те са животински инкарнации и ще опитат да контролират едно организирано движение "Индигов Свят". И манипулират естествено.

  По въпроса може да се говори много.Факта е че всички правителства са използвали масова хипноза,а това чии клонинги са не е важно.Действително комунистическата хипноза беше най-силна,защото беше подсолена с много страх,докато в днешно време хората нямат страх от властимащите. Сега се използва друг вид хипноза,която комунистите бяха забранили....а именно музика,филми и най-различни др.видове порнография на простотията. И да не си помислите,че става въпрос за музиката и филмето като цяло!Говоря за определени популярни стилове,които мисля се сещате сами кои са
  Активен
  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #13 -: Юни 21, 2009, 15:26:09 »

  Гити, знаеш ли от какво най-много се е страхувала баба ванга? От индиговия цвят на човешката аура. Мнозина са имали този страх - Рьорих, Дънов (на него единственото му достойнство е било смелостта да се самоубие след всичките направени магарии) - само като примери. Имаше една "врачка" в ямболско - преди 30тина години братовчед ми ме домъкна при нея. Пред къщата беше бая народ - всеки с проблемите си - тя като ме видя и побегна - прескочи оградата през двора - чак до реката стигна. Много е беше страх женицата. Чак сега разбирам защо.

  Ами давай да действаме. Незнам защо,но не е случайно ,че от няколко дни ми се въртят мислите на Ванга в главата,че промените ще тръгнат от България,като ще получат голяма подкрепа от чужбина.Дали не сме пък ний,а подйрепата от чужбина да е в мое лице?Хммм Обикновенно когато заседне така нечия мисъл в главата ми има защо.........
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #14 -: Юни 21, 2009, 16:39:28 »

  Цар Кару 1, като говорех за страх, не говорех за такъв като цяло, а единственно за страха към правителството и управляващите, което липсва в  днешно време и то в частност за България. Страха е най-голямото зло за човечеството. То вреди най-много на душата. Аз лично се радвам,че днескашния българин и младите хора нямат страх, като този който е имало при комунизма. Това дава надежди за оправия.
   Що се отнася до индиго цвят на аурата е естественно да се страхуват.Ванга го е виждала даже и на снимка, и я е обхващало голяма паника. Не знам къде е била причината. Мисля,че в незнанието. Също е възможно да са се бъркали, защото при много ядосан човек се получава смесица от цветове на аурата и повярвай ми в тази смесица преобладава индиго цвета. За мене индиго е цвета на истината и именно заради това преобладава при ядосаните хора. Та нали истината е тази,която може да те изкара извън равновесие най-добре.?!
  « Последна редакция: Октомври 13, 2009, 01:55:27 от giti » Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Клуб "ПОЕЗИЯ, ЕСЕТА И РАЗКАЗИ" « 1 2 ... 27 28 »
  Изкуство
  giti 405 26686 Последна<br />публикация Октомври 22, 2013, 02:01:08
  от Mistic_Aqua
  Клуб "ИНДИГО ХУДОЖНИЦИ" « 1 2 ... 18 19 »
  Изкуство
  11WOLF11 274 23645 Последна<br />публикация Ноември 21, 2013, 10:40:24
  от mishi
  Клуб "ИНДИГО ИЗОБРЕТАТЕЛ"
  Изкуство
  11WOLF11 1 2165 Последна<br />публикация Февруари 22, 2010, 18:30:08
  от soulmethod
  Клуб "ИНДИГО МУЗИКА" « 1 2 »
  Изкуство
  11WOLF11 21 3079 Последна<br />публикация Октомври 10, 2010, 23:58:00
  от Amaranth
  Клуб "ОКОТО НА ФОТОГРАФА" « 1 2 ... 7 8 »
  Изкуство
  summerwine 116 7346 Последна<br />публикация Май 22, 2012, 23:24:34
  от Soul

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright