Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Определяне на персоналния ден  (Прочетена 551 пъти)
giti
Гост
« -: Юни 28, 2009, 16:19:24 »


Определяне на персоналния ден


изчислява се като се съберат персоналната година с календарния месец и календарния ден - ако се придържаме към персоналния си ден, нещата в живота ни ще стават по-лесно, по-хармонично.

1- Творчество
Ден, подходящ да се доверяваме изцяло на собствените преценки, да започнем нова работа, да се срещнем с подходящите хора, да сме амбициозни, енергични и усилията ни ще дадат добри плодове. Следва да се избягва нетърпението, гняв, мързел.


2 - Натрупване
Подходящ ден да се приемат съвети на приятели, да се тушират противоречията, да се направи добро на някого, като се съобразяваме с другите, без да се опитваме да доминираме.

3 - Израз
Ден, който е неподходящ за дългосрочни планове, но подходящ за удоволствия, радост, приятелства.Ден за раздаване, в който трябва да се осъзнае, че тревогите хабят силите ни и ни пречат.

4 - Работа
Ден за добре планирана и подредена работа, в който ще ни спори. Ден за възстановяване на равновесието, като се следват традициите и проверените пътища.

5 - Разширение
Ден, в който детайлите трябва да се оставят настрана и да се мисли
мащабно и в перспектива - подходящ за контакти, да се вършат старите неща по нов начин; да се види светът под друг ъгъл. Движението, пътуването, промените в тоя ден носят успехи.

6 - Хармонизация
Ден, в който да се вгледаме в себе си, в приятели, в колеги, в дом, в канцеларията - там, където е необходимо, следва да се планират промени, за да стане удобно и приятно. Следва да се завърши всичко започнато, за да се почине на седмия ден.

7 - Интроспекция
Време за пълна почивка - умствена и физическа; подходящо за малко отдръпване от делничните неща и духовно извисяване. Задачата е просто да се съберат сили за следващия ден.

8 - Изпълнителност
След почивката от предния ден е време за действия, чрез прецизен преглед на мястото, на което се намира човек. Преценките са верни и вниманието изцяло може да се насочи към материалния свят и да се постигнат реални успехи.

9 - Универсалност
Ден за добро, дори към врагове и недоброжелатели. Всички щедри жестове, направени в тоя ден, ще се върнат многократно. Трябва да се завърши започнатото и да се влезе в новия цикъл.

11- Откровение
Ден за успех или за провал - важното е да се даде всичко от себе си.

22 - Материален господар
Ден за практическо разрешаване на всички сложни проблеми.
- то изразява това, което човек би желал да прави- мотивацията на личността въввсичко, смисълът да съществува. Изчислява се чрез сумиране на гласните в името. За примера по-горе числото е: - това са вродените способности, заложби, таланти. Когато Изразът е в хармония с Душевния стремеж и с вибрациите на рождената дата, човек обикновено успява в живота и се чувства удовлетворен от това, което е. Когато изразът и Душевният стремеж не си съответстват, човек иска едно, а се занимава или върши по друг начин нещата в живота си. До хармонизация може да се стигне чрез промяна на името.. Числото на Израза се определя като сбор от числата на всички букви в името. Съставно число на името: 18 - 1 + 8 = 9; 27 - 2 + 7 = 9; 27 - 2 + 7 = 9; 9 + 9 + 9 = 27 : 2 + 7 = 9 - той сочи нашата съдба и основното послание за тоя ни живот. Той не може да се променя и се изчислява като сбор от всички числа в годината, месеца и деня на раждане. С него сме длъжни да се съобразим и да открием възможностите за да го следваме по най приятния за нас начин. 17 - 1 + 7 = 8; 10 - 1 + 0 = 1; 1975 - 1 + 9 + 7 + 5 = 22; 2 + 2 = 4; 8 + 1 + 4 = 13; 1 + 3 = 4; 4 - урокът е за независимост, самостоятелност. - урокът е за работа в екип и да се следва лидер. - урокът е да се научим да разкрием себе си чрез работа, изкуство, служене. - урокът е да се научим да навлизаме в дълбочината на нещата от живота. - урокът е да се научим да използваме свободата си за да се развиваме всестранно. - урокът е да се научим да се приспособяваме.

Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright