Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво носят числата 0 и 8 в рождената дата  (Прочетена 1069 пъти)
giti
Гост
« -: Юни 28, 2009, 16:06:15 »


Какво носят числата 0 и 8 в рождената дата
Това е част от писмото на Венета Загорова, изпратено на електронния адрес на редакцията, което публикуваме с някои съкращения:

"Родила съм се "на нула" тоест през 1940 г. Нулата в годината на раждане веднага е донесла негатив в семейството. След раждането ми умира баща ми. Хората, родени "с нула" буквално изтриват със своята поява близките си. След около половин година умря чичо ми.

Всичко, което правех в живота, се връщаше на нула. Все почвах и почвах отначало. Не бих казала, е съм глупава, ама почти никога не ми вървеше. Плановете, които равех, се разсипваха на пух и прах. В годините с нула боледувах и изобщо не можех да се измъкна от неприятности. Така, например, през 1950 г. си счупих крака, през 1960-а погребах дъщеря си, през 1970-а изгоря къщата, а през 1980 г. безследно изчезна много близък за мен човек и аз получих инфаркт.

Нулата има разрушителни свойства. Всеки път когато нулата от моята рождена дата съвпадаше с числото на месеца или гоината – имах загуби и сълзи... "

Има някакво проклятие над хората, родени в година с нула. То е особено силно за тези деца, които са родени през 2000 г.

В няколко последователни статии ще разгледаме цифрите от рождената дата.
Цифрата 8 е невероятно загадъчна. Тя неволно привлича към себе си погледа, мисълта за безкрайността на битието. Дали е заради това, че така изписваме и знака за безкрайност?

Осмицата в астрологията се отнася към Сатурн, който, на свой ред, е първичен знак на съдбата.

Този, който има осмица в датата на раждане, не може да избегне встъпването в брак – това число е деляща се и умножаваща се двойка. Като правило такива бракове не са здрави. Обяснява се с това, че осмицата не е нищо различно освен сцепление между две нули. Те "изтриват" образувалата се двойка.

Но бракът може да бъде по-здрав ако в датата на раждане на втория съпруг има 2 и 4.

Най-щастливият ден на тези, в чиято дата на раждане има 8, е вторник. Такива хора се стремят към съгласие, но не винаги го постигат. В първата половина на живота хората с 8-а в датата на раждане са стремителни и нетърпеливи. Сред тях има много любители на сплетни и клюки. Но в душата си те са раними и беззащитни.

Жените. родени на дата, съдържащаща цифрата 8, са много добри майки. Те са здраво привързани към своите деца и могат с денонощия да не спят грижа за тях.
На хората с осмица може да се разчита: те са отлични партньори. О Ако са вдигнали някакъв товар – ще го носят. От това качество могат да се възползват по-ленивите колеги и партньори.

Такива хора не трябва да си празнуват рождените дни на 18, 28, 48 и 80 г.
Рождениците с осмица не трябва да рисуват по пясъка цифрата 8, защото това ще съкрати земното им съществуване.

Ако двама рожденици с осмица в датата сключат брак, привързаността им един към друг е доста силна. Ако един от съпрузите умре, другият ще му остане верен до края на живота и никога дори няма да се опита да се омъжи / ожени.

Ако тази цифра присъства в датите и на майката и на детето, майката ще го ревнува поради голямата си любов и неволно ще попречи на брака му.

Ако човек е осмо дете в семейството – именно той ще помага на всичките си роднини – и материално и морално. Неговото мнение ще бъде зачитано и от млади, и от стари. Даже и да не му искат помощ, той сам, по характер и по съвест, съвсем безкористно и с удоволствие ще помага. Ако такъв човек дои кравата, тя ще дава много мляко.

Човек, който има в дата си на раждане цифрата 8, може да нарочи своето число за успех като на Страстен петък обиколи църква с думите: "В името на Бога т и Живият, Осмицо-майко, заповядвам ти да ми помагаш. Върти, сучи, но късмет ми донеси! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Днес и во веки веков. Амин."
А ето няколко поверия, свързани с цифрата 8.

Заболелият на осмия ден от началото на месеца ще преболедува още осем дни.
Който се спъне на осмото стъпало, никога няма да изкачи и служебната стълбица (няма да има кариера).

Знахарите казват: не се захващай да махаш проклятие от този, който е роден на осмица – ще пострадаш. Проклятието не само се връща по кръг, но и се прихваща.
Ако вземеш и късче хляб назаем от човек, който е роден на дата с три осмици (например: 18.08.1988), ще си донесеш бедност в къщата.

Ако стъпиш върху сянката на този, който се е родил на осмица, той ще боледува бързо, но и настъпилия сянката също ще се разболее.
Активен
Elg
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #1 -: Октомври 14, 2011, 22:32:06 »

много интересна статия
аз съм родена на 23.10.1982
мъжат ми на 08.05.1978
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright