Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ТЕЧЕН ХЛОРОФИЛ  (Прочетена 1720 пъти)
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« -: Януари 24, 2011, 20:47:15 »Течният хлорофил поддържа и стимулира дейността на кръвоносната система, подпомага обновлението на тъкани и бързото заздравяване на рани, стимулира имунната система на организма.

Кратко описание на действието на течния хлорофил :

    * Подпомага само почистването на организма.
    * Блокира размножението на бактериите в открити рани, анаеробните бактерии и гъбички в дебелото черво.
    * Унищожава неприятния дъх в устата и намалява миризмата на пот.
    * Подпомага тялото в изчистване от натрупаните в него излишъци от лекарствени препарати, токсини и дезактивира много видове канцерогени.
    * Предпазва от кариес и възпаление на венците / при използване като апликация/.
    * Противодейства на следните заболявания: простуда, ангина, тонзилит, лиорея, гингивит, язва на стомаха и дебелото черво, различни кожни заболявания, артрит и други.
    * Участва в синтеза на кръвните клетки.
    * Способства за бързото възстановяване на тъканите.
    * Подпомага организма при радиационно облъчване.
    * Поддържа здрава флора в стомаха и дебелото черво.
    * Подпомага действието на ферментите, участващи в синтеза на витамин К.
    * Блокира първия етап на превръщане на здравите клетки в ракови клетки.
    * Необходим за хората работещи на места с недостиг на слънчева светлина: офис работници и всички тези, които постоянно живеят в големите градове.

Общ преглед:

Всички бозайници, освен homo sapiens, по време на болест се придържат към зелена диета. Целителната сила на зелените растения е известна на науката от древни времена. Това лечебно действие се обяснява в съдържанието на хлорофил в зелените растения. Преобразуващ слънчевата енергия, хлорофилът играе важна роля в живота на растенията. Научното определение хлорофил е - зелен пигмент в растенията, с помощта на който те „хващат" слънчевата светлина и така осъществяват фотосинтеза. Учените са открили удивително сходство в строежа на молекулите на хлорофила с това на хемоглобина- основен пигмент в човешката кръв способстващ за пренасяне на кислорода /единственото различие при тях е, че в хелатния комплекс на хемоглобина има наличие на желязо, а в хлорофила наличие на магний/.

По тази причина, хлорофила е способен да оказва подобно въздействие върху кръвта както и хемоглобина: повишава нивото на кислород в кръвта и други. Хлорофила укрепва клетъчните мембрани, подпомага формирането на съединителните тъкани при язви и открити рани, усилва имунната система. Освен тези си удивителни качества, хлорофилът е способен да предотвратява патологическите изменения на ДНК молекулите. Част от научните изследователи считат, че хлорофила блокира първия етап от превръщането на здравите клетки в ракови. По този начин хлорофила се явява антимутагент. В състава на хлорофила влиза витамин К, което от своя страна прави хлорофила полезно средство при профилактика на бъбречни заболявания.

Хлорофилът е ефикасен и при извеждането на натрупаните токсини в организма. Притежава и лек разслабващ характер. Повишава функцията на щитовидната и стомашните жлези. Помага при анемия, регулира кръвното налягане, усилва работата на дебелото черво, намалява стреса.


Liquid Chlorophyll от Nature's Sunshine Products е получен от преработка на люцерна и е ароматизиран с масло от мента. Носи името хлорофилин.

Начин на приложение:- 1 чаена лъжичка (5 мл) размесена във вода два пъти дневно.
Продуктът да се пази на сухо и прохладно място!

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: индивидуална непоносимост към съставките.
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright