Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Божествените закони за еволюция на Вселената  (Прочетена 14253 пъти)
delfin
Гост
« Отговор #15 -: Октомври 10, 2009, 05:40:32 »

321. ЗАКОН ЗА ЦЕЛТА НА ПРЕРАЖДАНИЯТА НА ЧОВЕКА И ЖИВОТНИТЕ

Целна е усъвършенстване, като сам трябва да изпиташ и изживееш всичко, да натрупаш творчески опит и духовна сила като се връщаме отново и отново в сменящи се роли.

322. ЗАКОН ЗА ЦЕЛТА НА ЖИВОТА

В "Предварителната програма за живота" се съдържат и добрите, и лошите страни на бъдещия живот. Всяка Душа получава точно това тяло, в което може да се развие оптимално. ЦЕЛТА НА ЖИВОТА Е ДА ПОКАЖЕШ КОЙ СИ ТИ, ДА ПРЕСЪТВОРИШ СВОЕТО АЗ ЧРЕЗ ВСЯКО ТВОЕ РЕШЕНИЕ, ДЕЙСТВИЕ ИЛИ АКТ ЗА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ ВСЪЩНОСТ КОЙ СИ ТИ. Нова е собствената преценка за: това ли съм аз;точто това ли искам сега да направя. ЕТО ТОВА Е ИЗБОРЪТ, който правим всеки път. Този закон е свързан и със "Закона за кармата".

323. ЗАКОН ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА КАРМАТА И СЪЗНАНИЕТО НИ ЧРЕЗ СТРАДАНИЕ, МЪКА, БОЛКА, САМОТА, НАРАНЯВАНЕ И СМЪРТ

    - БОЛКАТА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И УРОК. Тя съществува само на материално ниво и е 2 вида:

    - физическа, която представлява НЕНАУЧЕН УРОК от предишен живот,

    - психическа - засяга съзнанието на човека.

Чрез Болката човек трупа мъдрост, което е смисълът на пребиваването му тук, на Земята.

ДА СЕ НАУЧИМ ДА ИЗПИТВАМЕ БОЛКАТА БЕЗ БОЛКА, СЯКАШ СЕ ОТДРЪПВАМЕ И НАБЛЮДАВАМЕ ОТСТРАНИ НЕЩАТА ТАКИВА, КАКВИТО СА. БОЛКАТА Е ПРЕЖИВЯВАНЕ, А СТРАДАНИЕТО Е ПРЕЦЕНКАТА ЗА ТОВА ПРЕЖИВЯВАНЕ;

    - СТРАДАНИЕТО - то служи за пречистване на Душата.

    - СМЪРТТА е спасението на Душата от земните мъки. Тя е отворена врата към другите измерения. Тя е мигът, в който разбираш КОЙ СИ ТИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Тя е мигът, в който Душата ти се слива в едно с всичките си същности и опитности от предишните си прераждания.

    - САМОТАТА изкупва причинените страдания. Освобождава ни от егото и озлоблението към другите.

324. ЗАКОН, УПРАВЛЯВАЩ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА МЪКИТЕ

Този закон е свързан със "Закона за Кармата".

325. ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО ПРИ КАРМАТА - ВСИЧКО СЕ ИЗПЛАЩА - И ДОБРОТО, И ЛОШОТО

326. ЗАКОН ЗА НАСЛЕДСТВЕНОСТТА

327. ЗАКОН ЗА ПРЕРАЖДАНЕТО

Действащ при пренасянето в следващ живот на болести или фобии от минали животи. Този закон действа едновременно със "Закона за кармата" и "Закона за наследствеността", тъй като има болести, които идват по кармичен път и се отключват в определена възраст, в каквито са действали в миналия живот , но има и болести, които са продукт на нашите грешки в настоящия живот., т.е., създали сме си нова карма, която сме създали чрез лошо поведение, лирса на прошка и любов към другите.

328. ЗАКОН ЗА СПРАВЕДЛИВОСТТА

Законът е свързан със "Закон за равновесието на кармата".

329. ЗАКОН ЗА ПРОШКАТА И БЛАГОДАТТА НА ОПРОЩЕНИЕТО

Този закон е по-силен от "Закона за Кармата", защото чрез него могат да се изчистват кармичните зависимости. НЕ БОГ, А ЧОВЕКЪТ Е ТОЗИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРОЩАВА ГРЕХА.

330. ЗАКОНИ ЗА АБСОЛЮТНАТА ПРАВДА И ХАРМОНИЯ, от които зависи нашата карма.

От духовна гледна точка е забранено да се контролира или манипулира друга Душа.

331. ЗАКОН ЗА ОБЩОВАЛИДНАТА ДУХОВНА ЕТИКА

332. ЗАКОН ЗА ВНУШЕНИЕТО ВЪРХУ СЕБЕ СИ И ВЪРХУ ДРУГИТЕ ХОРА

Законът за внушението има приложение както на земно, така и на духовно ниво. Човек сам може да си внушава, че оздравява, че се чувства добре и т.н. Тогава умът се концентрира върху оздравяването и така наричаните специфични "клетки-доктори", съществуващи в организма на всеки човек, заработват интензивно в полза на неговото оздравяване.

333. ЗАКОН ЗА ДУХОВНАТА ЕТИКА, ИЗИСКВАЩ САМООЦЕНКА ОТ ПРЕГРЕШИЛИЯ И ПРОШКА ОТ СТРАНА НА ПОТЪРПЕВШИЯ, ПОМИРЕНИЕ, ЗА ДА СЕ ИЗГЛАДЯТ ОТНОШЕНИЯТА

334. ЗАКОН ЗА ПОСТОЯННИЯ СЪЮЗ И БРАКА

335. ЗАКОН, ОСЪЖДАЩ ПРЕЛЮБОДЕЯНИЕТО

336. ЗАКОН ЗА ДЕТЕРАЖДАНЕТО И ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА РОДА

337. ЗАКОН ЗА ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО

338. БОЖЕСТВЕН ЗАКОН "ПОЧИТАЙ МАЙКА СИ И БАЩА СИ"

ЗАКОН ЗА ПРАВОТО И ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА ТРУД И ОБУЧЕНИЕ

340. ЗАКОН, ОПОВЕСТЯВАЩ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ДАВА НА ГОТОВО
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 22:09:41 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #16 -: Октомври 10, 2009, 05:52:35 »

КОСМИЧЕСКИ ЗАКОНИ. ЗАКОНИ, КАСАЕЩИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА МАТЕРИЯТА И ЕНЕРГИЯТА


341. ЗАКОНИ, УПРАВЛЯВАЩИ ВСЕЛЕНАТА

342. ЗАКОН ЗА ЦИКЛИЧНОТО "УМИРАНЕ" И "ЗАРАЖДАНЕ"

Касае приливи и отливи, лунните цикли, магнетичните цикли ва Земята, за които се твърди, че са през 20 год. и т.н. Това са космически ритми на Слънцето, Земята и др. небесни сили.

343. ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО В КОСМОСА

Нарушаването на равновесието води до включване на "Закона за самоунищожението" или "Закона за преобразуването". Тези два закона НЕ СЕ ОТНАСЯТ ДО ДУШАТА, защото при нейното развитие не съществува пренасищане.

344. ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО КЪМ ЦЕНТЪРА НА ПО-МАЛКИТЕ МУ ЧАСТИ С ЦЕЛ ОБЕДИНЯВАНЕТО И РАЗШИРЯВАНЕТО МУ

Този закон е основен при образуването на планетите и еволюцията. Той е свързан със "Закона за Полярността" и "Закона за Периферията". Привличането към центъра е с отрицателен аспект, а привличането към Периферията е с плюсов аспект на силата.

ЗАКОН ЗА ПЕРИФЕРИЯТА

Законът важи за планетите, които са се откъснали от Центъра и ако сами не поемат по своя собствена орбита, има опасност отново да бъдат всмукани от Центъра. Този закон е свързан със двата закона: "Закон за Полярността" и "Закон за привличането към Центъра".

346. ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕ ВА ВЪНШНОТО ПРОСТРАНСТВО

И този закон се отнася до еволюцията на Вселената и Душите, неспазили предварително съществуващите условия и закони по пътя на еволюцията, в стремежа им да привлекат към себе си колкото се може повече сила.

347. УНИВЕРСАЛЕН ЗАКОН "ЕДНОИМЕННИТЕ СИЛИ СЕ ОТБЛЪСКВАТ, А РАЗНОИМЕННИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ"

Законът се отнася за минералното, растителното и животинското царство. Това е положително плюс отрицателно, мъжко и женско от най-малките електрони и протони.

348. ЗАКОН ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕТО

Законът се проявява или като срив, или като процес, при който се нарушават законите, свързващи и съхраняващи клетките в даден организъм. Нарушава се порядъка помежду им и цялостният до този момент организъм започва постоянно да се стреми към самоунищожение и разрушение. Започва заболяване и саморазрушаване на клетки и органи. Същият закон управлява и самоунищожението на цели цивилизации поради нарушаване хармонията при тяхното развитие.

ЗАКОН ЗА РАЗРУШЕНИЕТО

Това е едно необходимо зло за преобразуването, подобряването и обновяването. "Всичко трябва да се разруши, за да се възроди отново". Разрушаващата енергия е необходима преди всичко за създаването на нови планети и цивилизации в Космоса.

350. ЗАКОН ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕТО

351. КОСМИЧЕСКИ ЗАКОН, РЪКОВОДЕЩ ПРОЦЕСА НА РАЖДАНЕТО НА ПЛАНЕТИТЕ ОТ РОДИТЕЛЯ СЛЪНЦЕ, ИЗТЕГЛЯЙКИ ОТ НЕГО СУБСТАНЦИЯ

Това е единен постоянен процес на нескончаемо експлодиране, разпадане, завръщане и асимилиране от Слънцето и пак ново раждане. Така Галактиката, в която е и нашата Земя, се састои от системи планети в простиращ се свят от галактики, обикалящи около едно централно ядро или Слънце. Великият Безкраен Космос е обгърнат от т.нар. Течност или Супата, пропита от интелигентността, заобикаляща Космоса и образуваща неговото духовно копие, което пулсира като гигантско сърце, изпраща жизнен ток във всеки атом на необятния Космос и го движи в прецизен ред и ритъм. От този именно ЦЕНТРАЛЕН КОНТРОЛ ПРОИЗЛИЗА И ТЕРМИНА "БОЖЕСТВЕНОСТ".

352. ЗАКОН ЗА КРЪГОВРАТА

Законът важи за Космоса, за Вселените, за Галактиките и за Земята.

353. КОСМИЧЕСКИ ЗАКОНИ ЗА ЦИКЛИЧНОСТТА, ПО КОЯТО ПРОТИЧАТ ЕВОЛЮЦИОННИТЕ ПРОЦЕСИ ПО СПИРАЛАТА НА ЕВОЛЮЦИЯТА НА ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНИТЕ

Това означава преминаване от едно ниво вибрация в друго ниво с по-високи вибрации, т.е., на по-висш стадий в еволюционното развитие на цивилизациите и гигантските космически преобразувания.
Това също означава цикличност по отношение на катастрофи, пожари, земетресения, апокалипсиси, периоди на хаос, погръщане на сушата от океаните и т.н. И така безкрай.

354. ЗАКОН ЗА СМЯНА НА СИЛИТЕ В ПРИРОДАТА

Щастието се сменя с мещастие, богатството с бедност, здравето с болест, учеността с невежество и т.н.

355. ЗАКОНИ НА ВСЕЛЕНСКАТА МЕХАНИКА И НА ДВИЖЕНИЕТО НА СВЕТОВЕТЕ

356. ЗАКОН ЗА ИНЕРЦИЯТА

357. ЗАКОНИ, УПРАВЛЯВАЩИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЕНЕРГИИ

358. ГЕОМЕТРИЧЕН ЗАКОН ЗА ДИНАМИКАТА НА ДВИЖЕНИЕ

Този закон се използва при построяването на кораби за космическо пътуване и прецизни летателни маневри до други планетарни системи.

359. ЗАКОН ЗА СИНХРОНА И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО МЕЖДУ МАТЕРИЯТА И ЕНЕРГИЯТА НА ЗЕМЯТА И КОСМОСА

360. ЗАКОНИ НА ФИЗ. ВСЕЛЕНА - В НЕЯ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОСТИГАТ СКОРОСТИ, ПО-ВИСОКИ ОТ СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА

(Този последен закон доста ме учудва, защо пък да е точно така, а не по някакъв друг начин?)
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 20:00:18 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #17 -: Октомври 11, 2009, 15:34:35 »

361. ЗАКОН ЗА ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА ЕНЕРГИЯ В КОСМОСА, ВЛИЯЕЩА И ВЪРХУ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА

Този закон оказва влияние както върху физическия свят, включващ в себе си материята на планети, звезди и др., така и върху електромагнитното и гравитационното поле. А финият свят или Духовният свят включва всички психофизични явления като психичната и биоенергията.
Съществуват полета на въртене на енергията, които се наричат торсионни полета. Има ги както във физическия, така и във Духовния свят. Във физическия свят те се проявяват чрез Душата, която по всяко време има информация за това как функционират 5-те човешки тела.

(или пък 7-те ?)

362. ЗАКОН ЗА РАВНОВЕСИЕТО И ПРОТИВОВЕСА

Законът е свързан със "Закона за хармонията на Великото Материално Битие на Вселената", защото той касае и катаклизми, бедствия, урагани, войни, катастрофи, епидемии, неизлечими болести и др.
Разлушенията се уравновесяват от възраждане.

363. ЗАКОН ЗА ГРАВИТАЦИЯТА И АНТИГРАВИТАЦИЯТА

Антигравитацията цели да се създаде мощно електромагнитно поле, компенсиращо гравитационните сили около обектите. Това е нещо като евергиен буфер, който предпазва планетите и обектите във Вселената от унищожение.

364. ЗАКОН ЗА МАГНЕТИЗМА

Законът касае земното притегляне и процеси в Космоса, защото гравитацията е част от равновесието. Отнася се също и за използването на антигравитационни силови системи и технологии от страна на жителите на извънземни цивилизации. Целта на използването на антигравитационните силови системи-полета е да се преодолее магнетизма и се ускори придвижването на космически кораби от различен тип. Пак във връзка с магнетизма е и нарушаването на матнитното поле на планетата, която има своите 20-год. цикли, както и обръщането на полюсите на Земята. Магнитните полета оказват влияние върху човешката биология и духовно съзнание.

Законът за магнетизма е тясно свързан със Закона за гравитацията, защото съществува "обмен". Това държи планетите на разстояние една от друга в безкрайното пространство на Космоса. Иначе те биха се привличали и самоунищожавали. Магнетизмът играе ролята на спойка за вътрешната здравина на планетите, а гравитацията е външната сила, която ги дължи на разстояние.

365. ЗАКОН ЗА ХАРМОНИЧНИЯ РЕЗОНАНС

Той действа в космически земен план и се използва от космическите цивилизации за установяване на контакт със земни жители.

366. КОСМИЧЕСКИ ЗАКОН ЗА ПРИДВИЖВАНЕТО В ПРОСТРАНСТВОТО И ВРЕМЕТО, ПРЕОДОЛЯВАЙКИ ОГРОМНИ РАЗСТОЯВИЯ

367. ЗАКОНИ НА НЕБЕСНАТА МЕХАНИКА

368. ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕТО НА СВЕТОВЕТЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

Вселената е нещо като огромен оркестър, в който всеки настройва своя инструмент, за да е в синхрон с целия оркестър. Всеки е работил преди това и усърдно е репетирал, за да може да се включи в общото звучене на оркестъра. Така и различните светове на Вселената работят за включването им в Божия план за развитието им. Те са учили заедно и поотделно да действат като част от Извора, за да помогнат в осъществяването на този план. Като диригент на оркестъра се явява излъчващият неограничена любов и търпение Бог-Създател, Абсолютът.

369. ЗАКОН ЗА СХОДСТВОТО (във физичен план)

370. ЗАКОН ЗА ВЕЧНОСТТА И БЕЗКРАЙНОСТТА НА ВСЕЛЕНАТА

371. ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕТО И СЪХРАНЕНИЕТО НА МАЙКАТА ЗЕМЯ

372. ЗАКОН ЗА ОТКАЗ ОТ КОНТАКТ СЪС СЪЩЕСТВА И ДУХОВЕ ОТ ДРУГИ ЦИВИЛИЗАЦИИ ОТ ПО-НИСКИТЕ НИВА

373. КОСМИЧЕСКИ МОРАЛЕН ЗАКОН - "ЧЕЖДОЗЕМНИ МОГАТ ДА НАБЛЮДАВАТ, ДА ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ИЛИ ДА ПРЕДЛАГАТ ПОМОЩ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, НО ИЗБОРЪТ ЗА ТОВА Е ПРЕДОСТАВЕН НА ЗЕМНИТЕ ЖИТЕЛИ"

374. ЗАКОНИ ЗА ТВОРЧЕСТВОТО, МАНИПУЛАЦИЯТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА

Тези закони се използват от шаманите и в ученията от древните куртури, обясняващи навлизането в различни действителности и промяна на форми, магии и мистерии, преминаването в телата на животни и най-различни други форми и превъплъщения.
Същите закони използват и извънземните, които знаят как да преустроят своята молекурялна структура и да дойдат на Земята под формата на хора. Някои същества се телепортират на Земята под формата на хора, за да събират информация, да наблюдават, а после се завръщат в своите галактически системи, които непрекъснато се развиват.

375. КОСМИЧЕСКИ ЗАКОН "ПРОИЗХОЖДАЩИТЕ ОТ ЕДНА ЗВЕЗДНА СИСТЕМА РАСИ ОТ ИНДИВИДИ ИМАТ ТЕРИТОРИАЛНО ПРЕДИМСТВО НАД СИСТЕМАТА ПО СИЛАТА НА СВОЯ ПРОИЗХОД ПРЕД НОВОДОШЛИТЕ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ"

Този закон осигурява правата над минералите и другите природни богатства, както и урежда въпроса с грижите за жителите на тези системи, които не са достатъчно развити, но принадлежат към същия народ.
При решаването на подобен спор се постига съгласие. Новодошлите изследователи-откриватели поемат грижата за търговията и за изследването на системата, а местните хора отговарят за социалното и културно развитие на системите.

376. КОСМИЧЕСКИ ЗАКОН ЗА РЕФЛЕКСА "ДОБРОТО ПОРАЖДА ДОБРО, А ЗЛОТО ПРЕДИЗВИКВА ЗЛО И НЕГАТИВИЗЪМ"

377. КОСМИЧЕСКИ ЗАКОН ЗА КОНЦЕНТРАЦИЯ И ДЕКОНЦЕНТРАЦИЯ ВА МАТЕРИЯ И ЕНЕРГИЯ, СВЪРЗАНИ СЪС ЗАРАЖДАНЕТО И УМИРАНЕТО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА

378. МЕЖЗУДВЕЗДЕН МОРАЛЕН ЗАКОН "ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ ОТ РАЗЛИЧНО СЪЗВЕЗДИЯ, ГАЛАКТИКИ И ВСЕЛЕНИ СА ДЛЪЖНИ ДА ЗАЧИТАТ ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ДРУГИТЕ ПЛАНЕТИ

379. ЗАКОНИ НА ГАЛАКТИКАТА

Космосът е закрилян от тези закони, създадени, за да спрат насилието в Космоса. С тях се съобразяват всички Планетарни ръководства на Слънчевата система и други същества, живеещи в нашата Галактика - Млечен път.

380. ЗАКОНИ НА ТРИИЗМЕРНАТА РЕАЛНОСТ

Чрез тези закони става влизането в други измерения и в тяхната реалност с цел да ги преустройват и информират, да станат част от планетарната система и да я променят отвътре.

381. ЗАКОН ЗА СОНХРОННОСТТА НА ПРОЦЕСИТЕ В ДУХОВНИЯ ПЪТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПОСТЕПЕННО ОТКРИВАЩО НОВИТЕ ИСТИНИ

Това означава, че когато излъчваш положителна енергия към другите, ти издигаш и тяхната енергия и я синхронизираш със своята. Така се ускоряват синхронните процеси.
На силата и действието на този Закон се крепи културата на Шамбала, посветена напълно на духовната еволюция и любов, обгръщаща цялото човечество.
Духовната енергия идва отвсякъде - от звездите, от измеренията, от Земята. От Шамбала активизират процесите на синхронност и издигат съзнанието на жителите на Земята. СИНХРОННИЯТ ПРОЦЕС е процес на постоянно очакване, т.е., ти излъчваш енергийно поле на очакване, че ще се случат нещата, които желаеш да се случат за осъществяване на най-доброто. Не трябва да се допускат никакви чувства на страх, гняв, обърканост, недоверие, защото те сриват собствената ни енергия.
 
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 20:01:07 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #18 -: Октомври 11, 2009, 15:35:46 »

ЗАКОНИ НА ФИНИЯ (скрития, невидим) СВЯТ, ФИНИТЕ ЕНЕРГИИ НА МЕТАФИЗИКАТА И СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО - ЗА ЕЗОТЕРИЧНОТО И ОКУЛТНОТО. ЗАКОНИ НА ВСЕЛЕНАТА, УПРАВЛЯВАЩИ СЪБИТИЯТА В ЖИВОТА И ПАРИТЕ НИ. ПАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ


382. ЗАКОНИ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ДУХОВНАТА МЪДРОСТ И ЛИСТИЧНО ПОЗНАНИЕ

Тези закони са езотерични и са ключ за оказване на помощ на другите. Но те са и оръжие срещу онези, които се домогват до власт и пари с цел да държат в подчинение и владеят останалите хора. Използвани с корист, силата на тези закони се стоварва и връща като бумеранг във вид на всякакви злочестини и несрети върху всеки нечестивец. Но, използвано за благородни цели, това знание извършва чудеса. Така например: честността е като магнит!!! Изразената благодарност привлича към нас блага; гневът отблъсква от нас благата; добротворството трябва да е взаимно, защото всеки може да те научи на нещо и т.н.

383. ФИЗИЧЕН ЗАКОН ЗА "ЕНТРОПИЯТА", проявяващ се последством личната ни енергия във вид на летаргия, нежелание за реакция, за свободен избор и оценка на събития, случващи се около нас. Това е отказ от правото на избор, което е право на всеки от нас. Това е задържането на вибрации вътре в себе си, които не винаги са положителни.

384. ЗАКОН ЗА ПОЗИТИВНИЯ ЕФЕКТ

"ВАШИТЕ МИСЛИ - ТОВА СТЕ САМИТЕ ВИЕ".

Във Вселената всичко е енергия с различни вибрации.

"Законът за позитивния ефект" като повечето Закони не действа самостоятелно, а е в синхрон със "Закона за мисълта", "Закона за разумността", "Закона за сътворяването", Законът - "Мисълта е творческа и изпраща творческа енергия към Вселената" и др.

"Не се опитвай да оправяш нещата. Достатъчно е само да изслушваш хората. Обичай безусловно, бързо прощавай и никога не съжалявай за мъките, причинени в миналото!"

                          д-р Елизабет Кюблър-Рос

385. ЗАКОНИ ЗА ТАЙНСТВОТО НА ПАРИТЕ

Тези закони са от езотеричните закони на Вселената.
Загадъчност и противоречия съпътствуват печеленето и получаването на пари дори и в случаите, когато са спечелени по честен път. Така например, самият акт на силното желание да имаме пари отблъсква желаното от нас. Никога няма да получиш нещо желано, ако го искаш прекалено много. НЕДЕЙТЕ ДА ЖЕЛАЕТЕ НИЩО С НАСТОЯВАНЕ! Заменете глагола "ИСКАМ" с глагола "ИЗБРАХ" или "ИЗБИРАМ". Например: "Аз избрах да имам повече, за да мога да давам повече на другите". Когато кажем "Аз искам" и "Аз желая", с това ние само обявяваме пред Вселената, че това нещо ни липсва и тя ни оставя в положението на искащи. Но когато заявим "АЗ ИЗБРАХ", "АЗ ИМАМ", то тази заявка е като команда за Вселената. Действайте така, сякаш имате достатъчно пари. Сменете усещането си към нещата и то да бъде, че: имаш, че си доволен  и че нуждите ти са задоволени. Имай предпочитания, а не изисквания.

386. ЗАКОН НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ПРИТЕГЛЯНЕ И КРЪГОВРАТА НА ПАРИТЕ

Този закон е свързан със "Закон за тайнството на парите", "Закон за Даренията", "Закон за кармата", "Закон за причината и следствието" и други, като "Законът за труда", чието мото е "Работи с любов, идеи и мечти и припичилвай парите си по честен път!".
Да не забравяме, че във Вселената всичко съществува във вечния момент СЕГА /и минало, и настояще, и бъдеще/.

387. ЗАКОН ЗА ДАРЕНИЯТА

Този закон е неразривно свързан със "закона за електромагнитната енергия на парите", както и със "Закона за причината и следствието". Дарението винаги привлича нови пари към дарителя по непредвидими пътища. Не трябва да задържаме това, което сме получили, а да раздадем част от него, за да не се получава застой.

388. ЗАКОН НА МЕТАФИЗИКАТА, ВЛИЯЕЩ ВЪРХУ КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТТА В СВЕТОВНИЯ ПАЗАР

389. ЗАКОН НА МЕТАФИЗИКАТА, КОНТРОЛИРАЩ ДАРБИТЕ И ТЯХНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ СТРАНА НА НАДАРЕНИЯ

Вселената по неведоми пътища контролира дарбите на екстрасенси, ясновидци, медиуми и астролози и се намесва, когато тези дарби де използват за прекомерното печелене на пари и влияние над другите. Това е нарушаване на правилата и тези хора или трайно загубват дарбата си, или хората спират да ги търсят. В този закон особено силно се вплитат "Законите за найнството на парите". Алчността е една от причините за отнемане на дарбата.

390. ВСЕЛЕНСКИ ЕЗОТЕРИЧЕН ЗАКОН, КОНТРОЛИРАЩ ЕНЕРГИИТЕ НА МАГИИТЕ (БЕЛИ И ЧЕРНИ МАГИИ)

Авторите на правенето на всякакъв род магии ( бели, черни или вуду магии) се наказват от Вселената, защото се счита, че те се намесват в кармичните връзки и кармичния път на даден човек. Счита се още, че това е намеса не само в неговата карма, но и в неговата "Предварителна програма", която той е приел да изпълнява още в отвъдната, преди да се прероди за настоящия си живот на Земята. Тази "Предварителна програма" включва и взаимозависимостта на връзките и контактите му с цялата му кармична група, члез които заедно или поотделно ще изчистват и създават карма. При правенето на магии се задвижват и "Законът за кармата", "Законът за причината и следствието", "Законът за ненамеса в пътя на Духа" и Законът - "Никой не е отговорен за друга човешка душа". От тях следва, че никой няма право да се намесва в кармичния път на даден човек. Това се отнася дори и до Духовните ни Наставници и Учители, които също нямат право на това, защото и за тях е наказуема намесата. Това е така, защото "Предварителната програма" се съставя на още по-високо ниво. Има една стара мъдрост: "НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ПРАВИ НА БОГ" като прометя съдби и вещае смърт и злочестини на някого.

Магиите са негативна енергия и като не мислим за тях и не се страхуваме, а мислим позитивно, ние ги неутрализираме. Когато се страхуваме от нещо, сами си правим "АВТОМАГИЯ", защото с мисълта си и страха си го привличаме.
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 20:01:34 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #19 -: Октомври 11, 2009, 15:37:00 »

391. ЗАКОН ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА НЕГАТИВНАТА ПСИХИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ В ПОЛОЖИТЕЛНА

392. ЗАКОН ЗА НЕНАМЕСА В ПЪТЯ НА ДУХА ЧРЕЗ МАГИИ

393. ЗАКОНИ ЗА МАТЕРИАЛИЗАЦИЯТА, ИЗПОЛЗВАНИ КАКТО В ДУХОВНИЯ, ТАКА И ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ СВЯТ

(Длаги читателю, никъде в литературата не срещнах обяснение на "Законите за материализацията" и "Законите за дематериализацията", макар че има описани и документирани случаи за това. Затова Ви давам моето лаически обяснение, до което стигам по-скоро по логически и интуитивен път, отколкото като знание в тази област.
Предлагам Ви го само като база за нови разсъждения и познание.
По мое мнение материализацията и дематериализацията се извършва със силата на психичната енергия на Душата и мисълта с помощта на "третото око" (епифизата), което насочва тази енергия като лъч в определено пространство или предмет. В този процес участват още ниските и високите вибрации на енергията, контролирани от мисълта. В случая ниските вибрации се използват за ватериализиране и визуализация, а високите вибрации - за деватериализиране. Знаем, че при високите вибрации енергията става фина, неуловима, почти "несъществуваща". Тук участва и "Законът за сътворението".

395. ЗАКОН ЗА СТАТИКАТА

396. ЗАКОН ЗА ДИНАМИКАТА

Законът за статиката и Законът за динамиката са много често използвани закони от Духовния свят и по-точно от Небесните йерархии. Не се учудвайте на това твърдение, защото Небесните йерархии от херувими, серафими, престоли, ангели и архангели не са само понятия от детските ни приказки, а са реално съществуващи същества от Светлината, които имат за задача да контролират и подреждат Божиите творения, една от които е и нашата Земя. Те използват законите на Статиката и Динамиката, за да поставят на определеното място всяко Божие творение, за да може то да се появи в нашия материален свят. Духчетата, елфите, джуджетата, са също реални, а не само приказни герои. Те са пазителите на Земята ни до момента на изкачването й в по-високо измерение, където хората сами ще поемат нейната защита и опазване.

397. ЗАКОНИ НА ВЪЛНОВИЯ КОСМИЧЕСКИ ЖИВОТ И НА КОСМИЧЕСКИЯ РАЗУМ

398. ЗАКОНИ НА ПСИХИЧНАТА ЕНЕРГИЯ, която е физическа сила, имаща 2 състояния:

      - Центростремителна. Тя е градивна и се проявява отвън навътре към Душата

      - Центробежна, която е разрушителна и води до катастрофи.

Основно би трябвало психичната енергия да се насочи центростремително - към Душата, защото, ако тя премине в центробежна, т.е., вън от Душата, ще се насочи към пари и материални блага. Счита се, че тя е ставала причина за самоунищожението чрез глобални и космически катаклизми, предизвикани от негативна психическа енергия, насочена върху космически обекти. При глобалните катастрофи се е променял и климатът на Земята. Но знанията са били съхранени от Висшия разум (Висшето информационно поле, пространство).

399. ЗАКОН ЗА БИОЕНЕРГИЙНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ГРАВИТАЦИЯТА

Чрез "третото око", което е подвластно на разположената в недрата на чонешкия мозък жлеза, наречена ЕПИФИЗА, считана за орган на човешката боиенергия, се въздейства биоенергийно върху гравитацията.

400. ЗАКОН ЗА ИСКАНЕТО (ПРОСЕНЕТО) НА ПАРИ

Чрез парите Бог ни проверява.

401. ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН, ГЛАСЯЩ "ВЗИМАЙ САМО ТОЛКОВА, КОЛКОТО ТИ Е НЕОБХОДИМО И НЕ СЕ ПРЕЗАПАСЯВАЙ"

АЛЧНОСТТА, АГРЕСИЯТА и ОТВРАЩЕНИЕТО КЪМ ДРУГИТЕ ХОРА ОТБЛЪСКВА ПАРИТЕ ОТ ВАС!!! Получава се "зацикляне" в ситуация, в която сте винаги без пари.

402. ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН, ИЗИСКВАЩ ПАРИТЕ ВИНАГИ ДА БЪДАТ В НЕПРЕСТАННО ОБРЪЩЕНИЕ

403. ЗАКОНИ НА ВЪЛНОВИЯ КОСМИЧЕСКИ ЖИВОТ И КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ

404. ЗАКОН ЗА РЕЗОНАНСА

По-напредналите цивилизации от 4-то, 5-то, 6-то измерения извършват своята работа и получават информация чрез звука. И отново ролята на вибрациите.

405. ЗАКОН - ДУШАТА НИКОГА НЕ БИВА ДА ФУНКЦИОНИРА ИЛИ ДЕЙСТВА КАТО ЕДИН, А КАТО ЧАСТ ОТ ЦЯЛОТО (като част от всички)

406. ЗАКОН ЗА САМОЖЕРТВАТА ЗА ДРУГИТЕ

Саможертвата като момент от еволюцията на душата, когато тя чрез нея доказва, че е част от еволюцията на ЦЯЛОТО, т.е., тя е част от другите.

407. ЗАКОН - ДУШАТА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ ЕВОЛЮЦИОННО ИЗРАСТВАНЕ КАТО ИЗБЯГВА ОПИТНОСТИТЕ

408. ЗАКОН - НИКОГА САМОВОЛНО НЕ БИВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖАВАНО ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО

Този закон се отнася до самоубийците, които в духовния свят се считат като неизпълнири "Предварителната си програма" за живота и поради това до датата, определена в тази програма за тяхната смърт, те са на срециален режим. Това обаче не означава изолация от другите Духове.

409. ЗАКОН ЗА БОЛКАТА И МЪКАТА

БОЛКАТА е израз на несъвършенствата на материалния ни свят. Душата е имунизирана срещу болката. Физическата болка е част от опитността. БОЛКАТА Е УРОК.
МЪКАТА Е НАЙ-ТРУДНИЯТ ОТ ВСИЧКИ УРОЦИ.


410. ЗАКОН ОТ НЕВРОЛОГИЯТА - МОЗЪКЪТ ИЗЛЪЧВА ИЗМЕРИМИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ВЪЛНИ, ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ И МИСЛОВНИ ПРОЦЕСИ

СЪЗНАНИЕТО съществува и след смъртта. Светът на СЪЗНАНИЕТО, наричан още Астрален свят, е СВЯТ НА ОБРАЗИ И СИМВОЛИ. Това е светът от нашите сънища.

(А нали има и други светове???)

411. ЗАКОН НА ТЕРМОДИНАМИКАТА - МАТЕРИЯТА ИЛИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА ЕНЕРГИЯ НЕ МОЖЕ НИТО ДА СЕ СЪЗДАВА, НИТО СЕ ГУБИ

Става т.нар. ТРАНСФОРМАЦИЯ, при която атомите се делят, прегрупират и създават нови форми.

« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 20:02:16 от delfin » Активен
delfin
Гост
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2009, 15:37:59 »

ТАЙНСТВАТА НА ПАРИТЕПЪРВОТО ТАЙНСТВО при "Закона за тайнствата на парите" е да се преодолее страхът и стъписването, които бихте изпитвали, ако останете без пари. Колкото и да са малко парите ви, не се плашете, а  ДАРЕТЕ част от тях на някой по-нуждаещ се от вас. Много скоро след този акт ще забележите, че парите ви започват да се връщат и умножават по някакви "неведоми пътища".


(Или пък направо ги губиме съвсем    Хммм )

Неведоми ли? Не съвсем, ако знаем, че парите притежават електромагнитна енергия и вибрации, особено пък дарените пари. Те са тези, които привличат притока на средствата към нас, защото чрез тях се задействат няколко Вселенски закона, а те са: "ЗАКОНЪТ ЗА ДАРЕНИЕТО", "ЗАКОНЪТ ЗА КАРМАТА", "ЗАКОНЪТ ЗА МОМЕНТНАТА (означава вече изстрадана, изсупева, неутрализирана от дарението) КАРМА", и още по-силните от тях: "ЗАКОНЪТ ЗА ПРОШКАТА", "ЗАКОНЪТ ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО" (в частта му, касаеща човешките взаимоотношения)", "ЗАКОНЪТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО И ОТБЛЪСКВАНЕТО", "ЗАКОНЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕТО И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО", "ЗАКОНЪТ ЗА ИСКАНЕТО (вземане на заеми или просене)", "ЗАКОНЪТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА МАГНИТНОТО ПРИТЕГЛЯНЕ НА ПАРИТЕ", както и "ЗАКОНЪТ ЗА ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА ЕНЕРГИЯ". Ето така всички горепосочени закони, задвижени от дарението ви, то трябва да очаквате и ОТГОВОРЪТ НА ВСЕЛЕНАТА.

За да се сбъднат нещата около нас, участват и си взаимодействат както нашите индивидуални, културни, земни и космически сили, така и силите от Духовния свят. Нещата се сбъдват, защото СТАВА ОБМЕН НА ЕНЕРГИИТЕ НА ТЕЗИ СИЛИ. Тук се включват и нашите мисли, чувства и действия.

Нека обясвим какво се случва с този т.нар. "МАГИЧЕСКИ КРЪГ", който се зодвижва от електромагнитната енергия на парите. Веднъж задвижено дарението влиза в съзвучие с енергията на Вселената, вибрираща от своя страна също в съзвучие с останалите свои Закони. Това са мощни енергии, задвижвани кано в окръжност, защото дарените пари освобождават мощна енергия към Вселената, а тя ни я връща отново, ползвайки за това различни начини, за да ни възнагради, връщайки ни ги умножени. Няма да разберем как ще се разместят около нас събития, ситуации и случки, но винаги ще има възръщаемост.ВТОРОТО ТАЙНСТВО


на парите е, че ПАРИТЕ НЕ ТЪРПЯТ СТИСНАТИТЕ ХОРА И СКЪПЕРНИЦИТЕ. Веднага при тях се задействат горепосочените Закони и по някакъв начин те се оказват с изгубени пари.ТРЕТОТО ТАЙНСТВО


е ПАРИТЕ НЕПРЕСТАННО ТРЯБВА ДА БЪДАТ В ОБРЪЩЕНИЕ, което означава, че спрете ли да дарявате, спира и техният поток към вас, колкото и да се стараете да работите, за да печелите.ПРАВИЛА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ


    - ПЪРВО ПРАВИЛО

      РАБОТЕТЕ С ЛЮБОВ


    - ВТОРО ПРАВИЛО

      ДАРЕТЕ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ


    - ТРЕТО ПРАВИЛО

      ДАВАЙ ПАРИ НА НЕСРЕТНИЦИТЕ, ДОРИ И ТОВА ДА СА ТИ ПОСЛЕДНИТЕ ПАРИ. РАЗДЕЛИ ГИ С ТЯХ.


    - ЧЕТВЪРТО ПРАВИЛО

      НЕ ПЕСТИ ПАРИ ЗА ЧЕРНИ ДНИ, А ГИ ПУСНИ В ОБРЪЩЕНИЕ


    - ПЕТО ПРАВИЛО

      НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ В ЗАЕМ, А ГИ ПОДАРЯВАЙТЕ, ОСОБЕНО НА ОНЕЗИ, ОТ КОИТО СЕ СЧИТАТЕ ОБИДЕНИ ИЛИ СА ВИ НЕПРИЯТНИ С НЕЩО. ПОДАРЕТЕ ИМ ГИ, ЗА ДА ВИ ГИ ВЪРНЕ ВСЕЛЕНАТА УМНОЖЕНИ.


(Тук с тези правила нямам съгласие с над 80% нещата   Шокиран   Засрамен )
Съветите, които ни дават Людмила Голубовская и Линда Гудман, за да не отблъскваме потока на парите от себе си са:

      - Мислете за парите, че ТОВА Е БОЖЕСТВЕН ПОТОК ОТ ЕНЕРГИЯ и всеки човек е неин проводник;

      - ПАРИТЕ СА ЕКВИВАЛЕНТ ЗА ОБМЕН НА ЕНЕРГИЯ,затова не бива да се задържат;

      - Да умажаваме и зачитаме всеки човек, защото сме равни пхред Бога същества;

      - Не обявявай никого за глупак, защото неминуемо ще те сполети загуба на пари;

      - Не се сравнявай с другите, дали си по-добър от тях или не, защото ще загубиш пари;

      - Не се привързвай прекалено към никого, дори и към дете, или друг близък човек, защото се получава зацокляне в енергиите и спира притокът на пари към вас;

      - УТВЪРЖДАВАЙ, а не отхвърляй мисълта, че ПАРИТЕ НОСЯТ БЛАГА  не само за нас, а и за другите хора, утвърждавай "Доходите ни постоянно растат и това ще ми даде възможност да помогна (даря) и на длугите около мен";

      - Мисли за парите, че са най-обикновена вещ;

      - Не забравяй, че ТЪРПЕНИЕТО е житейски урок, който учим през целия си живот, затова бъди търпелив и толерантен към другите;

      - Не съди, но и не се възхищавай прекалено, защото това отклонява от теб потока на парите;

      - Алчността, агресията, завистта и отвращението, както и прекаленото свободолюбие водят до "зацикляне". Парите, дори и да сме ги спечелили съвсем честно, се забавят по някакви незнайни за нас (знайни за Отвъдното) причини.
      Или няма пари, или са откраднати, или не са ги изпратили навреме и т.н.;

      - Засиленото ни его, гордостта, срама и неудобството да си признаем материалните си и парични затруднения отново ни поставят в ситуацията на чакащи.

      - Изпитваното чувство на неприязън към плащането на сметки също отблъсква потока на парите от нас. За да не е така, нужно е да благодарим на Бог, че имаме работа, заплата, пенсия, доходи и за това, че сме се ползвали от топлина, вода, електричество и т.н.
(И в книгите на други автори съм слещала изреченията: "Обичам да плащам сметки" и "Обичам да плащам с радост и наслаждение", които и на мен, обикновения човек, ми се сториха пресилени, но пък поне опитвам да се настроя на тази вълна, макар и с шега. Опитайте и вие.);

      - Небето стимулира нашия избор - "Аз избрах да..., за да...";

      - Взимай само толкова, колкото ти е необходимо. Не се запасявай.
ТОВА БЕ МОЯТА ИСТИНА, КОЯТО ВИ РАЗКАЗАХ С МНОГО ОБИЧ И БЕЗ НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА УНИКАЛНОСТ.

Източник:

МАРИАНА ИЛИЕВА - "ПОЗВОЛЕТЕ ДА ВИ РАЗКАЖА"

« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 20:04:07 от delfin » Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #21 -: Януари 18, 2010, 02:17:27 »

21 ОТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ НА ВСЕЛЕНАТА


Вселената е напълно предсказуема1. ЗАКОНЪТ ЗА БОЖЕСТВЕНОТО ЕДИНСТВО:


Законът на Божественото Единство ни помага да разберем, че живеем в свят, където всичко е свързано с всичко друго. Всичко, което правим, казваме, мислим и вярваме, се отразява на другите и на вселената около нас.


2. ЗАКОНЪТ НА ВИБРАЦИЯТА:

Този Вселенски Закон казва, че всичко във Вселената се движи, вибрира и пътува в кръгообразни шаблони. Същите принципи на вибрация във физическия свят,се отнасят и до нашите мисли, чувства, жадувания, и желания в Етеричния свят. Всеки звук, предмет, дори и мисълта,си имат своята вибрационна честота, уникална сама по себе си.


3. ЗАКОН НА ДЕЙСТВИЕТО:

Законът на Действието трябва да бъде приложен, за да можем да проявяваме нещата на земята. Затова, трябва да се заемемаме с действия, които подкрепят мислите, мечтите, емоциите и думите ни.


4. ЗАКОН НА СЪОТВЕТСТВИЕТО:

Този Вселенски Закон казва, че принципите или законите на физиката, които обясняват нашия физически свят - енергия, Светлина, вибрация и движение - имат своите съответни принципи в ефира или вселената.

Което означава, че всичко което виждаме във физическия свят е било преди всичко - нечия мисъл.

"Каквото е над, такова е и под".


5. ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И ЕФЕКТА:
 
- Каквото и да изпратиш към Вселената, то се връща. Действието и Противодействието са както равни, така и противоположни.

- Казвай добри неща на всеки. Отнасяй се към всеки с абсолютно уважение и всичко ще се върне. Никога не се тревожи какво ще получиш, просто се концентрирай върху това, което ти можеш да дадеш.
:
Този Вселенски Закон казва, че нищо не се случва по случайност или извън Вселенските Закони. Всяко действие има реакция или последствие, а ние "жънем това, което сме посяли".


6. ЗАКОН ЗА РАЗПЛАТАТА

Този Вселенски Закон е законът на Причината и Ефекта, приложен върху осигурените ни блага и изобилие. Видимите ефекти от нашите дела са ни дадени под формата на дарове, пари, наследства, приятелства и блага.

Това което получавате е резултат от усилията, които влагате. Ако искате да имате по-добри резултати, трябва да помислите за нов или по-добър начин да се снабдите с тази облага.

 
7. ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО:                      
 
- Всичко вибрира - нищо не почива.

- Съзнателното взаимодействие с вибрацията, се нарича - чувство.
Твоите чувства, контролират парадигмите и вибрацията ти.
Това диктува какво привличаш.

- Когато не се чувстваш добре, разбери за какво мислиш, тогава помисли за нещо приятно.

Този Вселенски Закон демонстрира как ние създаваме нещата, събитията и хората, които идват в нашия живот. Нашите мисли, чувства, думи и действия, произвеждат енергии, които в замяна привличат сходни енергии. Негативните енергии привличат негативни енергии, а позитивните енергии, привличат позитивни енергии.

Колкото повече имаш, толкова повече получаваш. Колкото повече привличаш, толкова повече неща можеш да привлечеш към себе си.
 
 
8. ЗАКОН ЗА БЕЗКРАЙНОТО ПРИВЛИЧАНЕ НА ЕНЕРГИЯ:
 
-Енергията влиза във физическа форма.

-Образите, които държите в съзнанието си, най-често се материализират като резултати в живота ви.

Този Вселенски Закон казва, че всички хора носят в себе си силата да променят обстоятелствата в своя живот. По-високите вибрации поглъщат и трансформират по-ниските; затова всеки един от нас може да променя енергиите в живота си, като разбере Вселенските Закони и приложи принципите по такъв начин, че да повлияе на промяната.
 
 
9. ЗАКОН ЗА ОТНОСИТЕЛНОСТТА:
 
- Нищо не е добро или лошо,голямо или малко..., докато не се ОТНАСЯ за нещо.

- Практикувай да свързваш ситуацията си с нещо много по-лошо и тогава твоята ситуация винаги ще изглежда добра.

Този Вселенски Закон казва, че всеки човек ще получи поредица от проблеми (Въвеждащи Тестове), с цел да се засили вътрешната Светлина. Трябва да приемаме всеки един от тези тестове като предизвикателство и да останем свързани с нашите сърца,когато действаме спрямо разрешаването на проблемите.Този закон ни учи също да сравняваме проблемите си с тези на другите и да поставяме всичко в подходящата перспектива. Без значение колко лоша усещаме да е ситуацията ни, винаги има някой, който е в по-лоша позиция. Всичко винаги е относително.
 
 
10.ЗАКОН ЗА ПОЛЯРНОСТТА:

- Всичко има своята противоположност: Горещо - Студено... Горе - Долу... Добро - Лошо.

- Непрекъснато търси доброто у хората и ситуациите. Когато го откриеш - кажи на този човек.
Хората обичат комплименти, а позитивната идея в ума ти, те кара да се чувстваш добре.
Помни: Добра Идея - Добра Вибрация.

Този Вселенски Закон казва, че всичко е континуум и има своята противоположност.

Можем да потушим и да трансформираме нежеланите мисли, като се концентрираме върху противоположния полюс.Това е законът на умствените вибрации.

 
11. ЗАКОН НА РИТЪМА:

- Прилив и отлив..., нощта следва деня..., добри времена - лоши времена.

- Когато си по надолнището, не се чувствай зле. Знай,че надолнището ще се промени и нещата ще станат по-добри.
Идват добри времена - мисли за тях.

Този Вселенски Закон казва, че всичко вибрира и се движи в определени ритми.

Тези ритми установяват сезоните, циклите, стадиите на развитие и шаблоните.  

Всеки цикъл се отразява върху постоянството на Вселената.

 
12. ЗАКОН НА СОРТА:

- Всяко семе има период на износване или инкубационен период. Идеите са духовните семена и ще влязат във форма
или физически резултати.

- Твоите цели ще се проявят, когато е правилния момент. Знай, че ще се проявят.

Този Вселенски Закон казва, че всичко има своите мъжки (Ян) и женски (Ин) принципи, а те са в основата на цялото сътворение.


13. ЗАКОН НА МИСЪЛТА:

Законът на Мисълта казва, че вие ставате това, което преобладава най-много в ума ви.
Ако постоянно сте зает с проблемите в живота ви, не само че ще виждате все повече проблеми, но и няма да позволите на ума си да създаде решения. Получавате това, за което мислите.


14. ЗАКОН НА ПРОДОВОЛСТВИЕТО:

Някои може да го нарекат Законът на Искането. Така е, винаги искаме повече, винаги се увеличаваме. Също като семе, което иска да порасне, така и ние непрекъснато еволюираме да искаме повече и повече.


15. ЗАКОН НА ПРИЕМАНЕТО    

Приемането не е взимане, приемането е благосклонно да позволите нео да дойде при вас. Ако залюлеете една люлка, тя ще се върне към вас почти под същия ъгъл, под който сте я залюлели. Законът на Приемането е за даване да крайна степен, за да можете да приемете до крайна степен.


16. ЗАКОН НА НАРАСТВАНЕТО:    

Когато някой ви направи комплимент,как се чувствате? Ако някой продължи да насърчава работата ви, не се ли чувствате задължен да го направите отново и дори по-добре? Това е Законът на Нарастването. Даването на повече, ще ви позволи да приемете повече.


17. ЗАКОН НА ПРОТИВОСТОЕНЕТО:

Ако протестирате за сигурност, никога няма да я имате. Мирът, хармонията и радостта изискват вие да БЪДЕТЕ мир, хармония и радост. Да се борите за мир, не създава мир. Създава повече борба. Единственият начин да не сте в конфликт, е да се "оставите по течението" и да не се противопоставяте. Това не означава да се отказвате, а означава да не влизате в борба.


18. ЗАКОН НА ПРОШКАТА:

В трудните времена е лесно да обвиняваме другите. Лесно е да обвиняваме и себе си. Научете се да прощавате. Ако се научите да прощавате, спомените повече няма да ви ядосват. Излезте емоционално от ситуацията и действайте за нейното подобряване. Това е единственият път напред.


19. ЗАКОН НА ПОЖЕРТВУВАНЕТО:

Законът на Пожертвуането се отнася до дисциплината.

За да получите нещо, трябва съзнателно да пожертвате или да се откажете от вреден навик или нещо, което отнема вниманието ви от това, което искате.

Пеперудата се отказва от удобния си и сигурен дом, за да получи свободата на полета си.

Всяко нещо си има цена. Способни ли сте да платите цената, на това което искате?

Повечето хора - не са.


20. ЗАКОН НА ПОДЧИНЕНИЕТО

В много отношения подчинението предполага уважение. Способността да задържите езика или действията си, като по-подходящ начин да постигнете мир и хармония, е винаги по-ползотворен от разрушението. Това също значи да се подчиняваме на Законите. Работете СЪС Законите и те ще ви възнаградят. Работете СРЕЩУ тях и ще платите цената.


21. ЗАКОН НА УСПЕХА

Без значение какво правите, това е успех. Получавате резултат.

Може и да не ви харесва резултата, но той е резултат и нищо по-малко от това. Да работите с Закона на Успеха, означава да действате по Определен Начин, така че успеха със сигурност да се случи.

Ако не чрез образование, то чрез опит и постоянство.

Можете да постигнете повече, защото сте родени да постигнете повече. Правете повече правилни, отколкото погрешни неща и успехът ви е неизбежен.


Информацията е от блога на richwoman

« Последна редакция: Януари 18, 2010, 13:39:25 от delfin » Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #22 -: Януари 18, 2010, 02:18:25 »

http://richwoman.blog.bg/biznes/2009/12/07/estestvenite-zakoni-na-vselenata.449973
« Последна редакция: Януари 18, 2010, 13:19:44 от delfin » Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #23 -: Януари 04, 2011, 01:12:52 »

Това е темата за Вселенските закони , имали сме си !!! Да е жива и здрава Делфин , човека на който дължим много прекрасна информация тук.

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
UNIQUE
Гост
« Отговор #24 -: Юни 13, 2011, 00:40:48 »

Благодаря Ви, тези закони имам чувството, че чакам да ги прочета от както съм се родил. Това напълно удостоверява вярванията ми, които се базират на това, че Вселената/те е/са съвкупност от безброй различни планети и същества обитаващи ги. Сега остава само да успея да изключа мисълта си за да се справя с медитацията успешно....., ако някой мисли че може да ми даде напътствия как да се справя с това бих го обичал още повече от колкото го обичам сега Усмивчица
Активен
meditation
Гост
« Отговор #25 -: Юни 13, 2011, 00:52:34 »

Благодаря Ви, тези закони имам чувството, че чакам да ги прочета от както съм се родил. Това напълно удостоверява вярванията ми, които се базират на това, че Вселената/те е/са съвкупност от безброй различни планети и същества обитаващи ги. Сега остава само да успея да изключа мисълта си за да се справя с медитацията успешно....., ако някой мисли че може да ми даде напътствия как да се справя с това бих го обичал още повече от колкото го обичам сега Усмивчица

отпусни се и започни да наблюдаваш дишането си. наблюдавай как въздухът влиза и излиза в дробовете ти... концентрирай се върху това и го наблюдавай. мисли за дишането си... 
Активен
Soul
love
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 104

for heaven's sake

« Отговор #26 -: Март 29, 2012, 18:18:23 »

Цитат
230. ЗАКОН ЗА НЕНАМЕСА В КАРМИЧНИТЕ ЗАВИСИМОСТИ НА ОТДЕЛНИЯ ЧОВЕК
Интересно Згреших ...
Трябва ли да означава, че ако има хора, които са научили от мен за основни знания за духа и работата на вселената... като например -  Някой е научил от мен за същесвуването на кармата, тъй като не е чувал досега от други хора или чел.Но в последствие този човек се е заинтересувал и е научил още по темата за която съм го откликнал.
 Това според вас нарушаване на закона ли е ?
Обърквам се малко, защото винаги съм имал виждането, че трябва да споделям всичко, което знам с хората, за да може това знание да се развива...и какво ли още не Ухилен

И още примери, за ситуации които ме обърква, мога да дам... да кажем, някой приятел мисли за миналото си и все се връща да говори и да го обмисля, съответно аз му казвам - Недей мисли за миналото, брат, концетрирай се върху настоящия момент и бъди в съзнание за нещата, които сега извършваш, защото това е което си .. и т.н.
« Последна редакция: Март 29, 2012, 18:37:49 от Soul » Активен

We live in illusion and the appearance of things. There is a reality. We are that reality. When you understand this, you see that you are nothing, and being nothing, you are everything. That is all.^
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #27 -: Март 29, 2012, 20:30:26 »

Този закон според мен има връзка с осъждането и непоисканата помощ. Примерно не значи да не дадеш своето мнение или съвет , Духът говори и чрез теб , а става въпрос за брутална намеса - да повтаряш на някой ,колко е тъп или грешен , да правиш неща наместо него , дето викаме да му оправяш бакиите без това да помага за урока му , както казва народа - правиш му лоша услуга. Искането на поощ се извършва на много нива, не е задължително някой да ти каже - Помогни ми . Може би е и въпрос на интуиция , да чустваме къде насилваме и къде посяваме помощ. Най-често това се наблюдава във връзките , родител-дете , съпрузи, учител-деца , а тея които го нарушават повсеместно им викаме - досадници и на всяка манджа мерудии Усмивчица

Важно е според мен, когато даваш мнение да отбележиш ,че това е твоята гледна точка , но решенията са на човека и да ги уважаваш ,дори да не са както искаш , това е уважение на кармичните уроци.

Естествено това ,което е в нарушение на закони и порядки и наказанията  е част от кармичния урок, въпросът е наказанията ни да не са в нарушение на други вселенски закони , като примерно да наказваш убиеца със смърт, така му отнемаш кармичния урок , по усмисляне на престъплението , който ще му дойде брутално през следващата инкарнация, начините на уроците са безкрайни , въпросът е да не настава верижна реакция по натрупване , а да даваме възможност за чистене. Е тая тема е безкрайна....
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Soul
love
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 104

for heaven's sake

« Отговор #28 -: Март 31, 2012, 00:26:50 »

Благодаря. Това обяснява в цялост същността. Щастлив съм, че не е в разрез с моите виждания и, че добрите ми намерения не са породили нарушаване на вселенски закони. Което ако беше станало, би ме учудило, тъй като, все пак, тези постъпки са задействани от добри намерения. Ухилен
Активен

We live in illusion and the appearance of things. There is a reality. We are that reality. When you understand this, you see that you are nothing, and being nothing, you are everything. That is all.^
vanko57
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #29 -: Ноември 19, 2013, 12:03:35 »

Вселенски закони

Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато филмът "Тайната" се появи на бял свят, го разкри пред света.Но след това мина време и все повече и повече хора започнаха да се оплакват, че Законът за Привличането не работи.Но това, което много хора не съзнават, е че във филма е изпусната доста ценна информация. 10 други Вселенски закони, за да бъдем ясни. Законът за Привличането не е всичко. Той е само част от други 11 Вселенски закони, наречени 11-те Забравени Закона.
Използвани заедно, тези 11 закона, превръщат Закона за Привличането в напълно безспирна сила, такава, че да превръща мислите ви в реалност по-бързо, отколкото бихте могли да си представите.
Е, кои са тези 11 забравени закона?

Законът за Мисленето гласи, че мислите създават реалността.

Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за “липсата”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

Законът за Получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или, че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

Законът за Нарастването е свързан с нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

Законът за Отплащането гласи “Жънеш това, което посееш”. Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота, това, което влагате, това получавате. Каквото правите и “изпращате” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.

Законът за Прошката гласи, че за да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

Законът за Пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите.

Законът за Успеха е комбинация от всички 11 закона. Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда, или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право.

Активен
Страници:  1 [2]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
The Indigo Evolution / Индиговата еволюция
Филми
11WOLF11 10 4846 Последна<br />публикация Февруари 13, 2011, 23:45:49
от Еруин
Индиго или просто еволюция
Децата индиго
delfin 4 2351 Последна<br />публикация Ноември 12, 2009, 23:06:10
от delfin
Вселенски закони - пътят на възпитанието
Послания
MAY 0 2952 Последна<br />публикация Март 11, 2010, 09:19:41
от MAY
Вселенски Закони-друг поглед
Вселенски закони
animus 0 1425 Последна<br />публикация Януари 27, 2012, 13:53:27
от animus
История на Земната Еволюция
Древни цивилизации
angel7light 0 852 Последна<br />публикация Декември 29, 2012, 14:27:47
от angel7light

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright