Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: За Индиговите и кристалните деца по БТВ на 29.08.09  (Прочетена 3205 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Август 30, 2009, 23:24:20 »

  Здравейте, някой от вас гледал ли е централната емисия на "БТВ Новините". Обадиха ми се едни познати да ми разкажат какви глупости говорили по новините. Говорили, че Децата индиго и Кристалните деца са бели болни деца, и че трябвало да се държат под строг режим на наблюдения, и от този род измишльотини.

  Най интересното е, че това са го коментирали водещи психолози, които работят по училищата с деца и може да си представите какво влияние оказват върху обществото.

  Възмутен съм от огромното невежество и начина по който се поднася информацията.

  Друг пресен пример, днеска докато пътувам забелязах една жена четеше книга и заглавието беше "2012г. - Краят" пълно е с автори които за 2012 говорят само от негативната страна, само за Апокалипсис говорят защото това е интересно и това се продава. Промиват на мнозина хора мозъците само.

  Някой от вас знае ли нещо повече по въпроса за въпросната емисия новини, и дали я е гледал  Хммм
  Активен

  indigo_war
  Гост
  « Отговор #1 -: Септември 01, 2009, 19:07:38 »

  Индиго екстремисти има ,но нямат нищо общто с талибаните и  радикалните "вярващи" Индиготата не могат да бъдат маниполирани психически и да им се натяква или насяват убеждения ,защото когато се опитат да променят едно индиго ,то става жестоко с всички ,не вярва на никого и притиснато до стената  става наистина опасно!
  Активен
  indigo_war
  Гост
  « Отговор #2 -: Септември 01, 2009, 19:33:46 »

  А за господата психолози " от старото време " и техните същото толкова изтъркани методи ще кажа ,че когато не могат да разберат едно индигово или кристално дете ,когато не знаят как да подходят с него ,то те вече са предубедени ,че няма начин да им се помогне и назначават усмирителни грижи и кофти лекарства за дислекция или пък хиперактивност и дефицит на концентрацията -за последните две грешни диагнози ,които най-често поставят господата психолози ,пък изписват наркотичният" Ritalin" ,който пък е съпровождан от редица странични ефекти ,а целта на невежите родители и доктори е да осмирят детето ,да го пречупят и нищо повече от това не ги интересува !За това имам предложение за нова тема !  " Индиговите деца -психолозите на новото време""  Поздрави на всички!
  Активен
  Vicky
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9


  « Отговор #3 -: Март 30, 2010, 18:55:34 »

  Хората са измислили Апокалипсисът, за да могат да спечелят пари,но иначе какво наистина ще се случи през 2012 го знаят само много малко хора.
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #4 -: Март 30, 2010, 20:42:56 »

  Като казват руснаците-Ще поживеем,па ще видим!
  Активен
  Престолски
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 425

  « Отговор #5 -: Ноември 29, 2010, 15:07:18 »

      Как може изобщо да има дебат за контрол над дете индиго, ако бяха помислили преди да говорят щяха да стигнат до извода, че това дете е тук с цел и намесата на друг или опита за контрол над какъвто и да е аспект от живота му, от човек с по-ниска вибрация от неговата(на детето) може да попречи на развитието му и тотално да го обърка, да не говоря за нещо по-сериозно. Не децата трябва да понижават честотата на вибрациите си за да разберат родителите и учителите си, ТОЧНО ОБРАТНОТО!!! Родителя като уж по-възрастен и уж по-интелигентен трябва да повиши своите.
  Активен

  ☺ ∞♥ oNe レo√乇
  nre
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 129

  « Отговор #6 -: Декември 30, 2010, 22:09:29 »

  Тази тема е нож с две остриета.
  От дефиницията за индиго децата знаем, че това са хора с индигов цвят на аурата. Но поради невъзможността за масово измерване на човешката аура възниква търсене на дуги критерии за определяне на индиго децата, което често е свързано с изопачаване на информацията.

  Съществуват надарени деца, изискващи стимулация на заложбите им за да могат да се развият в бъдеще.
  За съжаление съществуват и проблемни деца, чиито родители приписват особеностите им и изоставащото им развитие в поведението под етикета "Индиго". Това е следствие от факта, че никой родител не би желал да има изоставащи в развитието си деца.
  За това екстремист, решил да убие съучениците си едва ли е индиго революционер. Някои деца просто се нуждаят от навременна прихиатрична помощ (в луди времена живеем).
  И въпреки деликатността между тези две групи деца разграничеността е съществена и ние трябва да правим разлика между надарени и проблемни деца. Представям ви един доста полезен материал по темата:

  http://dete-bg.com/?p=23

  Аз например спадам към пасивните деца, също съм и интровертен. Ако имах тази информация преди време може би щях по-качествено да се боря с личните си проблеми. Опасно е човек да олицетворява проблемите си с надареността и по този начин да се успокоява, защото вместо да се лекува той се самозалъгва, като притъпява временно проблемите, които непремахнати се проявяват с много по-голяма сила като порасне.

  Единствения начин да разберем дали сме с проблеми е като отидем на психолог.
  Единствения начин да разберем дали сме индиго е като си измерим енергията на аурата.
  В крайна сметка нищо не пречи да се окажем индигово луди лапета Усмивчица
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright