Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънищата на индиго децата  (Прочетена 4974 пъти)
SophieAinsel
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

« Отговор #15 -: Август 23, 2011, 05:17:23 »

Срещнах един човек, към който изпитах нещо ужасно странно и необикновено. Просто когато го видях, сякаш видях себе си, но не в физически аспект, просто в очите му беше моята друга половина от душевността ми. Усетих, че и той се смути и дори избягваше да ме погледна в очите ми, в присъствието ми почваха да му треперят ръцете и аз усещах някаква супер силна енергия, когато се доближа до него. В стая пълна с хора, беше невъзможно да говоря с друг, говорех и мисълта ми беше другаде. Колкото и да се опитвах да се отдалеча от него, накрая отново отново можех да осъщества контакт само и единтвено с този човек. Беше по-силен от всички останали енергии. Никога не съм усещала някой толкова близък и то без дори да сме си говорили нещо по-сериозно и без да сме имали физически контакт. Както и да е, на мен ми се наложи да си тръгна от тази държава където бях и се върнах тук в Бг, без да разбера дали наистина и той изпитваше тези странни усещания. Казах си майната му, най вероятно си въобразявам. Една седмица по-късно, той дойде на сън. Казвам дойде защото всичко беше толкова реално, че когато се събудих, нито за миг не си и помислих 4е е просто сън. Това, което се случи беше следното:

Аз седях на компютъра ми и той седна зад мен, наведе се и ми каза супер нежно и мило на ухо - Знам,че ме обичаш, и аз те обичам, защо си причиняваш това, моля те!
Аз незнаех какво да кажа и по скоро се опитах да отрека, но той ме хвана за ръцете и тогава сякаш всичко просто изчезна и се сля в някаква вечност от нежност и любов. Беше невероятно красиво и силно. После се събудих , но знаех, че всичко това беше толкова интензивно , ярко и истинско че ми е трудно да повярвам, че е сън.
Активен
notlike
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 73


 • Град: Варна
 • Възходът на планетата на идиотите

  « Отговор #16 -: Август 26, 2011, 15:03:20 »

  Аз понякога се събуждам, стресиран от нещо и просто.. просто не мога да помръдна. Хах, не знам дали това е някакъв вид несъзнателно пътуване, но просто не мога да мръдна, и седя на едно място.. и гледам в 1 точка, докато не заспя пак. Рядко се случа, но се е случвало.
  Активен

  Зад всяка хвалба се крие завист. Зад всеки упрек се крие добро намерение. Зад всяко хубаво нещо стои интерес, а зад всяка тежка ирония дебна аз и се хиля на идиотщината на тоз' прост народ!
  searching4answers
  Гост
  « Отговор #17 -: Август 30, 2011, 11:32:15 »

  Не знам дали съм индиго дете или не, защото не виждам цветове, но повечето индикации ги имам. Понякога си казвам "Защо другите за толкова различни, не разбират ли?", обичам поезията и животните, а сънищата които сънувам са.....странни. И в повечето случаи се оказват предупреждение, страх ме е да заспя, а до скоро ходех на сън и правех странни неща.
  Активен
  notlike
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 73


 • Град: Варна
 • Възходът на планетата на идиотите

  « Отговор #18 -: Септември 03, 2011, 11:52:07 »

  Няма да се притесняваш. И аз редовно сънувам някакви предупреждения и аларми, ама, да чукна на дърво, засега нищо не е станало, попръцквам си с кеф в нас (ай, вече замириса). А това дали си странен - не, приятелче. Просто някои хора може да ти се строят по-назаде с умствения багаж и осъзнатостта. Кой каквото си е натрупал през зимата (в случая инкарнациите). Някои са оставили повече, други по-малко. И на мен понякога ми става досадно, когато не ме разбират, а то доста често не ме разбират, но си викам - какво да се прави, по-добре теб да не те разбират, отколкото ти да не разбираш. Но няма смисъл да си набиваш филми. И да си индиго, и да не си индиго, това не значи почти нищо, да не кажа абсолютно нищо. Според мен си продължавай в собствено темпо, не се съобразявай с чуждото, а просто им опростявай някои неща отвреме-навреме.
  Активен

  Зад всяка хвалба се крие завист. Зад всеки упрек се крие добро намерение. Зад всяко хубаво нещо стои интерес, а зад всяка тежка ирония дебна аз и се хиля на идиотщината на тоз' прост народ!
  Strannaa
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9


  « Отговор #19 -: Декември 24, 2011, 23:06:28 »

  Обикновено не коментирам. Просто чета, но тази тема ме запали. Искам да споделя притесненията си с някой, който е на моето интелектуално ниво. Какво искам да кажа ? Аз съм на 12 и абсолютно никой от моите така наречени ' приятели ' или семейство ( освен майка ми ) не ме разбира. Рядко говоря с езика на сърцето си, т.е. рядко се отпускам да говоря за нещата, които ме интересуват, да говоря с по - особени думи, по - дълбоки ... Попринцип говоря на езика на приятелите ми - жаргон, "готино" и просто ми се прииска поне за малко да общувам с някой, който може да ми отговори на същият език ...
  Искам да споделя, нещо. Мисля, че съм индиго. Няма да лъжа, харесва ми тази идея да съм по - различна от останалите, дори с нещо незначително. Но искам професионално мнение, защото аз сама мога да изкривя претставата си за всичко, само и само симптомите ми да са сходни, с тези на деца индиго.
  Нека започна от сънищата, тъй като заемат голяма част от живота ми, а и имам някой въпроси.
  Сънувам винаги кошмари. И не само ... Винаги най - големите си страхове. Като малка, най - големият ми страх бе един - турнадо. Сънувах постояно различни инциденти, но най - странното бе, че бях сънувала как наближава турнадо и със семейството ми се крием в мазето на блока. Но преди това не бях влизала никога в мазето, пред съня. Сънувах извивките на стените му, всеки ъгъл, всичко бе точно - като на филм. Събух се и първото, което направих бе да видя мазето. Принципно ме е страх от тъмното, но се бях престрашила и го разгледах, за първи път. Открих, че всичко, което сънувах бе истина. Всичко е ярко и до ден днешен, дори да са минали около 4 години от тогава.
  После дойдоха страховете от педофили. Аз съм дете и като всеки човек се страхувам от това, което ме заплашва по някакъв начин. Мразех сънищата си с педофили. Винаги бяха отвратителни и луди. Какво имам предвид ? Винаги имаше една нотка фантастика, но всичко друго бе една психопатска история.
  Примерно. Веднъж сънувах как съм на разходка с приятели на семейството ми и с майка ( всички бяха реални герои ), но към нас се пресъедини и един пълничък мъж. Изведнъж всички изчезнаха и останах само аз с този мъж и майка ми. Веднага разбрах какъв е и започнах да бягам. Озовах се в апартамент, мисля че бе моят дом. Влязох ... нататък няма да разказвам защото става леко комедийно и чак отвратително, за мой късмет никога не се бе стигало до някакви груби действия в сънищата ми.
  Странното в този сън бе следното: може би месец след този сън във вестника видях същият човек от съня ми, който никога преди не бях виждала, НИКОГА. Попитах майка ми за него и тя ми каза, че е политик, който навремето бил обвинен в педофилство. Не можете да си представите реакцията ми.


  Общо взето сънищата ми са били винаги странни. Ето какво друго мисля, като признак на моята индигова аура.

  Желание, талант. Винаги съм желала да променя света. Преди година се заклех да посетя бермудският триъгилник и дори това да е последното ми действие, да разбера тайната му. От малка имам желанието да съм певица, а наскоро се появи и желанието да съм писател. Но отскоро обмислям да стана учен. Ще кажете : детски мечти ... нали ? Но аз обмислям вече къде да уча и какво да направя, за да осъществя мечтите си. За гласови данни, няма как да ви покажа какво умея. Но ще кажа, че съм печелила не един конкурс в тази област. За писателска дарба, обаче мога да ви покажа по някакъв начин. Както забелязвате съм на 12, една крехка възраст. Може би ви е направило впечатление по какъв начин пиша ? На мен лично ми прави, защото моите приятели, не могат да подреждат мислите си толкова правилно и да се изразяват толкова чисто. Също така не намират точните думи ..
  Относно темата с желанията - имам желание да променя света. Искам България да промена, като за начало ... Наскоро се запознах по - добре с проблемите й. Искам да послужа за нещо, искам да помогна да промена България ... Не ме интересува дали ще стана просто едно оръжие за промяна, искам да съм важна. Искам да не гледам вяло напред и да вървя бавно към бъдещето си и смъртта си... Искам да бягам, да протягам ръце към светлината на науката ! Искам по някакъв начин да бъда запомнена в историята, с добро име !

  Видения. Мисля, че това всеки го има, в различни акспекти на живота. Но моите видения за по - странни. Надсмешка, иронизация. Аз си наумявам нещо и ми става смешно. Примерно. Веднъж вървях по улицата, точно щях да пресичам и си представих как някаква кола не ми дава път, но въпреки това аз продължавам, а майка ми от другата страна ми вика да не идвам. Изсмях се на тази моя мисъл и после се случи невъзможното. Пресичах, но не забелязах колата, която идваше насам. Тогава се обърнах към нея, после погледна и майка ми. Всичко бе точно, както го мислех. Даже марката на колата съответства. Аз извиках готова за сблъсъка и покрих лицето си с ръце, но за късмет, майка ми ме издърпа ... Бях щастлива, че съм оцеляла.
  Друго видение. Пресичах една от еднопосочните улици. Колите идваха от ляво както винаги ( извинете, че го пиша, но сега съм в друга държава и движението е различно, та искам да наблегна на движението, за да не напиша безсмислици ). Никога не се оглеждах на еднопосочни, винаги хвърлях един бърз поглед наляво и това беше всичко ... Но точно днес, аз се огледах защото си помислих, че може да има една бяла кола точно до мен ( впрочем преди няколко години бях сънувала, че тази бяла кола ме преследва, но това не е от голямо значение ) обърнах глава надясно и с ужас открих как същата бяла кола от представите ми и съня ми стои на сантиметри от мен. Интересното беше, че не се движеше бързо, движеше се бавно, все едно бе спряла, но се приближаваше към мен бавно. Очуди ме това, че се движи обратно на движението ... Как бе възможно ?
  Виденията ми са много и до ден днешен, но винаги изникват в съзнанието ми като ясни мисли, които прогонвам с надсмешка.

  Мъдри мисли. Не бих ги нарекла мъдри, но логични ... Винаги търся отговор на всичко, а ако не го получа, ровя в интернет и си го свързвам сама. Имам много въпроси ... Например: Как сме създадени ? Щом всичко има край, кога ще е краят на Вселената ? Защо трябва да се борим цял живот за нещо, щом накрая ще умрем ? Щом се прераждаме, има ли Рай и кой попада в него ? Има ли призраци и извънземни ? Как когато вярваш в нещо, то става ? Има ли обяснение за всичко ?
  И още ужасно много ...

  Мисля, обаче, че нямам малко самочувствие .. Имам предвид, че мисля, че пея много добре за възрастта си, че пиша добре колкото известни писатели и че съм интелигентна колкото някой възрастни ... Но не се мисля за красива, не се мисля за по - различна ...

  Искам да съм индиго. Мисля, че с индиго идва и някакъв процент шанс да промениш нещата ... Една птичка пролет не прави, но човек е голям колкото и мечтите му. Искам да знам, че имам превилегията и амбицията да направя нещо значително !!

  Извинявам се, ако мнението ми не е в точната тема, но искам помощ за откриването на някой отговори ...
  Активен
  Me.Racle
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 117


  Silence in action

  « Отговор #20 -: Декември 25, 2011, 00:31:10 »

  Здравей (: наистина пишеш много хубаво и по-правилно от повечето хора(+мен).
  За аурата... тя е според настроението и чувствата(хм ?).
  Твоите сънища ? странни ? обади ми се когато сънуваш, че водиш печено пиле на лекар, някой се дави в леглото ти или ядеш нож като солета  Ухилен
   Как сме създадени ? чрез генетични експерименти на анунаките със хомо хабилис = нас (може би  Ухилен)
   Щом всичко има край, кога ще е краят на Вселената ? нз
   Защо трябва да се борим цял живот за нещо, щом накрая ще умрем ? ти решаваш за какво ще се бориш и защо
   Има ли призраци и извънземни ? да, вторите са ми приятели
   Как когато вярваш в нещо, то става ? Вярата е едно от най-силните "оръжия" на човека.
   Щом се прераждаме, има ли Рай и кой попада в него ? Доколкото съм разбрал от живота си Рая е в нас, за другото не знам.
  Имаш привилегията, а за второто ти решаваш  Плезещ се
    Лека нощ
   
  « Последна редакция: Декември 25, 2011, 00:41:03 от The Universe Twister » Активен

  A better YOU means better YOUniverse !
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #21 -: Декември 25, 2011, 02:42:07 »

  Страннаа, много мило, че реши пак да се обадиш. Усмивчица Много си се развила от към правопис, в последната една година, от когато беше на 10 години. Усмивчица Радвам се, че през тази си станала на 12.
  Помня, че май ти бях дала съвет ако се представяш за малка, да внимаваш не само за правопис... защото се стремеше едни грешки да правиш "тип дете", а внимаваше за други при "големите".
  Нали.. ако за една година си се научила толкова добре, че и начина ти на изразяване е подобрен.. евала. Намигване Ама мнението ми за теб си остава(не твърдя, че е правилно), може и да си последвала съвета на гаятри и да си се записала на актьорско майсторство.
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Strannaa
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9


  « Отговор #22 -: Декември 26, 2011, 20:15:38 »

  Благодаря за отговорите и от двамата. Особено за частта с въпросите. А относно актьорското майсторство - тук е задължителен предмет, в който се справям доста добре !
  Активен
  tindi4ka
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 7


  « Отговор #23 -: Януари 06, 2012, 21:06:59 »

  Здравейте, искам и аз да споделя един мой сън, който сънувам от както се помня и вече дори сама го контролирам ... в смисъл ... след като осъзнах че сънувам едно и също нещо от време на време и започнах да го изучавам. Та сънувам, че летя над вода, море или океан и след известно време се спирам на остров ... всеки път различен. По-късно осъзнах, след обстойно разглеждане на тези острови, че те са 13 на брой. Единствено никога не разбирам какво точно правя на тези острови. Само се разхождам, ям странни неща и се срещам с хората...
  Какво мислите?
  Активен

  Слабите владеят порядъка, а само силните владеят хаоса.
  Orion
  Търсеща истината..
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 113


 • Град: Варна
 • Отказвам да играя ИГРАТА..

  http://facebook.com/Scarl
  « Отговор #24 -: Януари 07, 2012, 17:08:52 »

  Аз сънувам всяка вечер и то по няколко пъти..но странното е, че сънищата ми са като филми,много са дълги, нямат нищо общо с реалния ми живот и мога да ги контролирам..тоест, мисля си в съня, че искам да стане еди си какво си и то става..ако се събудя, като заспя си продължавам съня от там от където е свършил..много е яко Веселяк а на вас случвало ли ви се е да сънувате без да сте заспали?От време на време имам нощи, в които просто не мога да спя, уморено ми е, спи ми се, но не мога.През една такава безсънна вечер, си лежах и се мъчех да заспя,но без успех..и както си лежах изведнъж започнах да сънувам, без да съм заспала, много странно..все едно гледах нещо като филм,не мога да го обясня и както си сънувах аз така, се сепнах и си казах абе как стана този номер, аз не съм заспала Веселяк интересното е, че това което сънувах, някак си не беше свързано с мен, аз не присъствах в съня и хората никога не ги бях виждала..
  Активен

  All the world's a stage, and all the men and women merely players..
  Gavhriel
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2


  « Отговор #25 -: Февруари 26, 2012, 11:25:01 »

  Имах странен сън наскоро който продължава да ме тормози и си задавам въпроси на които не мога да си отговоря. От небето падна едно новоизлюпено пиленце и аз го хванах , почнах да го храня и то стана голяма птица която почна да се съпротивлява и искаше да литне. Аз я пуснах , чух шума на нейните крила и видях как кацна на едно дърво и ме гледаше.... И до тук друго не си спомням
  Активен
  Elenakiss
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #26 -: Октомври 17, 2012, 01:06:44 »

  Здравейте,надявам се да ми помогнете за разгадаването на един доста странен сън. Нека първо да обясня как стоят нещата..преди 1 месец почина мой доста добър приятел!! И непрекъснато покрай мен хора ми казват как духът на мъртвия можел да се вселява в животинки.Онази вечер сънувах как нашият и съседният двор ( който е на починал вуйчо ) са на едно -- ( мрежата я няма ) работилницата на баща ми също я няма..всичко е прекопана земя на дупки,които са пълно с мътна вода,защото леко вали дъжд.Изведнъж в съня си виждам себе си .. незнайно от къде идвам и нося в ръцете си голяма риба...и знам,че в тази риба е енергията и духът на Бобсън ( починалият ми приятел ) също така знам,че бягам и ме е страх от някого и се опитвам да спася душата на Бобсън... Потапям рибата във всяка една локва,за да не умре! Оставям я в една локва за малко и се качвам в къщата,за да търся съд с вода и да сложа рибата вътре..Връщам се до дупката в която съм оставила рибата и буквално виждам как от рибата започва да излиза голяма черна котка...взимам я в ръце ( тя е с много мек и лъскав черен косъм,мърка и се гали от мен и излъчва огромно спокойствие!) след като я взех започнах да тичам към моята стая,защото нещо продължава да ме гони,за да ми вземе котката.Влизам  в стаята си ( тя е не променена ) и казвам на котката да се скрие под леглото,за да не я открият..и тя ми отговаря "точно под кревата ли ще ме зарежеш?? и защо ме оставяш да стоя тук сам,ти къде отиваш?" Това беше сънят ми!! Най-интересно ми е какво означава изменянето от риба в котка :?

  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Здравето на децата индиго
  Децата индиго
  giti 3 4731 Последна<br />публикация Юли 13, 2009, 19:58:53
  от giti
  Опасността за децата индиго « 1 2 »
  Децата индиго
  giti 19 6651 Последна<br />публикация Декември 04, 2012, 23:13:18
  от Ru Alfa
  помощ за децата индиго « 1 2 3 »
  Въпроси и отговори
  dana 35 6988 Последна<br />публикация Април 06, 2013, 20:10:54
  от my life...
  Храненето при децата индиго « 1 2 »
  Децата индиго
  Админ 16 5188 Последна<br />публикация Април 05, 2012, 09:36:43
  от tianka
  Децата индиго мигновено различават истината от лъжата « 1 2 3 »
  Децата индиго
  Kery 33 5941 Последна<br />публикация Ноември 27, 2012, 22:52:55
  от MouseMaiki

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright