Колективна онлайн медитация за прочистване на енергийното поле около България
(Всеки Понеделник, Сряда и Неделя от 22:00ч.)


          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Чайове, сладка, вина  (Прочетена 7412 пъти)
Админ
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1133


  • Град: Варна
  • dean.radnev
    WWW
    « -: Февруари 08, 2011, 23:32:51 »

    Чайове, сладка, вина


    1.Магически чай:Сипете 2 чаени лъжички мед и 2 чаени лъжички ябълков оцет в чаша черен чай.Пийте сместа веднъж или няколко пъти на ден.Лекува импотентност от години,хронично главоболие,сърдечни смущения,студени ръце и крака,плешивост/една единственна чаша от чая стимулира растежа на косата,като в същото време премахва пърхута и дава младежки блясък на косъма./дн.•+-83 стр./
     
    2.Върбово вино.Вземат се 100 г.прясно обелени кори от клонките на бялата върба или цели млади клонки се начукват и заливат 1 л.силно червено вино. Престоява едно денонощие и е готово.Виното се отсипва толкова колкото е необходимо ,а корите се оставят да киснат.Еднократната доза за възрастни е 100 мл.То се загрява и изпива на веднъж и болният се завива добре,за да се изпоти.По нашите градини и паркове растят няколко вида върби.Всички имат същото действие както бялата върба.Това вино понижава температурата и потига невероятен оздравителен ефект.Рецептата е от древнигръцки лечители.

     3.Магически чай.Селски лекар след могогодишни изследвания на древни рецепти  се е добрал до вълшебен чай. Тя е::"Сипете 2 чаени лъжички мед и 2 чаени лъжички ябълков оцет в чаша със черен чай."Пийте сместа веднъж или няколко пъти на ден.Влияе върху  следните оплаквания:

    - Импотентност-мъже , които са били съвършенно импотентни от години са си възвърнали половата си мощ,ако са пиели чая в продължение на 2 месеца.

    -   Хроничнно главоболие.За да се отървете от болката на главата,сложете чая в тенжерката на печката леко да заври. Свалете го от плочата и бавно смъркайте парата, докато болката премине.
     
    -  Сърдечни смущения. Пиенето на чая сутрин и вечер е най-добрите тонизиращи средства за сърцето познати на човека.

    -  Плешливост.Една единственна чаша от чая  стимулира растежа ,като в същото време премахва пърхута и дава младежки блясък на косъма.
     
    -   Мускулно напрежение. Разстрийте болезнените мускули с чая без да слагате в него мед.

    -  Студени ръце и крака.Чудождейният чай засилва кръвообращението, като по този начин ликвидира хроническата изстиналост,не позволява да изтръпнат.

     -   Безсъние.Нощна доза от чая има успокояващ успех и лекува безсънието, като ви осигурява по-дълбоко и пълноценно спане.Ще забележите,че сте по-малко нервни и раздразнителни./дн.• 3-112 стр./
     
    4.Тонизиращ чай/моя рецепта/.Вземат се по равни части върбинка, мента, маточина, мащерка.Към тях се прибавя 1/4 ч валериана/половин доза от дозата на отделната билка//дн.•4-53с/
     
    5.Чай "Отдих.":дяволска уста 1 част,мента 2 части,риган 2 части,хмел 1 част,мащерка 2 ч..Една супена лъжица от сместа,се запарва с една водна чаша гореща вода и се оставя да престои 3-4 ч. Пие се по половин водна чаша вечер преди лягане.
     
     6.ГФР-чай "Нервофлукс":горчив портокал,лавандула, маточина,сладник,хмел, дилянка.
     
    7.Ереванска напитка-чубрица,пълзяща мащерка,мента, миризлива върба./дн.• 4-61 стр./

    8.Вземат се по- равно:мащерка,ягодови листа,капинови листа,лазаркина-asperula odorata. Смесват се добре и 5 г.от сместа се запарва с 1. вряла вода.-Отличен чай./дн.•5-а/
     
    9.Професорски чай.Състав:иглика, цариче, сребърник, омайниче, анасон, мента, див джожен,алпийски живовляк/може и обикновен/,коренища пирей.Равни количества от тези билки се смесват.В 600-700 мл.вода се поставят 2 с.л. от билката,врът 10-20 мин. на слаб огън.Пие се 3-4 пъти дневно като чай.д-р Челебиев фитотерапевт./дн.• 7стр.38./

    10.Чай за пречистване на кръвта:смес  от лазаркиня,мащерка,ягодови листа и капинови листа.Взема се 10 г.от сместа за 1 л. вода и ври 10-15 мин./Ф-2/

    11.Сладко от цветове на глухарче:сутрин в 6-7 часа докато цветовете на глухарчето са пълни с ценен ароматен нектар се събират главичките на растението.След това в пропорция 1:10/100 г.цветове  на  900 мл. вода/ се прибавят 2-3 резенчета почистен от кората лимон и се вари на слаб огън 40-50 мин.,прецежда се през марля,добавя се 1 кг. захар и ври 60-80 мин./кн.•45/

    12.Ароматични чайове-бариера при простуда:

    1.Стъркове мащерка 100г.,цвят бъз-50 г.,листа мента-30 г.,листа ягода-20 г.В 250 мл.вряла вода  се поставя пълна чаена лъжичка от сместа,кипва, престоява 10-15 сек..пие се горещ.

    2.Липов цвят и мащерка по 50 г.,маточина, мента и листа боровинка по 20 г.-приготвя се по същият  начин.

    3.Лайка,липа и риган по 50 г.,шипкови люспи и мента по 30 г.Приготвя  се по същият начин.Да  се приготвят непосредствено преди употреба защото  съдържат етерични масла,които губят свойствата си при престояване./в-к"Знахар у дома" бр.2-2001год./

    13.Кафе от жълъди на летен дъб.Жълъдите се събират късно есен , когато са  узрели и се исушават във фурна,почистват се от обвивката и ядките се пекът във фурна.При варене  на кафе смлените жълъди имат голямо съдържание на нишесте ,което се утаява а течната част се пие подсладена като обикновенно кафе./в-к"Знахар  у дома "бр.2-2001г/

    14.Кафе от жълъди -втори начин:Кнайп препоръчва кафето от жълъди като най-доброто,най-сладкото и най-хранителното от всички кафета.Събраните жълъди се растилат на слънце докато излязат от кутийките.След това се накълцват и отново се оставят на слънце или във фурна или пещ.После се смилат с  мелничка за кафе .Поставят се в кафеничето докато водата е студена , а не след като е завряла.Това кафе може да съперничи на кафето от Малта.От кн."Билколечение" от Йохан Кюнцле стр.54 изд.Делта Букс  1991 год.

    15.Вино от градински чай.100 г. от билката кисне 8 дни в 1л.вино и ще  имате чудесна стимулираща напитка от която да си пйивате по 1 малка чашка след ядене./В-к"Л"бр.32-2000 г./

    16.Кавказки еликсир от чесън.Взема се  400 г. обелен и счукан чесън и сока на 4 лимона.В буркан 24 дни стои на тъмно.Пие се вечер по 1 ч.л.  в половин чаша вода докато свърши./Ваня/

    17.Домашна лимонада:

    -5 г.лимонена киселина,15 г. портокалова есенция на прах,125 г.захар.Една чаена лъжичка от сместа разтваряме в чаша минерална вода.

     -50 г. пудра захар,4 г. сода бикарбонат,4 г. лимонтозу.Залейте посочените съставки с 250 мл.вода в бутилка и след като се разтвор и образува въглена киселина лимонадата е  готова.

     -1/2 лимон,70 г. захар и 500 мл. вода./В-к"Зн"бр.33-99 год./

    18.Билки за чай:листа от френско грозде,венечните листа на трендафил, листа ягода,трицветна теменугаа/цялата/,червен кантарион, млади листа на орех, листа на бреза,кора на ябълки и круши,но леко препречени /В-к"Зн"бр.48-99 год./
     
    19.Жлъчегонен чай: жълт смил-цвят,водна детелина -листа по 50 г.,листа мента и плодове кориандър по 30 г.Взимат се 2 с.л. от сместа и се варят в 300 мл. 15 мин.пие се по 100 мл. 3 пъти дневно преди ядене.Доза за 1 ден.Стимулира отделянето на жлъчка и засилва тонуса на жлъчният мехур.Същевременно усилва излъчването на стомашен и панкреатичен сок и отделянето на урина./В-к"Зн"бр.46-95 год./

     20.Вино от трънки.Взема се 1 кг. пресен плод трънки,леко се счуква в дървен хаван и се слага в дамажана като се поставя 1 кг. захар и 4 л. вода.Прецежда се след 1 седмица ,като през това време дамажаната се разклаща често.Пие се вместо вода.От останалите след прецеждане трънки се прави по същият начин още 1 доза трънково вино./Илия Ланжев фитофармацевт./В-"Зн" бр.23-96 год./

    21.Сладко от плодове на офика:Един килограм сок от пресни  плодове, които не са токсични се ваари с 600 г. захар./в-к"Зн"-40-96г./

    22.Вземат се листа от:капина,горска ягода,малина,черно  френско грозде,мащерка,жълт кантарион,цвят от лилия в равни части.Смилат се на кафемелачка,слагат се в бурканче и се пазат на тъмно. Взема се 1 ч.л. чай и  1 ч.л. от сместа на 1 чаша вряла вода.Само след 1 месец ще можете да оцените подмладяващото и въздействие. /Кн."Тибетска школа за женска красота"стр.166/

    23."Вода на кармелитките".Има успокояващо действие,подобрява настроението,помага при припадъци,пристъпи нервност,хистерия,тревога. Състав:50 г. листа от маточина,10 г. исушена лимонена кора, 5 г.индийско орехче,и 5 г. карамфил се оставят да киснат 9 дни в 400 мл. алкохол на зърнена ооснова,след което се прецежда и се запазва за да  се взема под формата на капки , когато е необходимо.Максимално количество е една чаена лъжичка.Може да се добавят по няколко капки към други чайове и отвари./В-к"Лечител"бр.47стр.5-2001 год../

    24.Ливадното орехче(Filipendula vulgaris)се употребява като ароматична подправка за чаайове./Енцикл.БНМ стр.217./

    25.Чесново вино.Една глава чесъън се обелва и счуква,поставя се в тенжера и се залива с 1 бутилка бяло вино,кипва се за кратко  време,прецежда се и се сипва в бутилката.пие се по 1 чашка на ден./Кн.•31-стр.104/

    26.Листата от дряна могат да служат като заместител на чая.С лечебна цел се използва есенцията от свежа кора./Кн."Наш друг лес"  стр.124./

    27.Консервиране на доматен сок с корени хрян.Доматеният сок се налива в еднолитрови стъклени бутилки и на всеки литър се прибавя по  50 г.хрян нарязани на тънки лентички корени от хрян и се запечатва. Получава се много вкусна комбинация която може да се съхранява  3-4 месеца./сп."Защита на природата"брой и година неизвестни.

    28.Вино от червена калина-подробно описано в дир."Билки"поз.93.

     29.Ябълков оцет и мед.Ето какво се лекува с тази смес :

     -хронично главоболие,мигрена,виене на свят,ангина,хронично възпаление на синусите,високо кръвно налягане,атеросклероза,хроничен ревматизъм,заболяваане на бъбреците,отпадналост,отравяния,затлъстяване.Ето рецептата:две чаени лъжички ябълков оцет и 2 чаени лъжички мед се разтварят в чаша вряща вода и се изпиват .Това се прави 2-3 пъти преди  ядене.В зависимост от резултатите се пие най-малко 1-3 месеца.След това се прави поочивка 1-2 месеца и после може да се повтори.Превод: Петя Трайкова./В-к"Зн"бр.13-1998 год.
    « Последна редакция: Февруари 17, 2011, 11:02:55 от Amaranth » Активен

    Админ
    Дидо
    *****
    Неактивен Неактивен

    Публикации: 1133


  • Град: Варна
  • dean.radnev
    WWW
    « Отговор #1 -: Февруари 08, 2011, 23:33:06 »


    30.Шишпково вино.Насипете 1 кг.прясно почистени плодове в  5 литров буркан,сипете 3  литра вода и 0.5 до 1 кг. захар,превържете  гърлото с марля и оставете 15-20 дни.От време навреме се разбърква. Накрая се прецежда през марля и се налива в дамаджана.Между течноста  и отвора на дамаджаната се оставя празно място .Затваря се с тапа през която минава пласмасова тръбичка , която да не допира до течноста, а другият край в съд с вода.Тази ферментация продължава 20 дни.Отново
     се прецежда и налива в бутилки , които се запечатват.Николай Стоянов./В-К"Зн" бр.39-1998 год./

    31.Лечебните свойства на ябълковият оцет.Натрупаният калции   в ставите,мускулите бъбреците или под форма на шипове е неразтворим в кръвта.Той може да се премахне с ябълкова киселина,която се взема в комбинация с мед.Ако към тях се прибавят и 2 капки йод лековитото питие става още по-ценно.При редовна употреба на питието "Сунтчел"се облекчават тези промени."Сунтчела"се приготвя от 1 ч.ч. вода ,2 ч.л.        ябълков оцет,2 ч.л.мед,2 капки йод.Пие се бавно на глътки,3 пъти дневно по време на ядене.Ябълковият оцет действа против сгъстяване на кръвта и понижава кръвното налягане.Успоява нервната система,стимулира кръвобращението,премахва гниенето или развитието на вредни микроорганизми в чревният тракт.Лекува ревматични ,артритни болки и шипове. Въздейства добре на кожата,косата и ноктите.Пчелният мед има успокоително и еко слабително действие,осигурява спокоен сън и предотвратява запека,подобрява храносмилането ,тена на кожата и зрението.Унищожава вредните микроорганизми.Йодът успокоява тялото и отстранява
    нервното напрежение.Подпомага съпротивителните сили на организма против много болести,включително простуда и инфекции.Поддържа ясно мисленето.Елена Петкова  г. Казънлък/В-к"Трета възраст"бр.21-2002 год./

    32.Домашно приготвени питиета:

    - Крушеница.Продукти:диви круши,синапено семе и вода.Крушите да са узрели преди да са паднали на земята.Насипваме ги в канче,наливаме до половината вода,слагаме синапено семе,оставяме ги да престоят докато водата дъха и вкуса на крушите.Тази вода пием ,като доливаме  към крушите толкова вода, колкото сме източили.Това продължава докато извлечем всичкият сок от крушите.

    - Грозденица.Продукти:10 кг. грозде,3 кофи вода,6 лимона,малко захар.Сваряваме водата и я охлаждаме до температура ,която ръката може  да търпи.Изливаме я в бъчвата ,в която сме насипали гроздето.Срязваме  кората на лимоните,очистваме месото от бялата и кожа и ги слагаме в  бъчвата.Стои 12 дни в зимник.След това източваме грозденицата,наливаме я в бутилки,зтваряме ги и ги оставяме на хладно място.След 2 седмици напитката е готова.Може да добавим и малко захар.
      
    - Шипково питие.Продукти:1 кг. сурови или 0.5 кг. сухи шипки 1 кг. захар,4 л. вода.Заливаме шипките и захарта с водата и ги оставяме да престоят 7 дни,като всеки ден ги разбъркваме.Прецеждаме питието и го слагаме в бутилки.Може да го пием по всяко време./Сп."Домакински съветник"бр. 28-2002 год.стр.15./

    33.Мед и билки.Апихерба-боровинка-V.Подобрява работата на сърцето и съдовете.Мощен антиоксидант,повишава устойчивоста на капилярите и премахва умората.Подходяща е при хипертония и проблеми с сърцето.

    -Апихерба мащерка.Укрепва имунната система,подобрява очистване на белите дробове.Повишава рязко работоспособноста.Чудесно при грип и остри вирусни заболявания на дихателните пътища.

    -Апихерба Невен.Облекчава нервното напрежение ,премахва раздразнението и безсънието.Повишава защитните сили срещу бактериални инфекции.

    - Апихерба -гингер.Стимулира и повишава работоспособноста,физическата сила,сеиксуалноста при мъжете.Има антиоксидантно и профилактично действие         срещу заболявания на простатата ,предимно простатен аденом.

    - Апихерба  мента.Подобрява храносмилането.Има силно действие срещу миктроби,вируси и възпаления причинявани от тях.Укрепва имунитета.

    - Апихерба коприва подобрява двигателната система,укрепва кръвоностните съдове.Особенно помага за бързо възстановяване при травми на костите,ставите и мускулите.Има силен лечебен ефект при ревматизъм и артрит.Продуктите "Апихерба"
    се доставят от "Кендимултилевъл"Тел.70-60-03,73-99-83./В-к"Здравен вестник за пенсионера"бр.5-2002 год./Да се направи :да се изкупи балкански мед и към него да се прибавят 5-10% смлени билки на прах.Нименование:медобилка,билкомед,медобилков елексир,Цветен етикет с билката. която е в него на фона на балкански пейсаж и указания за  действието и начина на използване.Опаковки по 100,200,500 г.

    34.Рецепта за ябълков оцет:настъргват се ябълките на едро рендее и се заливат с топла преварен вода в съотношение 500 г.вода на 400 г. ябълкова каша.На всеки литър вода се добавят по 100 г.захар или мед,10 г. хлебна мая и 20 г.исушен черен хляб.Сместа се държи в непохлюпен стъклен буркан на тъмно място при температура 20-30 градуса С.в продължение на 10 дни,като се разбърква с дървена лъжица 2-3     пъти дневно.Прецежда се 2 пъти през марля ,като първият път кашата  в марлята се изтисква.Полученият сок се изсипва в буркани,като на  всеки литър се слага по 50-100 г. захар или мед и се бърка до пълното  и разтваряне.Покрива се с марля и се държи на топло,за да продължи  ферментацията.След приключването и /40-60 дни/ябълковият оцет се прехвърля в бутилки  и се затваря плътно с тапи и се съхранява на студено място./В-к"Д-р"бр.51-14 стр.2002 год./

     -Смилат се 4 кг.ябълки със семките.В 5 л. вода се слагат 500г. захар,50 г. бирена мая/от аптеката/200 г.сух черен хляб и смлените ябълки. Всичко се размива и обърква добре в дълбок съд/кофа/.Престоява при  20 гр. С,като всеки ден сутрин и вечер се разбърква в продължение на  две седмици.След това се прецежда през марля и се прелива в стъклен  съд и се прибавя 300 г.размит мед.Отвора на съда се завързва с тензух. Съхранява се отново при температура 20 гр.С до избистряне.Бистрото се  отлива през марля в бутилки и така се съхранява за по-дълго време.Този оцет е елексир за здравето.1 с.л.мед,2 капки йод,1 с.л.ябълков  оцет се разбъркват в 200 мл.минерална вода.Пие се по време на ядене./Стефка Китанова ж.к."Румяна войвода"бл.6,вх.г.ап.93Кюстендил 2500 /В-к"Тр.Възраст"бр.2-2003 год./

    - Ябълков оцет .Към добре почистени от гнило,наранено червиво ситно нарязани ябълки се добавя половин килограма захар и вода,която да ги покрие.Ябълките не се смилат , а се нарязват защото така се избягват допълнителните процедури по избистрянето на оцета.Съдъдът се покрива с тензух и се оставя на топло за 12-14 дни,като се разбърква всеки ден.След това се прецежда.Течноста вече мирише на оцет.Към прецеденият материал се прибавя 200 г. готов ябълков оцет и 1 ч. захар,разбърква се добре покрива се с тензух и се оставя на топло още 14 дни.След
    това се прецежда така,че утайката да остане на дъното  на съда.Той укрепва кръвоностните съдове и понижава кръвното,влияе добре върху нервната система,премахва запека.Приемам сутрин на гладно по 1 с.л. в 1 ч.ч. с вода./Янка Златкова Сандански,2800,ул.Солунска"27.

    35.Тонизираща комбинация от билки.:смесват се по 50 г.стъркове от ранилист,листа от коприва,цветове червен кантарион,исландски лищей,корени сарсапарила,стъркове магарешки трън,семена сминдух,стъркове жълта тинтява и коренища блатен аир.Три с.л. от сместа се варят 3 минути и киснат 30 мин.Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно от половин до 1 час преди ядене.В-к"Втора младост"бр.1-2003 г./

    36.Подправки за различни храни:

    - говеждо месо:бахар,босилек,дафинов лист,чили,къри,чесън,джинзифил,риган,мащерка.
     
     -Свинско месо-кимион на семена,чили,кореандър,къри,копър,чесън,джинзифил,розмарин,градински чай,мащерка.

    -Агнешко месо-къри,копър,чесън,джожен,риган,розмарин и мащерка.

    -Телешко месо-дафинов лист,кориандър,копър,чесън,риган,розмарин,градински чай,мащерка.

    -Яйца-чили,зелен лук,къри,чубрица,пелин.

    -Пилешко и пуешко-босилек,дофинов лист,зелен лук,кориандър,къри,чесън , джинзифил,риган розмарин,градински чай,пелин,мащерка.

    -Риба-дафинов лист,зелен лук,кориандър,копър,индийско орехче,градински чай,пелин,мащерка.

    -Бобови растения сушени-бахар,чили,кориандър,чесън,риган,розмарин,
    градински чай,чубрица,пелин и мащерка.

    -Зелен фасул-босилек,дафинов лист,копър,чесън,риган,розмарин,чубрица и пелин.

    -Моркови-кимион на семена,зелен лук,джинзифил,риган,инд.орех,пелин

    -Царевица-зелен лук,кориандър,розмарин,градински чай,чубрица и пелин.

    -Патладжан-бахар,босилек,чесън,риган,градински чай,пелин.

     -Гъби-Босилек,копър,чесън,риган,розмарин,пелин.
     
     -Грах-босилек,зелен лук,копър,риган,джожен,чубрица,пелин.

    -Пипер-кориандър,чесън,риган,мащерка.

    -Картофи-кимион на семена,дафинов лист,зелен лук,кориандър,къри,копър,чесън,джожен,риган,пелин,мащерка.

     -Ориз-къри,чесън,градински чай,пелин.

    -Тиквички-босилек,зелен лук,кориандър,копър,чесън, джинзифил,риган.розмарин,чубрица,пелин.      

    -Домати-босилек,кориандър,копър,чесън,риган,розмарин,градински чай,чубрица,пелин и мащерка.

     -Ряпа-бахар,канела,джинзифил,индийско орехче.Сп."Холистик ливинг" /В-к"Лечител"бр.9-03 год./

    37.Как се приготвя кефир ? Вземете буркан затварящ се херметически и го напълнете с прясно сварено и охладено мляко,като оставите 1-4 см.празно място .След това в млякото поставете кефирената гъба,но внимавайте да не се докосва  нищо с метални предмети.Съдът се затваря с пласмасова капачка,за да не пропуска въздух и се оставя на стайна температура 13-20 гр-.Престоял 12 часа разхлабва стомаха,а престоял 48 часа го запича.Съдът в който се приготовлява трябва да се разклаща.Готовият кефир се прецежд през пласмасова цедка,така,че гъбата да остане в цетката.Буркана се измива добре с хладка вода.За 1 л. прясно мляко е достатъчна 3-4 см. гъба.Когато порастне трябва да се намали.Израстъците се изрязват или се преместват за захващане в друг съд./В-к"Рецепти за здраве"бр.30-03 год./
     
     38.Чаят от лазаркиня пречиства кръвта,укрепва нервната система и дава сили.Чай:цветове лазаркиня и листа от ягода,малина,капина,и трънка и цвят от шипка поравно.маг.фарм.Лачо Лачев/В-к"Зн"бр.15-03г.

    39.Виното на Хипократ.-пелиново вино-"Вермут"-усъвършенсвуван от италианските производители и днес в Вермута влизат над 30 билки./В-к"Л"бр.11-02 год./

    40.Чай от ечемик.Това е напитка възстановяваща баланса между здраве и красота.Той придава свежест на кожата и невероятна енергия и бодрост.Ечемика предварително се опича.Вземат се 4 с.л. препечен ечемик за 2 чаши вода и се вари 10 мин. на слаб огън.Прецежда се и се пие охладена./В-к"Билка"бр.4-03 год./
     
    41.Подправка за супи.Листа от синя жлъчка се смилат и се посоляват.Използва се за застройка на супи.Слага се по 1 с.л./В-к"Билка"бр.11-03 год./

    42.Направете си чай за зимата.1-ва комбинация:мащерка,риган,жълт кантарион ,подбел,листа от ягоди и листа от малина./2-ра комбинация:липа,жълт кантарио,босилек,смокинови листа./В-к"Билка"бр.13-03 год./

    -Средство за очистване на организма (от Тино) – В 1 л. Ракия се поставят чеснови скилидки и престояват 40 дни. След което течноста се приема 30 дни, като от 1 до 15 дени се започва с 1 малка чаена лъжичка и се стига до около 50 гр, а от 15 до 30 ден обратно.
    « Последна редакция: Февруари 17, 2011, 11:30:21 от Amaranth » Активен

    Страници: [1]   Нагоре
    Отиди на:  


    Подобни теми:
    Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
    публикация
    Сънища, изразяващи чувство за вина
    Моите сънища
    Administrator 3 1912 Последна<br />публикация Август 03, 2010, 12:32:44
    от nia.boneva6
    Лечебни чайове
    Здрав дух здраво тяло
    Админ 2 4815 Последна<br />публикация Януари 23, 2010, 08:31:33
    от delfin
    Пикочогонни чайове
    Изцеление от природата
    Админ 0 3264 Последна<br />публикация Февруари 08, 2011, 21:46:03
    от Админ
    Папрат сладка
    Даровете на природата
    Админ 0 1118 Последна<br />публикация Февруари 10, 2011, 15:07:05
    от Админ
    Сладка папрат
    Даровете на природата
    Админ 0 1583 Последна<br />публикация Февруари 10, 2011, 18:28:18
    от Админ

    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
    Ширинан | Психолог  © Copyright