Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Защо така???  (Прочетена 990 пъти)
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 447


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « -: Февруари 15, 2011, 14:11:50 »

  Защо така??? От шести клас (вече пет години) ходя на училище с автобус. Дотук добре. Но защо всеки път, когато автобус, на когото не виждам табелата, идва, аз го усещам, че това е моят автобус за там, където отивам. Нещо отвътре ми казва, че това е моят транспорт за еди-къде си... Ангелът-хранител не играе тук... Като го попитах, той ме посъветва да споделя с някого, дето знам, че ще ми даде някакъв нормален и удоволетворителен отговор, а не като онзи див селянин - баща ми: "Иди на лекар, момко! Разболяваш се!", а малко по-късно и: "А може и на "Поп Харитон" 6 (адреса на една много изпаднала и алчна врачка от нашия град), тя да ти каже. Ако е наистина надарена, от вратата ще ти каже какво точно желаеш да я питаш...". Ей от подобен род простотии избеснявам, та ми идеше да го разфасовам, като заспи, вярвайте бога, за да не му слушам повече тираджийско-хамалския хумор, дето кара повечето хора, все прости и неуки като него, да му се смеят на простотиите, а мене - да беснея тихичко, за да не би да му разваля рахатя в следобедната дрямка, дето вече взе да ми писва и от дрямката му и от глупостите му майни ха! И освен това се чудя дали е вярно това, дето го говорят разните му там учени глави, че съм бил със синдром на Аспергер (http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC_%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0), защото не ми се вярва. Открих някои драстични несъответствия между симптомите на болестта и моя характер, но тъпите доктори продължават да си настояват на своето, че съм луд... И, естествено, да ме тъпчат с кукумицин во век и веков. Майка ми в същото време ме кара да пазя строго диета за аутисти, която вече ми е изпила енергията, та едвам ходя вече из улиците. С какво трябва да се храня, ако съм Индиго? Засега толкова.... Чао! И Kissing You Good Night, everybody!!!
  « Последна редакция: Февруари 15, 2011, 14:33:15 от Kissing You Good Night » Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #1 -: Февруари 15, 2011, 14:41:15 »

  Цитат
  С какво трябва да се храня, ако съм Индиго?
  С Любов...
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Ich
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1644

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #2 -: Февруари 15, 2011, 15:27:25 »

  Защо така??? От шести клас (вече пет години) ходя на училище с автобус. Дотук добре. Но защо всеки път, когато автобус, на когото не виждам табелата, идва, аз го усещам, че това е моят автобус за там, където отивам. Нещо отвътре ми казва, че това е моят транспорт за еди-къде си... Ангелът-хранител не играе тук... Като го попитах, той ме посъветва да споделя с някого, дето знам, че ще ми даде някакъв нормален и удоволетворителен отговор, а не като онзи див селянин - баща ми: "Иди на лекар, момко! Разболяваш се!", а малко по-късно и: "А може и на "Поп Харитон" 6 (адреса на една много изпаднала и алчна врачка от нашия град), тя да ти каже. Ако е наистина надарена, от вратата ще ти каже какво точно желаеш да я питаш...".


  Това ти се случва вероятно защото имаш развита интуиция. А тя е следствие на развитието на човечеството. По този повод Р. Щайнер пише:


  Независимо от това къде се намират, душите ще имат напълно нови способности. Всичко се променя, но най-значителното събитие на нашето време е дълбока, решителна промяна в душевните способности на човека.

  Човешките същества сега виждат само човешкото физическо тяло; тогава обаче ще са в състояние да виждат и етерното тяло, поне като мъгляв образ, а също да преживяват отношението на всички по-дълбоки събития в етерния свят. Човекът ще има картини и предчувствия за събития в духовния свят и ще открие, че такива събития стават на физическия план след 3 или 4 дни. Той ще вижда известни неща в етерни картини и ще знае, че утре или след няколко дни това или онова ще стане.

  Такива промени ще станат в човешките душевни способности, които в резултат ще дадат онова, което може да бъде описано като етерно виждане.


  Второто Пришествие на Христос


  Цитат
  Ей от подобен род простотии избеснявам, та ми идеше да го разфасовам, като заспи, вярвайте бога, за да не му слушам повече тираджийско-хамалския хумор, дето кара повечето хора, все прости и неуки като него, да му се смеят на простотиите, а мене - да беснея тихичко, за да не би да му разваля рахатя в следобедната дрямка, дето вече взе да ми писва и от дрямката му и от глупостите му майни ха!

  За да не се случва това, по-добре е да не споделяш своите странни преживявания с първия срещнат, а само с хора, които биха могли да те разберат.

  Цитат
  И освен това се чудя дали е вярно това, дето го говорят разните му там учени глави, че съм бил със синдром на Аспергер (http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC_%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0), защото не ми се вярва. Открих някои драстични несъответствия между симптомите на болестта и моя характер, но тъпите доктори продължават да си настояват на своето, че съм луд... И, естествено, да ме тъпчат с кукумицин во век и веков. Майка ми в същото време ме кара да пазя строго диета за аутисти, която вече ми е изпила енергията, та едвам ходя вече из улиците. С какво трябва да се храня, ако съм Индиго?

  Не им се връзвай на докторите, които все измислят разни диагнози …
  Води здравословен начин на живот, движи се повече, храни се с повече плодове и зеленчуци, измисли си някакви упражнения за концентрация и медитация и нещата ще бъдат добре. Полезни упражнения може да намериш например в темата:

  http://indigota.com/index.php?topic=1951.0
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Защо да медитираме
  Йога
  Админ 1 1180 Последна<br />публикация Януари 09, 2010, 18:56:35
  от Админ
  Защо сте тук? « 1 2 ... 6 7 »
  Въпроси и отговори
  Amazon 94 4067 Последна<br />публикация Декември 15, 2010, 14:51:56
  от lia
  Лекции на Щри Матаджи (Всичко е направено така хубаво)
  Йога
  sahaj 7 1165 Последна<br />публикация Август 22, 2010, 19:03:38
  от sahaj
  "В ТАЗИ КНИГА НИЩО НЕ Е ВЯРНО, НО НЕЩАТА СА ТОЧНО ТАКА" - Боб Фрисъл
  Книги
  Kery 1 2374 Последна<br />публикация Юли 21, 2011, 13:52:53
  от Sirius_999
  Към индиготата: Само аз ли се чувствам така близките дни до 21.. « 1 2 »
  Децата индиго
  STRONG_SOUL 27 2478 Последна<br />публикация Декември 21, 2012, 17:47:13
  от Аэ съм

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright