Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Господарката на шифъра  (Прочетена 1552 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 25, 2009, 23:17:07 »

Единствената Господарка на Шифъра, все още недоловима за голяма част от вашия свят, навлиза вмасовия разум само когато достатъчно хора се пречистят така, че да задържат вибрационния й модел на вашата честота - което ще започне за се случва през 2010 земна година.
...
Единствено вашият фокус и чисти намерения ще ви преведат през пустинята на земната зима; единствено чувството ви за общност, усещането за цялото ще преведат планетата през беззвездната нощ. Време е да се откажете от мечтите за Месията и други спасители и да се обърнете към вътрешното познание (вашата сила и усещане за предназначение), с което всеки един от вас поддържа собствената си честота; да поемете отговорност за всички мисли, които изпращате по вълните; да поемете отговорностза всяко деяние, постъпка, дума.

...
Сега на преден план излизат новите революционни мислители в областта на астрономията и астрологията, онези, които ще начертаят новите пътища, защото скоро новите връзки между небесните тела ще приемат различни сойтношения, щом планетите навлязат в последния етап на трансформацията си и старите парадигми няма да важат повече. Архетипите разцъфтяват в по-сложна индивидуалност и от здрача на неизследваното се появяват нови небесни тела. Щом вашето Слънце започне колапса си, всичко ще се притегли навътре и все още неоткритото ще бъде осветено, а после ще премине през вихъра заедно с вас.

...
Когато говорим за господалката на Шифъра, имаме предвид Извисена Учителка, която е служила на много нива на съзнание из цялото Универсално Същество. Тя изва във вашия свят като някаква галактическа акушерка, която да помага при прераждането на Слънчевото ви Божество. Вече е слязла отвъд Галактиката Андромеда, 10-тото измерение, за да се подготви за онова, което се иска от нея - огромната задача да определи ключовите точки на небесните тела във вашето Слънчево Божество. За това са необходими съзнателни сили, които до такава степен назхвърлят способностите ни, че сме поразени от величието й... защото тук говорим за величина, която влияе върху хода на цяла слънчева система, докато излиза от едно измерение и преминава в друго.

Можем да ви кажем обаче, че тя идва да отключи портите на всяко небесно тяло във вашата срънчева система и да установи междупланетната гравитационна система за пътуването през големия вихър от астрални нишки на Универсалното Същество, което се осъществява, когато подходущите галактически подреждания и срещи на планетите съвпаднат с координатите на маите. Това включва паралелни вселени, многоизмерни небесни същества и вашето възлюбено слънчево семейство от планети, луни и астероиди, които ще навлязат в оптимална позиция на проектираната от маите точка на 21.12.2012 г.

Под слизане на Господарката на Шифъра нямаме предвид, че тя приема човешки вид или кристализира като материя; в действителност вибрационна същност с подобна сила не може да се сгъсти във физ. тяло.

... От Земята тя ще координира планетното подреждане.

Тъй като няма да видите Господарката на Шифъра като физ. божество, съветваме ви да се пазите от онези, които ще твърдят, че са видели образа й в абстрактните форми на облаци и дървета. Тя надхвърля формата, същество с такава вибрационна величина не може да има някакво конкретно визуално съответствие, нито изречена дума. Тя е същност, съзнание с най-чиста интензивност, и изпълнява мисия... да помага в прераждането на Божеството.

...

Всички същества в процеса на своя възход по спиралата стават все по-Богоподобни. Молим ви да обмислите това твърдение от духовна гледна точка. Както преминавате през кармата, която се проявява във физ. ви прераждания, като духовни същество по същия начин еволюирате постепенно в онази неудържима светлинна вибрация на светилото - еволюиралата душа. Дълъг е пътят до посвещаването, още по-дълъг пътя до майсторството и нататък... до въздигането; пътят е един и същ за всимки души... обратният път към Върховното Същество. Всяко творение се намира в състояние на постъпателно движение към превръщане и завръщане в Източника. Единствената Господарка на Шифъра е достигнала това ниво на сливане, но най-напред трябва да освети този последен акт като индивидуално съзнание: нейният принос към Великото Дело на алхимията; процес на изцеление и гравитационно подреждане, който ще преведе вашето Слънчево Божество през тунела и в преминаването цялата система ще се превърне в злато.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 26, 2009, 00:04:08 »

Единствената Господарка на Шифъра идва да определи подходящото подреждане, необходимо да осигури безопасно преминаване, пресъздавайки в Слънчевото божествено тяло звуковата честота, която ще помогне да се задържи вашата слънчева система, както делфините поддържат вашите морета. Тя държи шифъра на всички водовъртежни точки на всяко божествено тяло от вашата слънчева система и нейната мисия е да изчисти енергийните меридиани на Слънчевото божество, установявайки точните гравитационни връзки между силовите полета на всички тела, и по усет да насочи оркестъра на тази финална симфония.

Ние разбираме, че без нейната намеса слънчевата ви система ще се разпадне, защото ако небесните тела не са динамично свързани, сифонът на този магнитен преход може да запрати планетите, луните и астероидите едни срещу други в огромен галактически сблъсък - или да ги захвърли в най-външните квадранти на свръхизмерното пространство. Други могат просто да изчезнат в сивата зона между измеренията, най-нежелателната съдба за всички души в преход.

...

Господарката на Шифъра става господстваща сила през 2010 г., когато времето навлиза в крайната фаза на своето изкривяване, преди да спре напълно на зимното слънцестоене през 2012. Ще се изправите срешу много противоречия, когато линейното време започне да се затваря около вас. Колкото и странни да ви изглеждат сега събитията, не можете да си представите какво ви очаква, щом стигнете до тази точка на колелото. Ще станете свидетели как се появяват отново изчезнали видове, как същества от други измерения се процеждат през пластовете (Гити, твоето същество, което си видяла от друго измерение, което самото не е знаело какво прави в нашето измерение  Веселяк), как се повтарят определени събития от миналото ви (моето усещане за постоянно вече преживени неща, моменти и събития) и границите на действителността просто се разпадат. Ще има безброй противоречиви образи, противопоставяния от всякакъв вид и на този етап от трансформацията ще царува объркване - докато съществата от всички пътища на живота се сблъскват с несъзвучията на преливащите действителности.

Докато въздействията на вибрационната промяна усилват емоционалните (и това се наблюдава повсеместно   Тъжен ), менталните и физическите ви тела, геоложките условия на Земята също стават по-интензивни (и това си наблюдава повсеместно по цялата ни планета, а и на другите планети от Сл. ни система  Тъжен ). С ускорението на времето и нарастващото раздиране и разкъсване на конструкцията време-пространство ще трябва да се изправите пред неизброими "не-реалности". Мнозина ще търсят отчаяно логични обяснения и както казвате вие, ще си изгубят ума наблюдава се увеличаване на психичните заболявания и н по-леки и в тежки форми  Тъжен ); други, които са ускорявали светлинните си тела и са еволюирали над ограниченията, без да се откъсват от центъра, ще съзрат падането на стените на времето като разпростиране отвъд оковите на 3-тото измерение; и ще преминат през точката на въртене.

Дарени са онези от вас, които са способни да разберати  резонират в синхрон с мощния вибрационен импулс, който сега идва заедно с Господарката на Шифъра. Те са пречистили енергиите си и вече са превъзмогнали остатъците от страх, затова очакват промяната и знаят, че ще бъде величествена: изглаждане на полярността, краят на времето и освобождаване от заблудите. Нейните еманации ще бъдат най-значимата част от вашето ускорение, източник на подсъзнателно вдъхновение, и вие сте готови, понесени на крилете на очакването.

...

Господалката на Шифъра е въплътена в изображенията на египетската богина Хатор, представяна със слънчевия диск между рогата си - защото древните египтяни знаели, че тя поддържа вашето Слънчево Божество - Ра, в равновесие. Напомняме ви, че всичко е записано в Акаша, всичко е предвидено в безвремието, а много от египетските жреци били надарени ясновидци - направлявани от звездните същества от плеядите и Сириус, които били сред тях.

Тя е като Сотис, зорницата на Сириус, възкачва се символично на зазоряване, също както в дните на древен Египет, когато издигането на Сотис на източния хоризонт преди зазоряване винаги предшествало прилива на Нил, източник на плодородие и живот в бизводните земи на Египетската долина. За съжаление приливът на водите през новото хилядолетие не може да се сравни с цикличното заливане на Нилската долина от реката на живота, защото това, което започнахте да преживявате като разбушувани реки и гневни морета сега, във вашите дни, е едва началото на необуздания бунт на Гея към неравновесието и дисхармонията, плод на вашето безрезличие и пренебрежение.

...

В прехода си към по-висше измерение Гея преминава през естествена планетарна смърт, защото такава е същнастта на процеса. Ако тази концепция ви разстройва, то е защото се страхувате от непознатото чудо на излизането от физ. реалност. помнете обаче, че смъртта ви е позната, защото повечето от вас са правили този преход стотици пъти досега. Информацията е тук, във вашия генетичен материал - заровена във вашето подсъзнание.

Но сегашната екологична криза на Гея не е естествена прелюдия към прехода й, а симптом на човешкото откъсване от природата и земята. Затруднявате процеса на преход, като унищожавате напълно екосистемите й, а ну у трябвало да става така. също както човешкото преживяване на смъртта може да бъде приятно, безболезнено преминаване. Собствената ви карма и индивидуалният подход към здравето на тялото определя дали личният ви преход ще бъде като лек вятър или като яростна буря. Така е и с Гея, чиято болест и неразположение са продукт на обществената ви безотговорност. Както всички сте допринесли за страданието й, така можете да обедините силите си, за да я излекувате, да я подготвите за финалната фаза на прехода й.

Голяма част от населението и мнозинството от управляващите упорито отказват да приемат дори факта, че има екологична криза. Това, докато наблюдаваме пушека, който се издига над горящите дървета на умиращите тропически гори и пипалата от черен петрол, които се стелят по моретата ви, ще превърне прехода в изключително болезнено преживяване.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юли 26, 2009, 00:13:30 »

...
и в новото измерение пак ще бъдете земно-центрирани; т.е. земята преминава и вие заедно с нея... защото вие сте съществата на Гея. Затова, ако си представяте нещата в духа на Дисниленд, където всичко свършва щастливо и всичко се оправя в новата обстановка, помнете, че кармата трябва да се изплати, а злощастията на Гея ще бъдат не по-малко истински в 4-тото измерение, макар че процесът на възход ще е променил проявлението им.

...

Понастоящем Гея е най-неустойчивото небесно тяло в Сл. система и поради много причини се смята за слабото звено на Слънчевото Божество. парадоксално, но също така е най-динамичното, защото потенциалът на човешкото съзнание е необятен и неуморим, а от акашовите хроники виждаме, че съществата на земята са способни на неизмерими прояви на любов и състрадание - особено в момент на криза. Огромната ви способност да изпитвате силни чувства в края на краищата е изключително важна страна на човешката ви природа и ви насърчаваме да опознаете емоционалните си тела в тяхната сложност. Омагьосани сме от емоционалността ви, защото когато сте изпълнени с любов, можете да изпитате невероятна радос, удоволствие и екстаз от живота - голяма наслада е да усещаме как тези вълни преминават през нашите светове. Емоциите ви, когато са породени от любов, са най-мощният аспект на човечността ви, която ви прави велики. възтолгът ви се чувства в целите небеса.

...


Патриша Кори - "Космосът на душата"
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright