Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Начало  (Прочетена 1054 пъти)
lyubomir
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: Февруари 15, 2011, 23:39:39 »Здравейте Индигота.

    От дълго време знам, че трябва да ви пиша, но все усещах , че не е дошъл момента. Всички вие знаете кои сте, но не знаете как  да се изправите пред същността си. Първо искам да акцентирам внимание, че всякакви спекулация в основата на който са поставени пари за това , някой да ви каже че вие сте индиго, че имате аури и трябва да преминавате курсове са абсолютно грешни. Тези хора, който искат да им дадете пари за подобна диагностика са единици от нисък клас, като стремежите им са насочени единствено към финансово облагодетелстване. Това е наложително изясняване , защото все повече заинтересовани виждат бизнес ниша, в която да развиват дейност. Това е аналогично, някой да ви проведе курс за това до колко сте човек. Вие имате усещанията,  чувствате се  уникални и никои не може да ви го отнеме или да ви го докаже.

    В този форум има достатъчно информация за да се индефицирате един с друг и да имате усещането, че вие сте писали някой от постовете, без да сте го публикували.Общото между всички вас е сетивността и усещането за различие.

    Има много дефиниции за индиго и всичките се препокриват и създават цялостната картина, нареждайки пъзела. Това , което трябва да разберете е, че света е измислен и създаден от хората и трябва да бъде променен от вас. В тази промяна на  разбирането е заложен целия смисъл на всичко. Трябва да се тръгне от първите стъпки за да се стигне там,  където е истината. Не незнанието е проблем, а илюзията за знанието. В процеса на изграждане на познатия ни свят във вековете, хората са залагали на страха и владеенето. Разделението по съсловия е бил най - благоприятният вариант за устройване на структура за владеене. Всичко се основава на емоциите на отделни единици или група от хора и стремежа им за власт и ограничение. Това е най - голямата еволюция в индигото - липсва желанието за подчинение и влечението към материалното. Във  света сме не със тъмнина в ръка, а със светлина. Това е продължението в развитието и единствения изход от грешките правени до сега. В основата е заложен смисъла на нашето съществуване и отговора на желанието да останем. Има много неща, който съм намерил във времето и може би вече е момента да ви ги предам.
Активен
VeSsin
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 40


 • Град: Варна, Wonderland;)
 • « Отговор #1 -: Февруари 16, 2011, 00:52:48 »

  Здравей. И добре дошъл! Думите ти вдъхват увереност!
  Активен

  Призказка БЕЗ край.
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #2 -: Февруари 16, 2011, 02:06:39 »

  Цитат
  Всички вие знаете кои сте, но не знаете как  да се изправите пред същността си.

  А ти знаеш?Усмивчица

  П.П- От всичко написано си казал неща, които почти всички от този форум ги знаят от доста време.Усмивчица Казваш правилни неща, но не се притеснявай, хората са наясно:)
  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Начало на Прехода « 1 2 3 4 »
  Великият преход
  Kissing You Good Night 56 7099 Последна<br />публикация Май 19, 2012, 18:10:53
  от Sunshine(sun)
  Начало и история на същността - Сътворението « 1 2 3 4 »
  Космогенезис
  Soenya 52 4946 Последна<br />публикация Май 15, 2011, 13:08:16
  от Soenya
  Честито Ново Начало « 1 2 »
  Обща тематика
  Турист 28 3632 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 20:15:39
  от Турист

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright