Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Закон, забраняващ на духовните учители да влизат в аурата или тялото  (Прочетена 5088 пъти)
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #15 -: Февруари 17, 2011, 20:50:12 »

По начало , жените са по- сензитивни същества , усещат повече чуждите влияния , а и като цяло !!! Не го казвам като феминист , защото съм от силния пол , а като факт !!! Те по-малко биха се объркали , или заблудили за такива встъпления
Активен
lessus
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 249


 • Град: Абсолюта, У Дома
 • До скоро :)

  « Отговор #16 -: Февруари 17, 2011, 21:06:59 »

  "Мда " ще кажа просто Усмивчица
  Активен

  Отразената светлина не топли ...
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #17 -: Февруари 17, 2011, 21:09:45 »

  Въобще не се измъквай с мда Лесусче Веселяк
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  lessus
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 249


 • Град: Абсолюта, У Дома
 • До скоро :)

  « Отговор #18 -: Февруари 17, 2011, 21:12:44 »

  Искам да кажа :Да ,забранено е ! Воистина!  хаха Намигване
  Въпроса е, ние какво да решим -да се приеме, или не ? Намигване
   И виждам че това дискутирате ,което печели моята "акомпанимация"...каквото и да значи това хаха
  Активен

  Отразената светлина не топли ...
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #19 -: Февруари 17, 2011, 21:27:40 »

  Добре ако по някакъв начин получаваме някакви информационни пакети от учителите си и ги асимилираме ,то значи автоматичното писане не е в разрез със закона ,а е начин за асимилиране на инфото, там не ти движи учителя ръката , да ти е взел част от тялото или пак има два вида. Виж при изпадане в транс и някой да говори ,чрез теб е в разрез на закона. Има някакъв порядък явно и ние трябва да се научим да отсяваме.........
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #20 -: Февруари 17, 2011, 21:28:19 »

  Onidar този закон не сме го измислили ние  Тъжен
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  lessus
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 249


 • Град: Абсолюта, У Дома
 • До скоро :)

  « Отговор #21 -: Февруари 17, 2011, 21:32:44 »

  Добре ,ами ако аз съм го измислил ?  Хммм Понеже много дрънкам , чак сигурно ставам досаден ? Ухилен Но и с теб съм съгласен,  Ео.
  Активен

  Отразената светлина не топли ...
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #22 -: Февруари 17, 2011, 21:48:24 »

  Цитат
  Не съм съгласен. Когато едно същество има много важна житейска мисия, има правото да вземе тялото на друго същество със по-маловажна мисия.
  Олее, Раби.. разби ме! Ухилен

  Как така по-маловажна мисия? Самият факт, че една душа си е избрала даден урок или мисия и после подходящото тяло, си е достатъчно важно за него, както и за други хора.Усмивчица
  Как така ако едно същество, има много важна мисия имал правото да вземе тяло на друг? Ми, че да си избере тяло да се роди, или да си го е избрал първи Ухилен "Кой превари, той завари" Ухилен
  Как така аз ще си избера мисия и урок и в един прекрасен момент, урока ще ми се отнеме(все едно се отнема правото да следвам собственият си избор) понеже "ръйшли" някоя душа, решила, че е по-важна от мен и му станало симпатично тялото ми. Ухилен И к'вооо идва развитата душа и "-Айде бягай си обратно в къщи, сори, че ти прецакахме за малко собственото развитие ама аз съм по-важен" Ухилен
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #23 -: Февруари 17, 2011, 21:50:00 »

  Може да не ти харесва, но... да, така е, както го описа.  Ухилен  Усмивчица

    Не всичко, което ни харесва и допада е Истина и Добро, и не всичко, което ненавиждаме и ни отблъсква е Лъжа или Зло. Има си изначални причини, които се появяват в определени моменти.
  Активен
  Venus
  Гост
  « Отговор #24 -: Февруари 17, 2011, 21:57:54 »

  Всъшност си мисля, че всичко е въпрос на избор и договаряне. Просто си има избор и всеки сам си търпи последствията от него. Примерно избираш да си мислиш, че си слаба душа и пускаш чуждия дух в теб. Учителите могат да се свързват със съзнанието на хората по нещо като телепатичен път и по този начин ако е необходимо да предават някаква информация, но често намират други начини да ни насочват към необходимата информация като ни "подхвърлят" знаци и ние сами стигаме до въпросното знание или пък чрез сънища ни казват или показват каквото трябва. Ченълингите лично за мен са доста несигурен начин за общуване с дугове или духовни учители, защото не винаги знаем с кой или какво общуване и дали съществото не е някой "налеп", който се свързва с нас само за да точи енергия.
  « Последна редакция: Февруари 17, 2011, 22:12:25 от Venus » Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #25 -: Февруари 17, 2011, 22:16:42 »

  Цитат
  Всъщност си мисля, че всичко е въпрос на избор и договаряне. Просто си има избор и последствия от него.

  Виж с това съм по-съгласна.

  Ам, Раби.. как така при избора ми на живот, се избира внимателно и се програмират така да се каже бъдещи събития. Нали- така и така, родители, пък еди кога си гадже, пък работа, пък мъж, пък деца и тнт. А не може да се прецени, че след еди колко години, ще стане това и това и тялото ми ще е подходящо за някой друг. След като се е установило, че са избрали най-подходящото тяло за мен, как така в един момент се преценява друго и не са дали тялото на който трябва? Дори и да е така както казваш, не се ли сещаш, че моят живот е навързан с тези на други хора и една нишка скъса ли се, късат се и други. Значи трябва да се работи в/у тези нови нишки. Това не е лека задача и трябва много прецизност и тнт. Как така тогава, ще се създадат перфектните нишки, за което трябва доооста да се мисли в подробности и преспектива, а няма да се е преценило, че някога някъде си, ще се наложи еди кое си?
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #26 -: Февруари 17, 2011, 22:23:33 »

  Космическата система е перфектна и си знае работата. Усмивчица
  Активен
  VeSsin
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 40


 • Град: Варна, Wonderland;)
 • « Отговор #27 -: Февруари 18, 2011, 03:25:41 »

  Аурата и тялото е едно.. те съществуват тук, в тази физическа реалност. А съзнанието, мислите са тези които могат да си щъкат напред-назад и да влизат в контакт с това, което няма материална форма. От там си мисля и че, "да се навлезе в аурата и тялото" си е по-скоро намеса и обсебване, изместване на собсвеното съзнание. А това да имаш контакт, чрез телепатия или по какъвто и да е друг начин си е нещо съвсем друго. Едно е да има намеса във физическото, друго е да има предложение или предупреждение, което мисълта ни отчита. А и за да се чуе това, което ни се изпраща, нашето трябва да е притихнало...
  Активен

  Призказка БЕЗ край.
  Reiki
  Живота е прекрасен!
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 67


  « Отговор #28 -: Февруари 18, 2011, 11:35:02 »

  Незнам за Вас , но аз осъзнах , че най-важното тука на Земята  за хората е техните преживявания , техния собствен път .Когато някой "духовен учител" , или представител на някоя извънземна раса осъществи контакт с човешко същество , познайте какви са му мотивите !!!?! Защото , ако той наистина какъвто и да е , колкото и духовно еволюирал да е , иска да помогне на човешката душа по-някакъв начин , то той ще се намесва , индиректно , без обсебвания  , и като цяло в много рядки случаи !!! Защото в обратния случай , ние губим стойността на нашия собствен път . Не забравяйте , Дявол има !!! И неговите "чудеса" и обещания , с които ви залива са много примамливи !!! Настъпи времето на лъжепророците !!!

  Надявам се това което кажа, да не те засегни по някакъв начин, но това което пишеш ме кара много да се замисля за пътя, който си поел. Говориш за индивидуалност(това към което са се стремили хората преди милиони години), по този начин слизаш от еволюционата стълбица. Трябва да се научим на колективно съзнание. Един най-прост пример с материалния свят е "Замисли се сам какво може да постигнеш в материалния свят и какво бихте постигнали ако сте много повече хора обединени в една обща идея", сега този пример го приложи на енергийно ниво, един атом си остава един атом, но когато събереш много атоми може да образуваш всичко което ни заобикаля.

  Начина, по който отхвърляш информацията, която получаваме свише това е нещото, което ме плаши в думите ти (не знам какво си приживял, че е предизвикало в теб такова опасение(страх) от духовни напътствия, но истината е, че ако не ни се даваше регулярно информация от духовния свят, за да подпомогнат развитието ни, сега щяхме да си тъпчим на едно и също място без да се развиваме. Дори всички научни открития до едно са ни спуснати като информация отгоре, нито едно не е измислено от някой, пример в съня на Менделеев, когато е сънувал менделеевата таблица и не само на сън, при повечето се е осъществявало неосъзнат ченълинг.

  Трябва да се стремиш към баланса между материалното и духовното и да не се обявяваш с твърда ръка срещу нещо и още повече да му даваш такава гласност, защото предполагам знаеш по този начин какво си причиняваш  , бъди по-умерен в приказките си, защото те са енергия и чрез тях може както да си помогнеш така и да си навредиш.

  Всичко си има своята цел и урок, дори това което го обявяваш за нещо лошо и хората да се пазят от него това също си е опитност, която душата учи редом с останалите "приятни уроци".

  Пожелавам ти да бъдеш по-осъзнат!

  Мир и хармония да цари във всички вас. Амин
  Активен

  Точно днес не се тревожи.Точно днес не се гневи /ядосвай/. | Почитай своите родители, учители и по-възрастните. | Изкарвай честно прехраната си. | Отнасяй се с благодарност към живота.
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #29 -: Февруари 18, 2011, 14:19:33 »

  Духовния водач няма нужда да влиза в тялото на този който води, той му говори, кара го да усеща или му показва картини. За да влезе в тяло /но не вашето/ трябва да е крайно наложително, това става когато не можете да разчитате сигналите или не искате, а той трябва да ви предупреди за нещо.
  Примерно вървите си за някъде и ви спира някой, който ви казва нещо важно за вас или ви кара да се подсетите за нещо....на всички ни се е случвало, или пък вие се събуждате и си казвате ейййй днеска трябва да се обадя на Петър /примерно/...а той е имал отчаяна нужда от вас.....и както забелязвате даже не е въплащение а по скоро мисли и усещане.
  Никой няма право да ви нарушава свободната воля, освен ако вие не му позволите, а духовния водач даже и не иска....не му е това работата.
  Ако говорим за астрали или черна сила, която да се въплати във вас.....ще ме прощавате много но пак е по ваше желание или липса на борба.
  Като се разболеете какво правите..почвате да се борите къде с хапчета, къде с традиционална медицина, къде на психологическо ниво, ако се предадете и легнете обаче всичко се засилва болестта ви превзема и отнема много по дълго време да се излекувате.
  Така че никой не може да ви се меси ако вие не позволявате....стегнете се и спрете да позволявате

   
  Активен
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright