Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: имам въпрос(и)  (Прочетена 1847 пъти)
Pippi
Гост
« -: Юли 27, 2009, 13:03:11 »

Здравейте Усмивчица))
както се вижда, аз съм нова тук, имам доста въпроси, предположих, че тук е подходящото място да ги задам, и направо не знам от къде да започна....
Направих си няколко различни теста за дете индиго, на този тук ми излязоха предимно тройки, а и майка ми го направи за мен, и резултата почти същия с малки изключения..каза, че това са типично мои черти...тя самата има резултати предимно 2 и 3. (Между другото между нас двете винаги е имало специална емоционална връзка, но си го обяснявах с природата на отношенията майка-дъщеря). На другите характеристики също отговарям, с много малки изключения.
Един от въпросите ми е, значи ли това със сигурност, че съм такова дете и има ли някакъв начин да се провери със сигурност, тъй като не ми се иска да започна да се възприемам като нещо, което може и да не съм (пречи на самопознанието ми). Нямам представа, някой който да вижда цвета на аурата например, или пък, четох в една книга, че има съвременни уреди, които измерват и даже фотографират аурата. Някой да има повечко информация по въпроса?
Също така по едно време си мислех, че ми се случват "странни" или "изумителни" неща, по-различни усещания, амбиции, но в сравнение с това, което чета тук във форума, в сравнение с вашите преживявания моето си е направо "нищо работа".
също така - ако правилно съм разбрала, ако не отговарям дори на една от характеристиките, това означава, че не съм индиго дете. Правилно ли съм го разбрала?
Просто искам да съм сигурна - съм или не съм в крайна сметка.
Имам още към 23874857 въпроса, но по-нататък... да не досаждам от сега още.
Много благодаря предварително за търпението Усмивчица))
Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Юли 27, 2009, 14:43:58 »

Привет Пипи!
Това дали си индиго или не трябва сама да си го определиш. Да има хора,които виждат аурите и аз съм една от тях,но уви няма как да стане това виртуално,а съм и малко доста далечко за да се срещнем. За уреди и фотографии на аурите аз съм малко резервирана. Не вярвам,че това е възможно или ако е то със сигурност не би дало точно определение. Задавай смело въпросите си и ние ще ти отговорим стига да можем това. Ако пък не знаем отговорите ще ги търсим заедно. Добре дошла сред нас!
Активен
AIA
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #2 -: Юли 28, 2009, 23:40:19 »


   Pippi , здравей и добре дошла !

  Дано откриеш отговорите които търсиш , ще помагаме с каквото можем но миличка това което ми направи впечатление от поста ти е че се притесняваш да не би да се възприемеш като индиго а всъщност да не си . Ти си разбрала неща които твоите връстници може би не са и дори само факта че те вълнува духовното е достатъчно за да си открила себе си . Затова и търсиш знания , затова си открила този форум . Не мисля че е толкова важно дали си индиго нито пък ако си ,нещо може да попречи на твоето самопознание . Остави съзнанието си отворено и отговорът сам ще те намери .
  Активен
  Pippi
  Гост
  « Отговор #3 -: Август 13, 2009, 20:11:46 »

  Здравейте отново

  много благодаря за отговорите и съжалявам за закъснението, с което пиша ...
  едно не ми стана ясно - как така аз определям дали съм индиго? все си мислех, че тези хора просто се раждат такива. иначе да, интересува ме духовното и познанието, и то много, много силно, но нямам много от вашите способности, или поне до момента не са се проявявали... иначе по повечето онлайн-тестове излизам всякакви цветове, но предимно ме дават синя, виолет, индиго, че даже и кристал, но последното ме съмнява.
  Миналата седмица са давали в предаването "часът на мама" за децата индиго, (аз разбрах за това от друг човек, тъй като по това време обикновено не съм си вкъщи)  и от тогава следя в сайта на БиТиВи за видеозапис, но уви, по закона на Мърфи от 3 август нататък няма качено нито едно следващо предаване Тъжен
  много би ми се искало да се срещна с човек, който има способността да вижда аурата, и въобще с когото мога да си поговоря на тази тематика и други подобни. В тази връзка е вярно, че има разлика между мен и тази част от моите връстници, с които общувам. С много малки изключения, тях това не ги интересува и по-скоро биха ме погледнали сякаш съм побъркана (и биха си го помислили). Тъжен
  Вярно ли е, че в България е концентрирано голямо количество деца индиго? Мисля, че съм чувала кратки теории, свързани с Дънов и България, въобще Славянския Свят и развитието, но не знам конкретно за какво става дума, пък и все още не съм прочела много от нещата, които е писал. Повече ли са индиготата в България, в процентно съотношение? (съжалявам, ако отговора на този въпрос го има някъде из форума, но не съм прочела всичко все още нямам достъп до интернет вкъщи.
  много дълъг постинг, дано не съм досадила Усмивчица)
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #4 -: Август 13, 2009, 21:14:33 »

  Недей казва, че си досадила, защото не е така и няма да бъде. Доколкото може всеки ще си каже това, което чувства или знае по даден въпрос.

  По повод виждането на аурата най-добре Гити може да ти обясни едно или друго, защото тя самата я вижда, но само при пряк контакт с човек, не от разстояние.

  Много хора са различни или се чувстват различни от заобикалящите ги познати, роднини, колеги, съученици, приятели. Най-често всички сме сбор от различни неща, така и ти, както чувстваш и ти излиза от различните тестове, събираш в себе си много неща и образуваш това, което си ти - човек, индивид, който сам по себе си е уникален и неповторим. Може би знаеш, че даже и еднояйчните близнаци на ДНК ниво се различават, така че в Безкрайността на Вселените няма две същества абсолютно еднакви.

  По повод П. Дънов той е казвал много неща и ги е давал под формата на беседи.

  Като цяло индиго личности има по цял свят, но най-вече там където са най-напреднали технолоогиите. Името индиго идва от Лий Керъл и контактите й чрез ченълинт с Крайон, който се идентифицира сам себе си като "Крайон от магнитната служба". Може и да се изразявам сложно, за което извинявай. Впоследствие думата "индиго" де поема и от учени-психолози и психиатри, които започват да изследват това явление. Като цяло във всички исторически и предисторически времена, в преломни моменти, а и винаги, когато е било необходимо, е имало индигови хора. Виолетовото е признак за напреднала душа. Това е според терминологията на хипнотерапевта Майкъл Нютън, който в практиката си създава скала на душите по цвят. Но... като цяло бялото съдържа в себе си всичките цветове (целият спектър) и то е най-висшата форма на духовност (не знам с каква дума да заменя в дадения момент понятието "духовност", може би чиста енергия). Като цяло Светлината се олицетворява с Белия цвят (тук не говоря за Слънцето и изобщо цветовият спектър, излъчван от небесните тела - планети, слънца, звездни купове, галактики, мъглявини и т.н.)

  На явлението индиго се дава гластност в САЩ за първи път (поне така четох тези дни за историята на понятието "индиго"). После идват децата с необикновени способности в Китай, които са под надзора на правителството си - има създадени специални училища за тях. Първите такива деца са вече големи и работят и развиват още повече способностите си.

  Такива деца има и в Русия, да, има и в България, но колко са в страната ни, не може никой да каже, защото тук ние още прохождаме и проглеждаме за тези състояния. Отскоро започна да се дава по-голяма гластност.

  Като цяло аурата на всеки човек е с различни цветове според здравословното му състояние, физ. възраст, мисли, намерения и т.н. Но има един цвят, който е доминантен в аурата и според този цвят, се определя дали един или друг е индиго или някое друго цвете. Кристалните деца имат все по-светла аура, а пък Ангелита, които се раждат на Земята са с направо бяла аура, все повече се раждат деца - с всички цветове на дъгата, но постепенно аурите на новите идващи деца на Земята със способности и отворено съзнание, избеляват и стават все по-бели и по-бели.
  Нека засега да спра до тук.
   Усмивчица
  Активен
  Tinko
  Гост
  « Отговор #5 -: Август 20, 2009, 19:35:46 »

  Ами да ви кажа индиго личностите не са малко, но са много такива дето не знаят какво е индиго. Аз примерно се запознах с една личност, която не знаеше какво е това, а беше такава и 20 години не е разбрала, сигурно е защото не е фенка на компютрите. Лично аз за индиговите деца разбрах преди 4-5 години когато плъзна масово информацията за виолетовата аура, до преди това аз просто знаех, че съм различен и толкова. Индиговото дете определено може да разбере само дали е или не е. Пипи дали си индиго или не, сама ще разбереш. Добре дошла!  Усмивчица
  Активен
  zaharisa
  Човек, обикновен.
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 120


  « Отговор #6 -: Февруари 13, 2010, 21:29:57 »

  Привет Пипи!
  Това дали си индиго или не трябва сама да си го определиш. Да има хора,които виждат аурите и аз съм една от тях,но уви няма как да стане това виртуално,а съм и малко доста далечко за да се срещнем. За уреди и фотографии на аурите аз съм малко резервирана. Не вярвам,че това е възможно или ако е то със сигурност не би дало точно определение. Задавай смело въпросите си и ние ще ти отговорим стига да можем това. Ако пък не знаем отговорите ще ги търсим заедно. Добре дошла сред нас!

  Гита, наистина ли виждаш аурите на хората?
  Веднъж татко се беше наял с някакви китайски гъби и ми каза, че вижда аурата ми- светло синьо с розово и.. мисля, че предимно.. някакво.. светло-лилавичкаво- не знам как точно да го определя. (Странното е, че този цвят по случайност е и един от любимите ми цветове Веселяк ) Какво значи това?
  Активен

  "Бъди самият ти промяната, която искаш да видиш в света. "- Ганди
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright