Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Защо паднахме дотам, че да се мислим за маймуни?  (Прочетена 2139 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Март 04, 2011, 18:30:08 »

Сложен въпрос, определящ цялото ни съзнание и битие. Аз не знам отговора, но знам къде се крие - в нашата, изнасилена, история. Сега ще представя един нов, "духовен", поглед над нашата история. Аргументите са спорни и често нелогични, но затова пък предизвикват доверие.

   1. Вселената е изградена от Бог. Точка. Преди този голям взрив, са откривани пръстени от други големи взривове - очевидно част от някакъв план, Божи опити за създаване на Космоса. Защо да е безгрешен? Или пък, може би, тези взривове отбелязват процесите, които се получават в Божия организъм. Аз вярвам, че Бог е светлина, енергия, която е принудена да свети в обгръщащият го мрак. За да произвежда енергия, би трябвало да се случват процеси в тялото му. И по-точно един основен процес - вътрешната му енергия (светлина?) да се движи нагоре-надолу-нагоре-надолу..., из Божия организъм, за да произвежда светлина. Интересното е, че на Изток, системата на чакрите е изградена точно така - най-отгоре е Духа, а най-отдолу материята, при половите органи. Според древните тангристки вярвания, събрани в символа на небесната костенурка, "отгоре" тръгва човешкото Аз,минава през три нива(полюса), за да слезе в областта на материята(отдолу), пак през три нива, и слиза на въпросната планета, която има два полюса, две нива. Небесната костенурка символизира деветте космически полюса. Осем, които казах, а деветият е изначалната точка, по средата на костенурката.
   Смята се, че Ин и Ян са, съответно, светлата и тъмната енергия. Те се въртят около собствените им оси, докато се опитват да надделеят над другият, като в мрака има петно светлина и в светлината - петно мрак. Смята се, че се въртят с бясна скорост и представляват Източното схващане за т.н , от физиката, торсионни полета - нематериални фини частици енергия, които си предават информация, независимо от време и пространство, и са в основата на материалния свят(изграждат етерния свят, духовното начало на материята). Тези въртения пораждат енергия, която в древния свят се изобразява като пречупен кръст, свастика. Този знак символизира разпространението на живота(духа), във всичките посоки и междинни посоки.
    Всеки човек има висше Аз, което направлява неговата съдба и развитие. Това висше Аз живее отвъд времето и пространството и се учи, в Божието тяло, да свети, за да може, един ден, да излезе от Бога и да засвети самостоятелно. Материалният свят е най-добрият начин да се научиш. И за това висшето Аз живее в Бога, благодарение на душата, чрез която се осъществява земния живот, в плътния свят. Също така имаме и разум, който ни помага в разбирането законите на материалния свят. Душата - на духовния. А за да се научим да светим, трябва да сме хармонизирали и двете. Разбира се, че не сме първите същества, преминали през този период. Над нас има ангели, архангели, власти, херувими и т.н.
   Както казах, Божият живот се осъществява благодарение на нашия преход в дух-материя и обратно. През този преход ние минаваме през различни измерения, едно по-духовно, друго по-материално. Смята се, че ние, хората, сме в третото измерение(триъгълното) и предстои да влезем в четвъртото. Колкото е по-малка числовата степен на едно измерение, толкова е по-материално то. Но крайната цел е завръщане обратно в Дома, астралния свят, и затова сега Космоса е изправен пред Духовен преход към четвъртото измерение, което е математически доказано.[/color]

   2. Вече казах, че съществата, преминали през Божия план, ]трябва да направляват следващият "клас" ученици, и те да преминат през този план. Затова някои смятат, че днешната планета Земя и Слънчевата система, Млечния път и т.н. са изградени като подходящи места за развитие. Но според богомилските легенди, Господ накарал всички висши сили да се поклонят на по-нисшите същества, да ги изпита имат ли гордост. Дявола се разбеснял и създал планетата Земя, където да си живее със своите демони. Затова други казват, че ние сме паднали ангели. И понеже истината винаги е по-средата, в консенсуса, предполагам, че на земята има и хора и демони, и светли и тъмни същества, което предполага и една борба между доброто и злото. Тези ми мисли се потвърждават от продължението на легендата, която гласи, че архангел Михаил слязъл на Земята и след дълги борби победил, чрез Божията помощ, обожественият дявол. Очевидно, все още, сме в процес на борба и развитие, след като се смятаме за маймуни, а не за хора. Но в крайна сметка истината е, че Земята е създадена преди около 4,3 млрд. години. След което, още около 3 млрд. години се е оформяла самата й повърхност, както и живота на нея.
   Откъде идва човека, обаче? Според Слава Севрюкова, от панспермията - теорията, която казва, че човека е бил донесен от метеорит под формата на едноклетъчно. Според Слава, човека се е развил във водата, от едноклетъчно до многоклетъчно, а след това излязъл на сушата, еволюирал в малко създание, високо около метър и силно окосмено и просъществувало в този си вид поне до края на динозаврите. Теософите смятат инак. Че човек първо се е появил като ангелоподобно 60 метрово същество, изградено от финна материя, преминало през призракоподобните 40 метрови по-плътни същества, та до началото на плътните лемуриици, чиито по-късен вариант се разделил на два пола. Изхождайки от позицията,че истината е по средата, на базата на авторитета на С. Севрюкова и находките, които потвърждават нейните твърдение, не желаех да я отхвърлям. Но също така не вярвам, че хилядите страници, изписани от Елена Блаватская, са просто манипулация или развинтено въображение. За това предположих, че до края на динозаврите проточовеците са имали душа, но не и дух. Техният дух ги е гледал от високо и е чакал момента, когато те ще са достатъчно развити, за да се всели в тялото им. След краха на динозаврите, очевидно, проточовеците били достатъчно развити, за да може да се всели човешкият дух, в тях. После дошъл и разума, а с него и небивал възход за лемурииската цивилизация, която е определяна от Блаватская като най- развитата в Млечния път.
  Така хората станали най-висшите същества на Земята. На опашка ги чакали птиците, влечугите, насекомите, растенията, минералите(в реда на духовната йерархия ги изреждам)...
   Но борбата между добро и зло експлодирала с края на лемурииците. Технологическата съблазън и мощта на властта причинили ужасен край на, иначе, мъдрите същества. Някои от лемуриицтите оцелели ( дали били от добрите или не, е спорен  въпрос?) и основали Шамбала или духовното общество( в което имало ангело/призракоподобни, лемурийци, атланти, арийци и т.н. - духовен генофонд на човечеството), което да подпомага нашето развитие.
   Дошъл ред на атлантите и тяхната атлантска раса, която живяла много по-малко от лемурийците и, след бурни вълнения, загинала преди около 850 000 години, по същите причини - духовна деградация, изневяра с материята. Все пак част от атлантите оцелели и се запазили на континента Атлантида( в Атлантическия океан) и направлявали развитието на прохождащата и дребна арийска цивилизация.

  За повече информация препоръчвам първите пет книги на проф. Ернст Мулдашев, извършил първата очна трансплантация, както и книгата на Христо Нанев - "Зеница към Вселената", една от 4 книги посветени на Слава Севрюкова.
« Последна редакция: Март 04, 2011, 20:09:57 от Шизофреника » Активен
xxxx
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 157


« Отговор #1 -: Март 04, 2011, 18:48:59 »

Усмивчица има някаква логика наистина както в нашето тяло могат да живеят микроорганизми ,защо и ние дане живеем в нещо подобно
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Март 04, 2011, 19:35:53 »

3. Професори, геолози, историци, теолози и какви ли не още, все повече признават фактите и доказателствата, че преди 12 хиляди години е имало друг свят, с други хора и царства. Според езотериците в индийския океан е съществувал остров, който те наричат Лемурия. Събраха се и твърде много доказателства за Атлантида в атлантика, още Платон споменава за нея в Диалозите си "Тимей" и "Критий". Той посочва датите за нейната гибел, точно тогава, когато много учени смятат, че се е случила огромна катастрофа в Атлантика, довела до повишаването на нивото на водите. Някои го обясняват в ледниковия период, а други, като медиума Едгар Кейси, с потъването на Атлантида. Откривани са много артефакти по дънот ов атлантика - пътя на Бимини, Бермудската пирамида, бермудския триъгълник...Кое е довело до това събитие, унищила онзи величествен свят?
    Според самия Кейси атлантите били толкова вманианичени по своите технологии, че се самозабравили и самоунищожили, чрез гигантски войни и могъщ енергиен кристал, които предизвикали изменение в атмосферата и гравитацията на Земята, за да се стигне до колосални природни катастрофи, довели до създаването на Средиземно море и на превръщането на Черно море, от езеро в море. Други езотерици твърдят, че атлантите водели войни с древноиндииската империя Рама, основаваща се на любов и разбирателство. Ядрените войни погубили Рама ( доказателства са открити в Мохенджо Даро и древните текстове). Според Платон Атлантида нахлула в Европа и почти я превзела, когато народ от земите на атиняните разбил атлантите, обърнал ги в бяг, а след миг - Атлантида била под вода, което довело до катастрофи из целия свят, гибел на много народи и цивилизации, и логично, до подивяване на разединените, уплашени и озверели оцелели човеци. Според езотериците Северна Африка и Европа, преди Средиземно море, били част от империя наречена Озирида (Подобни атомни "стапяния", които превръщат пясъка в стъкло са откривани в северноафрикански пустини, а в Шотландия има подобни стопени крепости, побиращи до 250 000 души!), която построила 14 скални светилища в чест на бог Озирис, част от тях потънали. Баалбек е причисляван към техните дела.
  Между другото, преди около 10-15 години, български археолози откриха останки от цивилизация по нашите земи в дълбините на Черно море, по крайбрежието от преди Потопа! Находките са майсторски изработени и доказват присъствието на много развита цивилизация по нашите земи.
  
Ако някой желае да научи повече за периода около легендарния потоп, отразен във митовете и легендите на всички древни народи, препоръчвам книгите на Дейвид Хатчър Чайлдрес, авантюрист обиколил целият свят и посветил на изучаването на цивилизациите отпреди Христа, а и в частност Потопа.

4. След Потопа се случили редица катаклизми, които окончателно оформили новият свят.Ной, Ут-напищи и т.н. са все митични лица, преживели Потопа.
   Империята Озирида се разпаднала. Връзката между Древен Египет и Европа продължила. Това се доказва от многото египетски артефатки, откривани из цяла Европа, и най-вече на Балканите - в Царичина, Белинташ, Родопите, гробницата на Бастет в Странджа, египетският муз. инструмент булгариа, съвпаденията в имената Сакар-Сокар-Сахара, Хор-хора(човеци), Птах(бога с птича глава)-Птица,Озирис-Озар(на изток)-озарявам, зора( в българския език), градът Монтана...или Враца, един град със същото име, в Мароко, като в България и т.н. Откривани са десетки египетски мини из Европа, както и техни артефакти из целия свят, Австралия, Америките ( там са откривани и хетски, финикииски, еврейски и пр. находки, което доказва предколумбова международна търговия).
  За жалост жреците на Амон налагат култа към Амон-Ре, за култ към Слънцето. Този култ води Египет към упадък и я въвежда в остри спорове със зороастрииска Персия, която помита обожествените семитски демони от Месопотамия. Дори Ехнатон и Нефертити правят опити да наложат култ към Атон, но биват убити. Именно от атонистите произлизат и първите евреи, начело с Авраам, та чак до превземането им от асириици, перси, македонци и римляни.
   За Древна Гърция е ясно, че са били дъщерна цивилизация на Древен Египет и водят цялата си култура и идеята за демокрация, от там. Философските школи също са повлияни от Египет, и по-точно от херметизма, но не трябва да умаловажаваме и тракииския орфизъм.


« Последна редакция: Март 04, 2011, 20:10:33 от Шизофреника » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Март 04, 2011, 20:32:35 »

5. Но преди да продължа напред бих искал да обърна внимание на българската история, която играе роля, в случая.
   Има много теории за нашият произход - тюркско-алтайска, арийска, славянска и какво ли не още... Аз смятам, че сме българи и произхода ни е български. Че древните траки, пеласги и кимериици са българи( букви от кирилицата са откривани на остров Самотраки, а и на други места), както и народа, разгромил този на Атлантида. Самият Петър Дънов казва, че прародината на България е, тук, на Балканите. Били са известни под името Богхари, служители на Благия бог. Древните гърци са имали глупостта да ни наричат диваци ( траки) и Александър Македонски им е дал да се разберат( древните македонци въобще не са македонци, а тракииско, българско, племе, поне според мен). Според П. Дънов сме били могъщ народ и преди, и след Потопа. Но след Потопа сме били натоварени със задачата да възродим подивяващите човеци.
  След потъването на Атлантида, на север от нея се е намирала друга могъща нация - жителите на Туле. Техният остров потъва и те се изселват в Западна Европа, където се смесват с останалите озирианци. Части от жителите на Туле идват и по нашите земи, основавайки митичният град Туле. Те били асимилирани от траките, които, според Херодот, били най-многобройният народ на земята, след индийците. Дори съвременните учени признават, че келтската, илирийската, тракийската и фригийската раси имат общ корен, и българите са част от този корен, както и древните египтяни, което обяснява приликите между цивилизациите ( на гласки булг означава колан, а булгар - човек, който носи колан, нещо като паласка, сходно с името пеласги и столицата ПЛИСКА).
  Част от тези българи, които, от Балканите, се изселват в т.н Прародина, имат за цел възраждането на цивилизацията. Срещу тях стоят тъмните сили от Атлантида, които окупират Египет, Месопотамия и древна Гърция. Все пак египетските и гръцките тайни общества подпомагват мисията на българите(която е неизпълнена и до днес). Те(българите) се озовават в държавата Ордос, граничеща с Китай, от която произлизат много философски школи, повлияли на Конфуции, Лао Дзъ и Буда(името му произлиза от българското буди, събужда). На юг българите се вмешават с древните индиици, като им донасят хиндуизма, вярването в природните сили, присъща на конните народи - тангристи. В Централна Азия българите създават града Балкх, откъдето тръгва зороастризма, изиграл основна роля в създаването на Персия, която помела семитските обожествени демони. По-късно БЪЛГАРИНА Александър Македонски покорява Балканите, Мала Азия, Египет, Персия и стига до Индия, но умирайки неговата империя  се разпада...


6. Злото не пости, обаче, дето се вика. Макар и победени, за момент, злите сили(ЕЛИТА) се мести в Европа, в Троя, Спарта и, накрая в Рим, чиято култура се основава на гръцката. Свидетелство за делото на тъмните сили там е заличаването на етруската цивилизация, по много жесток и методичен начин, а след това и на келтите в Западна Европа, и на несполучливият опит за унищожение на траките - в Източна Европа. ОК, ще каже някой, защо тогава имаме толкова малко свидетелства за това, което говориш? Ами ще отговоря малко по-късно.  
  Идва Християнството. Неговата цел е да обедини разделените хора. Не успява. Христос е убит, а Константин Велики използва християнството като средство за обединение на разпадащата се Римска империя. През 313 години Империята е разделена на две, а християнството е официална религия. Създава се Католическата църква, където се помещава Елита. И какво става? В цяла Европа се започват масови репресии и геноцид над народите, цели библиотеки със доказателства за това, което говоря биват изгорени( за пр. Александрийската библиотека - опожарена през 325 или 328 година). В Китай се случва същото унищожаване на подобни документи. Там пък Черната ложа на Изтока пуска своите пипала. В Европа, истинското християнство е обявено за ерес и жестоко преследвано. И съвсем логично - през 478 година Западната Римска империя се срива. Византия - Източната - остава с православието. Интересно е да се спомене, че според Апостол Павел единствено Цезарите спират мощта на Антихриста - Църквата. Друга причина, поради, която Сената има интерес да убие Гай Юлии Цезар.  
   През 165 година след Христа, според именника на българските канове, е създадена Стара Велика България, чак до края на 7-ми век, когато хазарите я поробват и подлагат на геноцид. Българите имат работа и отново оцеляват. Една част от българите отива е Армения, друга си остава в робство, трета отива в папската държава - Северна Италия, четвърта - в Панония, а оттам в Македония, пета - на Волга, за да основен друга държава - Волжка България, на която и е писано да даде основите на руската култура, религия, да приеме исляма и да разгроми Чингиз хан в унизителната, за него, Овнешка битка.
   Дунавска България се възражда от хан Аспарух и сина му Тервел. Между другото има сведения, че прабългарите не са били езичници, а са изповядвали ранното християнство, обявено за ерес, понеже в документите на цар Борис Кръстител изобщо не се споменава за езичество или за Тангра.
   На Запад - наследниците на Христос Меровингите са свалени от управлението на Франската държава, за да се възкачат каролингите, които са с еврейско потекло, в интерес на истината. А през 538 година византииския император Юстиниан признава католическата власт са най-върховна в Западна Европа. Според пророчеството тяхната власт ( на римокатолиците) е щяла да продължи 1260 години, до 1798 година, когато Наполеон Велики ликвидира папството. Но дотогава Католическата църква в Рим държи Запада в пълен терор, избивайки всички свои врагове по интереси. Десетки милиони хора са избити през този период.
   Междувременно Черното братство на Изтока извращава исляма за свои интереси и покорява Испания и Сицилия, преди  българският хан Тервел да ги разгроми. След смъртта на карл Велики Франкската империя се разделя на: Франция, Лотарингия ( Северна Италия) и Свещенната римска империя. От тези три държави произлиза съвременната карта на Западна Европа. И именно те, подтикнати от Рим, атакуват светите земи, за да се доберат до тайните документи, които биха дали власт на всеки, който ги притежава. Светите земи се владеят от силите на Изтока - исляма. Въпреки това силите на Запада водят успешни битки и взимат документите. Но за кои сили става въпрос?
   В края на 10 век, когато България е православна страна, се появяват богомилите, спасителите на Европа. В България, очевидно, цапат силите на мрака вече, и това води до техните гонения. В крайна сметка, богомилите се пренасят във Франция, където дават началото на катари, албигойци, розенкройцери и...тамплиери. Ордена на тамплиерите заминава за светите земи, по време на походите, и, под покровителството на Анри дьо Буйон ( наследник на меровингите), се сдобиват с тайните знания, с чиято помощ създават най-могъщата икономическа сила, поне в началото на 14 век, когато Дунавска България е преживяла едно византииско робство и навлизане в мрака на феодализма.
   Черното братство решава да отвърне на Западния удар като обединява монголските орди. Те завземат Светите земи и цяла Азия, но претърпяват унизително поражение от Волжка България, която играе огромна роля в средновековния крах на Черното братство. Все пак Волжка България е покорена от Русия, но никога не губи националната си самобитност.
   Ордена на тамплиерите, подло и неочаквано, е нападнат от френския крал и папата. Ордена е разтурен. Междувременно се започват яростни борби между датски викинги, местни британски племена и Франция, довели до създаването на Англия, Шотландия и Ирландия. Испания и Португалия прогноват маврите ( арабите) от полуострова, а Испания сключва династичен брак с Франция, която обвързва завинаги двете държави. Черното братство прави последен опит да завладее Европа чрез Османската империя. Дунавска България отнася удара и спасява Европа, макар, че бива поробена за 500 години.
   Тамплиерските сили се прегрупират. Едни отиват в Сицилия, където започват морски войни(пиратство) срещу Ватикана, оттам тръгва и Ренесанса. Тамплиерите се сдобиват с редки карти, които ги довеждат в Португалия и във едно съревнование между Португалия и Испания. Главата на новите масони е във Шотландия. А по-късно, благодарение на Стюартите, и цяла Британия става център на антиватиканските действия, протестанството, Просвещението и Индустриалната революция.
    Открити са Америкитие. Испания(Папата) разгромява Португалия(Масоните) във войните за Централна и Южна Америка.  Когато Инквизицията се развихря, единствените масони остават във Великобритания, откъде разгромяват Испанци, Французи и Холандци, в борбите за Северна Америка, Индия, Австралия и океанските острови. Тези морски победи дават началото на края за Ватикана. През 18 век избухва религиозна война в Европа, между Севера и Юга, в която печелят протестантите. Но нещата за масоните не са хич розови...
      
 
« Последна редакция: Март 04, 2011, 21:10:54 от Шизофреника » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #4 -: Март 04, 2011, 21:30:05 »

7. Настава едно разложение в масонските ложи. Векът на просвещението убива папата, но прокарва миризмата на атеизма, вътре, в масонските ложи. През целия 18 век се води борба, с център Франция, за запазване на традиционното посветителско масонство, което се превръща, извращава, в политически инструмент на великите сили. ЕЛИТА започва да се ориентира към методично разлагане на масонските институции, чрез баварските илюминати на Вайсхаупт. Така, днес, традиционното масонство е малобройно, за сметка на политически настроеното такова.
  В крайна сметка Наполеон унищожава папската институция, но и той самият не успява да обедини Европа. България се измъква от османско иго, но е несправедливо наранена от Западният капитализъм, създаден от Елита, който си е сменил кожата за пореден път. Тази несправедливост ни тласка към второ робство към Изтока, под това на СССР и на комунизма, умишлено подпален от Изтока за война със Западния капитализъм, който се е устроил във Европа и САЩ, държава създадена благодарение на френските разложени масонски ложи.
  Причината за втората световна война е факта, че Адолф Хитлер бива манипулиран от Изтока, за да взриви Втората световна война и така да осигури земи в Европа за Изтока. Елита се прокрадва в научните доктрини и се окупира здраво, та до наши дни. Все пак комунизма рухна и щатите станаха едноличен икономически лидер, в съоюз със Западна Европа, за да наложи гнусната си тирания, такава каквато е днес. В Библията папската църква е рога ( царството), което излиза от звяра, и което ще даде началото на другият рог ( САЩ). Но не те са самият Антихрист. Според пророчеството той ще седне на трона в Йерусалим. И ето, под влиянито на Запада и Ционизма се възроди Израел, а днес те въстановяват и Соломоновият храм, което е последното действие преди Антихриста да дойде на престола в Израел. Да не забравяме и Черното братство, което оцеля посредством Китай и се приобщи към Иран и арабския свят, който е враждебно настроен към Израел. А според св. Малахий, следващият папа Петър Римлянина ще е последният, преди гибелта на папската църква. След Бенедикт, идва Петър Римлянина, а по негово време ще се води война между Изтока и Запада, последвана от жестоки катаклизми, които ще създадат ново небе и земя, където България ще бъде духовен лидер на народите...., Какво друго да кажа, освен едно Амин!  Усмивчица
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #5 -: Март 04, 2011, 21:49:19 »

Амин! Повече няма да си мислим, че произлизаме от маймуните, само защото се държим като такива.  Усмивчица
Активен
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #6 -: Март 04, 2011, 22:40:05 »

Естествено, че не сме произлезли от маймуните, това отдавна се знае, вече и децата го знаят! Нали четеш Учителя? Маймуните са изостанали в развитието си хора, които са деградирали в маймуни. А България е духовен център на целия свят.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #7 -: Март 04, 2011, 22:49:26 »

Естествено, че не сме произлезли от маймуните, това отдавна се знае, вече и децата го знаят! Нали четеш Учителя? Маймуните са изостанали в развитието си хора, които са деградирали в маймуни. А България е духовен център на целия свят.


 Ще бъде духовен И политически център. На България й се полага Славата, която не успя да извоюва за цял един живот.  Усмивчица
Активен
bars_i
Гост
« Отговор #8 -: Март 05, 2011, 00:51:41 »

Естествено, че не сме произлезли от маймуните, това отдавна се знае, вече и децата го знаят! Нали четеш Учителя? Маймуните са изостанали в развитието си хора, които са деградирали в маймуни. А България е духовен център на целия свят.

Колкото е тъпо, че сме произлезли от маймуни, толкова е тъпо, че маймуните са изостанали в развитието си хора и са деградирали в маймуни.
Активен
xxxx
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 157


« Отговор #9 -: Март 05, 2011, 01:33:07 »

тоест ,че отново може да има потоп и всичко да е един цикъл и да се случва постоянно
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #10 -: Март 05, 2011, 21:04:30 »

тоест ,че отново може да има потоп и всичко да е един цикъл и да се случва постоянно

 Съгласен съм. Или духовна деградация, или духовен подем. Това е й мисията на България. След Второто пришествие да запрати света към духовен подем.  Усмивчица
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Защо да медитираме
Йога
Админ 1 1164 Последна<br />публикация Януари 09, 2010, 18:56:35
от Админ
Защо сте тук? « 1 2 ... 6 7 »
Въпроси и отговори
Amazon 94 3995 Последна<br />публикация Декември 15, 2010, 14:51:56
от lia
Защо се ограничавате ? « 1 2 »
Въпроси и отговори
Alek 17 1639 Последна<br />публикация Януари 29, 2011, 14:46:29
от Петър
Как и защо в природата ..
Любопитни факти
echo105 2 1202 Последна<br />публикация Декември 30, 2010, 16:28:16
от Аэ съм
Защо така???
Въпроси и отговори
Kissing You Good Night 2 975 Последна<br />публикация Февруари 15, 2011, 15:27:25
от Ich

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright