Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: И така, какво следва?  (Прочетена 6713 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 22, 2009, 14:53:11 »

С всички тези промени и ускорена еволюция, как трябва да постъпваме оттук нататък? Какво ни очаква? Първо, ако не се съпротивяваме на неизбежните промени в човешката раса и се научим да ги приемаме, да им позволяваме да разцъфтят с безбройните възможности, които може да ни предложи творението, постепенно ще открием, че светът се е превърнал в едно доста обещаващо място. Ще преживеем дпонтанно пробуждане на личните си дарби на безброй равнища. Ако някои от нас откликнат с лекота, ще го направят и други. Съзнанието на всички хора може и трябва да се издигне до по-висш, по-положителен опит, ако имаме смелостта да участваме съзнателно в еволюцията и да насърчаваме полжителните промени в себе си и децата.

Кристалните енергийни полета на Децата на новото време започват да изсветляват. Постепенно ще се превърнат в дъга от пастелни цветове, а накрая - в чисто бяла светлина. С настъпването на тези промени еволюционният процис ще набере скорост. Скоро ще станем свидетели на зората на едно ново човечество, което помни своите корени, своя източник. То ще има безкрайна история и безгранично бъдеще. Ще преживеем нови, вълнуващи начини за възприемане на реалността и ще осъзнаем единството на всички и всичко.

С течение на времето все повече Деца на новото време ще заемат отговорни длъжности, за да променят света социално, политически и технологично. Те ще ни научат да приемаме съвършенството и да не изолираме никого. Скоро, след около 12 или малко повече време, на Земята ще се роди нова вълна от деца. Много от тях ще дойдат като завършени индивиди, пазещи безгранични спомени от преди историята, каквато я познаваме, до необятното бъдеще. Те ще използват тези спомени и знанията си в полза на всеки, до чийто живот се докоснат и на всяко място, което осветят с присъствието си.

Новите деца ще ни донесат дарове, за каквито на този етап не можем и да си мечтаем. Те ще бъдат децата на бялата светлина, носейки всички честоти в хармонично съвършенство, в напълно балансиран спектър от светлина, който идва направо от Източника. Енергийните им полета ще се развиват във възходяща спирала, усъвършенствувайки се във всеки момент. Тези деца ще бъдат талантливи телепати, хора с големи сърца, лечители, учители и духовни водачи - при това преди още да са проговорили. Самото им присъствие ще промени завинаги живота на хората около тях. Децата на бялата светлина ще приемат безрезервно своите дарби, ще ги използват инстинктивно и без колебание. Те ще бъдат вълшебни същества - мъдреци, които идват в нашия свят от необятната реалност като Учители на всимки времена. Ще бъдат жив пример за извисен начин на съществуване и ще ни покажат какво е било и може отново да бъде в нашия свят, стига само да отворим сърцата си и да си спомним, че всички сме едно и на света съществува само любов.

Най-главното засега обаче е да продължим да се грижим за Децата на новото време. Тъй като еволюцията се извършва чрез нашите деца, трябва да направим всичко възможно да променим средата, училищата, домовете и отношенията си. Трябва да поддържаме гъвкавост, тъй като при тези деца всичко е възможно! Сега те се нуждаят от нас. Давайки им подкрепата си, ние подкрепяме и себе си, тъй като се подготвяме за следващата вълшебна вълна от представители на новото поколение.

Както казва моят приятел Никълъс, трябва да се вслушваме истински в нашите деца. Не е твърде късно. Точно сега е най-подходящото време да започнем.


"Децата на новото време" - Мег Блекбърн Лоузи
Активен
Бунтарката
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 179

 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Август 14, 2009, 19:08:19 »

  Цитат
  Ще бъдат жив пример за извисен начин на съществуване и ще ни покажат какво е било и може отново да бъде в нашия свят, стига само да отворим сърцата си и да си спомним, че всички сме едно 
  Незнам дали тук е мястото да ви го споделя ,но моето дете всеки път вместо да каже аз казва ти и аз винаги го поправям ,че се казва аз ,но това ,което той ми казва е точно това :всички сме едно.
  « Последна редакция: Август 14, 2009, 19:11:51 от Бунтарката » Активен

  Внимавай какво си пожелаваш!
  Бунтарката
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 179

 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Август 14, 2009, 19:26:05 »

  И искам да допълня нещо много важно според мен :Винаги можем да намерим начин  да кажем на едно   дете истината.Трябва да сме максимално откровени с децата ,giti го беше казала някъде , но не немога да го намеря сега,истината и само истината ,дължим им го ,не мислите ли?
  Активен

  Внимавай какво си пожелаваш!
  delfin
  Гост
  « Отговор #3 -: Август 14, 2009, 20:28:39 »

  Да, едно дете би трябвало да участва в решенията на семейството наравно като възрастните и да им се обясняват различните ситуации, които изискват решения така, както те да могат да го разберат.

  Право е детето ти, че всички сме едно. То обяснява с "Ти" вместо "Аз" и така показва единството си и на това физическо ниво. Детето живее и в двата свята.
  Активен
  Бунтарката
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 179

 • Град: София
 • « Отговор #4 -: Август 14, 2009, 22:14:45 »

  Цитат
  Ти си истинско чудо
  Всяка секунда, през която живеем, е нова и неповторима за Вселената, миг, който няма да се върне... А на какво учим децата си? Учим ги, че две и две прави четири и че Париж е столица на Франция.
  А кога ще започнем да ги учими и на това, какво представляват те самите?
  Трябва да кажем на всяко от тях: Знаеш ли какво си ти? Ти си истинско чудо. Ти си неповторим. През всичките изминали години не е имало дете като теб. С твоите крака, ръце, сръчни пръсти, с начина, по който се движиш.
  Ти можеш да станеш Шекспир, Микеланджело, Бетовен. Имаш сили за всичко. Да, да, ти си истинско чудо! И когато пораснеш, ще можеш ли да нараниш някого, който също като теб е истинско чудо?
  Ти трябва да работиш - ние всички трябва да работим, за да направим света достоен за децата му.

  Пабло Казалс
  http://avadiary.forumj.net/forum-f14/topic-t572.htm
  Не мислите ли, че така трябва да се отнася ме към всяко дете. Ти как мислиш delfin? Вижте, дано да ме разберете правилно, мен трудно ще ме видите да пиша само за децата индиго, защото за мен всяко дете е съкровище и аз обичам всички деца.
  « Последна редакция: Октомври 16, 2009, 21:53:50 от delfin » Активен

  Внимавай какво си пожелаваш!
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #5 -: Октомври 16, 2009, 21:46:03 »

  Напълно подкрепям написаното от делфин. Веселяк Трябва да се погрижим децата след нас, следващото по-духовно извисено поколение да постигне целите си. И ще го направят, ако ние първо им проправим път. Намигване
  « Последна редакция: Октомври 16, 2009, 21:53:02 от delfin » Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  delfin
  Гост
  « Отговор #6 -: Октомври 16, 2009, 21:54:57 »

  Текста в началото е дело на авторката на книгата "Децата на новото време" Мег Блекбърн Лоузи и напълно подкрепям написаното от нея.

  Пуфи, напълно си права.
  « Последна редакция: Октомври 16, 2009, 22:00:47 от delfin » Активен
  Icko
  Гост
  « Отговор #7 -: Октомври 24, 2009, 23:41:36 »

  Какво значи "да им проправим път"? Не мислите ли,че като духовно извисени същества  не биха могли да го постигнат? Не случайно идват на тази земя,а именно да покажат правилния път, по който е необходимо да поеме човек,за да запази Земята. Те са много стари и мъдри Души,притежаващи необходимият заряд и сила в себе си,за да постигнат това,за което са дошли. А колко ще бъде то,зависи и от нас. Има много за осъзнаване и поправяне, и точно това е задачата на "новото поколение".
  Днес също населяват Земята достатъчно извисени Души, които знаят какво да направят.Нека не се подценяваме и самите ние. Защо е нужно да пропряваме път на някого, който те първа идва при нас, а не се заемем самите ние да направим каквото можем? Защото всичко зависи от нас и как постъпваме сега.
  Лесно е да оставиш някой друг да ти изсърба попарата, която сам си надробил. Но какво би станало, ако този някой си Ти?
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #8 -: Октомври 25, 2009, 12:02:33 »

  Точно това, което направим самите ние е проправянето на пътя на следващите поколения и по-точно на тези от тях, които са с по-отворени, започващи да си отварят или вече с доста напреднали отворени сетива и висока степен на интуиция.

  Поемането на лична отговорност и осъзнаването на това, че ще трябва да поемем отговорността за всяко свое действие (било то добро или лошо) е това, че никой друг не може да ни "изсърба попарата".

  Даже и да не осъзнаваме степента на решенията ни във физ. живот, то "Закона за причините и следствията" е неумолим, в пълна сила за световете от 3-то измерение, в който за съжаление, все още обитаваме и ние. И пак сами си поемаме отговорността, а не други личности.

  Да, живеят достатъчно Високи Души, тук на Земята и те правят това, за което са дошли.

  Промените около нас текат с пълна сила. Тези дни има много силен поток от енергия, мисля, че вече са се включили и енергиите от Централното слънце на нашата Вселена, защото ще се променя не само Сл. ни с-ма, ами и самата ни Галактика и Вселена. Ние трябва да станем (само да не съм забравила точно как беше) част от Звездната система на Сириус, а сега все още се водим като 8-та звезда (т.е. нашата Слънчева система, слънцето ни е звезда) от Съзвездието на Плеядите.
  « Последна редакция: Октомври 25, 2009, 12:06:18 от delfin » Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #9 -: Октомври 25, 2009, 14:51:49 »

  Ами ако един не реши да промени нещо, то едва ли и друг ще го последва... Промяната е вече случваща се. Ако просто следваме вътрешния си порив-на Любовта и започнем себе си да променяме... ами става чудо.... всички около нас се променят Усмивчица И да, важно е всеки сам да се вгледа в себе си и да си поеме отговорностите... Намигване
  Активен

  roni7o0o
  Странна
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 30


  « Отговор #10 -: Февруари 12, 2010, 16:51:45 »

  Да и мисля така. Имам един въпрос - Някой знае ли нещо повече за децата на дъгата?? Защото сетричката ми е такова и в момента се опитваме да разберем неещо повече за тях..Благодаря предварително!  Целувчица
  Активен

  " Не е важно колко хора познаваш,а колко от тях ще застанат зад теб в труден момент!"
  delfin
  Гост
  « Отговор #11 -: Февруари 12, 2010, 17:15:19 »

  Рони, чети това, което е за кристалчетата засега, те са много сходни. Ще има и за дъгичките (намерила съм малко информация), но не обещавам за кога. Други материали чакат преди това.  Усмивчица
  Активен
  Special_boy
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 40


  « Отговор #12 -: Февруари 12, 2010, 22:53:50 »

  Стана ми интересно за тези деца с бяла аура.Имало е винаги индигота,но на скоро са започнали да се раждат масово.Така ли е и с тези "бели" деца?Имало ли ги е винаги?
  Активен

  Знам,че мога!
  roni7o0o
  Странна
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 30


  « Отговор #13 -: Февруари 13, 2010, 00:03:38 »

  Рони, чети това, което е за кристалчетата засега, те са много сходни. Ще има и за дъгичките (намерила съм малко информация), но не обещавам за кога. Други материали чакат преди това.  Усмивчица

  Добре, ще почакам не е проблем! Благодаря ти много все пак!!  Усмивчица
  Активен

  " Не е важно колко хора познаваш,а колко от тях ще застанат зад теб в труден момент!"
  stefanica
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 180

 • Град: sofia
 • « Отговор #14 -: Октомври 03, 2010, 15:34:04 »

  Здрасти 'Ich' Усмивчица има доста неща които можем да коментираме и да обменим опит!!! Исках да те питам до колко си запознат с новата вълна след децата индиго?А и ми е странно защо повечето хора си мислят,че на тези деча аурата им е с цвят виолет което не е така Усмивчица Може би някой неща не трябва да ги коментирам защото много хора биха се объркали,но от друга страна е важно да има яснота!
  Активен

  Щом има желание,винаги има и начин Усмивчица
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  От кой квартал във вашите градове сте?
  Обща тематика
  Аэ съм 6 1371 Последна<br />публикация Май 02, 2010, 22:51:59
  от Аэ съм
  Индиго даскалства ^-^ « 1 2 »
  Всичко относно индиготата
  l'amour 18 2840 Последна<br />публикация Септември 04, 2013, 18:07:56
  от perli4ka

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright